Jump to content

The Suspect (2013)


Recommended Posts

spacer.png

 

The Suspect

 

Страна: Южна Корея

Година: 2013

Времетраене: 138 мин.

Жанр: Екшън, Трилър

Режисьор: Won Shin Yeon

 

В главните роли:

Gong Yoo

Park Hee Soon

You Da In

Jo Sung Ha

Jo Jae Yun

Kim Sung Kyun

Song Jae Rim

 

Сюжет: Севернокорейският шпионин Чи Донг Чол (Gong Yoo) е изоставен от страната си, заради което в Южна Корея той се превръща в главен заподозрян за убийството на изпълнителния директор на голяма корпорация...

 

С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ 2

С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

С РУСКИ СУБТИТРИ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

www.koreanfilm.or_.kr_.jpg

 

Филма си заслужаваше отделеното време за гледане... действието те държи през целият филм.

Gong Yoo е страхотен в тази си роля.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Докато гледах филма се питах дали героят на Конг Ю ще умре по корейски или ще оцелее по американски. 

 

Темата като цяло е доста експлоатирана и мога да кажа, че предусещах развоя на действието (като изключвам дилемата за края). Това обаче в никакъв случай не повлия на удоволствието, което изпитах докато го гледах. Филма е изключително динамичен и не те оставя нито за минута, а играта на актьорите е толкова убедителна и въвличаща в действието, че неведнъж се улавях как се накланям към телевизора сякаш съм готова за телепортация. Последната сцена ме остави със злорада усмивка на лице (просто си представих продължението). 

 

Учудена съм, че коментарите са толкова малко, защото филма заслужава да се гледа. :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уоооо -  Park Hee-Soon - каква беше тази игра бе "сикя" :28558:  Научих нова думичка покрай пича. Филмът е TOP - след простотиите, на които попадам от изминалите дни, този ми дойде като еликсир за сетивата...Много ме кефят филми за приятелства, създадени в тренировъчни лагери, вследствие врагове, работещи за различни организации и драмата, която се формира при сблъсъците им. Дилемата между служебен дълг и семейството, между заповедта и разума - много ми е гот да гледам как показват емоцията, как я изживяват, как се опитват да я овладеят ... Филмът в никакъв случай не е чист екшън. Е, има моменти от сорта - цялата полиция, тайни служби, военни, контра - разузнаване, мафиоти и още 20 снайперисти се занимават с 1...Но в никакъв случай, това не взима превес, както е в други дразнещи подобни на жанра продукции. Този Park Hee-Soon...то не беше поглед, то не беше глас, егати и мъжагата - не знам толкова ли е мъжествен в действителност или режисурата е много добра. 

Как му отсервира набързо масата на онова говедо :rofl: ...и аз така трябва да пробвам...и това мръснишко пушене..айш

А за края на филма...ако някой ми направи клип на лицето последните минути и го види психо - терапевт - ще си ме диспансеризират без преглед - луд смях, последван от изцъклен поглед в точка, поява на лека усмивка, закривяваща се физиономия - старт на цивренето...вече се стига до финалните надписи - протягане и пак усмивка :slap: И после някой като ме попита: "добре де, какво ги гледаш тия дръпнатите...всички са еднакви..." и ми идва направо  :nunchako:  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо да си кажа, че екшъните не са ми любимия жанр и го отлагах филмчето доста време. Пък сега ме хвана яд, че не съм го гледала по-рано, а си отлежава на харда поне половин година. Намерих го, заради нездравословното ми влечение към Гонг Ю - е много е чаровен не може да отречете. 

Наистина доста е експлоатирана темата Северна - Южна Корея, шпиони гонени от свои и чужди и т.н. Гледала съм сигурно 3 такива филма и вече не мога да им разгранича сюжетите, толкова ми се преливат. В случая с The Suspect  мога да кажа, че това няма как да стане. Да! Основата е същата - един срещу всички, но филма е направен изключително добре - режисура, ефекти, актьорска игра. Вкаран е и някакъв различен елемент - отмъщението, като движеща сила на главния, които няма какво да губи, желанието да намериш нещо заради което си заслужава да живееш, а не клишираното убий субекта А, пък докато го убиваш ние ще те довършим теб. Края също ми хареса

начина по който му се напълниха очите със сълзи, като видя малкото момиченце и усмивката след това, като се затвори вратата. Доста лудо! Хареса ми борбата между двамата главни, как Инструктора си промени мнението за героя на Гонг Ю. Видно постави се на негово място!

 

Абе препоръчвам!!! Много е як филма!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ауу, много силен филм, най-вече за Gong Yoo! Тоя човек се справи блестящо с всичко. Впечатлих се, защото съм го гледала само като усмихнато момченце, а тук е... СТРАХОТЕН!
Обезателно го гледайте, дори екшъна да не е вашия стил филм!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...