Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

Miss Korea

 

Страна: Южна Корея

Период на излъчване: 18 декември 2013 - 20 февруари 2014

Време на излъчване: Сряда – Четвъртък 21:55

Жанр: Романтичен, Комедия

Канал: MBC

Епизоди: 20

Режисьор: Kwon Seok Jang

 

Участват:

Lee Yeon Hee като Oh Ji Young

Lee Seon Gyun като Kim Hyung Joon

Lee Ki Woo като Lee Yoon

Lee Mi Sook като Ma Ae Ri

Song Sun Mi като Go Hwa Jung

Hong Ji Min като Yang Chun Ja

Choi Jae Hwan като Kim Kang Woo

Go Sung Hee като Kim Jae Hee

Kim Ye Won (ex Jewelry) като Lee Young Sun

Yoo Eun Ho като Jung Eun Ah

Kang Tae Oh като Kang Sang Suk (сина на Ma Ae Ri)

Lee Sung Min като учител Jung

Moon Ji In

Oh Jung Se

 

Резюме: Драмата ни пренася в 1997 година, в която козметична компания се опитва да превърне бивша гимназиална кралица на красотата в Мис Корея. О Джи Йонг (Lee Yeon Hee) е бивша кралица на красотата от гимназията, която сега е обикновено работещо момиче. Междувременно Ким Хьонг Джун (Lee Sun Gyun) е президент на фирма, който се опитва да направи от О Джи Йонг Мис Корея, за да спаси компанията си....

 

 

Свали с български субтитри :click: :click:

Онлайн с български субтитри :click:

Свали с български и английски субтитри :click:

Свали с руски субтитри + OST :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъкмо вчера си помислих, че би било страхотно да има нещо ново с Lee Yeon Hee. :D Много ми допадна в East of Eden и U Turn. Има особен чар тази девойка. Бях се заканил и на Ghost, ама така си стои свален, нещо не ме грабва сюжетът. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъкмо вчера си помислих, че би било страхотно да има нещо ново с Lee Yeon Hee. :D Много ми допадна в East of Eden и U Turn. Има особен чар тази девойка. Бях се заканил и на Ghost, ама така си стои свален, нещо не ме грабва сюжетът. 

 

Губиш. Сериалът е добър по мое мнение. Доста нетипичен за корейски сериал, добре измислен и доста кохерентен на фона на други корейски продукции. Има добре завързваща се мистериозна нишка. 

 

За да не е спам съвсем - ще му хвърля поглед на този сериал, тъй като една от любимите ми по-възрастни актриси И Ми Сук е в него. И Йон Хи ми е що-годе безразлична, но пък не играе зле.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Очакванията ми бяха кажи-речи нулеви, на което може би се дължи това, че се изненадах приятно от сериала:) Наистина живи образи, малко хумор и ирония за цвят. Ще видим по-нататък как ще върви де, то от два епизода трудно може да се даде адекватно мнение;) Засега ми харесва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още една от приятните изненади в края на годината! Отлични любими актьори, смислен сценарий и смела режисура. Lee Yeon Hee е великолепна!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз още се чудя за тоя все пак присъствието на това словосъчетание - "обикновенно работещо момиче" в резюмето вече все едно ме полазват мравки като го видя. Това с конкурсите за красота нещо хич не ме блазни, даже не виждам какво толкова ще му дъфчат 20 парчета каквито и каши да забъркат м/у героите? Гледам, че го хвалите и сигурно е почнал добре, но ще поизчакам да видя дали ще се задържат добрите отзиви поне до 2/3 от броя на епизодите щото след последният ми опити да гледам корейска драма нерви не ми останаха. Главната двойка нещо не ме кефи като визия и излъчване, а и на двамата не съм им гледал нищо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми то номерът е, че не е толкова за конкурса цялата хава :) Сюжетчето обрисува едни образи, оцеляващи в трудните времена през 90-те. Аз това заглавие го подминах десетина пъти, именно заради "Мис Корея" идеята, но се оказа, че е нещо по-друго ;)

 

Но - както казах, от два епизода трудно може да се каже нещо смислено. Дотук се ядва, актьорите са добри, героите ме кефят, има мегдан да се развихри нещо доста интересно ;) Подходът да се направи "исторически" сериал за 1997 г. е нещо ново в корейските драми и леката "носталгична" нишка с елементи на бяс в адрес на системата присъства съвсем цветно :) Бичмето, дето се превърна в "бодигард" по принуда, ми изпълва душицата  :28558: Сюжетът дотук е не стандартното "случка-любов-драма-богати-бедни-драма", ами един прилично циничен поглед върху оцеляването на обикновени хора в обикновени обстоятелства.

 

Дано задържат това настроение! Писна ми от сериали, които започват силно и се разбълвочват някъде от средата до степен на безформена пихтия в края.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само аз ли следя сериала? :28558: Голямо мълчание е в тази тема...

 

Продължавам да се кефя как вадят на показ цялата корупция в подобни "красиви" прояви. Какво излиза - който има повече влияние и кинти, си прави "Мис Корея" от бъдещото рекламно лице, в което е инвестирал. И в цялата тази финансова машина забъркалите се поради неведението си обикновени хорица остават с близо нулев шанс за каквото и да е.

 

Не е лош сериалът, заслужава повече интерес от страна на публиката (според мен поне).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз го поглеждам, ама нещо ми е много...еднакъв. Събитията са ми някак циклични - тя тренира, него ще го убиват, тя участва в състезание, после тя пак тренира, него ще го убият още повече, тя пак участва в състезание. Иначе главните са готини, ама просто нещо малко му липсва, за да ми хареса. Дразнят ме и студените цветове, които явно са препратка към 90-те, знам ли.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Неизбежно е да не видим прическите и модатата от 90, а и някои позабравени песнички ("Барби уорлд" :28558: ). Хубавото е, че показват що годе ествствени красавици. Иначе ако направят сериал за сегашните конкурси става страшно. Особено като имаме в пред вид,че участничките са едни кукли, сглобени от различни серийно произведени телесни части.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така като го гледам този сериал, "естествената" красота заема някакво доста маловажно място около деветата дупка на кавала :) Ясно е, че всеки спонсор си е подбрал мацка с що-годе правилни черти и права и издължена костна структура, но елементите тип "Трябва да си сложиш силикон, за да си номер 1" пак присъстваха... Пък снимките от реалната "Мис Корея" бяха развенчани като доста фотошопнати и измазани с грим :) Девойките се оказаха доста под нивото на показаното, но и доста по-различаващи се една от друга (ако визираш онази извадка със снимки на кандидатките за мис Корея, дето всичките изглеждаха еднакво)

 

EDIT: Докторицата и мутрата ми станаха любима двойка в сериала :) Повече ме кефи да ги гледам тях, отколкото главните влюбени, които нещо тъпчат на едно място от няколко епизода :)

 

EDIT: Пак провлачиха действието бая към края... А започна доста добре. Забавното е, че на последния епизод не разбрах, че е последен :28558: Чаках още седмица-две следващия и се чудех защо се бави:)

 

Слабичък финал (и не съвсем ясен), развитието към края беше разточено като кора за баница, но като цяло сериалът ме остави с позитивно настроение и малко повече познания за икономически мотивираната страна на конкурсите за красота;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...