Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

MY TUTOR FRIEND

Име: My Tutor Friend/ Donggabnaegi gwawoehagi
Режисьор: Kim Kyeong Hyeong
Продуцент: Jeong Yeong Kwon
Година: 2003
Жанр: комедия
Времетраене: 110 мин.

IMDb

 

Участват:
Kim Ha Neul - Sоо Wan
Kwon Sang Woo - Ji Hoon 
Kim Jah Oak - майката на Soo Wan

Baek Il Sub - майката на Ji Hoon
Kim Ji Woo - Ho Kyeong
Gong YooJong Soo

Jung Woo

Сюжет:
Второкурсничката в колеж Су Уан е принудена да дава частни уроци на ученици от гимназията, за да може да си плаща семестриалните такси. След поредно отказване от тази си работа, тя е почти насилствено изпратена от майка си при поредния ученик, на когото да преподава. Но той се оказва и голямо предизвикателство. Тя е поразена от поведението и маниерите му, както и от възрастта му. Ученикът се оказва на нейните години, с тази разлика, че повтаря за трети път последната година в гимназията. Дали смелостта ѝ ще бъде достатъчна, за да се пребори с “побойника” на училището... ще разберете, когато уроците приключат...


*През 2003 г. филмът е трети по гледаемост в Корея, успял да привлече повече от 5 000 000 зрители.
И това е нещо като първа част. През 2007 г. излиза и My tutor friend 2.


Лично мнение:
Аз лично се забавлявах, докато го гледах, дали защото нямах обичайното си весело настроение... но имаше готина неща и само малко тъпотийки. Носи малко от духа на “My sassy girl”... но и начинът, по който камерата фокусира (даже застопорява), си му е предимство. Има наши познайници, които много зарадваха душата ми...

Абе, филмчето оправя настроението, но чак да блести... wink.gif

:essub:

Свали с  :subs:  -  :click:  :click:

Свали с английски субтитри -  :click:

Свали с руски субтитри - :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

в по-идиотска роля, Gong Yoo не го бях гледала....

по-грозна прическа на жена от Kim Ha-neul, не бях и виждала ...

и по-тъпа сцена на бой (пародия)..не бях си и представяла....

Иначе...ако ти се гледа нещо къде комично, къде саркастично...и ти се хили...те това е филма,

пак е по-як от "олигофренясалите" американски комедии...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филмът е от типичните забавни и необвързващи корейски комедии, тогава когато имаш нужда от тях. Както аз днес. Благодаря на двете дами за превода и редакцията. Днес се оказа, че първа съм дръпнала субтитрите и по достойнство ги оцених. От мен за филма

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина филма беше типична корейска комедия :D но за забавление става е прическите им наистина са яки :rofl: , не знам но май втора част ми хареса повече имаше по забавни моменти а и героите бяха по готини.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина много съм се смяла с Kwon Sang Woo. Много добре се справи с ролята на палавия ученик,

който владее изкуството на боя, по-добре от изкуството да спечели момичето, което харесва. Но все пак...

Гледайте, ако искате да се смеете в продължение на целия филм. За мен беше истинско удоволствие

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много яко филмче! Страшно ми хареса! Направо се попилях от хил. Kwon Sang Woo беше много готин,Kim Ha-neu вярно имаше ужасна прическа, ама като се правеше на отворена много кефeше. Gong Yoo, как му се смях на дебилните изпълнения.

С една дума определено препоръчвам филма, страхотна забава си е.

:asian:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, да се наканя да се почерпя за празника с една комедия и пускайки да се окаже, че съм я и гледала вече?! :lol: Но по-забавното беше, че докато първия път не ми допадна особено, то днес се забавлявах максимално. Куон Санг У си е черешката на комедията и като изпълнение, и като бойно майсторство, и като разкошен пир за уморени очи. :wub: Гонг Ю наистина го играе кретенясъл пубер, но добро си е момчето. А Ким Ха Нъл с тея сладки муцунки като свие устни и завърти очички, почти забравям, че е същата актриса играла в Път номер едно. Бащата ми направи впечатление, защото...колкото и пъти да гледам, когато някой от родителите "почерпва" отрочето си с някое и друго юмруче, все ми е забавно. Особено, когато тоз дебел аджуши така скорострелно избегна светкавичния юмрук на синчето, че и му направи забележка да си оправи удара. :lol2:

Големи благодарности за превода, защото преди го гледах с друг и определено словесното въздействие сега е много по-голямо. :bow:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз много се забавлявах с филма :es: гледах го преди седмица и сега като се сетя пак ме избива на смях :D имаше доста кретенийки :yes: а двойката главни актьори много ми харесаха и в Almost Love, двамата играят добре и изглеждат също толкова добре заедно на екран :bow:

Благодаря за превода, без него ефекта нямаше да е същия :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми хареса филмчето, не толкова заради комедийните елементи, колкото заради тази наслада за окото Куон Санг У :inlove: Много сладка двойка са с Ким Ха Нъл, която пък ми става все по-симпатична.

Сега ме е яд, като видях, че бг субтитрите са на Блеки, пък аз го дръпнах с английски, да му се не види, прекарах се <_<

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето още линкове: Тук и Тук

 

Филмчето и на мен много ми хареса - свежо, забавно, весело. :) Доволно се посмях, даже вече 3-4 пъти съм го гледала.

Много добро за разпускане и оправяне на настроението. Ким Ха Нъл е страхотна актриса. Много я харесвам, а с Куон Санг У са страхотен тандем.

Опасни образи са и двамата. Много добра комедия, преоръчвам го.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В тракера, за които сте дали линк нямам регистрация, дори и след като един потребител от тук ми прати покана (просто линка за активиране не работи)! Другия сайт не ми зарежда, незнайно по каква причина. Ако може някой да ми даде нова покана за тракера, за да пробвам пак да се регистрирам там, защото забелязах, че и други филми, които искам да гледам ги има само там. Моля ви пратете ми лично съобщение, за да ви дам и-мейл. Благодаря ви :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, интересен е филмът, но далеч не мисля, че е чак толкова смешен.. Свикнала съм да гледам Куон Санг У в драми и затова ми беше странно излъчването му в тази комедия.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филмът предизвика противоположни реакции докато го гледах - или крайно недоумение и изненада или изненадващи вълни на неистов кикот. Всичките изглеждаха едни чалнати... Гонг Ю перфектно изигра онова дебилче, също предоволна съм от главните - наслада за очите е всяка тяхна роля, а сега беше интересно и да ги видя от преди доста години какви са били. Силно съжалих,че не е сериал... Благодаря за бгсубтитрите!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...