Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

Unemployed Romance 

Страна: Южна Корея

Година: 2013

Жанр: Романтичен, Комедия

Канал: E Channel

Епизоди: 10

Режисьор: Choi Do Hoon

 

В главните роли:

Lee Young Ah

Namgung Min

Seo Jun Young

Bae Seul Ki

 

Сюжет: Сънг Хи (Lee Young-Ah) мечтае да стане писател и работи в малка компания като сценарист на филми, но компанията фалира и тя остава безработна. Случайно среща първата си любов Чонг Те, който работи в центъра за обезщетения...

:essub:

 

С български субтитри: :click: :click:

Онлайн с български субтитри: :click:

С български и английски субтитри: :click:

С руски субтитри: :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Възможно най-разочаровалия ме сериал, да не кажа единствения. Дори и най-клишираните не са ме разочаровали толкова. Няма комедия, няма и драма. Нищо няма...... Симпатични артисти, но като няма сценарий и те не могат да "извадят" филма. Хубав сюжет, провален от сценария - недоразвит, недо...... правен. Даже се чудя защо го коментирам. Сигурно заради разочарованието. Съжалявам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е един от най-нестандартните корейски сериали, които съм гледала! За първи път реалността и трудностите на живота са представени с такава горчива откровенност, примесена с ирония.

Вживяваш се в пътя на обикновените му герои много повече, отколкото ако бяха мултимилионери или наследници на огромна корпорация. Не непременно е задължително да има бедна девойка, срещаща трудности с гаджето си заради родителите му, за да има драма. Дори напротив. Оригиналният сюжет за бедните хорица ме трогна ужасно много. Темата за неугасващата любов към "бившитете" ми отрони дори някои сълзички от очите. Давам му положителна оценка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е може би  най смотания и объркан Корейски сериял които съм гледал.Най хубавото на серияла е,че е само 10 епизода.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Личи си, че сериалът е отрязан и направен само до половината. Затова са и тези дупки и прескачания в сюжета в края.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А на мен точно този прескок най-много ми хареса. напомни ми един стар филм - "Развод по италиански". По същия начин даваха събитията първо през нейния и после през неговия поглед. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямаше ли да е по-хубаво да започнат от там а не някак си несвързано да се връщат...Иначе се зарадвах, когато видях финала.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен се е целяло точно това. В началото да се завържат и първите 3 серии са пречупени през нейния поглед, следващите 3 през неговия и после се събират, за да развържат края.

Ми поне да е по-различно от редовните бози.  :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не споделям мнението, че сериала не струва. Започна малко разочароващо, но с всеки един епизод става все по-интригуващ.

Действието се развива от настояще в минало и ни връща отново в настоящето и то пречупено през чувствата на двамата. Сега, като изгледах и последните епизоди, мога смело да заявя, че сериала ми харесва и дори много.

Ще го гледам отново. :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предвидимо, но приятно за гледане, ако успееш да се абстрахираш от овчедушието на главния… но пък той беше страхотен. И песента е наистина прекрасна! Благодаря за буквите!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен ми хареса.
Обичам, когато редуват и показват различни гледни точки към едно събитие. И сякаш сериалът е правен за по-зряла публика, си мисля.
Единственото, което ме издразни е Нам Гунг Мин като студент. Ами не му отива вече такава роля, колкото и да е съществена част от сценария.
Но като цяло драмата не е лоша, заслужава си 7/10 по мое мнение.
 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Невероятен,прекрасен,вълнуващ. Истинско вълшебство. Този сериал е като парченце сметанова торта с ягодка. Колкото повече го ядеш,толкова по ти се услажда и накрая драпаш за още и още. Ахх,как не ми се искаше да свършва. Спокойно можех да изгледам още поне 100 епизода. Много добре изграден сюжет и прекрасно подбрани изпълнители. Всеки един герой си заслужава вниманието. А сериала си имаше всичко. Много романтика,много шеги и разбира се ,къде се е видяло корейски сериал без щипка драма. Всичко изпипано до съвършенство. Превърна се в един от любимите ми сериали. Задължително ще си го гледам отново. А това девойче Йон У ,ме смая с чаровната си усмивка. Не знам как може някой да и устои. :rolleyes:

И една прекрасна песен от ОСТ-а

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...