Jump to content

Recommended Posts

Editing_Medical_Top_Team-p2.jpg

메디컬 탑 팀
Страна: Южна Корея
Премиера: 2 октомври 2013
Епизоди: 20
Излъчване: Сряда и Четвъртък от 21:55 KST по MBC
Жанр: Медицинска драма
Режисьор: Kim Do Hoon (
The Moon Embracing The Sun)

Сценарист: Yoon Kyung Ah (Brain)


Участват:
Kwon Sang Woo като Park Tae Shin

Jung Ryeo Won като  Seo Joo Yeong
Ju Ji Hoon като Han Seung Jae
Oh Yeon Seo като Choi Ah Jin
Choi Minho (ShiNee) като Kim Seong Woo
Ahn Nae Sang като Jang Yong Seop
Lee Hee Jin като Yoo Hye Ran
Alex Chu като Bae Sang Kyu
Jo Woo Ri
като Yeo Min Ji

 

Сюжет:
Сериалът представя процеса на лечение на пациенти от екип лекари. Екипът се състои от най-уважаваните лекари, като всеки от тях е най-добрият в своята медицинска област. Докато те се борят да спасят още един живот, в болницата започва борба за власт.

 

С български субтитри

Онлайн с български субтитри
С английски субтитри

С руски субтитри + OST


Лично мнение:
 Лично аз много харесвам медицински драми и като гледам, миналата и тази година доста сериали с подобна тематика се появяват, което мен изключително много ме радва. Също така съм много доволна от актьорския състав и имам големи очаквания. Фактът, че сериалът ще бъде режисиран от Ким До Хун, е повече от удовлетворяващ. Сигурна съм, че всеки, гледал The Moon Embracing The Sun, ще се съгласи с мен в това отношение.


Интересни факти:
Lee Min Jung и Lee Na Young преди това са били в преговори за ролята на Seo Joo Young.
На Ju Ji Hoon му беше дадена ролята, след като MBC оттегли бана му от 2009 заради скандал с наркотици.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много харесах първите две серии.Актьорският състав, наистина - топ(удоволствие направо), какъвто  ще бъде и медицинският тим.Действие, интрига,амбиции,загадъчност, малко повечко кръв, естествено, но не представена ужасяващо и не на последно място магнетизъм, който те кара да искаш да продължиш да гледаш.От мен -браво до тук!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От новите драми - избрах да следя този и май не сгреших.

На мен лично най-голямото удоволствие ми достави каста (отколешните ми любимци на 95%), както и музикалния фон. Джон Парк има уникален глас.

Медицинските одежди не са ми много по сърце, но пък са по приемливи от сбъркания фешън в новите сериали.

Очаквам продължението с нетърпение. :up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък вече не издържах и го дропнах, за жалост... Язък за добрите актьори, наистина.

 

Не ме свърта да им гледам лутанията в името на гордостта, фалшивото лустро и вечната изтъркана корейска наследническа драма (злобният всевластен дядо, потиснатата умна снаха, амбициозното внуче...) на фона на уж лекарски професионализъм. Медикъл-тиймът хич не е "топ", а сякаш е събран от кол и въже, иначе не виждам какво прави там оня, дето и сам не очакваше да го приемат, както и вечно завеяната и допускаща грешки младша лекарка. Нашляпаха набързо някакъв екип, в който за щастие са се завъртели и двама добри лекари, вдигнаха промо-шум до небето и веднага впрегнаха "топа" да се направи на интересен върху влиятелен пациент. Пфу! От два епизода гледам как го мъчат на операционната маса и все не са съвсем наясно какво му има и какво да го правят. Тръпки ме побиват от такива гледки, особено като познавам пробоините в нашето здравеопазване.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

това сериалче как ми се гледаше , то е ясно заради кои главно ,че ми е интересно как ще влезне в образа на доктор ... ама вообще не мога да си го представя ... но сега с титри ... идва в челната десетка за гледане ... :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Главно заради Чу Джи Хун, подходих с предубеждение и все пак реших да дам възможност на сериала и поне засега не съжалявам. Харесва ми това, че се набляга на медицинските термини и обяснения, но подържам това, което kcekce е написала за некомпетентостта, лутането и семейните препирни и игри на управляващите болницата. Допада ми двойката Санг У-Рьо Уон, както и играта на Минхо и останалите актьори. Определено хубав каст. Жалко, че Алекс е голямо мекотело  :D Следя с интерес и бих казала, че към момента е най-добрият корейски медицински сериал, който съм гледала. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Зарязах го по средата. Скука, прозявки, превъртане. Корейците така и не се научиха да правят "медицински" сериали. "Медицински" е в кавички, защото както винаги, медицината е само фон за "драмата". Явно в Корея "Спешно отделение", "Анатомията на Грей" и "Д-р Хаус" са забранени за гледане.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тепърва съм на 4 епизод и мога да кажа, че не е нищо особено. Ще продължа да го гледам, но се съмнявам, че ще успея да издържа дълго.
Силно се надявам в следващите епизоди, да се наблегне повече на "медицината" 
:) !!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бoже, боже какви ли не сериали трябва да гледам заради  Oh Yeon Seo. С тая прическа изобщо не мога да я позная, aма като се усмихне си е същата.  Толкова е странен тоя сериал, уж лекарски, а всеки си прави каквото иска.  Решенията се вземат на база хвърляне на боб, и на връзка с извънземните. Главния герой постоянно някакви истерии демонстрира. Не знам периода ли му е дошъл или го гони критическата?  Ама ще се мъча какво да правя, но в такава болница крака ми няма да стъпи.  И двама доктора от екипа нямат свой дом и спят в един склад в болницата? Като някакви бездомници??  Специален екип, друг път. 

Редактирано от gig911
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За малко да убият героинята на Oh Yeon Seo, бесен съм.  А нейната героиня колко пъти заспиваше по време на операция.  Направо ходеща реклама на специалният им екип.  Романтика имаше последните 3 епизода, до тогава пълна нула(или само едностранчива любов).  Като цяло образите не бяха лоши, симпатични бяха.   Голяма борба за власт голямо чудо.  И искаха да покажат, че в крайна сметка всичко това е безсмислено.  Че човешкият живот и здраве са най-важните. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...