Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

Goddess of Marriage (2013)

 

Страна: Южна Корея

Също така известен като: 결혼의 여신

Период на излъчване: 29 юни 2013 - 13 октомври 2013

Време на излъчване: събота и неделя 21:50

Жанр: Романс, Комедия

Канал: SBS

Епизоди: 36

Режисьор: Oh Jin Suk

Субтитри: Английски

 

Участват:

Nam Sang Mi като Song Ji Hye

Lee Sang Woo като Kim Hyun Woo

Kim Ji Hoon като Kang Tae Wook

Lee Tae Ran като Hong Hye Jung

Kim Jung Tae като Kang Tae Jin

Jo Min Soo като Song Ji Sun

Kwon Hae Hyo като No Jang Soo

Jang Young Nam като Kwon Eun Hee

Jang Hyun Sung като No Seung Soo

Jun Gook Hwan като Kang Man Ho

Yoon So Jung като Lee Jung Sook

Sung Byung Sook като Byeon Ae Ja

Lee Se Young като No Min Jung

 Kim Joon Goo като Kim Ye Sol

Shim Yi Young като Nam Mi Ra

Park Wan Kyu като Jung Dae Hyun

 Lee Sul Hee като Kim Yeon Soo

Lee Sung Min като Cynthia Jung

Yum Dong Hun като Manager Hwang

Go Na Eun като Han Se Kyung

 Jo Woo Jin

 

Резюме: В сериала се разказва за четири жени в различен етап от брака си, с различна философия за любовта и истинските взаимоотношения...

Сонг Джи Хье (Nam Sang Mi) е асистентка в радио, която мечтае за идеалната любов, но се оказва въвлечена в любовен триъгълник между двама добри мъже - архитекта Ким Хьон У (Lee Sang Woo) и прокурора Канг Те Ук (Kim Ji Hoon).

Хонг Хье Джонг (Lee Tae Ran) е майка на две деца, работеща като телевизионен коментатор и женена за по-големия брат на Те Ук - Канг Те Джин (Kim Jung Tae).

Сонг Джи Сон (Jo Min Soo) е по-голямата сестра на Сонг Джи Хье, супер майка на три деца, която управлява кроткия си съпруг Но Джанг Су (Kwon Hae Hyo) с желязна ръка.

Куон Ън Хи (Jang Young Nam) също е съпруга и майка, която внезапно открива, че нейният съпруг Но Сънг Су (Jang Sung Hyun) ѝ изневерява.

Как ще се справят тези жени със създадените затруднения?

 

 

С РУСКИ СУБТИТРИ

С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

ОНЛАЙН С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това изглежда интересно. Харесвам сериали с много герои и различни съдби....дано ни задържат вниманието в тези 35 епизода.

Снощи е стартирал с рейтинг около десятката.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стандартен корейски сериал с всичките му недостатъци. За съжаление са направили главната героиня такава тъпа патка заспала (това съчетано с всички досадни трикове за забавяне на действието), че искрено се надявам да я блъсне кола или да й падне саксия на главата! За да я отърве от мъките й, а на нас да ни запазят малкото останали нерви. Къде е тази прословута трагедия в корейските драми, точно когато е най-необходима? Просто превъртайте частите с тази героиня, нищо няма да загубите. За щастие останалите три сюжетни линии са по-интересни и свежи и спасяват сериала от удряне в дъното.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

                 Изобщо не очаквах да напиша коментар за този сериал. Много ме измъчи липсата на адекватен превод на няколко от сериите. Гледах го ту на руски, ту на английски, като се има предвид, че последния ми е труден за четене, особено, когато текста е по-обемен. Приключих го въпреки всичко.

                Държа да кажа, че това определено не е сериал за хора, които не познават брака. Не е за любителите на захаросани истории, гримирани  айдълчета и накипрени фръцли. Не е и за тези дето си мислят, че след сватбата ще се къпят в шампанско, ще получават цветя и закуска в леглото щом си отворят морните очички.  Де що негатив има брачния живот - тук е! 

                Четири абсолютно различни жени и още толкова мъже завъртени в брачната въртележка. Ако се въртяха сами в нея, добре, ще се оправят някак си, обаче, там до тях гравитират няколко отвратителни образа на корейски свекърви. Няма по-отвратително и гнусно същество от корейска мъжка майчица. Толкова са ми ненавистни, че напоследък нацеля ли някоя такава обикновено зарязвам сериала. Не ми се ще да си развалям фъншуя, заради тези откачалки, които съсипват живота на чедата си. Имам чувството, че заедно с напредването на технологиите, те стават все по-отвратителни и брутални. 

                 Та за сериала - отлична актьорска игра, довела до изключително колоритни образи. Интересен сценарий, добра режисура. Красива музика, на подходящите места - всъщност музиката много ми хареса. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...