Jump to content

Recommended Posts

E5oNmf.jpg

Off Topic

Love-Around-2013-2.jpg

 

 

Love Around (2013)

Страна: Тайван

Също така известен като: Zhen Ai Hei Bai Pei

Година на излъчване: 2013 – Юни - 09

Време на излъчване: Неделя  22:00

Жанр: Романс, Комедия

Канал: SET TV

Епизоди: 21

Режисьор: SET TV

Субтитри: Английски

 

Участват:

George Hu as Zhou Zhen

Annie Chen as Liang Xiao Shu

Jack Li as Gao Zee Zuan

Elleya Tao as Zhou Ying Ying

Tan Ai Zhen as Chen Mei Li

Jian Chang as Zhou Da Kuan

Zhang Fu Jian as Liang Yi Lei

Wang Juan as Tang Hui Shan

Mo Yun Wen as Chen Ping Ying

Zhao Jie as Fei Li

Yao Han Yi as Jessica

Xue Shi Lin as James

Stephanie Chang as Fei Fei

Qiu Wei Wen as Yu Mi

Yu Jue Ru Pei Li

Huang Deng Hui

Su Guo Hao as Zhang Jie Wei

 

Резюме: Радио водещата Liang Xiao Shu (Annie Chen) е винаги весела и оптимистично настроена към света, но когато става въпрос за любов е глупава и наивна. Случайността я среща със Zhou Zhen (George Hu) наследник на гангстерска фамилия, външно груб но с добро сърце, който се опитва да запази ръцете си чисти, и да бъде далеч от семейството си. Скоро между тях започват да се поражда чувства, но докъде може да стигне това? 

 

 

 

Свали с английски субтитри

 

Свали с Руски субтитри

 

Онлайн с английски субтитри

 

Онлайн с руски субтитри

Редактирано от mrnkaloto
Нов постер
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много доволна! До 12 епизод съм и искрено се забавлявам. Двамата главни са толкова сладки и естествени и има чудесна химия между тях. Удоволствие е да ги гледаш! Историята не е разводнена прекалено със странични сюжетни линии, а тези, които са факт също са много приятни и добре вмъкнати. Гледайте и се усмихвайте!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стигнах до 9-ти епизод и съм много доволна. Кастът определено е печеливш. Явно всички са на това мнение, щом имат още един общ сериал Love, now. Проблемът е, че е "скромните" 72 епизода, които няма да издържа  :28558:


Наистина ми харесват като двойка, но до тук, нямаше никаква страст, целувки - нищо. Нямам търпение да се прибера и да гледам поредната серия.

 

Shae, ти догледа ли го?

 

scuy9.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всичко беше прекрасно до 12 епизод... След това историята започва да се развива все по-бавно и досадно. Не се отнасяше за техните отношения, а за всички останали... То хубо да правиш добро, ама чак толкоз  :dunno:

 

Изгледах последните епизоди само заради Джорджи, заслужава си хубава му усмивка. Анито е сладка актриса, лъчезарна и симпатична, ама тук нещо изпуснах привличането между тях. Такава голяма любов... Той ходеше като кученце по нея и се грижеше да й помага, а тя само се раздаваше, във връзките, на хората около нея.

 

Ноооооо, най-дразнещият човек в този сериал бе баща й. Няма толкова бавен, муден, безличен човек.

 

132381085_11n.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чудесно се забавлявах с филмчето! Всички герои /типично по тайвански/ са симпатични, даже и мафиотите. Само като видях бабчето и веднага се захилих, още от "Fated to love you" много я харесах и сега не ме разочарова - същата дива шматка, и сина й, и внучката бяха от нейната порода, само внукът, красавецът, за равновесие беше стъпил здраво на земята и спасяваше всичко и всички. Този Джордж ме впечатли приятно още от първия сериал, в който го видях с много естествената си игра и лъчезарното излъчване, като се усмихне и веднага те заразява. Тука бях учудена да го видя в ново амплоа /не ученическо/ - на уверен и успешен бизнесмен и стабилен млад мъж - много му върви ролята, а да спомена ли и страхотната му визия... Някак си сега много ми напомня на У Чун. Ани Чен, главната, не открих тука в каталога, не е известна ли? Както и да е, стоеше много добре на екрана /макар да не мога да я нарека красавица/, и изглеждаха добре двамата, ама то никаква близост, чак прекалено беше, там влюбените само си говорят ли - да бе! Много ми допаднаха всички младоци около тях, като им отделиха и екранно време, с изключение на момичето с плитките. Любимци ми са глезената сестричката /ах, какъв глас вадеше на моменти/ и шофьорът-помощник-човек за всичко - той направи много от смешните моменти, и Гао счетоводителят не беше лош, и приятелката... Към средата вкараха толкова драма, че се чудех как ще се оправи работата, ама справиха се и не ми се потресе. Тия тайванци, как успяват да поднесат и най-тежките проблеми леко и смилаемо, то ако бяха корейците сигурно щяха да се гътнат поне половината герои.

Гледах го на руски, но сериалчето заслужава български превод, много е хубавко.

Музиката - страхотна, страхотна! Няколко песни са ми любими, но не мога да намеря ОСТ, ако някой може да помогне, ще съм много благодарна!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...