Jump to content

Inu to Hasami wa Tsukaiyou (2013)


Recommended Posts

53579l.jpg

 

Inu to Hasami wa Tsukaiyou

 

Оригинална творба: Сараи Шунске
Озвучават: Сакурай Такахиро, Иноуе Марина, Серизава Ю и др.
Тип: ТВ
Жанр: комедия, свръхестествено
AniDB и MAL: AniDB //  MAL
Държава: Япония
Година: 2013
Епизоди: 12
Времетраене: 24 мин. на епизод
Резюме: Абсурдна мистериозна комедия, която се върти около Казухито Харуми - ученик, който е обсебен от четенето на книги. Един ден той бива убит по време на обир и прероден като куче. В новия си облик безпомощният Казухито не може да чете, а пък стопанката му е Кирихиме Нацуно - садистичен новелист, която издевателства над него с ножици.

 

Линкове: 
- в момента не са налични подходящи -

(При интерес, попитайте в коментар дали все още може да се открие)

 

_____________________________________________________

Бележка: Тва ще е простотия сигурно, но пък нестандартната идея с прераждането ми се струва интересна и може и да им се получат нещата в комедийният аспект ама да видим.. :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда верно простотия излезе.. :896767: Тва с прехвърлянето на душата е зарибявка обаче защо точно помиар и то от тея дребните дето са най противни?! Мислех си, че няма да ме дразни толкова тъпото куче ама да..Ако беше котка къде къде?! Хем класа, хем стил!! Оставяйки дребното, космато изчадие на страна, хумора не беше кой знае какво..преследване с тея ножици на помярката и по принцип изтезаването му, което виж ми достави удоволствие хич да не е, но да разчитат само на това до края..другото беше шегички по адрес на малкият размер на бюста на садо мацето, което си е адското клише! Стигайки до нея може би тази героиня е единственото нещо, което ми хареса от този първи епизод + изтезанията на помяра, което си е част от нейната личност. Арта й зарибява и поведението й е доста интересно особено акцентирайки върху случката с инцидента, когато главният го отнесе за да се превърне в последствие в мастията. Тогава ме шашна с непукизма си и ми е чудно защо се държа по този начин и тва е едно от малкото неща, които ще ме накарат да му дам още един, два шанса, но май повече намирисва на дроп работата. Ако се напънат да подобрят комедията и завъртят нещо интересно покрай прехвърлянето на душата може и да преглътна, че главният е торба с бълхи, но да видим предполагам до 2-3 епизода ще си обади.. :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...