Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Днес, 16 юли, "Биг Хит" пуснаха трейлърите за ДВД - тата на "BTS - WORLD TOUR "LOVE YOURSELF" - NEW YORK" и "BTS - WORLD TOUR "LOVE YOURSELF" - EUROPE":
 3. kandala

  EXO

  За пръв път попадам на тест на тема EXO. Е, имам предвид в медия, в случая Soompi, не в Амино. Ето тук може да проверите доколко добре познавате клиповете им. Накрая получавате награда - сърчице от Кай.
 4. skofiild

  B.A.P. | Best Absolute Perfect

  Започвам аз...Пъво с нещо от пети юли,което съм пропуснала... 5 юли.. Джонгъп заедно с приятеля си,който също е певец Джун и продуцента Мин са в Ню Йорк,където ще вземат участие с мероприятия в в KCON NY 2019.На пети юли официалният профил на KCON публикува история с поканата от Джонгъп и Джун да присъстват на техния панел. " Здравейте приятели, аз съм Джун...А аз съм Джонгъп...И ще имаме панел в KCON Ню Йорк. Това е първият път, когато ще бъдем заедно. Толкова сме развълнувани и много ще се радваме да ви видим всички, така че се уверете, че ще дойдете на нашия панел утре. Чао." Същия ден са посетиха Макдоналдс,където сумати хора са видяли Джонгъп и са се снимали с него. Бая постове в туитър имаше:''Джонгъп е в Макдоналдс'' и беше сниман тайно... 6 юли... Zelo 1ND Fansign Първа среща на Зело покрай новия албум,подписване и т.н... Същия ден и участие на Зело в Music core...
 5. Най-после нещо китайско историческо, което да си заслужава гледането! Малко като "24", но е отлично направено и главното-не е фентъзи, че вече като видя тази дума в описанието на сериал ми се повдига.
 6. Rossi Yankova

  Joseon Survival (2019)

  Това е по-скоро, защото губят 2 седмици от времето за снимки, а следващата драма е планирана, рекламите са продадени и изобщо - бизнесът си е бизнес.
 7. eowina

  Joseon Survival (2019)

  Днес "TV Chosun" са излезли с официално изявление, че намаляват сериала от 20 на 16 епизода заради разразилия се скандал с Канг Джи Хуан. Повече тук:
 8. По независещи от мен причини се налага да забавя малко редакцията. Следващ епизод ще има в края на месеца. Извинявам се, ноооо
 9. Този сериал го отлагах дълго време именно заради ефектите, декор, стил на обличане. Тези неща изгубиха значение след като проследих сюжета и добрата актьорска игра. Имаше един филм от две части, излъчваха го по Холмарк, Кралят на маймуните, ако не се лъжа. Та в сериала беше интересно да се проследи тази версия. Впечатлена съм от целия каст, когато разбрах, коя играе главната не бях развълнувана, защото я бях гледала във Върни се господине, където игра много добре, но да речем, че се справи и тук. Та заслужаваше си.
 10. kandala

  EXO

  Universe и Moonlight на EXO са част от плейлистата на NASA по повод 50 г. от мисията Apolo 11 и кацането на Луната на 16 юли 1969 г. В листата са включени също и Lights на BTS, както и Moon U на GOT7. Плейлистата в Spotify (Целият списък много ми хареса, между другото) Поздравления за всички групи!
 11. Не е късно да се обадя ;). Време, надявам се, имам достатъчно. Местожителство: Варна.
 12. Ако беше намерила време да се обадиш, щях да те заведа до заведението с корейска храна във Варна Корейска храна "Кимбап"
 13. Толкова да се радвам на главната роля на Юки (той изнесе филма на плещите си!), а Приятен филм, който дори на моменти е сниман в Тайван, както забелязах. Някои от сцените изглеждаха като в оригинала. Въпреки че съм забравила доста неща (наистина не помня главният в първата версия да се е размотавал по този начин и да е имал подобно семейство), истински се забавлявах с дадени моменти. Харесаха ми героите, с изключение на главната актриса. Образът й ми стоеше почти през цялото време отнесен и не на място. Финалът беше едно към едно. Това поне го помня.
 14. Tale of a Raindrop (雨粒の小さな歴史) Страна: Япония Също така известен като: Amatsubu no Chiisana Rekishi Премиера: 24 Ноември 2012 Времетраене: 70 мин Жанр: Драма Режисьор: Ryutaro Nakagawa Субтитри: Английски Участват: Noa Sakakibayashi като Michiru Saito Mio Minami като Sayuri Nemoto Ryutaro Hiroi като Kyohei Yamazaki Takashi Fujimura като Itaru Wada Sosuke Ikematsu като Masaki Itano Резюме: През зимата преди изпита си Michiru Saito (Noa Sakakibayashi,) получава писмо от непознато момиче. Оказва се, че двете са полусестри, така Michiru разбира кой е истинският и баща. Въпреки че никога не се е грижил за нея, тя иска да опознае този човек... Свали с английски субтитри Онлайн с руско озвучаване
 15. Догледан. Излезе замисълът на японците, свързан с това, че всеки може да се промени, стига да поеме отговорност за действията си. Осъзнаха се младежите, но всеки даде свидна жертва.
 16. I Don't Love You Yet (僕は まだ 君を 愛さない こと が できる) Страна: Япония Също така известен като: Boku wa mada Kimi o Aisanai koto ga dekiru Период на излъчване: 2019 – Юли –15 до 2019 – Септември – 02 Време на излъчване: Понеделник 12:00 Формат: Renzoku Жанр: Романс, Драма Канал: Fuji TV Епизоди: 16 Режисьор: Arai Yuka, Koga Fumie Субтитри: Английски Участват: Adachi Rika като Mitari Yo Shirasu Jin като Ishida Ren Asaka Kodai като Mizusawa Ryusei Резюме: Римейк на Тайванската драма „In Time With You (2011)“… Mitari Yo (Adachi Rika) е с остър език, горда и самоуверена. Единственият човек, който може да изтърпи характера и, е най-добрият и приятел Ishida Ren (Shirasu Jin), с когото дружи от гимназията и университета. На двадесет и деветият си рожден ден тя получава от него писмо, съдържащо първите признаци на стареенето. Как да се примириш, след като вече не си млада, но си все така самотна, а в същото време твоят най-добър приятел на същата възраст се ползва с популярност и извоюва победи на любовният фронт. Тя се съгласява да сключат облог: който се ожени първи до 35-годишна възраст, ще получи от другия крупна сума от 300.000 yen. Но къде да намери своята половинка, след като около нея няма ни един нормален мъж? Новият и асистент, бившето гадже или... Свали Онлайн с английски субтитри
 17. Шоши-сан

  Watashi, Teiji de Kaerimasu (2019)

  На текущия клон съм на това заглавие с първите 4 епизоди. Доста приятно се е получило до тук по актуални теми. В първи епизод подвигах вежди защо въобще се задават някои въпроси че и се чака и отговор. Направо си се представях на мен да ми ги зададат да речем какво би последвало . Но като дадат повече от това как действа там "работната машина" в общи линии виждам че нещата не са толкоз различни като качество а само като количество/нюанс предимно се отличават от "западната машина". Чакам търпеливо преводача за останалите серии.
 18. Шоши-сан

  Saka no Tochu no Ie (2019)

  Изгледан. Много добра human drama. Полезна. Доволна съм че ѝ отделих внимание.
 19. Aretka

  Kang Ji Hwan (Канг Джи Хуан)

  Явно освен от сериала е искал да се отърве и от агенцията *сега остава да отърве и затвора и да си търси работа в Щатите, пък след две-три години я камилата, я камилата..., той в казарма ходил ли е, ако може да я изкара(ако не е) през това време, да го видят фенките покаял се..., пак визирам ако ще се мъчи в Корея,.. може пък да потърси нещо по-либерално(е, да дойде в Европа, от тук по-либерално....няма на къде)
 20. Кенто и Маю Мацуока ще участват в новия филм на Исао Юкисада -Gekijo!!! Поредният голям режисьор, за чиято продукция е вербуван Ямазаки-кун! Дано да се получи нещо по-позитивно от River`s Edge иии.... да не оставят детето с тази визия! Не мога да ги възприема така и това е. Още са малки. хаха!
 21. Чингулинка

  Kang Ji Hwan (Канг Джи Хуан)

  Няма признание в полицията, официално си е признал пред всичкия народ с изявление. От това няма накъде да мърда. Сега агенцията му прекрати ексклузивния договор. Интересно обаче, че тоя договор бил подписан в края на май. Значи това ще да е най-краткият договор в историята на корейската филмова индустрия.
 22. Yoyo_ko

  Kang Ji Hwan (Канг Джи Хуан)

  Накрая, в съда, ще се окаже, че е признал само за това, че са пили. Будната ще се сети, че всъщност дрешките и не били толкова размятани, а пък той кротко си спял до другата жена и ръцете им леко се докосвали с малките пръстчета.
 23. Yesterday
 24. Лакорн е изключителна рядкост да има БГ суб, по-добре си изберете руски или англ.
 25. Кога ще има и БГсубс на филмчето някой знае ли
 1. Load more activity
×