Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. skofiild

  Teen Top

  TEEN TOP пуснаха тийзър снимки за завръщането си [DEAR N9NE]
 3. skofiild

  BLACK6IX

  В неделя гледах един клип,правен от две момичета,които са били на концерта в София.Разказват за емоциите,около цялото преживяване... И понеже в последно време все изоставам с качването на информация /от мързел/,седмица по-късно /че и повече/ да кача и постовете в официалния туитър на момчетата около концерта на наша земя... И тези от Румъния... Групата си има вече и българска фейсбук страница...
 4. skofiild

  NCT

  Втори тийзър от NCT127...
 5. skofiild

  NU’EST

 6. На моменти сценарият е смехотворно тъп и предвидим. Гледайте само ако нямате друг избор.
 7. Lawandula

  Be With You (2018)

  Един от тези филми, дето няма да забравиш.С тези актьори пък- съвсем.Гледах го веднага след излизането, но усещането от филма не е изчезнало.
 8. Hakui no Senshi (白衣の戦士!) Страна: Япония Също така известен като: Nurse in Action Период на излъчване: 2019 – Април – 10 до 2019 – Юни – 19 Време на излъчване: Сряда 22:00 Формат: Renzoku Жанр: Комедия, Медицински Канал: NTV Епизоди: 10 Режисьор: Shintaro Sugawara Субтитри: Английски Участват: Nakajo Ayami като Tachibana Haruka Mizukawa Asami като Mihara Natsumi Kotaki Nozomu като Saito Hikaru Sawamura Ikki като Honjo Akiyuki Yasuda Ken като Yagira Keiichiro Katase Nana като Murakami Mayu Suzuki Sarina като Ono Takako Komatsu Ayaka като Fujii Yukino Yamazaki Moka като Iwasaki Erina Miyake Ryosuke като Miyake Shota Резюме: Двадесет и една годишната Tachibana Haruka (Nakajo Ayami) е новобранец сестра с ярка личност но с хулиганско минало, попада под опеката на тридесет и четири годишната медицинска сестра с много опит Mihara Natsumi (Mizukawa Asami), чиято цел е да се ожени тази година и да подаде оставка. Това е история на “Воините в бяло”, които се смеят, плачат и растат на бойното поле на живота, наречен болница… Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри
 9. Yesterday
 10. Още никой не го е обявил за превод заедно с първи сезон...
 11. Отдавна не съм попадала на толкова завладяващо смислен сюжет и актьори. Всяка конкубина е толкова реален и човешки образ, всяка си има история и скрита страна. Колко ужасно е било все пак да прекараш затворена живота си в Забранения град! Всяка серия е просто прекрасна!
 12. здравейте, ще имали бг превод скоро.
 13. HULK HOGAN

  Спортни събития

  Франческо Тоти бе приет в Залата на славата на италианския футбол
 14. seal_reinforce

  Виц от деня

  Във фитнеса:– С колко клякаш?– С триста.– Килограма?!– Зора.
 15. seal_reinforce

  Fun Corner

 16. bond

  Confession (2019)

  И на мен ми хареса повече от "Тайната гора". Много повече. За разлика от "Тайната гора", краят беше на ниво. Аз не си падам много по опрощението и затова ми харесва, когато се даде всеки му според заслуженото. А Джунхо разбива на пух и прах мнението на някои зрители, че айдълите не могат да играят. Може момчето и още как.
 17. skofiild

  VIXX

  Hyuk-''Ice Fantasia'' Making Film...
 18. За структурата на китайското семейство четох в "Кратка история на Китай - Дж. Кинг Феърбанк" ...специално заради историческите китайски драми ми я подари мъжът....по натам ако имате итерес мога да извадя някой друг абзац от книгата. Иначе и аз гледам...да видим до къде ще го докарам.
 19. skofiild

  NCT

  Нещо и от WayV...
 20. skofiild

  Seventeen

 21. skofiild

  NCT

  Тийзър от NCT 127... и...
 1. Load more activity
×