Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Ма той доколкото разбрах си е маниак на фитнеса....ама пък му отива.
 3. хахах Wonho явно си тренира много яко.. Попаднах на тези снимки преди ден два.. и се въздържах от споделене.. Нооооо все пак самореклама си прави момчето ...Охх ръцете, които е направил .. От инстаграма са му цък..Ама аз ще ги сложа тук... да си ги имаме за вечни времена
 4. Ни добра, ни лоша дума мога да кажа за човечеца Разбрах го, че е от Принцесата, ама дори и Майк не можа да ме накара да я гледам ....
 5. @seal_reinforce, вече прекаляваш! Модераторите няма ли най-накрая да се намесят в тая тема, или всеки ще си пише глупостите в нея? То бива инфантилизъм, ама вече не се трае! Скоро и за децата на тия дами ли ще почнете да пишете?!
 6. За кое си пас, бе? То това е мит, че на първа среща не може. Ама аз, понеже съм мързелива, съм пас и след първата
 7. Аз от тримата само нея съм гледала. Докторчето ме кефи зализано като у фотосесията, не канадска ливада като в сериала. Ама не ми пречи, де.
 8. cucyta

  ONF

  И още едно от януари:
 9. Не е Хари Потър, значи трябва да е Мерлин
 10. Много се готви и яде напоследък в корейските драми. Не ме влекат такива истории, а и като гледам не стават хитове.
 11. kandala

  EXO

  Сградата на SM днес. А Сехун стана лице на китайската марка Dr.Jart+ Доколкото разбрах, това е козметична марка, произвеждаща маски за лице? Ahhaaa....Stan EXO for clear skin!
 12. Щото мъжете им са ревнивци и Минчо се разпространява апокрифно. Ама това усилва тръпката
 13. Като гледам колко ентусиазирани дами има тук, не мога да разбера защо рейтингът на сериала главоломно пада.
 14. Бе, тоз Рич Форестър някой гледал ли го в някой филм, сериал, яко готино изглежда. С нея е играл в "Моята малка принцеса". Аз го гледах навремето, ма тогаз не се заглеждах много по момци.. то сега, отскоро започнах... Ох,оспамих темата. Извинявам се.
 15. Отде знайш, че не е като дива котка, постоянно да ги чупи тия нокти в някое мъжко... кораво рамо.
 16. А дано, че като гледам къф крак е опънала... Много ме кефи, като й турят коса, ама и малко нокти да земе да си отгледа.
 17. Ама не се отчайвай де, тоз също си го бива и тук има горещи сцени сигурно...
 18. Ееее, това е като да сбъркате Рич Форестър с брат му... целата интрига умре, начи
 19. Обаче тук тя е с бившето си гадже-Kenji Chen(пообърках ги да ме извините.,толкова си приличат,ама и той в профил...Та, гореспоменатият не е Дин Си, а бившият й, с когото са се разделили юли миналата година.Ето го и в анфас. Явно е търсила заместител,да му прилича(да прилича на бившия й) Ха-ха..
 20. @lukreciana след повторен оглед на снимката - ама това на твоята снимка не е докторчето...... Това бил бившия на мацката.
 21. @lukreciana Аз не съм разглеждала специално за тях - от трите ми китайски този го гледам с най - малко интерес. Тази твоята снимка не съм я мяркала...ама е добра
 22. 12-та серия добре - докараха я химията, романтиката и страстите. Странно е това с горящите белези, защо някои минаващи през портала ги имат, а други не? Луна ми е най-голямата енигма, но дано не се окаже главната, нещо ме влече да я шипна с Шин Дже хахах. Но за придворната дама не го очаквах изобщо, изненадаха ме. Това му харесвам на този сериал голяма е главоблъсканица, а и е наслада за очите.
 23. @lukreciana, а ти ся като ги туряш тия снимки, питаш ли ме на мен ко ми става, а?! @fractal, европейка ли? Нещо съм изпуснала или китайка имаш предвид? Аз затова толкоз я харесвам, щото не прилича на китайка
 24. Version 1/24

  104 downloads

  Превод: Kaya За версии: 360p-NEXT, 450p-NEXT, 720p-NEXT, 1080p-NEXT
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...