Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Супер сте!Благодаря за бързото качване ,нямам търпение за другите епизоди .
 3. Today
 4. Тъкмо се бях настроила за нещо такова и ми поднесохте превода като подарък Още в началото на филма се досетих за какво иде реч и въпреки това с интерес си го изгледах. Много красив и дълбоко емоционален, типично в японски стил. Обичам когато ми се показват такива красиви късчета от майката природа, чак ми се приисква да е лято, да усещам пясъкът под краката си и лекият бриз. Филмът започва добре, с приятна и леко мистериозна атмосфера и точно това ме накара да го изгледам до край. Развръзката не беше по вкусът ми, чисто от начин на изпълнение и режисьорско виждане, но въпреки това ми хареса идеята. Обичам когато в даден филм има вкарана символика (или може би връзка, метафора) чрез музика, изкуство, в случая тромпетът.
 5. Да ве, и две години наш Бини с едно и също долнище на анцунг... не вервам, па тя с една и съща рокля, много ме изкефи долнището и затва веднага го забелязах още първия път.
 6. Я кажи на това младо момче, не му ли загледа ръцете някой пръстен на палеца не видя ли?
 7. Donghae прави своя солов дебют 15 години след дебюта си със Super Junior! Цифровия сингъл "HARMONY", с участието на #BewhY, ще бъде пуснат на 23 февруари.... А днес се появи първи епизод от документален филм с DONGHAE. DONGHAE Documentary "HARMONY" [EP01. `bout DONGHAE]
 8. Само сто дни до края на службата! И първо съобщение, макар и на корейското фан-кафе, от почти година. Това е днешната страница от специалния календар за 2020 г. с 366 лични или непубликувани снимки на Гън Сок. Направо не е за вярване, но за цялото това време няма нито една нова снимка и нито един пост в инстаграм например. При тази мода да се пишат писма от казармата на феновете....
 9. B.I е дарил 10 000 маски за лице анонимно на китайските фенове на фона на сегашното огнище на Коронавирус. Фен кафето на B.I направи съобщение, в което заяви, че той не желаел неговото мило дело да бъде оповестено. Те обаче просто искали да споделят състраданието му към света и написаното от тях гласи следното: "Въпреки че той помоли да не информираме света за неговите действия, не можахме да намерим думите, за да обясним състраданието му, затова решихме да разкрием истината. Днес чухме това твърдение:" Подаръците, които получавам най-много са маски за лице. Използвах ги, за да скрия лицето си всеки ден. Но сега искам да дам тези маски, за да защитя тези, които ме обичат и се надявам, че са свикнали да го правят. " Човекът, за когото се грижим, каза, че той дава маски, които получи като подаръци, но иска да ни защити, въпреки че ги използва, за да прикрие лицето си на публично място. Молим за вашата помощ, тъй като ще направим всичко възможно, за да сме сигурни, че тези маски са доставени на тези, които се нуждаят от тях. Завършваме това изявление, надявайки се, че неговото положително влияние ще защити онези, които го интересуват. " Източник:
 10. Хорааа, работата е на зле! Вчера в кафенето на съседната маса едно младо момче си поръча кафе.... И после един спрайт. Аз само дето не паднах от стола под масата! А като ми донесоха чашата с лед за студения чай и просто сърцето ми спря! Не се живее така!
 11. 8-ми епизод - качен! Цък тук: и Както и във vbox7: за плейлиста на сериала. (Новият епизод ще бъде качен малко по-късно.) Пожелавам на всички приятно гледане!
 12. Добре, приемам. Благодаря!
 13. Влекат ли те езиците? Или е само заради ходенето в Япония? Аз бих избрала филология, вместо приложна линвистика. Тоест, в случая - Японистика в Софийския. За реализацията - не мисля, че можеш да се реализираш само с език, който за хората там е роден. Особено в Япония, дето си трябва бая здрава психика, за да си конкурентноспособен, освен останалото. Ако толкова те влече езика - кандидатстваш, докато стане.
 14. Мерси за което. "Само мъж, а не вълшебник", както е в песента звучи добре и безобидно, по-добре, поне за мен, от "Просто мъж, а не вълшебник"
 15. Страхотен филм, лично на мен много ми хареса!
 16. Кой , Тюли, за лисичката ли? Той си има тема, мила. И на неговата нивка кОпам, споко. Скоро ще види бял свят.
 17. Здравейте, кандидатствах миналата година във ВТУ но не бях приета в специалността приложна лингвистика с японски. Япония ми е мечта и много бих искала да отида да я посетя и като цяло да продължа живот там както малцина българи. Мислех да започна курсове но не е същото както в университета, където има много програми, различно е. Искам да попитам има ли и други програми освен тези от посолството които намирам в интернет? Какви други варианти имам да продължа в Япония и въобще имам ли? Много искам да уча и в последствие да започна работа но не знам откъде да започна и съм много объркана. Изчетох много форуми. Ако завърша само Японистика ще успея ли да се реализирам в Япония? Кое е по добре, приложна лингвистика с японски или Японистика? Какво трябва да завърша, за да продължа и да отида в Япония?
 18. Мани заглавията, давай филма с Feng Shaofeng
 19. Благоуханна, @helyg, това , последното, ми звучи като дипломатичния вариант на крилатата фраза Бре, не очаквах, че така ще нажежа страстите... Да пусна една музикална пауза - превода на заглавната песен.
 20. То има една дума за тия заглавни обяснения - " Смотаняк " @asha, тая договорка си е купуване в случая. И ако ги обединя, хайде да не е купен - "Договорен смотаняк". "Чаровник, но все пак мъж" ми харесва.
 21. Не е съвсем точно. По скоро "Съпруг по договорка."
 22. Действителността в Северна Корея показана тук е доста добро копие на социалистическата действителност. Аз съм още по средата на драмата, но много ме подразни факта, че
 23. "На теслата дръжката" и сипвайте по две ракии
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...