Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. zlatinab1

  The Devil (2007)

  Много отдавна го гледах, но помня че бях много впечатлена...сега мисля пак да си го пусна, че ми се гледа пак :-)
 3. zlatinab1

  Item (2019)

  Започнах да го гледам...още не знам дали ми харесва, сякаш да. Основно заради касата го гледам, защото са много добри...
 4. cucyta

  Bi / Rain (Чонг Джи Хун)

  И какво сега? Аз тъкмо го открих за себе си, а всичките му почитатели написали 26 страници ги няма. Както и да е. Рейн и Ким Те Хе очакват второто си дете през септември тази година.
 5. Today
 6. заглавие: The Reason Why Raeliana Ended up at the Duke's Mansion , Why She Had to Go to the Duke , The Duke's Fiancee, 그녀가 공작저로 가야 했던 사정 , 公爵的契约未婚妻 тип: Manhwa автор: Milcha арт: Golae статус: онгоинг година: 2017г жанр: фентъзи, мистерия, романс, шоджо, исекай, прераждане инфо: чети онлайн: резюме: Въпреки че пропуска една година за да се подготви по-добре за кандидатстване в колеж, Парк Еунха( Park Eunha-надявам се, че се произнася така) пак се оказва в листа на чакащите. Докато се разхожда навън, в опит да се разсее, тя най-после получава така чаканото съобщение, че е приета, но дори няма време да му се зарадва като хората, защото някой я убива! Съдбата обаче си има други планове(или пък не) и тя открива, че е жива, но в друго тяло и то в новела, при това в любимото си заглавие. Супер, но защо е епизодичен персонаж, чиято смърт ще е причината, за появата на главната героиня! Еунха не е съгласна с този сценарий и ще се възползва от това, че познава историята за да промени ситуацията в своя полза, тоест да оцелее. За целта ще и трябва помощта на главния мъжки персонаж - херцог Ноа Уинкнайт... лично мнение: Сред навалицата от заглавия с прераждане в квот се сетите, това леко се откроява. Едното е, че релийзите на уеба са редовни, всяка седмица излиза чап. Нещото обаче, което ме грабна категорично е сюжета.
 7. Страшно се забавлявах като показваха комичните моменти, единствено ми ставаше скучно при събитията в двореца и жалко, че не наблегнаха повече в развитието на отношенията между главните, големи сладури!
 8. Честит рожден ден на @automatisch.Engel! Здраве, късмет, много щастие и любов! И сбъдване на някое съкровенно желание!
 9. Потвърждавам и се извинявам за забавянето му. Обещала съм да поема ангажимента с разпространението му по " кучкарските групи" и Организации със сходни занимания, освен стандартните пътеки.
 10. skofiild

  NCT

 11. skofiild

  GOT7

 12. skofiild

  Twice

 13. kandala

  Dear Judge (2018)

  Сериалчето ми харесва, сълзливата част не ми пречи. То знаем какво ще гледаме, че ще се реве и подсмърча покрай случаите - ясна работата. Яд ме е само как режисьорът се гаври с Юн Ши Юн. То бива, как беше, лицева експресивност, бива, ама тук вече на пародия бие. Вярно, че Донг Гу не е най-великият актьор на света, ама пък на такава гаргара скоро не бях попаднала. С какво ли е "заслужил" това? Мацката, от друга страна, ми е сладка и според мен ролята й отива. Ще си догледам сериалчето, ще си бърша сълзи и сополи (къде от смях, къде от съжаление) . Но пък Юн Ши Юн ми е на сърце, няма да го зарежа току така.
 14. десс58

  ITEM (2019)

  ох чакам и аз
 15. Снежана

  Camellia: Busan Project (2010)

  Dogs Without Names... @asha спомена, че му се е канила, но така и не е стигнала до него и като кучкарки единодушно решихме, че вече му е време
 16. А след това накъде?
 17. Онлайн с руски субтитри Линкът горе не води до връзка със сериала.
 18. Снежана

  Camellia: Busan Project (2010)

  Субтитрите ще бъдат предадени на уважаемия редактор@helygssi още днес и, надявам се, много хора ще гледат и ще харесат този омнибус - на мен доста неща ми се изясниха при повторно и потретно гледане, докато превеждах субтитрите, така че ако на някой му остане неясно усещане накрая - Replay! За мен беше удоволствие.
 19. Dragon Day, You're Dead Season 2 (龙日一,你死定了2) Страна: Китай Също така известен като: Long riyi, ni si dingle По новелата на: Xiao Nizi - "Dragon, you're dead" Година на излъчване: 2018 – Януари – 11 до 2018– Февруари – 01 Време на излъчване: Четвъртък - Петък 20:00 Жанр: Училищна драма, Романс Канал: QQLive Епизоди: 20 Режисьор: QQLive Субтитри: Английски Участват: Shan Hou Pei като Zhang Jing Mei Qiu Anson като Long Ri Yi Wei Miles като Long Hai Yi Zhu Ting Chen като Han Zhi He Shi Xue Jing като Luo Yangyang Jaster Jia като Youyu Huang Qian Shuo като Jin Chun Xi Zhang Ke Yuan като Moyu Резюме: Ще преодолее ли любовта им многото препятствия, с които ще се сблъскат, включително противопоставянето на връзката им от дядото на Long Ri Yi (Qiu Anson)? Линк към сезон 1 Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри
 20. Dragon Day, You're Dead Season 1 (龙日一,你死定了) Страна: Китай Също така известен като: Long riyi, ni si dingle По новелата на: Xiao Nizi - "Dragon, you're dead" Година на излъчване: 2017 – Април – 18 Време на излъчване: Вторник - Петък 20:00 Жанр: Училищна драма, Романс Канал: QQLive Епизоди: 20 Режисьор: QQLive Субтитри: Английски Участват: Shan Hou Pei като Zhang Jing Mei Qiu Anson като Long Ri Yi Wei Miles като Long Hai Yi Rain Lau като Jing Mei's mom Xu Qian Jing като Bai Yun Er Zhu Ting Chen като Han Zhi He Jaster Jia като Youyu Huang Qian Shuo като Jin Chun Xi Zhang Ke Yuan като Moyu Резюме: Сериала разказва любовна история между Zhang Jing Mei (Shan Hou Pei), първокласна ученичка и Long Ri Yi (Qiu Anson), дяволът на училището. Докато Jing Mei е обикновено момиче, което обича литературата то Ri Yi е истински дявол и зло в университета. Затова когато дяволът срещне плячката си, започва серия от романтични и забавни истории… Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри
 21. tikitoliq

  Hua Chenyu

  Последен епизод от Асо срещу асо ! Естествено Хуа Хуа има собствено виждане за тематичната песен на предаването !
 22. kandala

  Confession (2019)

  Вече сме към средата и на мен ми е ясно, че нищо не ми е ясно. Е, има време да се изясни (или омаже съвсем), ще почакаме и ще видим. Аз обаче искам да изкажа адмирации към двама от актьорите - детектив Ки и убиецът Хан Джонг Гу. Сега, колкото и ролята на втория (RYU GYEONG SU) да е гадна, няма как да не кажа, че актьорът много ми харесва. Млад актьор, когото се надявам да виждаме в повече и успешни роли. А детектив Ки (Yoo Jae-Myung)... Точно така си представям полицаят-ветеран -претръпнал, дори циничен, видял неща, дето не ни се иска да ги има. Прегледах му филмографията и разбирам, че е участвал в много гледани от мен сериали, основно като поддържаща роля, а даже не съм го забелязала. Отдавам го на актьорските му качества и умение за превъплъщение. Харесва ми как играе, напълно му вярвам, че е полицай. Другите също са добри... Хм, с изключение на "Прокуратурата". Не ми харесват и туй то. И като герои, и като изпълнение. Ще видим натам как ще са, макар да ме съмняват. Та така засега, очакваме развитие по случаите и си гадаем.
 23. Yesterday
 24. helyg

  Confession (2019)

  7 епизод: Тук и Тук
 25. rondine

  Confession (2019)

  Аз така, да намина и да пусна новия саундтрак на "Confession"
 26. skofiild

  Super Junior

  -Кюхьон ще проведе фен среща под името 'Meet You Again Today' на 18-ти май, скоро след излизането си от армията на 7-ми.Той също ще се завърне като водещ в 'Radio Star'. -Хичол ще пусне първия си солов дигитален сингъл - "Old Movie" на 24-ти април. Песента ще е балада и той е написал текста към нея, докато Донгхе стои зад композицията. Тийзър...
 1. Load more activity
×