Jump to content

Recommended Posts

За неочакваните трупове ....

е не можаха ли да оставят Доктора жив :(  всички искаха да го видят в униформа, да го видят като полицай, дори и аз :(

   Но каквото и да казваме ..... свърши :) Може би малко претупаха някой неща накрая

или аз нещо не разбрах, но бащата на журналистката (конгресмен май беше) не е ли замесен и той, бащата на Ji Hyung Min ли беше най - главния?. Не схванах точно. Пък и да бяха дали някакво развитие между Ji Hyung Min и журналистката. То ясно, че за Soo Min и доктора не се получиха нещата, ама поне малко нещо положително да имаше накрая :)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпреки че някои неща останаха с питанка, като цяло останах доволна. Успяха да задържат вниманието ми до края, което не ми се случва много често напоследък със сериалите им.

Радвам се, че успях да видя Jung Kyung Ho отново в действие. Мисля, че с този проект направи добро завръщане.

Разбрах обаче, че си е контузил кръста, така че се надявам, сега когато снимките вече са приключили, да направи нужната почивка за лечение и бързо да се възстанови.

Останалият каст също се справи на ниво. Доволна съм и от музиката и определно ще си потърся целия саундтрак.

 

Относно краят на сериала

 

 

От екипа казват, че е отворен т.е оставя място за въпроси и зрителите трябва сами да преценят. Иначе нямат планове за втори сезон.

Това официално изявление от тяхна страна се наложи, заради тази финална сцена, която дава подсказка, че може би Докторът е жив.  

 

af8028555469dadc.png

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хубав сериал.Много тъжен сериал. Много трудно се оцелява навсякъде по света, ако си сам, ако си нямаш семейство, което да те защити. Който не го е изпитал - няма как да разбере, но може да опита.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вманиачила съм се в три от песние в OST-a - "Butterfly", "Hurt" и "Everyday" . Сериала изглежда обещаващ и с нетърпение чакам да излезе и със субтитри за да го гледам. :P:D

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много съм доволна от сериала. Много адекватни постъпки, реплики, визии, музика...Дребните забележки като килограмите на главния, несъответстващи на толкова бойни сцени с него или оная  бездарница Су Мин с нейните постоянни 3 физиономии, пак не успяха да ме откажат. След Айрис, това е вторият екшън, който си следях с кеф и наслада. Ченгето, лелята и оная гадинка Су ми влязоха доста под кожата...Финалът ми хареса - абсолютно на място! Не гледам вече толкова детайлно, не виждам смисъл да критикувам бухалките или броя на полицаите и защо толкова аджеба?!...Важното е, че поддържа интереса и героите кефят...останалото да върви по дяволите...все пак е кабелен сериал....кви високи очаквания, кви 5 лв...И пак да си кажа - заслужаващ, особено лелята...без любовни сцени и захар, толкова безусловна и вярна - ще я запомня определено! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал го започнах с кеф, държеше ме под напрежение до 13-15та серия, когато развитието уби въодушевлението. Честно казано вися доста дълго на харда и на няколко пъти посягах да го изтрия, но все нещо ме спираше. Заради актьорите, признавам си. И двете главни мъжки роли кой от кой по-полицай.... Ми много готини бе. И добре играят. А музиката една страстна ... Трие ли се такова нещо? Наскоро го догледах с малко зор, но все пак не мога да кажа, че е било пълно загуба на време. Имаше история... до едно време.

И да не пропусна да отбележа Сафари. Страшен беше, почти успя да ме разплаче накрая.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледан за втори път, и отново мнението ми е абсолютно същото като по - горният ми пост. Изключвам недоразумението Nam Gyu - Ri,  за която мога само да кажа, че ми прилича на призрак повече отколкото на човек...толкова е няква недоразвита, че е като състарено дете, отврат. А за действията й - пази Боже от такива "агенти", една мисия не свърши като хората - все я спасяваха, но това не пречеше да бъде супер ченге, тц тц. Измет страшна! И както е писал Дидо "Явно са се чудели как да вмъкнат актрисата (идиотката от "49  дни") в сериала и са й изпраскали подобна безумна и излишна роля!" :D Дотук с нея, защото сериала е готин, има страхотна женска силна роля, динамиката е докрай, не забива никъде (разбира се, без много вглеждане в детайли като целнат със снайпер търчи около сто метра и се бие. "Недоразумението" го лекува го с нещо като тампон с ехтиол, без да вади куршума, онзи преспива и на сутринта е пушка :D). Имаме и Ифиекти в кеча: 6581786d57f196d1240673c8b73f2fb12a47b685

 

И малко снимки на изигралите страхотно ролите си. Харесва ми много този сериал. Жалко, че вече не правят такива. В сегашните няма никаква дълбочина в отношенията.

 

Off Topic

e11a9c89b4f743a851395a29489a8aec--drama-drama-korean-dramas.jpg.d321f5a67e53fc709489aec811676b86.jpgvlcsnap-2013-06-14-01h13m33s88.pngshocking1.pngcce17-20-8.jpg

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...