Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

МЕЖДУ ОМРАЗАТА И ЛЮБОВТА

Епизоди: 20

Режисьор: Ким Йонгсу (김용수)

Сценарист: Куон Минсу (권민수)

 

В главните роли:

Ом Теунг (엄태웅)

Пак Суджин (박수진)

Ким Окпин (김옥빈)

И Чонгшин (이정신)

Че Минсу (최민수)

Ким Йонгчол (김영철)

 

Сюжет: Драматичните събития около едно красиво цвете в лицето на принцеса Муйонг, дъщерята на крал Йонгню, ще породят ожесточен конфликт между жаждата за отмъщение и любовта ѝ към нейния възлюблен Йончунг, син на Йон Кесомун - убиеца на баща ѝ...

 

 

С български субтитри: :subs: :click: :click:

С английски субтитри: :click: 

С руски субтитри: :click: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първа серия вече е налична, така че може да се юрнете и да я свалите.

Личното ми мнение от видяното е, че това ще бъде поредната слаба телевизионна драма с участието на толкова звезди.

Сериалът няма нищо общо със загатнатото в трейлърите...

И все пак на вас може да ви хареса.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледани 9 епизода с удоволствие- много  действие,много надхитряне.Силно актьорско присъствие, без много екземпляри на пластичната хирургия.Червената боя ,хич не им се свиди :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Любителите на исторически драми, вярвам ще останат доволни.Изгледах го с  интерес.Краят по корейски

гаден, но предвид събитията и персонажите може би най-удачен.

Гледайте!Страхотен Ом Теунг., но аз поне не знам да не се е справил някъде,не че не харесах всички.

Появи се и е тоя образ, като гадния, само той като,че попреиграваше в старанието си.

photo345616.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започна добре, след това си влезе в обичайните рамки на "драмата". Издържах го до момента, в който започна мъжко-женското преобличане. Нищо особено, въпреки доброто начало.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нищо особено от теб, си е чиста проба похвала ;):D  , вярно, че не е супер,но няма как всеки сериал да е хит и си се гледа без да дразни- имаше в умерени количества от всичко, без издевателства над драгия зрител(ако игнорираме  образът по-горе на снимката) и спокойно и за развлечение се гледа  .Преобличането не ме отказа, но No Min Woo ,беше на път, да ме простят феновете му, но си беше ходещ бастун, на фона на останалото актьорско присъствие.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен пък точно Но Мин У ми се стори добро попадение за ролята си. Контрастът между красивото му и нежно лице и злобата и почти перверзната наслада, която показваше в някои моменти на насилие бяха добър ход.
Иначе така и не свикнах с начина на водене на разказа. Някаква неритмичност се усещеше през цялото време. В един момент едни интензивни гонитби се редуват с почти статични сцени. Изнервях се от това да чакам някой да си каже репликата или пък да направи нещо. Бавно, мудно, с непрекъснато повтарящи се сцени, които току-що са минали. Давам един пример, който няма да слагам в спойлер, защото не разкрива нищо съществено:

Тя и Той около 2 минути си мятат срамежливи погледи до една сергийка, след това 2 минути вървят по срещуположните брегове на един гьол и накрая още 2 минути се усмихват под падащите листенца на вишните. И това буквално продължи 6-7 минути на фона на някаква музика. След това още толкова докато ту единия, ту другия си спомня как едно листенце е паднало.

Легендата за Меча и Цветето обаче беше интересна и даде обяснение за символиката в заглавието на драмата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Голямо разочарование! Въпреки моята слабост към исторически сюжети с всичките им атрибути - костюми, декор, епически сблъсъци и прочее. Изгледах го отначало до край, само заради интересния за мен исторически период - времето около Кралица Сондок в Шила и Ге Бек в Пекче. Моята любознателност беше наказана с най-протяжното, безсюжетно, проточено във времето повествование, което не ми донесе нищо друго, освен досада. Еднопланови, несимпатични образи, объркани и необосновани в своето поведение. Имаше там някаква съдбовна любов, която не можа да ме развълнува и изобщо не й повярвах. Когато във втората половина на сериала се появи едно странно същество с вид на травестит и се развихри като оперетен злодей, съвсем се отчаях. 

И ако трябва да съм искрена, причиних си всичко това, заради великолепния Че Мин Су - изключителен, изумителен, фантастичен! Този мъж има рядко мощно излъчване - все още красив по особен начин, той се движи с грацията на хищник, а зад маската на сдържано мъжкарство и арогантност,  крие ураган от емоции. Няма негов персонаж (в това число и отрицателните), който да не ме е развълнувал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера тъкмо го изтрих от харда. Пазех го за черни дни, ако някой ден ми стане толкова скучно, че ми се прииска да си отхапя някой крайник....Личното ми мнение, съставено от изгледан първи епизод и 10 мин от втори, е че няма такава боза. Чудя се как сте го изгледали, че и на някои им е харесал. Вярно, добри са актьорите ама половин час да се гледат на пазара и след това още толкова време да си спомнят как са се гледали, айде нема нужда!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...