Jump to content

Recommended Posts

След като не можах да преглътна Рейн в Мистъра..., реших все пак да го гледам като млад..., много ми допада визията му с повечко коса, макар че като певец има въздействаща визия и с новата си къса прическа, едва днес си го пуснах да пее, допадна ми, макар че трудно мога да фенствам на корейската музика като цяло, много ми харесват отделни парчета, във филми много неща са ми харесвали, свалила съм си много OST, но не разпознавам конкретни изпълнители, за да следя творчеството..., възможно е и да се получило понякога, ама да не съм разбрала:D

 

за филма.., достатъчно старичък, за да ме бодат в очите и модата, и режисьорските решения.., тук най-досадното беше, дето ахаааа да влязат в рамки и да са нормални, обичащи се... и те почваха да се обиждат, това ми развали кефа в последните серии, то бива бива невъзможност да си признаеш любовта, ама то това направо невъзможно..., като имаме предвид, че героя е известен актьор и едва ли толкова лесно си глътва граматиката.., че жена му го чака като малко дете да се престраши да направи това признание...

 

и все пак, останах с приятно чувство

Мин Хьок беше много на място образ, носеше ми баланса на моменти:P

 

Официално това ще ми е най-стария гледан сериал:D( Ако не се реша на All in, де, или Пясъчния часовник:P)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дълго време отлагах този сериал и аз не знам защо. Навсякъде се тръби колко е готин, класика и т.н. След като се драматизирах подобаващо с A Love to Kill, реших най-накрая да го изгледам да се разведря и да видя Рейн в друго амплоа, а и Каката ми е любимка. Рейн тук беше невероятен дечко и много различен от A Love to Kill. Пяха я тази песен за 3-те мечета нон-стоп, но той беше най-голямото и сладко Мече - с тези опулени очи, нацупени устни и стреснати погледи и един такъв мекичък отвсякъде. Иде ти да го гушнеш и да не го пускаш, толкова пухкав ми се стори.

 

Интересно ми беше да прочета, че на някои им е приличал на гей. Предполагам това са мнения на хора негледали ALTK или пък може би се визира облеклото му в началото с онези пуловери със супер дълбоки деколтета и разните там шалчета, които и на мен ми бяха странни. Явно модата по онова време е била такава в Корея. За мен най-фрапантното облекло в сериала беше зеленият чорапогащник с къси панталони и токчета на Хье Уон, това като го видях - ми висна долната челюст.


Каката е абсолютна сладурана с тези плитки и като цяло бяха сладка двойка. Малко са актьорите, които могат да ни пробутат, че се супер влюбени без почти никакъв физически контакт. И аз не разбрах защо постоянно се разкарваше с пола вкъщи, че даже и чистеше с нея.

 

Сюжетът беше слаба ракия. Започна интересно, но с напредването и мен ме отегчи и трудно го догледах. По едно време си помислих, че ще идат да живеят в къщата на Йонг Дже и там ще става купон с бабата, но не го развиха в тази насока. 

 

Приятелите на Каката ми бяха страшно противни - лигави и преиграващи до потрес.

Мин Хьок пък ми беше не на място от гледна точка на кастинг - добър актьор и красив мъж, но до Каката беше като Аджуши, изобщо не можах да ги възприема за потенциала двойка. 

 

Yahoo рекламката е култова. :D

 

Не съжалявам, че го доизгледах. Имаше си своите забавни моменти и увлекателни сцени и разбира се Мечето Рейн е уникален! Как само се криеше в спалния чувал - ха-ха-ха. :896767: 

 

ПС. Дайте линкове за Тайландската версия и за Турската, моля? 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 6 часа, jira написа:

ПС. Дайте линкове за Тайландската версия и за Турската, моля? 

 

 Тайланската версия е култова и най-добра за мен, но има специфично излъчване и усещането е различно. Наистина тайците го превърнаха в класика, римейка де. Там това е хитът на Майк ДАнджело и Аом /тази тайска звездна двойка се утвърди с Пълна къща, доколкото знам./ Ей сега ще изкопая линк, но заглавието е същото.

Ето:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И за мен тайската версия винаги ще си остане номер 1. :yes: Естествено, нямам нищо против оригинала, но не мога да кажа на черното - бяло!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колкото и несъвършен да е, за мен оригинала винаги си остава най-добър. Изгледах 15 серии от тайландската версия, но пред очите ми е все Рейн в последните кадри. Толкова естествено игра като засрамен младоженец, че още го помня. Гледам тайландския, сравнявам, пак гледам и все съм на страната на корейския. Корейците определно по ги бива в романтичните комедии. Вярно напоследък има упадък в драма производството, но пък когато направят нещо добро, то наистина е добро. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мен тайландската версия с Майк и Ом е №1! Корейската е готина, но не може да се сравнява с тайландската. :) Това поне е моето виждане относно тези сериали. :) Майк и Ом имат невероятна химия, която няма как да не се забележи, а в корейската не липсва, но не е толкова осезаема. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Боже каква тъпа крава е главната героиня. Искат да ме откажат на втория епизод.  Тъпотията просто се излива на талази. И дори в Корея сигурно не е лесно да ти откраднат къща за 1 милион долара и спестяванията??? Толкова е изсмукан от пръстите сюжета.   Full Hоuse 2 много повече ми хареса.  Там и къщата беше по хубава.  Нямам думи, 5 епизод и нещата не се подобряват.  Тя се събра с приятелите си дето я обраха???  А те какво направиха с толкова пари бе , че живеят пак оная дупка??  Мъжа и изхвърли четката и за зъби в коша и след това я поизми и я върна на мивката? Само пълни идиоти както главните герои биха поддържали връзка с нейните приятели дето я ограбиха???  Че и се оставяха да бъдат изнудвани??? То само пълен идиот може и да го напише тоя сценарий де.  И да играе в тоя сериал. 

Редактирано от gig911
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До 20-тата минута преди края на сериала главния герой се държа като малоумник. Викове, крясъци, обиди.

Off Topic

Само идиотка би се влюбила в това нещо.  Кой обижда жената на която е направил предложение за женитба и чака отговорът и?????  Даваше и заповеди за чистене и готвене и когато домът отново беше неин???  Най много обичаше да я нарича кокошка?? Кокоши мозък. Сериала е подходящ за даване в лудницата, там обитателите ще го оценят по достойнство. Защото ще го разберат напълно. Сериала е разочарованието на годината за мен. Главната героиня доста рева , но в нито един момент не можах да и повярвам на сълзите или да я съжаля.  Сигурно защото е ревала по някоя нелепа причина. Голяма жертва направих за да гледам младата Song Hye Kyo. Главния герой беше такъв пъзльо, че не можеше да признае чувствата си към  жените които обичаше. От страх вместо тази която обичаше се ожени за главната героиня???  Голямо чистене, лъскане падна.  

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...