Jump to content

BoA (Kwon)


Sierra

Recommended Posts

Колаборацията ба BoA x XIN "Better" излезе. Страхотна графика на видеоклипа. Изобщо не личи, че двете са снимали поотделно, всичко е изпълнено отлично.

Да ви кажа малко се притеснявах как ще звучи китайката, но изненадващо за мен гласовете на двете певици се допълват много приятно и макар че корейската версия ще си ми остане любима, то и тази е повече от добра. 

А това е БоА.
Изображение
 

 

В Инстаграм акаунта си Xin Liu е споделила следното:
"БоА е старша в индустрията, която аз много уважавам. Чест е да имам шанса да работя съвместно с нея. Въпреки че не можахме да снимаме видеото заедно, все пак това е първият ми официален танцов дует. Страшно се вълнувам, а видеото ми донесе много изненади. Благодаря на всички, работили здраво! Better than this!
Искам също да благодаря и на г-н Yoo Young Jin, който прекара много време с нас по време на онлайн записа, коригирайки разни детайли. По време на работнияпроцес научих много за различните певчески умения и произношение. Благодаря! Накрая искам да изразя благодарността си към г-н И Су Ман - от възможността за колаборация до осъществяване на записа, снимките, пост-продукцията. Вашата перфектност и майсторство ме вдъхновиха да науча много по време на изпълнението на този проект. Доброжелателството и приятелския ви характер дълбоко ми повлияха. Отново благодаря на SM и екипа, който работи много за тази песен. Благодаря ви, че ми дадохте толкова хубава песен. Благодаря!
[емоджи сърце]" 

Off Topic

 

Изображение

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пуснаха видео от заснемането на колаборацията между BoA x XIN. 

Тъй като в момента не могат да снимат заедно, използват специална техника на заснемане наречена MCC (Motion Control Camera). Снимат сцените отделно и ги координират като ги смесват заедно - предварително заснетото се вижда на екран заедно с текущо записваната част и на момента се едитва. Използват еднакви камери, с еднакви настройки, създават 3D пространство, в което камерата се движи с идентични движения. Технологията за пръв път се използва в музикално видео и И Су Ман, който ни разказва всичко това, изглежда повече от горд. 

Хареса ми, че накрая благодари не само на Боа, но особено на XIN, за която казва, че "е сигурен, че един ден ще бъде страхотен артист." 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

BoA за Будвайзер Корея в кампания под надслов "Нека отново мечтаем"
 

"Направете нещо, за което сте любопитни.
Опитайте нещо, което кара сърцето ви да трепти.
Стартирайте мечтите си сега.
С Budweiser."
Инстаграмът на марката бира.

Изображение

 

 

 

Най-сетне! 

Най-сетне се радваме на денс практиката на "Better". Повече от година и половина след излизане на песента, но това вече няма значение. Прекрасна БоА, страхотен екип. Браво!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като един от съдиите на предстоящото риалити "Street Man Fighter", БоА имаше фотосесия за "1st LooK" заедно с колегите си от журито Ънхьок (Super Junior) и Уйонг (2PM), както и с Канг Даниел, който ще е водещ на програмата. По някое време ще излъчат и видео в което споделят колко знаят един за друг. Ще е интересно.

Изображение

Изображение

(за видео от фотосесията кликнете върху картинката)

b35faf1eb8be5048.jpg

Разкриха и постерите на съдиите на предаването. Ето тези на BoA.
Изображение

Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изпълнението на БоА на вчерашния SMTOWN 2022.
"Better". Страхотно изпълнение, а аутфита й мноооого ми харесва.

 

Малко снимки от вчерашния ден.

След изпълнението на "Step Back" с GOT.
Изображение

 

"Only One", в която участваше Тен (WayV).
Изображение

Изображение

 

От изпълнението на "Better", любимата ми нейна песен изпълнена в любимата ми визия от вечерта.
Изображение
 

От края на концерта.:)
Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

BoA ще е водеща на ново предаване по JTBC "K-909", което започва на 24.09.2022 г.

Идеята на шоуто ми харесва. В него ще се представят млади изпълнители и ветерани, ще изпълняват нетрадиционни за тях неща, както и собствени произведения. Звучи ми забавно да видим любимците си в различно амплоа. Един от потвърдените участници е NCT127, така че с с още по-голям интерес очаквам програмата.

Във видеото по-долу отговаря на 9 въпроса за нея и "К-909".
Въпрос: Какво е да си водещ на музикална програма?

БоА: Правила съм много неща, но досега не съм била MC, за пръв път ми е. Чувствам се развълнувана, но и нервна.... Супер нервна съм, но ще се старая.
Въпрос: Кой артист би очаквала с нетърпение да видиш в 'К-909"?
БоА: BLACKPINK. Никога не съм ги срещала. Представлението им на Коачела беше вдъхновяващо. Да, Блекпинк. Надявам се да ги видя.

Въпрос: Кой кавър на твоя песен от по-млад колега си спомняш най-силно?

БоА: Много са. Бекхьон направи кавър на песента ми "Garden In The Air" (ВИЖТЕ ТУК:)). Повече артисти, които пеят мои песни са жени и беше ново за мен да чуя мъж да изпълнява моя песен. Хареса ми как го направи.

Въпрос: Артист с когото би искала да направиш колаборация?

БоА: Мисля си за някого. Наистина искам да работя с Lee Young Ji (рапърка). Тя е добра в танците, мисля, че ще е забавно. 

Въпрос: Песни, които би препоръчала за есента?

БоА: Не можеш никога да оставиш настрана "Only One". Мисля, че и "Disturbiance" върви добре с есента. И двете имат тази атмосфера.

Въпрос: Кой артист те вдъхновява най-много?

БоА: Майкъл Джексън. Обичах MJ още от малка и винаги е бил той. Неговите изпълнения са перфектни. Винаги го гледам, когато се чувствам неуверена в себе си. Дори и сега.

Въпрос: Къде би отишла, ако имаш машина на времето?

БоА: Може да отидеш в бъдещето, нали? Тогава искам да отида в 2222 г. 

Въпрос: Мислиш ли, че хората от 2222 г. ще слушат песните ти?

БоА (смеейки се): Песните ми да стигнат толкова далече? Мисля, че... ще са като фолклорната музика. Обаче, ако една песен остане, искам да е "No.1".

Въпрос: Какви са интересите ти напоследък?

БоА: Какво е да си водещ? (смее се) Преди когато гледах телевизия не се замислях особено, но напоследък наблюдавам как хората водят предаванията си. 

Въпрос: Има ли MC на когото искаш да приличаш?

БоА: Бих искала да съм като Kim Seong-Ju. Мисля, че е най-добрият. Когато гледам "Маскираният певец" мисля, че само той може да го води.

Въпрос: Думи към зрителите на "K-909"?

БоА: Ще бъда водещ на програмата. За пръв път ми е, така че нещата няма да са перфектни, но ще дам всичко от себе си да ви представя страхотна музика и изпълнения. Моля, подкрепете ме. Чао!

Изображение

 

Изображение
 

 

Участниците в еп.1 на шоуто:

NCT127

Crush

Chungha x Cristopher
NMIXX
Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

BoA, BoA :)

Миналата седмица - на 16.09, беше гост на фестивала Listen Again Festival, където въпреки проливния дъжд изпълни доста песни, беше си направо един малък концерт.

На публиката сподели: "Когато започна да вали си казах "Добре ли са? Дали не са си тръгнали?" Благодаря ви, че ме чакахте и продължавате да размахвате лайстиковете. Всъщност минаха 3-4 г. от последния път в който участвах на фестивал в Корея. След като се разболях от ковид не съм имала много изпълнения. Чувствах страхотно напрежение и се тревожех дали ще съм в добро състояние, за да пея. Когато ви видях да се забавлявате дори в дъжда си помислих "И аз трябва просто да се забавлявам". За днес подготвих забавни песни, така че ги очаквайте. И ако вали какво толкова, ще се намокрим...Е, ще подгизнем. Мислете по този начин... Много ви благодаря, че останахте с мен!... Да бъдеш певец е най-вече изпълнение на живо. Толкова съм щастлива, хора... Знаете ли защо съм тук? Станах водещ на предаването на "K-909" по JTBC, затова се присъединих към фестивала.  Когато приятели видяха постера ме попитаха "Това риалити ли е?" Те си мислят, че моите предавания са все такива. .. Уау, въпреки че започва да вали проливно вие, хора, оставате с мен. ТОЛКОВА МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ!.."

Страхотна.

 

В момента  БоА е в Щатите за участие в програмата KOREA-U.S. SMEs go TOGETHER в Ню Йорк.

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

 

Off Topic

 

 

 

Междувременно, БоА получи доста негативни отзиви за съдийството си в шоуто "Street Man Fighter". Не следя предаването, не зная доколко са основателни критиките, но бях свидетел на доста грозни изказвания по неин адрес в които не се коментират оценките й, а личността й и беше обвинявана, че се опитвала да "прелъсти" някои от участниците. Явно феновете на въпросния отбор са преминали доста границата, щом СМ дори публикуваха изявление, че ще предприемат мерки за клевета и злостни коментари. Ами да, грознички бяха доста от постовете.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 8 и 9.12 БоА ще е част от двудневните концерти във Филипините (в Цебу и Манила), които ще са под наслов "The World Will Care". Ще участва с TVXQ, Шиумин и Чен от EXO, както и известни местни артисти.

Тя е най-старшия изпълнител от корейските си колеги, а аз с изненада разбрах, че това е първото й официално участие в страната. Доста изненадващо е за мен да го чуя, имайки предвид,че певицата им 22-годишна кариера и е известна с прозвището "Звездата на Азия".
Изображение

 

Въпреки закъснението, филипинците ще имат възможност да са сред първите, които ще чуят нови песни от нея.

 

НА 22.11.2022 Г. ИЗЛИЗА 3-ИЯТ МИНИ АЛБУМ НА БоА ''FORGIVE ME'.

От днес започват да качват тийзърите, промото ще е само пет дни, надявам се да смогваме. :D

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Траклиста за 'FORGICE ME'

1. "Forgive Me"

2. "ZIP"

3. "Sketch"
4. "Breathe"

5. "Midnight"
6. "Hope"

Изображение

 

И първи сет фотоси. 

Уау, уау.
Семпло, но естетично.

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Off Topic

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

През седмицата БоА качи доста снимки, както и детайли за албума. Да си призная това, което видях за самият албум не ми допадна особено и не ме впечатли, но иначе тийзър фотосите ми харесват - много непосредствени и определено създават рок-атмосфера.:)

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Off Topic

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

 

Имаме и малко инфо за песните вече.

"Forgive Me" - авторска песент в енергичен хип-хоп стил и електрическа китара.

"ZIP" е написана и продуцирана от Saay, която стои зад "Bambi" на Бекхьон и "Yeppi,  yeppi" на aespa, а това ме кара да очаквам с още по-голямо нетърпение да я чуя. Била песен за раздяла, с груви китара в R&B стил.

"Sketch" е композирана от БоА, стилът е ню-уейф, включва синтезатори и фънки китара.

"Breath" - хибрид между електронни, барабан и бас, говори за двойка, приближаваща се толкова близо, че двамата усещат дъха си.
"After Midnight" е песен за феновете в стил акустичен поп.

"Hope" е акустична балада,  изразяваща благодарност към обичните хора.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Феновете на BoA постигнаха 1-во място в гласуване в платформата FanPlus с което спечелиха едноседмична 30-секундна реклама на Таймс Скуайар Ню Йорк. 

708c998df6b4259e.jpg

 

По-рано сутринта BoA е записала  изпълнение за програмата на която е водеща - "K-909". 

Песента е "Forgive Me" и присъстващи споделят, че са изумени от енергията с която БоА и танцьорите трябвало да изпълняват, според някои това била и най-трудната хореография в кариерара й. Моля? Казват, че песента носела атмосферата от изпълнение на G.O.T-Got the beat+оная част "killing me" в IDEA на Темин.:mellow2:

 

А утре, час преди излизане на албума, ще има отбояване в канала си в You Tube. Супер! 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

О, да, може го и още как. :yes:

Успях да видя малко и от лайфа преди излизане на албума и ето какво ме впечатли от споделеното за песента. 

Написала е парчето по време на полет до Щатите, по-рано през годината. Винаги е пяла за любов, но в този момент била много ядосана. Фенове подсетиха, че в същия ден СМ са излезли с изявление, че ще има последствие за всички злонамерени слухове и коментари по неин адрес. Припомням, че това беше по време на съдийствотото й в предаването "Street Man Fighter" и някои фенове на критикувани участници бяха налазили Инста-акаунта й с гнусни коментари и дори заплахи. Та така, тези "красоти" са я вдъхновили да напише текст* като:

 

Отношение на място, но със щипка злоба

Сбъркани очаквания, не е ли забавно? 

Успокой се

Мразиш да те нараняват,

Но пръв започна

Късно се включваш в играта "смъртоносна" 


Не казвам, че се извинявам

Не чувствам съжаление

Продължавай да ме мразиш

 

Престани с вредните движения 

Везните се обръщат

Досега бях просто мила, 

Обаче ти стана алчен, изчезни

Интересите ни не съвпадат

Спирала на заблуда

Безкрайни мнения обаче никое не е мое

Няма нужда да ми прощаваш

... 

Тръгни си тихо, отдалечи се

По-добре така да свърши

Пожелавам си пламтящото ми сърце да изстине,

за да мога да ти се усмихна фалшиво... 

 

*това е свободен превод, не буквален, разбира се. 

Който иска сам да си интерпретира текста - Genius ("Forgive Me" English lyrics)

 

И няколко красиви снимки от обновения  профил на BoA в Melon. 

e1ebdd9b948d28fd.jpg

 

0705eeb26c0dd086.jpg

 

cad9f503fd9ebf1c.jpg

 

a4c5081cc140a223.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На първата снимка, която си качил/а, се виждат камъчетата на веждите й, които изглеждат като пиърсинг. Интересно хрумване от страна на хората, които са се погрижили за визията й. И годините не й личат, не знам старее ли или младее. :P За жалост живеем в свят, в които може да бъдеш критикуват за всичко, което правиш. Дори само и да дишаш. Но аз отдавна съм спрял да следя скандали, коментари и други подобни. Живота е по-добър без тази информация. :D

 

 

Редактирано от d3Mn
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То май сега е модерно с тия камъчета, гледам много слагат. Въпрос на вкус, както беше казала котката. 

Иначе за младеенето вчера се поразвеселих с нея в един момент от лайфа й. 

Фен коментира, че все така млада изглеждала, а тя се разсмя и каза, че тайната е в светлината: "Ето (посочи), още една лампа са сложили тук". :D

 

Албумът й доста ми харесва. 

Spotify и YouTube Music

 

 Акустичната "After Midnight". 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Денс практиката на "Forgive Me" излезе.
Ама колкото я слушам тая песен, толкова повече ми харесва.

 

 

Готино видео за програмата "Look Me Up" на YT канала 1theK Originals. БоА коментира информацията, която намира за себе си в интернет.
Хм, забавно, струва си да се види.;)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Харесвам, когато артистите се забавляват на сцената.

Така е и в изпълнението на "Better", което БоА записа при участието си в "K-909". Онзи ден, на лайфа, тя говори за деня на записа и каза, че това изпълнение е било подарък за феновете, които са отделили цял ден за записите (част от песните бяха записани преди обяд, другите няколко часа по-късно, следобеда). Не беше сигурна дали изобщо ще се излъчи и отново благодари на всички, които са отишли да я подкрепят. Гледайки как изпълва сцената и отговора на Jumping BoA (както се казва фендъма), не се съмнявам, че всички са се забавлявали и са си отнесли прекрасни спомени от деня. Всъщност, въпреки че не виждаме страхотната хореография, може би и за мен това стана любимото изпълнение на парчето.

 

Официално видео от изпълнението на новата "Forgive Me".:)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При участието си като гост на "K-909" изпълни и култовата "Only One".

 

 

Както и "Garden In The Air", която е от 2005 г., включена в албума 'GIRLS ON TOP'. 

 

И снимчица след програмата.
Сладурка.

Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...