Jump to content

Hentai Ouji to Warawanai Neko (2013)


Razzormaw

Recommended Posts

50105l.jpg

 

The "Hentai" Prince and the Stony Cat

 

Оригинална творба: Сагара Со
Озвучават: Ишихара Каори, Огура Юи, Тамура Юкари и др.
Тип: ТВ
Жанр: комедия, ечи
AniDB и MAL: AniDB //  MAL
Държава: Япония
Година: 2013
Епизоди: 12
Времетраене: 24 мин. на епизод
Резюме: Историята се върти около гимназистът 2-ра година Йокодера Йото. Йото винаги мисли за плътските си желания, но никой не го признава за перверзник... Когато научава за котешка статуя, която според слуховете изпълнявала желания, той отива да ѝ се помоли, за да може да изразява похотливите си мисли, когато и където пожелае...

 

Линкове: 
- в момента не са налични подходящи -

(При интерес, попитайте в коментар дали все още може да се открие)

 

______________________________________________________________

Бележка: Ми кво да ви кажа...тя е ясна работата! xD Ако обичате комедии и се придържате към мотото "ecci is justice!" това заглавие е must see! J.C. Staff е достатъчна гаранция за качество все пак хората седящи зад Index поредицата. Конретно тези два епизода направо ме разбиха особено като мъкнеше надуваемата кукла за да я принесе в "жертва" на статуята щях да падна, а имаше и толкова други забавни неща. Определено свеж полъх в този тип ечита с тези желания и поведенията на персонажите, а колкото до самите тях има определено разнообразие...лолита, мое, тсундере, куудере абе квото ти душа иска!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Голяма щуротия е това. :D Първите два епизода ми се сториха много смешни и дори на моменти сериозни. Поне колкото е възможно да е сериозно едно такова сериалче. До 7-ми обаче така ги оплескаха нещата, че ако е имало някаква сериозна тема, то останаха само комедийните моменти. Не знам как ще го завършат, но това с желанията мина всякакви граници. Понякога чак ме хваща срам, когато се усетя че доста се забавлявам на хумора вътре. Сигурно е нормално.   :)   Както и това защо японците са толкова болни хора, щом тийнейджърите там гледат такива неща.   :na2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е чак пък срам..хумора си е екстра напълно резонен с тенденциите в японските аниме еччи комедии и определено не доскучава. :D Таман и аз изгледах 7-ми и мога да кажа, че мистериозният елемент с котешката статуя определено също допринася в тази насока смисъл покачването на интереса, а положението с харема да не говорим. Главният много ме кефи голям перко е! Такива хипер перверзни персонажи винаги са ме радвали като много пъти съм давал за пример Zero no tsukaima, където главният Сайто е много подобен на Йокодера от това аниме - и двамата налитат на балконести мацки и тормозят невинни и срамежливи  лолита! xD Харема е много приятен всичките са ми забавни - русото лоли Азуса, Тсутсукакуши (неслучайно в името й наблягат на "тсу" xD) и сестра й с балконите. Ако го приключат като хората мисля, че ще е една от напълно сполучливите комедии въпреки, че JC Staff по принцип не си падат много по завършените неща, но може би тук понеже е с по малко серии ще измислят някакъв приличен край.  

 

Kuma song FTW!!!  :panda-145:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е определено го завършиха почти както трябва и доста по добре от останалите анимета, които вървяха заедно с него. А аз си мислех, че ще е най лабавото от всички. :D Последният епизод наистина ми хареса като тази история с миналото на героите беше много добре направена дори имаше и лек емоционален заряд. Стигна се и до някакво развитие във взаимоотношенията на героите нещо което липсваше при иначе титулярните ми фаворити, което наистина си е похвално. А комедията...тя си беше на макс във всеки епизод като в този жанр засега "Перверзният принц и каменната котка" ми е най-голям фаворит въпреки, че пролетта конкуренцията е наистина жестока, но тука падна най-голям смях от началото до самият край! Все пак JC Staff..cant expect anything less! Изобщо за любителите на комедии това е must see! И не забравяйте -> loli means justice!!! :896767:  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И мен успя да ме забавлява до края. Тази драма пред финала не знам колко беше на място, но лично мен не ме бъркаше. Даже ми хареса. От този тип комедии обаче повече ми допада онова за клуба на тези дето не могат да си намерят приятели. Което ме подсеща, че трябва да довърша вторият сезон, сега вече като приключих с този. :) Тсутсукакуши няма да я забравя скоро. Безизразното й изражение и монотонно говорене направо ти влизат под кожата. Накрая беше много сладурско като се видяха в миналото. Накратко, когато имаше смешни ситуации, хумора беше добър, когато имаше драма настроението ставаше сериозно. Не е нещо велико, но ти въздейства според плана. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...