Jump to content

Recommended Posts

Nailshop+Paris_BG_poster_version02.png

 

Nail Salon Paris (2013)

Страна: Южна Корея

Също така известен като: Neilshap Pariseu

Период на излъчване: 3 май 2013 - 28 юни 2013

Време на излъчване: 2013

Жанр: Романс

Канал: MBC

Епизоди: 10

Режисьор: Park Soo Chul

 

Участват:

Park Gyulee (KARA) - Hong Yeo Joo

Cheon Dung (MBLAQ) - Jin

Jun Ji Hoo – Alex

Song Jae Rim – Kay

Han So Yeong - Ji Soo

 

Резюме: Хонг Йо Джу (Park Gyulee) е жена, която се дегизира като мъж, за да работи в козметичния салон "Парис", където наемат само мъже...

 

:essub:

C БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ 2

С БЪЛГАРСКИ И АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

ОНЛАЙН С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

OST

 

Интересен каст, ще видим дали си струва... :28558:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Пак кросдрес, пак flower boy cast, но какво да се прави, явно се продава. 

Song Jae Rim- ще се гледа, ако не забравя докато стане време.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Охо, поредното сериалче, в което момиче се преструва на момче... Ще бъде интересно надявам се :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Сериалът стартира вчера (бел.ред. 3 май), а не както е написано тук, че ще стартира на 6 май. Излъчиха два епизода, качиха ги, но с тези шест и седем гигабайтови версии... да си гледат работата, това не се сваля, а и не си заслужава. Явно ще го гледам само онлайн, когато се появи и превод на английски.

Изгледах обаче всички сцени от двата епизода с участието на Чон Дoнг, изрязани и качени от MBLAQ-почитателките, а това, което видях ми хареса. Заради него проявих и интерес към заглавието. Никак не лош сериал, с вече до болка познатата ни тема - момиче, което ще се преоблича и представя за момче. Очаквам превода, за да разбера как ще се развие историята, а предвид, че е само 10 епизода, не вярвам да оплескат кой знае колко пейзажа корейците. Има и комични ситуации, гледа се.
Чон Дoнг се справя много добре, поне от това, което видях. Нахилена муцуна, ведър, забавен, истинска душа. Браво на него.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Сериалчето е много забавно и интересно. Чудя се някой започнал ли му е превод на български?

Share this post


Link to post
Share on other sites

След като видях само сцените с Чон Донг, вчера вече изгледах и първите два епизода с превод на английски и се отказах от този сериал. Мъка е за мен, истинска мъка, а и не мога да гледам как в два епизода все нещо не му достига на Сонг Черим да се досети, че тя всъщност е жена. Толкова по корейски отново пробутана история, че нямам желание, нерви и търпение, дори и да са само десет епизода.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Първата тема е разкрита . Тя е на Гюри и носи името  I Will Wait For You...


Композитор е  Lee Hyun Seung (Baek Ji Young‘s “Don’t Forget Me”  и Kim Tae Woo‘s “Love Rain“)


 


http://vbox7.com/play:ea25d2baf3


 


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


На мен драмичката ми допада ..Аз не очаквах съвсем нищо ..


То се очакваше,че щом има момиче облечено като момче да не очакваме нищо ново от вече видяното.


Share this post


Link to post
Share on other sites

Nailshop+Paris_BG_poster_version02.png

 

Сменете постера. В сериала става дума за Парис, не за гр. Париж! С такова заглавие върви превода ни.

Отново 10х на dinbland.

Впрочем, идеята на този салон за маникюр е да се прави уникален маникюр, произведение на изкуството за ВИП персоните, както и да се обръща специално внимание на всяка платежно способна дама.

Само ми куца това с преобличането на момиче като момче... оф, такава изтърквация на тоя сценариен модел просто няма, чак се дразня!

 

Nailshop+Paris_BG_wallpaper02.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Не можах да изчакам да излезнат българските субтитри и го почнах направо на английски. Супер е интересно, не успях да се откъсна от лаптопа докато не изгледах и последната 10 серия :D Като цяло историята не е нещо ново, но бе представена по много интересен начин, без излишни драми, сълзи и подобни. Идеята ми хареса, първоначално мислех, че ще го направят подобно на другите филми, където има момиче-момче, но тук го разкриха в друга посока и много ми допадна :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Нещо като Кофи Принс, само че става дума за маникюристи; тотален убиец на скука. Историята е пълна фантасмагория, но актьорите си повярваха и в резултат - 10 епизода кикот. Препоръчвам. ^^*

Share this post


Link to post
Share on other sites

Този Алекс ми е много безличен. Изборът за мен не бе труден :D

 

Накрая малко го предъвкаха. К'во ли ще си мисли татенцето след 20 години?  :dunno:

 

Благодаря ви за превода, момичета  :thanks:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ама то като цяло беше съшито с бели конци. Сцените с пресъздаване на романа бяха толкова нескопосани, чек смешни, но смятам, че цялата идея на филма беше да върви без логически ангажименти, а залагаха на сладки личица.

Алекс с това бавно, обяснително говорене и твърде мудно поведение, не ми беше фаворит за сърцето й още от началото. Джин го даваше веселяк, но ми идваше инфантилен на места. Кей най-много ме кефеше, особено в първите епизоди, когато се разкъсваше от угризения,

че харесва момче.

 

Обаче, наистина много задълбах, просто си запяйте ей така за разтоварване. Сериалчето е точно казано "сладурско".

Share this post


Link to post
Share on other sites

мнението ми за сериала след като изгледах и последния епизод

 

Сериалчето не е лошо, забавно е, но историята с кумихо-тата малко ми дойде в повече, иначе ми хареса края и очаквах Алекс наистина да е брат и бях за Кей през цялото време просто не знам той ми беше по-симпатичен изразяваше повече емоции. Алекс ми беше малко "плосък" за всичко сяда и разговаря дори и в най-напечените ситуации, не знам странно ми беше. А Джин и приятелката на Бъни, обраха точките още в началото образа на Cheon Dung от MBLAQ, ми допадна супер много, голям беше сладур, а и имам слабост към рижави корейци ;)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Лекичко, забавно, приятно... Любимата ми тема, та каквото и да е, трябваше да го гледам. Е, да, не е кой знае какво, прилича на Кафе "Принц" и Красиви като ангели, ама то няма как да е иначе... И, честно казано, хич не съм "противна", искам тия приказки да продължат да ме радват. Колкото и да е изтъркана темата, нека да има още такива! 

Тука малко по-фантастична окраска са придали, пък и този начин на сглобка на сериала - във всяка серия да се разглежда различна човешка история и чрез нея нов социален проблем - ми внася разнообразие и ми повишава интереса, пък и повече герои - по-добре.

Единствените забележки ми са към част от актьорите. Jun Ji-Hoo такъв ли му са поставили персонажа или си е такова дърво, не съм го гледала другаде, но много неприятно ми напомняше на досаден комсомолски секретар, прекалено сериозен, прекалено стегнат, бррр. И Song Jae Rim все още има много да учи, обаче не мога да отрека старанието му и факт е, че има напредък някакъв. Обаче... защо, бе, защо са му махнали косицата, целия му чар окастриха на сладурчето...

Понякога и айдълите се справят добре, противно на всеобщите очаквания. Cheon Dung направо ми се идентифицира с Джереми от Ангелите, много лъчезарен и естествен, пръска чар навсякъде, но думата ми беше за момичето. Park Gyulee ме изненада приятно, наистина съм впечатлена от представянето й, много добре пресъздаде героинята си /като имам предвид това, че не е актриса, де/.

Благодаря много на екипа по превода, заслужаваше си чакането, благодаря!

Share this post


Link to post
Share on other sites

С превъртане го изгледах. Беше ми интересно единствено и само историята на главната и кой ще избере. Хареса ми изборът и финалът. Глуповат сериал, може и да не се гледа.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×