Jump to content

ONE OK ROCK


Marian_I

Recommended Posts

One Ok Rock с турне в Европа! :es:

 

spacer.png spacer.png

 

Докато подгряват MUSE на световното им турне са решили да изнесат самостоятелни концерти в няколко европейски града – Прага, Хановер, Берлин, Лондон, Париж, Страсбург, Цюрих, Флоренция и Милано. Билетите стартират в продажба от утре 28.04. - цък.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Европейското турне на групата завърши миналата седмица с уникално взривяващ концерт в Милано, на който с @felicyti имахме щастието да присъстваме. Най-после се докоснахме до тях! В малката заличка на малката сцена на 5-6 метра от мен свириха и пяха те – One Ok Rock! :wub: Този момент ще помня вечно! Момчетата дадоха цялата си душа и сърце за публиката! Въпреки, че беше последният им концерт, не се усещаше никаква умора у тях. Точно обратното – усетих едно специално отношение, благодарност към последната им европейска публика. Озвучаването беше перфектно, опитах се да игнорирам пеещите фенове и да попия всеки звук от китарата на Тору, баса на Рьота, барабаните на Томо и неземно красивия глас на Така – да ги запазя в съзнанието си колкото се може по дълго...

Останах много впечатлена от домакина (Club Fabrique) и италианските фенове. Докато чакахме на опашката (4 часа преди концерта) от клуба звучаха песни на One Ok Rock, което засилваше еуфорията ни. Служители системно почистваха около феновете и раздаваха вода. Секюрити контрола на входа беше изключително стриктен към всеки влизащ в залата! Италианските фенове бяха много възпитани и любезни – раздаваха неонови гривни, с които трябваше да осветим морето от публика докато момчетата свирят Neon. През ръцете на всеки фен мина и огромен бял постер, на който трябваше да рисуваме и да напишем послание. Общо взето въобще не ни беше скучно докато чакахме заветния час. В края на вечерта постера се метна на сцената и си направихме обща снимка с него, разбира се и с италианското знаме и ... в ръцете на Томо... в ръцете на Томо попадна нашия текстилен постер – You have so many fans in Bulgaria / Let’s meet in Bulgaria next time. Знам, че е нереално, но за мен „надеждата умира последна“. :D Пропуснах да спомена нещо много важно - на концерта в Милано имаше още българи - 3 момичета от София !!! Беше много яко да срещнем други фенове от България!

 

spacer.png

 

Момчетата вече са си у дома. Имат около месец и половина време до турнето в Азия и подозирам, че в момента усилено продължават да работят върху новия си албум. Тези от вас, които ги следят в социалните мрежи са видели, че докато бяха в Европа, отделиха време да поработят върху нови парчета.

На доста от участията си в Европа неколкократно Така сподели с феновете, че работят върху новия албум и че догодина ще се завърнат в Европа! Дано! За нищо на света не бих пропусналата възможността да ги видя отново!

 

Off Topic

spacer.png  spacer.png

 

spacer.png  spacer.png

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@ukio Всички ваши споделени преживявани тук бяха стимул за нас да си купим билети и да се впуснем в това приключение! Аригатоуу! А пък знае ли човек ... моят "подканващ" постер може да жегне японците и догодина да дойдат в България! :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаме си нова песен и клип към нея, който е в съвместен проект с Monster Hunter Now. :es: (подобно на Vandalize)

ONE OK ROCK × Monster Hunter Now - "Make It Out Alive" Music Video

 

Много зареждащо парче със супер енергия, надъхваща музика и яки китари към края, а за гласа на Така.... просто няма какво да кажа... :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...