Jump to content

Представяне


Recommended Posts

Здравейте на всички! Аз съм Мария на 30г. от Варна. Преди 3-4 месеца съвсем случайно попаднах на корейски сериал (Temptation of an angel) и от тогава като се започна... няма спиране, ама вие най-добре си знаете как е. :) Докато гледах сериала, започнах да търся инфо за актьорите и евентуално някакви мнения за него и така попаднах на вас - Eastern Spirit. Благодаря ви, че ви има!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте и от мен! Регистрирах се вчера и все още съм нова във форума. Направих го, понеже една много добра приятелка ми каза, че азиатските сериали си заслужават и реших да ги погледна. Така, че все още нямам мнение по въпроса за тях.

 

Иначе се казвам Мария (като дамата преди мен!) и съм на 28 години...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте компанията... от 2-3 години насам гледам редовно корейски сериали... напоследък и пълнометражни филми... в началото не си и представях колко интересно може да бъде корейското кино... Красота!

 

На 34 години съм и се занимавам с компютърни истории :)) Първия сериал който изгледах беше Хонг Гил Донг ..последния за сега - Slave Hunters... засега толкова.,че почвам да гледам следващия епизод на Deep Rooted Tree

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте !

Казвам се Калина, на 24 и любовта ми към азиатското кино, да си призная, е от скоро.Всичко започна с едно аниме,което явно не е от предпочитаните тук, по моето наблюдение. Говоря за Full metal alchemist , доста ми допадна и сега чакам да излезне и 2рия филм. Иначе имам кавкаска овчарка, един кактус :lol: и малко теменужки,но не съм фен на цветята,майка ми само ми ги натриса :P .

За сайта научих от филмите, които гледам напоследък; написах в google и ето изумена и щастлива ,че има такъв сайт :essubs: .

Благодаря! :thanks::yes::thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз се регистрирах /днес/, за да съм сред съмишленици- фенове на азиатското кино и култура, а попадам на "колеги"- фенове на жицата :lol: Много приятна изненада.. Само, че било заради ЕГН или друго- знам само по-старите банди и то се улавям, че позабравям названия на песни и банди и упорито си слушам по-комерсиалните неща.. Но ще се радвам, ако информирате как си за по-нови читави банди. :P Ще започна със споменатите от Алеандър Weekend Nachos ;)

Иначе баналната част с представянето- казвам се Деница, на 26, цял живот ме е теглило на Изток, особено след като съм отгледана от баща, обожаващ Япония. Към момента се намирам в Пловдив...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не, всъщност имах преди доста, доооста време регистрация в този форум, обаче /ооо, срам :lol: / не смеех да пиша и... днес реших да пробвам дали ми е актуален профилът, ама нъцки. Нормално де, той е бил прашясъл отвсякъде. Та днес си го обнових и реших, че няма само да воайорствам. :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Включвай се активно без притеснения :), особено по отношение на Япония можеш да споделиш какво си научила от баща си. А защо не го поканиш и той да се регистрира, а? ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет ! ^ ^

И аз имах рег, обаче си забр паролата хд после се оказа че съм си забр и паролата за пооощата и не мога да си я сменя XDDDDD

И така хд спр ни е от полза форумът + сайта хд

 

Мерси за качването, преводите и инфото за вс азиатскоо!! *о*

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Драго ми е, при първо вглеждане виждам, че форумът може да ми бъде полезен доста като ме информира за някои неща. В момента завършвам право и се занимавам по специалността си, въпреки че се отдавам на писателска дейност и рисуване от малък, което си върви успоредно с професионалната реализация. Винаги съм смятал, че Япония и Персия са духовните ми изгори, покрай тях разбира се съм попивал философията, музиката, киното, историята, бойните изкуства - изобщо това, което смятам че ми е полезно, без да изпадам до някаква степен маниащина. В последно време съм се позагледал в независимо кино - Джармуш, Виндерс и разбира се уникалния Ким Ки Дук. Поздрави и със здраве!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте!

Казвам се Станимира и съм на доста повече години от вас-49. Живея в Бургас и съм учител в детска градина.От половин година съм регистрирана във форума и всеки ден влизам да прочета новостите и предпочитам да чета и събирам информация. Благодаря на всички, които работят с желание и намират време за да го има eastern spirit !

Специални поздрави на Бургаската група!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте на всички от този форум!

Аз съм може би най-новата тук. Казвам се Лора от Варна. Работя в книжарница.

Винаги ме е влечал изтокът, но сякаш най-запалена съм по Япония, японска култура, бит, филми, храна.... всичко!

Благодарение на работата си, мога да чета и да си набавям много книги. Последната е "Усмивката на гейшата" която ви препоръчвам.

Любим сериял за сега е "Pride", но гледам от всичко по много и се опитвам да науча поне малко японски.

Хобита - интериорен дизайн, оригами, отглеждане на саксийни цветя и гледане на филми.

Приятен ден на всички!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошла, Лора! :)

 

Ще те очакваме на някоя от срещите ни във Варна, ако в близките години се организира такава изобщо (нещо скоро не сме се събирали...) ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте на всички :)

Казвам се Камелия на 21 години съм от малкото предпланинско (и май безизвестно :D ) градче Трявна. По азиатското кино се запалих от миналата година,когато изгледах филма "200 паунда красота".Първият азиатски сериал, който изгледах беше Hana Kimi (поне по мои спомени е той :lol: ) и от там се почна с всичко корейско, японско и тайванско,което успях да изгледам. :blush:

Отдавна влизам във форума, но едва сега се осмелих да се регистрирам.Когато се колебаех да гледам нещо влизах тук и коментарите винаги са ме насочвали в правилната посока. :P

Благодаря ви, че ни предоставяте възможност да гледаме такива произведения на изкуството с български субтитри. :thanks:

Мале, ама аз много се разприказвах :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте на всички и от мен

Казвам се Милен на 29,от ''китното'' градче София.Интереса ми към източната култура ,датира някъде от миналата пролет.Имах щастието да изгледам случайно сериала ''Сhuno'' и се започна.Преди това са ме влечали нинджи и самураи,но това не мисля че се брои :).Понастоящем съм силно увлечен по корейски филми и музика.Имах удоволствието да присъствам на есенните дни на Корея.Изключително позитивно събитие,толкова добронамерени хора отдавна не бях виждал на едно място(пък и диск си спечелих). Влечат ме най-различни нещица-история,футбол и баскетбол,стратегии и конзолни игри,хип-хоп (h).Радвам се че се присъедених към източното общество (blush)

На първо време,толкова от мен :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...