Jump to content

Представяне


Recommended Posts

Добре дошли и на новите ни наркоманчета. :D

 

Така като гледам, харна тълпа се събираме за Сеул догодина... :lol:

О да, само казвате кога и тругвам без да се замисля:)))

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз работя на летището,така че само казвате кога и ще проуча всичко:))))

Здрасти, Надя!!!;)

Има май вече има една групичка за февруари, така че предварителни благодарности за проучването..!;)

 

Поздрави на всички нови фенове на азиатското!!! Приятни мигове..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте на всички :) Много ми е приятно да съм сред вас. На 22 години съм студентка в Пловдив вече последна година, но иначе съм от Хасково.По корейските филми и сериали се запалих може би преди 2 години благодарение на моята съквартирантка и от тогава не минава ден без да изгледам нещо корейско.Тези хора са като болест (поне за мен де), но не се оплаквам.Надявам се някога да науча и корейски, но нямам много надежда(не знам защо).

Радвам се, че има и други хора като мен, които ги влече азиатското :es:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте на всички :) Много ми е приятно да съм сред вас. На 22 години съм студентка в Пловдив вече последна година, но иначе съм от Хасково.По корейските филми и сериали се запалих може би преди 2 години благодарение на моята съквартирантка и от тогава не минава ден без да изгледам нещо корейско.Тези хора са като болест (поне за мен де), но не се оплаквам.Надявам се някога да науча и корейски, но нямам много надежда(незнам защо).

Радвам се, че има и други хора като мен, които ги влече азиатското :es:

ДОбре дошла :) Много приятни мигове ти желая в форума :) А да не би идеята да се пишеш " Daisy" е дошла след като си гледала филма "Daisy"???

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започвам с едно голямо БЛАГОДАРЯ на създателите на този форум на всички от EASTERN SPIRIT.Kазвам се Калинка на 42 год. родом съм от Родопите - гр.Златоград но от 7 год. живея в София.Майка съм на 2 чудесни деца- дъщеря студентка вече 2-ра год.и син който тази год. ще бъде абитурент и дай боже и студент.Попаднах на този сайт случайно и дотакава степен се запалих че вечер наместо да гледам Листопад аз гледам поредния сериал от Еastern Spirit.Винаги съм била очарована от Азиатското изкуство ,филма Шаолин запали искрата преди год. и от тогава гледам всичко идващо от там,можете ли да си представите че на тия год. вече слушам корейска музика.Децата ме гледат в потрес и не могат да повярват ,дотолкова ги впечатлих че дори съпруга ми гледа Black Whit koето си е постижение а дъщеря ми я зарибих с Bad Love .Искрено се надявам да ме извините за това че се представям едва сега но докато да разгледам сайта, да разуча нещата и май малко позакъснях,но както казват по-добре късно отколкото никога.Обожавам цветята и съм почитателка на бонсаите.А по професия готвач и обожавам китайската кухня.Обожавам да чета ,чета всичко до което се докопам като помиярче,с една дума не оставям главата ми да скучае,също така обичам и пешеходния туризъм,намеря ли време и отскачам я до Витоша я до някъде другаде.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошли на всички нови маниаци и приятно прекарване при нас!

 

Калинке, след това представяне директно те чакаме на следващата форумна сбирка в София. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте. Доста се чудех дали да пиша или не. Ако ме попитате защо едва ли ще получите смислен отговор. И така за мен: казвам се Надежда, на 27 години вече, живея в София от близо 8 години, иначе съм от Търговище.

По отношение на филмите съм як киноман / само американско се гледаше до преди година/. Още съм зелена в японското и корейското кино, но корейците са ми на първо място. Така съм се пристрастила, че в компа ми няма ни един филм или сериал, в който да се говори английски или някой европейски език. Харда ми не е кой знае колко голям и често изпадам в ситуация да нямам място ,където да си запиша поредното сериалче. Така че Надето си купи външен хард и познаите..................вече и на него няма място.

Сърце не ми дава да ги изтрия сериалите и филмите.

Началото беше поставено с Кафе "Принц" - сериала много ми хареса и ме спечели за корейското кино завинаги.

Често ми се случва да изгледам сериал или филм и да си мисля за него и героите поне три-четири дена след това.

Не съм предполагала ,че зарибяването ще е до такава степен / имам колежка от Южна Корея и сериозно обмислям идеята да ходя на частни уроци по език при нея/.

Иначе какво да ви кажа A love to kill и 3-iron ми държаха влага доста време.

Но такава мощна инжекция от добро настроение каквато ми удариха Cofffee Prince и You are beautiful просто няма от къде другаде да се получи /дни наред си ходех захилена/.

Музиката, която слухам е основно ретро / чалга ако ще и живота ми да зависи няма да си пусна/. Всеки има право на избор, но не ми харесва и това си е. MP3 - ми е пълна с песни от сериалите. Добре, че беше Pride та да преоткрия отново Queen.

Много ми харесва сайта ви. Доста си повисявам в него. Не ме бива много по коментарите и рядко пиша такива. Дори сега доста се разпрострях.

Много се радвам че ви намерих. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ДОбре дошла :) Много приятни мигове ти желая в форума :) А да не би идеята да се пишеш " Daisy" е дошла след като си гледала филма "Daisy"???

Може и така да се каже.Всъщност след като изгледах филма осъзнах колко ми харесват маргаритките :) а за приятните мигове в форума нямам и съмнение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте :) Аз съм лудата съквартирантка на Daisy :lol:

Аз също съм студентка( последна година),обичам цветя и кучета ....и корейци :rolleyes:

По отношение на корейците-различни обичаи,които много ми харесват.В последно време гледам само корейски филми и сериали и слушам само корейска музика

Имам още много да казвам,но да не прекалявам,защото знам,че всички сме обсебени :lol:

Толкова от мен....Пожелавам успех на всички :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, гот е, кво! :) От вас двете се получава една енигматична маргаритка, сияеща в жълто и с прекрасно, отворено към изтока сърчице. :) Чудесно е, че сте сред нас, мацки! :kiss2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето че и моята "луда" съквартирантка се престрашила да си направи регистрация :D , добре дошла "ЛУДОТО МИ". :kissx:

mrnkalo благодаря за хубавите думи :kiss2:, също така и благодарности на всички преводачи и останалите от екипа на Easternspirit, че се трудите така за нас :bow:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте и от мен, аз съм на 23 от Свети Влас, близко до Слънчев брягг, студентска съм в Бургаския Свободен. Принципно бях много скептично настроена към този тип сериали, докато накрая една приятелка ми препоръча да гледам "Boys over flowers", изгледах го и от тогава съм голяма фенка на корейците. Нищо общо с американците, правят ги сто пъти по-добре от тях. Попаднах на форума случайно, докато търсих в vbox клипове на сериали и видях групата ви там и гледам, че имало и сайт и ето ме и тук :) А да не говорим, че наскоро почнах да гледам и тайванските сериали, които простоо нямам думи за тях...Жалко само, че има много малко преводи за тях, надявам се, че ще има много бъдещи проекти от този тип :) Искрено съм благодарна на целия екип за усърдната работа, невероятни сте :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, аз съм Габриела, на 19 години от Сандански. Студентка съм в СУ. Обичам да пътувам, иска ми се да обиколя целия свят. Другото ми любимо нещо е да създавам нови приятелства, колкото по-различни са хората, толкова повече ме привличат с историите си.Тайно се надявам един ден да събера достатъчно истории, които да опиша в книга.

Точно сега ми се ще да се запозная с хора,които са впечатлени от азиатската култура и с удоволствие биха посетили континента.

Като цяло съм почитателка на Таванските серияли, по който които се запалих съвсем случайно, след като станах жертва на болестта наречена скука. Бях толкова отегчена от всичко, че Азиатското кино ми подейства като живителна сила.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тааа ето ме и мене :) Таня,на 25, за момента в Благоевград. Какво да кажа за себе си... абе хахавелник голям :) опитвам се да завърша магистратурата си (Информатика), работя. Щом съм тука е ясно, че съм пристрастена и аз :lol: , но гледам да не прекалявам. Мисля, че започнах с Първата любов на милионера...и стигнах до там да не помня дали наистина това беше първото :lol: Естествено успях да заразя сестра си, приятелката и.. и даже едно от момчетата..от четата :lol: . И музиката им взех да слушам, абе пълна програма просто :)Обичам да пея, танцувам, чета,като за последното нямам много време за съжаление. Актьорите не смея да ги коментирам - и корейци, и японци, та и всички останали ...то пък бива хубост ама чак пък толкова :rolleyes: който го интересува нещо повече нека пита, открит човек съм :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошли на всички новички. Надявам се всеки да намери това, което го интересува, а колкото до тайванските филми, превеждат се, превеждат се.

Просто върви бавно, защото адски много говорят :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте :)

 

Аз съм Гери от Пловдив на 24 години . Първо се вманиячих по корейските филми и изгледах доста . Наскоро някъде от лятото се зарибих и по корейските сериали и гледам нон стоп всяка вечер. Други продукции освен азиатски гледам рядко от една две години насам. И музиката взех да слушам. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...