Jump to content

Представяне


Recommended Posts

Здравейте на всички и добре дошли. Радвам се, че сте се престрашили не само да се регистрирате, ами и да поствате. Колкото повече, толкова повече. Много приятни емоции покрай азиатското ви пожелавам. :es:

 

И като гледам, повечето от последните съфорумци живеят из София, та ако им дойде още малко смелост, могат да посетят това събитие. Обикновено е свързано с ядене на ориз след това. Не е за Япония, но все ще се намери някой, който да се интересува и от нея. :asian:

 

Корейско и корейски сериали няма смисъл да казвам, че ще се намери кой да коментира разпалено, нали?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много е добре,когато има сплотация и обмен както на прояви,така и на прятели в тази сфера,понеже много трудно се намират хора които са ,,За" подобни различни проекти като Азиатските :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте на всички ! Казвам се Яница, на 27г. от Варна.Та какво да споделя...Ами може да ви се стори странно, но съм завършила дърворезба,с която както се предполага не се занимавам,но пък е интересно.За хоби определено мога да кажа,че това е рисуването и незнайно защо напоследък съм решила,да рисувам само мъже :rolleyes: Общо взето една такава отнесена творческа личност....Азиатско кино мога да кажа,че гледам от около може би 4 години грубо казано,не знам точно- много съм отнесена,хич не помня,това ми е голям минус.Та първия филм,които гледах беше "House of flying daggers", но истинския старт дойде с японско-монголската продукция "The blue wolf " и от там започнах историческите филми,след които минах през съвременните и накрая се озовах при сериалите :blink: За съществуването на този сайт знам от доста време- открих го по време на едно от многото ми странствания и ровичкания из нета и да си призная честно честичко си се разхождам из него- страхотен е и наистина е мистерия за мен как не съм се регистрирала по-рано.Наистина не е лесно да намериш много истински почитатели на азиатското кино,а е чудесно,когато можеш да си намериш събеседник- аз от доста време правя отчаяни опити да популяризирам това кино у приятелите си,но съм получила само минимален частичен успех, ама няма пък да се предам :samurai: Ами това е засега от мен,че нещо много се разприказвах.Радвам се,че имам възможност да бъда част от всичко това :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, Яница ;)

 

Добре дошла във форума и те очакваме на някоя варненска сбирка ;) Не хапем, а и смея да твърдя, че сме година компания :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дано и след лятото,в София започнат интересните срещи :)

Интересните срещи в София не са спирали, за да започват тепърва. Заповядай по всяко време.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет на всички! :)

Днес се регистрирах при вас и с удоволствие установявам, че сайта и форума ми допадат много.

От Бургас съм, на 33 години. Интересите ми в мрежата са насочени основно към разпространението на торенти. Администратор съм в торент сайт, няма да спомена името, за да не се приеме като реклама. Превеждам от време на време.

Всъщност, от доста време си мисля да си направя регистрация тук, но сега най-сетне се наканих. :D Основната причина е, че реших да кача един боксет от пет серии (в торент тракера ни), който обаче не е преведен (но има английски субтитри). Филмите са китайски и навремето бяха голям хит. Бих искала да предоставя резюме на филмите тук и да подам молба за превод. Но за да не объркам мястото, ви моля да ме насочите точно къде да пусна темата. :)

За което предварително ви благодаря.

Избирам вас, понеже, дори и с английски букви, при преводите на азиатски филми трябва да бъде уловен духът на героите, а това могат да направят само хора, които познават добре културата и историята им. :)

С пожелания за бърз прогрес и шеметен растеж на броя на потребителите! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, естествено съм тук заради азиатската музика, филми, драми. Не знам как, ама без да гледам нещо азиатско ( независими дали е аниме, музика и т.н) направо се побърквам. И цялата тази зависимост мога да го опиша като да не си вземеш сутрешното кафе или да не запалиш цигара. Забелязвам, че съм доста пристрастена, което на повечето хора около мен хич не им харесва. Не мога да разбера какво толкова им пречи да харесвам източната култура, не го възприемат нормално. Особено момичетата от класа ми, като разбраха, че си падам луд фен на този тип култура ( трябваше да им видите лицата :blink: ) , все едно съм им казала, че съм извънземно. А пък нашите в началото също не вярваха, ама впоследствие свикнаха, че даже ми викат " Да не доведеш някой зет азиатец, че като те гледаме ..... нищо чудно да имаме внучета с дръпнати очи." :lol2:

Май започнах от средата преди да се представя. Добре.... казвам се Юлия, за възрастта не знам дали ви интересува, от София, и мога да кажа, че все още уча за средно образование.

Сигурна съм, че ще намеря хора, които не са расисти и, надявам се, да намеря приятели. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет, Юли! Тук си сред свои, няма да те гледаме учудено, а вашите да не се притесняват, на всички ни дечурлигата ще са с дръпнати очета, ще има и те с кого да си играят. :lol:

Поздрави и на останалите открили източния свят! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за подкрепата, и само да вметна, че ако имам грешки, то те ще са или от заплес, или от неопитността ми :lol:

Обещавам да бъда активен потребител ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте и от мен :)Казвам се Нели от Варна на 21 :).Намерих сайта докато се ровичках из интернет в поредното търсене на нов, завладяващ сериал.Първият сериал, който гледах и всъщност виновника,който ме запали по корейските и японски продукции беше Mischievous Kiss.Останах изключително изненадана от актьорската игра, не съм очаквала,че корейците са толкова добри.От тогава може да се каже,че гледам предимно азиатско кино.Естествено има и доста недостатъци във филмите им,но като цяло са много по-добре от американските.Много силно впечатление ми направи начина, по който се държат един с друг. Ами това е от мен надявам се броя на любителите на изтока да расте и да озарява бъдещия просперитет на сайта ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошла, Нели! :) Много приятни мигове във форума и пред екрана ;)

 

Очакваме те на някоя варненска сбирка. Колкото повече, толкова повече B) Засега не ядем хора, консумираме само азиатски сериали и филми :P Смея да твърдя, че сме година компания :P

 

Добре дошли и на Юлия и на админката от Мастърса, която си крие името ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започвам с едно голямо благодаря на създателите на форума :thanks: Преди годинка илии две посещавах предишния форум, но само като активен читател. Нов форум, ново начало ^^ .. нещо за мен .. от Стара Загора съм и се надявам да се запозная с някой друг заралия-съмишленик. Като цяло се интересувам от много неща - музика, hardcore концерти, азиатско кино, футбол, хубавата храна, психология, медицина (главно, защото се каня уча). Много рядко се състредоточавам върху 1 нещо, харесва ми да научавам по-малко от всичко. Домошарка по душа, не се смятам за анти-социална, но не се и водя по обществените закони. Не съм почитателка на дискотеки и клубове, а когато ги посетя повечето хора ме гледат странно, защото не пия, не пуша + не смятам, че е голямо постижение и изживяване 'да се напия супер мнооу' както съученичките ми редовно ми разказват :huh:

 

п.п. по принцип се радвам на абсолютно всички потребители на форума, но след като мернах случайно, че един от администраторите е фен на Terror... Е, чувствам се като у дома си! :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте! Казвам се Натали и съм на тринадесет години. На вярно, аз съм най-малката тук.

Първият корейски сериал, който гледах се казва " Loving You 1000 Times " и точно той ме запали толкова много по корейското кино.

От доста време следях старият форум и най-накрая реших и да се регистрирам.

Харесвам и к-поп музиката. В момента следя " Iris " по БТВ. Честно казано, не съм очаквала, че азиатците са толкова внимателни и добри, а думите им ... те наистина успяха да докоснат сърцето ми! :)

... Ами, мисля, че това е от мен. Ще ми е приятно да съм с Вас в киберпространството и ще помагам с каквото мога . :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ayano, добре дошла. С радост приветствам всеки хардкор-съмишленик във форума. Не че това се случва често, но пък в това отношение може да се каже, че сме специални. Да разбирам ли, че си и стрейтедж-съмишленик? Имате ли добра сцена в СЗ или ходите основно по други градове?

 

Добре дошла и на Натали. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте и от мен - Кристина ! :) Аз съм заралийка, така де от Стара Загора :D , на 18 години.

Включих се във форума, защото реших да понауча корейски и се надявам да не се окаже мисия невъзможна :D . Попринцип решенията ми да науча даден език идват от музиката - когато решавах дали да уча немски, френски, руски (...) слушах една немска групичка и исках да разбирам какво пеят аджеба :D и така реши да запиша немски ... И така е и с корейския, започнах да слушам тяхна музика, което и съвпадна със сериала Ирис по БТВ, четох едни статии по немски и там пишеше нещо за Корея и си викам - "Айде Кристинке, започваш да учиш корейски, точка!". А също така искам да науча повече за Изтока :) .

А нещо за мен - обичам разходките, спокойствието, но и лудите купони с компанията, обичам да ям( което ВЪОБЩЕ не ми личи!), слушам абсолютно всякаква музика - било то дъбстеп, поп, чалга, ретро, класическа музика, народна музика, рок .... Зодия Рак съм, харесвам футбола, баскетбола( така де от баскетбол грам понятие си нямам, но заради баскетболистите си заслужава :28558: ), много трудно се доверявам на хората, но привържа ли се после много трудно се разделям от тях .. тъпичко. Обичам да се усмихвам, 99% от времето съм в настроение и не занимавам всекиго с проблемите си, те си имат достатъчно. Девиз нямам - мисля, че всяка мъдра мисъл ми е девиз :D ; обичам музиката - няма да мога да съществувам без нея!

Целувки ^^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

слушам абсолютно всякаква музика - било то дъбстеп, поп, чалга, ретро, класическа музика, народна музика, рок ....

 

Алелуя! Още един като мен :lol: Не съм сам! Ура ;)

 

Добре дошла, Крис! Приятни моменти у форумо ;) Имаш шанса да си от Стара Загора, където са едни от най-яките и най-луди членове на форума (поне по мое мнение). Няма да сгрешиш, ако излезеш с тях някой път ;) Или ако дойдеш с тях към Варна (тука сме най-яки! сорка, любими софиянци B))

 

И успех с корейския! ;) Пайтинг! ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Румба, к'ви са тия комплименти? :P

Добре дошли на всички новобранци във форума.

Специално за Заралии...

Ако искате да се запознаете на живо с "лудите фенки"

и да станете един/една от нас, следете тази тема. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...