Jump to content

Представяне


Recommended Posts

Здравейте и от мен. От близо 1г. и половина ползвам сайта, на който попаднах след ровене в интернет за поредния сериал, но сега за първи път реших да пиша и аз. А във форума, макар да влизам всеки ден се регистрирах тази година. От 2008г след сериала Hana Yori Dango съм луда на тема, корейски, японски и тайвански сериали. Добре че имаме в къщи два компютъра и моят мъж е фен на компютърните игри, та има мир и спокойствие. :) Не си падам много по сериалите с многото драма и рев.Обичам романтичните, веселите сериали, които ти действат ободряващо и успокояващо след края на работния ден. Е спор няма, че има и много стойностни ревливи драми с отличен сценарий и актьорска игра. Обожавам котки и кучета, имах сиамец и немска овчарка, но за съжаление времето си каза своето. Когато бяха малки пазехме кучето от котката, после като порасна Ринти (кучето) пазехме Мишо (звера) от него, а като свикнаха толкова много се обичаха, че когато трябваше да накажем някой, за някоя беля двамата се защитаваха. Бяха големи образи и сладури. Моят мъж обича котки много, но е алергичен към тях и е бесен за това. Ако някой ми беше казал преди време, че в телефона си ще имам само корейска,японска и тайванска музика щях да му кажа, че не в ред. Никога не ми се е случвало на американски сериал да се хиля толкова много, както го прави тук, на моменти даже и въздух не мога да си взема, моят мъж ме обяви за изперкала, макар че след като му покажа, за какво става дума и той почва като мен :es: Та пише ви едина изперкала по корейски и япоски сериали счетоводителка на име Светлана, която от 9г се занимава с бумащини, претенциозни, разглезени клиенти, които понякога искат невъзможни неща,а за гарнитура оставям някой появил се данъчен за поредната проверка :) На 30г.съм,от Пловдив, вече разбрахте че съм счетоводител, омъжена съм от 4г. Обичам да гледам от спорта - фигурно пързаляне, формула 1, тенис, лека атлетика, снукър, футбол (повече световни и европейски първенска,както и шампионската лига) повече са ми интересни. Любими са ми Роксет и Кели Фемили, сега вече слагам и SS501,JYJ, SHINee, Baek Ji Young, KAT-TUN и други. Сериалите са много,същото важи и за артистите, но най- любим ми е Джеки Чан още от малка той ми е фаворита от всички. Последно искам :thanks: и :bow: на всички, които се занимават със сайта преводачи, редактори, ако пропускам някой се извинявам. Това, което правите е страхотно. Бъдете живи и здрави и много усмихнати, както и за всички потребители тук. Обичайте се и бъдете обичани! Sve

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте! :P Казвам се Снежи и съм на 24 години.

Всичко започна преди 2 години някъде, когато случайно в Замунда попаднах на Full House и ми стана любопитно какъв е този сериал ... и оттам като се почна няма спиране :lol: ! Открих сайта на Eastern Spirit почти веднага и оттогава съм ежедневен посетител, но чак сега събрах смелост да се регистрирам (колко нерви изхабих снощи, докато разбера, че ми трябва регистрация и за сайта и за форума, ама сама съм си виновна, като не чета предварително :rolleyes: ) Изгледала съм голям брой сериали и филми, корейски, японски, тайвански :) Влюбих се в тези хора, тяхната култура, природа, духовни ценности и както някои от вас, и аз мечтая някой хубав ден да посетя Корея или Япония!

Няма да досаждам повече, искам само да ви благодаря от все сърце, защото чрез този сайт и сериалите, скучното и мрачно ежедневие придоби съсвем нов облик :thanks::kiss2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотно е, че толкова нови хора от всякаква възраст и пол, откриват красотата на Азия :) Добре дошли на всички и дано прекарате много приятни мигове тук :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте казвам се Сара на17 години . Започнах да гледам азиатски сериали и филми може би от 2 години. Първия ми сериал беше Hana Yori Dango и от там се почна :D :D Радвам се че ще се запозная с други фенове на азиатската култура !~!~! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте и от мен! :asian:

Казвам се Симона и съм от Благоевград. На 24 години съм. Обичам природата, животните, да гледам фигурно пързаляне, да чета приложна психология и да снимамммммм!!! Обожавам фотографията!!! :inlove: Попринцип слушам всякаква музика, в зависимост от това къде и с кого се намирам. В последните месец - два обаче ми прави впечатление, че много се кефя на хаусссссс.. :es:

Уча гръцки и английски език. Учила съм и немски, но честно казано съм го позабравила. В момента съм последна година студентка. Мечтая да науча испански и корейски и да си отворя собствена туристическа агенция.. :blush:

Спонтанен човек съм. На моменти ми казват, че съм откачена. Всъщност не е съвсем така, просто решавам нещо и го правя без да се съобразявам с нищо и никого. Миналата година в автобуса за Истанбул реших, че като се върна от екскурзията до там, ще ходя на Варна. Обадих се на един приятел там и му казах да ме очаква. И наистина, върнах се и след 2 дни заминах отново.. :D

Имам бензин в кръвта. Обожавам да пътувам. Само и време да имах, би било чудесно.. :lol:

Инат съм. Ама голяяяям овенски инат.. :D

По азиатското кино (основно корейско) се запалих по вина на един приятел, който ми препоръча да гледам "Boys before flowers" преди време. И се започна голямата дръпната епидемия.. :lol: Заразих се, заразих и всичко дето шава около себе си.. :lol: Много любими филми имам, а и сериали. Фаворити за момента са ми "Pasta", "Personal Preference", а също и един сериал с адвокати, но не мога да се сетя как се казваше. Иначе Lee Min Ho е очарователен.. :wub:

В момента гледам "What happened in Bali". Не е лош.. :rolleyes:

Това е накратко за мен и моите страсти.. :i love this: Вдъхновихте ме да си догледам сериала, така че ви напускам! Целувки и голяяяяяям поклон!

 

П.С. Защо няма покланяща се иконка?! :unsure:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,

 

казвам се Anh от малазия на 24 г /момче съм/ ,гледам корейско кино от време на време , повече по ариранг тв на сателита , в България съм от 8 години в момента уча в НСИ последна година , друго не знам какво да кажа ..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей Ан,

 

радвам се че се престраши да се присъединиш към нас :lol: Да ни дойдеш на гости във Варна да те запозная с компанията :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, след като на последната форумна среща blacky80 така любезно ме подкани да пиша, нямаше как да откажа.

 

Ами да ви се представя, може и да се познаваме отнякъде. Може да съм ви объркала поръчката в някой ресторант или да съм ви изляла фреша върху главата без да искам в някое кафене, а може да сте ме засекли в опит да набутам голяма папка зад седалката в някой самолет или с пръст на грешното копче на уредбата в балетната зала. Ако не, сигурно сте ме виждали като трети барабан от ляво на някоя африканска сватба или да зяпам към небето в опит да видя топката за голф, която е в краката ми, ако и там не сме се засичали, сигурно сте ме виждали в някой музей да пелтеча пред състуденти или на плажа, обяснявайки на мъжа ми как да ме спасява, ако тръгна да се давя, или зад кулисите в театъра с помпа за басейн, или в 3 часа сутринта, опитвайки се да отключа по погрешка вратата на съседите, или в някой раздрънкан автобус от Биратнагар, или похапвайки "екмек балък" на Босфора. Напоследък обаче най-често може да ме засечете в парка да гоним "Бугендите" с едно 2 годишно човече.

 

И накрая вместо да ви се подмазвам с благодарности за неоспоримо хубавия форум, ще ви призная, че за първи път се регистрирам във форум и искрено се забавлявам!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, eggygom. Най-накрая се осмели да напишеш нещичко,а? :D И толкова оригинално, май си си сбъркала професията.... :)

 

Еха, току-що забелязах , че вече не съм "глупаче", а "млад герой", издигнах се в йерархията, и усмивката ми е чак до ушите ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей eggygom :) По принцип не пиша в тази тема, но определено като прочетох какво си написала и си ми оправи настроението за деня ,за което ти благодаря :) И аз като теб за първи път се регистрирах в форум. Пожелавам ти приятни моменти прекарани в четене,публикуване и други нещица в форума на източният дух :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приветско и от мен eggygom :).

Радвам се, че развързахме още една клавиатура и привлякохме още някой да потърси малка частица щастие и ..тук.

Забавлявай се...и ще те чета с кеф!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте и от мен!

Аз съм от София, на 35 години (за сега).... Преди два месеца една приятелка ми препоръча да гледам един корейски сериал - Boys Before Flowers. Много се чудих дали изобщо да сядам да гледам подобно нещо, но започнах.... И като започнах в 19 часа една събота, станах в неделя в 12 часа, защото трябваше да изведа децата на разходка, след това продължих. Главата ми още е зашеметена и съзнанието ми е изцяло заето с корейската култура.

Вече не мога да гледам холивудски сценарии - порнографията преобладава.

Всъщност любовта ми към азиатското кино датира още от детството ми. Не знам кой от вас е гледал Хон Гил Дон, но не сериала от 2008 година, а филмът отпреди някъде 25 години. Ходих 7 пъти на кино, за да го гледам. Тогава бях дете и тренирах джудо. С брат ми гледахме само бойни филми и предимно китайски. Изгледала съм почти всички филми с Джеки Чан, бях луд фен на Брус Ли и т.н. В момента съм тотално пристрастен фен на съвременното корейско кино. До този момент гледах Personal Taste, Playful Kiss, You`re Beutiful, а сега следва Secret Garden...

 

Щастлива съм, че мога да гледам смислени сериали!!!

Благодаря, че ви открих!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, Добре дошла в отбора. Всички сме така , полудели по азиатското кино, точно защото ни е писнало от американските и турски бози, и ни се иска нещо качествено. Така че, ПРИВЕТ и ще се радваме на мненията ти в този форум.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте и от мен!

Аз съм Радина (на кратко Рири), на 18 и в момента живея в Лондон. Запалена съм по азиатските култура от вече 6 години, като започнах от анимета. Попринцип съм фенка на японския рок, но преди няколко месеца се запалих и по японските сериали, като първият ми беше 'Hana Kimi', който и до сега си ми остава любим. Видях колко са забавни и реших да продължа (като добавя само че вече от 1 година и повече не следя анимета-та). След като запалих и майка ми, тя започна да търси още сериали, при което подхванахме и корейските, но все пак аз предпочитам японските, но тя си пада и по двете. Всъшност тя е тази която откри този форум, за това реших да се включа. Първият ми корейски сериал беше 'My Princess'. Предпочитам ученическите комедий или изобщо комедийните сериали като цяло. :3

Е, това е от мен! Приятно ми е! ☆ミ(o*・ω・)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здраве желаем на целия форум.

Вината да се натреса са филмите на Ki-duk Kim (нарочно така,че ми писна от спора как било правилно да се пише името му - не знам и грам корейски).

 

Та останаха няколко филма негови,които само тук ги намерих и .... те така.

Естествено не става дума само за този режисьор - видях,че има още доста любопитни имена и заглавия,които на друго място не мога да открия,

но на форума попаднах търсейки филми на Ki-duk и заради това казвам,че вината е негова.

 

 

п.п.друго нема к'во - само да вметна ........ че трудно търпА идиотски коментари под стойностни филми и e040.gif:28558:

 

Наздраве :beer:

 

............................

а и щях да забравя - тези форумни титли "глупаче","пълководец" и т.н. са много хубави,ама може ли за мен да остане сал глупаче? (м'ого ми харесва за това)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошъл си, щом харесваш качествено кино. :)

Ким Ги Док си се чете името му в оригинал, а за тъпите коментари под хубави филми... Неизбежно е, мисля. Не си го слагай на сърце.

Други двама режисьори, които мога да ти препоръчам, са Пак Чан Ук (Park Chan-wook) и друг мой любимец - и Чанг Донг (Lee Chang-dong).

Енджой.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На Чанг Донг гледах само Oasis и Secret Sunshine - нещо не ме грабнаха и се отказах да гледам други негови филми,но ...... най-вероятно ще е само временно :lol:

определено се вижда стил и почерк,актьорите се справят повече от блестящо,но филмите нещо не са сполучливи според мен.

 

На Park Chan-wook съм гледал само трилогията - и определено мога да кажа,че филмите куцат на много места,но на мен ми допаднаха много.

Този режисьор се е заел със едни от най-трудните задачи във киното т.е.филмите имат много високи претенции,които според мен не оправдават на 100%,

но въпреки това се направени много,много добре и в никакъв случай не бих си позволил да отрека достойнствата на тези три филма,та със удоволствие ще разгледам и останалите му филми.

 

 

п.п.но все пак мерси за предложенията - да не ме разбереш нещо погрешно и аз съм ги предлагал тези режисьори на хора интересуващи се от азиатско кино.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересно, на мен пък Оазис ми е в Топ-а. Слънцето още не съм събрала нервички да го гледам, защото за неговите филми определено си тябва специално настроение. Но пък режисьорът има какво да покаже.

Колкото до Пак Чанг Ук, трилогията я избягвам, понеже не си падам точно по този тип филми, но виж JSA и I'm a cyborg but it's OK определено ми харесаха. Хвърли им по едно око, мисля, че ще ти допаднат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...