Jump to content

Представяне


Recommended Posts

Здравей,тъкмо се чудих кога ще се представиш :P

Пожелавам ти приятни мигове с eastern spirit и внимавай с SS501, че са ми запазена марка! Скоро ще ходя да си отвличам :lol: :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте!

 

От доста време се каня да се регистрирам, но все отлагам по неизвестни и за мен причини..., но ето, че и този момент настъпи.

 

Накратко за мен: имам най-различни интереси - като започнем от изобразителното изкуство, което ми е голяма слабост/графика и живопис/, минем през история, авиация, мотоциклети и най-различни други.

 

Интерес свързан с този форум е една моя слабост, наречена Северна Корея. Знам, че повечето от вас гледай ей така :o в този момент, но ще обясня откъде идва интереса ми. По време на световното рекоха насам-натам, че живеели в изолирана от света държава и бла-бла-бла, та това запали любопитството ми и малко по малко започнах да научавам интересни неща за тази държава.

 

Голяма и към този момент нерелизируема мечта се явява и това да обиколя именно Северна Корея с мотор, но както може би знаете - държавата налага огромни рестрикции относно туризма, но за това по-натам в темата за Северна Корея/ако има такава де :o /. Също мечтая и за обиколка на Китай с мотор, но там нещата отново са с малко по-сложно естество - има някаква забрана да вкараш мотор в държавата и да обикаляш с него насам-натам/всъщност последно когато се интересувах беше така, но по-късно видях едни пичове да обикалят, ама те май имат някакъв договор с правителството - не съм се интересувал допълнително как е станал номера при тях да ги вкарат в Китай, придържам се към това, което съм прочел/, но все още седи открита опцията да отидеш и да си вземеш под наем такъв и да си обикаляш насам-натам колкото душа ти иска.

 

И така това съм аз...

 

Благодаря за вниманието и търпението да изчетете това :lol:

 

p.s. забравих да спомена интереса ми към азиатското кино, което намирам за доста интересно :blink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Diecast, добре дошъл! Имаме тема за Северна Корея - чуствай се спокоен да пишеш в нея каквото намериш за добре. Из форума се подвизават и няколко теми за филми от Северна Корея, предимно документални. И един личен въпрос... Гледайки ника ти, се чудя слушаш ли "Diecast", или името идва от нещо друго? :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре заварили desjer, Rangos.

 

desjer - интересна е мечтата, наистина. Искрено се надявам един ден да се случи чудо и тя да се реализира. Няма да крия, че до преди известно време мотоциклетите изобщо не представляваха какъвто и да било интерес за мен/като изключим естествено разни чопъри и няколко кросови/, но един ден докато разглеждах разни пътеписи на мототуристи осъзнах, че това може би е единственият и възможно най-интересен начин да обикаляш насам-натам.

 

Rangos - да, от групата идва. На доста места съм се писал така, рекох и тук да бъде така :lol: , за по-лесен ориентир, че вече не ги помня колко ника се смениха :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, казвам се Виктория. На 12 години съм. От съвсем скоро гледам азиатски сериали ( Майка ми направо я подлудих :lol: по цял ден зяпам в монитора и не ми се мърда ). Интересувам се от музика, мода и азиатски сериали. Обичам да уча езици, да рисувам (а до колко мога е друг въпрос :rofl: ) обичам да свиря и да пея да се мотая по магазините с приятелки, да се ровя в нета и както вече казах :asian: сериалите :es: .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте аз се казвам Данаил от Перник съм на 21 години.Харесвм азиатски сериали от няколко години.За разлика от другите аз сам се заразих , без да искам попаднах в замунда "Boys Over Flowers " харесами без да искам поднах и на форума

и така започна мойта мания.След това направих и група в вбох7.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте и от мен, казвам се Томи от Враца и съм на 20 години. От скоро започнах да гледам азиатски сериалчета, но лошото е че от жанровете, който харесвам (това са историческите и криминалните) има малко. Моята мечта е да обиколя възможно повече манастири в азиатските страни. Успех от мен. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошли на новичките! Приятни часове, дни, години във форума.

Томи, относно криминалните сериали можеш да надникнеш в раздел Японски сериали. Там има повечко. Някои даже са преведени и на български. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прегледах ги японските сериали, почти свърших и с корейските, но има не е като да няма :) намерих и няколко където ги няма във форума, но още съм нов и не съм наясно с публикуването на сериали ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Почитатели на азиатското кино, здравейте.

 

Радвам се да се запозная с всички вас.

Казвам се Йонка, на 56 години съм. С което май се очертавам най-възрастната тук. :lol:

Живея в София.

Отдавна съм регистрирана в сайта, а скоро се регистрирах и тук, във форума.

След като изгледах един корейски сериал. Сега разбирам, че това си е някакъв особен вид краста. Ама късно. Май вече я прихванах. :rolleyes:

Няма да се разпростирам много по темата как Ragnos се опита да ме изпрати в дебрите на тежка депресия с "The Snow Queen". Едно от любимите ми пухкави розовки пешкирчета още не може да се съвземе от попитите сълзи. А Kiddo, за разтуха, ме довърши с "East of Eden". :blink: Добре, че се добрах, с последни усилия, до "Secret Garden", та живнах.

Сега много внимавам когато си избирам филм или сериал за гледане. Гледам да пише, че е комедия, иначе ще си ида без време.

 

Отново: добре съм ви заварила.

:bow:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ха-ха, дебрите на тежката депресия... :lol2: С този сериал отстрелях и майка ми, и сестра ми... Сега се оглеждам за нова жертвичка. Напоследък и баща ми нещо се е зарибил по корейските сериали, та мисля и на него да му го причиня. Може да заформите клуб "Прецаканите от Ragnos". :D Въпреки това едва ли съжаляваш, че си го изгледала. ;) Добре дошла официално във форума и ако ти стане много весело от комедии, аз винаги съм насреща за повторно потапяне в тежка депресия. :P:rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никога няма да ми стане много весело от комедии, обичам да се смея и го правя от сърце и на глас. Със сълзи. С това не можеш да ме уплашиш. :lol:

 

Разбира се, че не съжалявам за това, че изгледах "Снежната кралица". А сериалчето, което ми предложи да гледам, "Taming of the Heir", се оказа много симпатично и сега се триумя кое да започна да превеждам. Него ли, "Love & Marriage" или "Detective K". :blink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте на всички членове на форума !!! Щастлив съм, че има място, където да споделяме общия интерес към азиатското кино и култура. Казвам се Васил и съм на 22 години.

 

Моите лични интереси относно Далечния Изток са бойните изкуства, както и иновациите в технологиите. Смятам, че тези две неща са израз на уникалната черта у корейците и японците (а и не само) да успяват да съхранят своята култура и традиция в модерния свят и същевременно да се развиват в него. Основно и моите занимания са в тези две насоки, а Корея по специално ми е най - голяма слабост, но това едва ли би изненадало някого тук, нито това, че искам да я посетя.

 

Това е от мен, радвам се, че се присъединих към форума, макар че посещавам Eastern Spirit не от сега.

Поздрави на всички!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте и от мен!

Казвам се Милена, на 25 години, интересите ми предимно са свързани със сферата на изкуството, тъй като и професията ми е такава.

Първия ми сблъсък с азиатското кино бе в края на февруари с филма "A Frozen Flower", като случайно попаднах на трейлър в YouTube и се започна... Веднага открих Еastern Spirit и вече няколко месеца съм ви редовен читател.

В началото гледах предимно филми, а после се прехвърлих и на сериалите, като първия, който гледах беше "What Happened in Bali", който си остава и един от любимите ми сериали. Трудно ми е да изброя по ред нататък, но едни от любимите ми сериали са "Road No. 1", "Chuno / Slave Hunters ", "Worlds Within ", "Sorry, I love you "...

При филмите е ясно, че любим ще ми остане "A Frozen Flower", но наравно с него слагам и "Rough Cut", където и открих Со Джи Соп и тотално ме "шамароса", докато в " Какво се случи в Бали" изобщо не му обърнах внимание. След филма обаче изгълтах на един дъх всичко, което успях да изровя с негово участие и мога да кажа, че е актьора, който бих гледала непрекъснато.

В азиатското кино открих тази съдържателна емоционалност, която по принцип ми липсва в западните продукции. Запалих се и като цяло по азиатската култура и започнах да ровя и чета всичко, което ми попадне.

 

Това е на първо четене от мен. Поздрави! :)

 

п.п.

...И благодаря на всички, които се трудят по преводите и субтитрите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре заварил, Ragnos ! Честно казано не мисля, че мястото на бойните изкуства или каквито и да е практики е във форумите, ако ме разбираш какво имам предвид - има си зали за това.

Но щом питаш директно, бих ти отговорил така - няма добри и лоши стилове, има добри и лоши бойци. Аз лично предпочитам стилове, които в по - голямата си част разчитат на удари като Тае куон до, Карате и Винг Чун. Не съм се занимавал с тях, но взаимствам, доколкото е възможно в случая. Занимавам се по скоро със спорт - кикбокс (без да имам претенции за майсторство - тренирам от около 3 години), ама то и много от бойните изкуства в сегашния си вариант са всъщност спортове.

Може би и ти практикуваш? Ще се радвам да науча какво, ако е така, но както споменах нямам намерение да разточваме темата.

 

P.S. Надявам се да не приемеш, последните думи погрешно. Има други теми, които са по - подходящи за това място.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честно казано не мисля, че мястото на бойните изкуства или каквито и да е практики е във форумите, ако ме разбираш какво имам предвид - има си зали за това.

Много добре казано. Но все пак си имаме и темичка тук: http://www.easternspirit.org/forum/index.php?showtopic=3814 Ако искаш, там можем спокойно да си дискутираме. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...