Jump to content

Представяне


Recommended Posts

Здравейте!

Името ми е Ирена, 31г., не знам откъде съм вече - родом: Видин, почти колкото във Видин, толкова съм живяла и в София. Инак по постоянен адрес съм от Кюстендил /не ми се ходеше на 260-ина километра за нова лична карта/. Последно от 3-4 месеца се установих и живея в Пловдив.

Хобита: музика, корейски сериали и книги, а да и работата ми.

Относно корейските сериали - станах маниак, скоро ще се разведат с мен, но искрено съм благодарна, че ви има!

Това засега...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте!Аз съм доста по-възрастна от повечето тук, но отскоро се запалих по азиатските сериали, като любимите ми са корейските! Казвам се Мариана и съм на 53 години, от София. Баба с внуче съм, но покрай тези филми съвсем го зарязах , горкото.Днес реших да се регистрирам и тук. Запалих и дъщеря ми да гледа. Гледам ги само на български и руски и само онлайн, защото компютърът ми е стар и нямам памет да свалям. Гледам денонощно и всичко. Като започна някой сериал, не спирам докато не го свърша, гледам без прекъсване и без почивки, понякога и по 24 часа. Имам си вече много любимци , но и още много за гледане!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, бабо Каприз. Пробвай моя номер - пускаш малко к-поп на внучето да друса дупе и се кефите и двамата. С племенника винаги действа. :lol:

Иренче, явно си общонационално богатство, не се коси. :D

И на двете - добре дошли и приятно пребиваване тук.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте! Аз съм Милена от Хасково на 18. От дълго време следя темите във форума, но едва сега се престраших да се регистрирам. Почнах да харесвам азиатските филми и изпълнители преди една година като към тях ме привлякоха тайванската банда Fahrenheit, но в момента харесвам както тайванските, така и корейските, японските и индонезийските артисти.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да мина да поздравя всички нови форумци!

Добре дошли в семейството на Eastern Spirit и приятни мигове с азиатското кино и култура!!!

kapris,

аз все още нямам внуче, но като стане това, Дай Боже, твърдо съм решила да го направя фен на всичко дръпнато ;):D.

Сина ми е луд на тема "футбол" и не ще да чуе за друго, така че не можах да го убедя да гледа нищо корейско. Много ми е мъчно :(.

От време на време само се интересува от историята и разделянето на Корея, може пък да пробвам пак с исторически или военен филм..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте и от мен изглежда аз съм новото попълнение в редиците на форума.Да се представя аз съм Янко на 20 съм.Относто от къде съм... представлям 3 града :lol: : Стара Загора,Димитровград и Хасково... но повече се броя към Стара загора... :lol: .От доста време не бях отварял сайта мисля ,че отпреди година може и повече...( за което се извинявам) но съм приятно изненадан че е с променен облик ^^. Не помня първия си азиатски филм но се започна от J-Rock-a преди 6 години главните виновници (ако се интерсувате разбира се :) L'Arc-en-Ciel и B'z) дотук свършва моята оригиналност (ако е такава) ако искате да научите нещо повече... питайте :lol: :lol: :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много благодаря за топлото посрещане! farfallina, аз големите син и дъщеря не съм ги зарибила, защото са в чужбина,много работят и нямат време да висят, като мен пред компютъра. Лятото,като си дойдат, мисля да опитам :D, ако се задържат вкъщи де...!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да се представя накратко. До преди година и половина не подозирах колко е интересно на азиатското кино. От тогава съм развил зависимост към корейските филми и избягвам холивудските простотии. :i love this: :es::asian:B)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте и от мен, и аз съм от новите попълнения. На 31 г. съм от Сливен, имам син на 4 г, който се чувства пренебрегнат от моята нова мания - корейско кино :D . От доста време чета форума, но не се регистрирах и аз незнам защо, днес най накрая си направих регистрация. Отивам да Ви чета и да си избирам сериалчета :P .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

allana, добре дошла! Не се притеснявай, така става с децата, горкичките! :lol:

Продължавай да се забавляваш! Сливенската ни групичка се разраства! :es:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, аз съм Таня, на 28 години, понастоящем живея в София. Основно гледам сериали - филмите ми идват твърде кратки, та един ден преди 2-3 години си издирвах нови сериали и попаднах на Хонг Гил Донг в Замунда. Ето така се влюбих в корейските сериали, после започнах да гледам и японски и тайвански. В свободното си време основно гледам сериали, чета книги - от известно време съм на вълна южноамериканска литература, спортовете са ми противопоказни - нито ги гледам, нито ги практикувам, понеже съм виден мързел що се отнася до всякакви излишни физически дейности. Гледам цветя, обичам да готвя от време на време - основно сладкиши,обичам да снимам, когато съм в настроение - най-вече лица. Падам си интроверт и приятелите ми се шегуват, че съм асоциална, защото трудно контактувам с непознати. Засега това е, за което се сещам.

 

Хубав ден на всички!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте! Казвам се Надежда и от много време съм запалена по азиатското кино ! Живея в малко градче, уча във Велико Търново... Първоначално гледах само онлайн,защото не знаех за този сайт,сега вече тегля по няколко драми на ден. Главно съм запалена по корейските сериалчета , Кpop, Jpop .. Не съм очаквала в новото ми у-ще да намеря сродна душица,но ето на.. тя ми каза за сайта иии двечките всеки час обсъждаме кой какъв филм снима,коя нова песен е излязла и т.н Радвам се ,че съм тук ^^ :panda-145:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет от още едно софиянче фенче на азиатската култура.

Освен, че гледам доста филми и сериали и слушам кпоп, започнах и да превеждам субтитри.

Намерих си учител по корейски - кореец, живеещ в София, и търся желаещи да си направим група по изучаване на корейски.

:rolleyes:

 

Ив

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте и от мен, казвам се Диляна. Все се канех да се регистрирам в този сайт, но не смеех, да ми се чуди човек :huh: Фен съм на корейското кино от около 1,5 година, даже и дъщеря ми, макар че още няма 9 години я запалих да гледа с мен, но не всичко, разбира се. :P Много често и обяснявам емоциите на героите и мислите , които филмите се опитват да ни внушат. Не съм сигурна дали всеки път ме разбира, но с тази пошлост, която ни обгражда в ежедневието навсякъде, осъзнавам колко голямо внимание трябва да обръщаме на децата си и на тяхното бъдещо израстване като личности. Обичам кучета и коне, даже като тинейджърка яздех много. Вярвам в добрите дела и ми се иска повече да си помагаме ние българите взаимно. Трябва да има надежда за този наш народ, понякога се съмнявам в това, а друг път разбирам, че в живота всичко е в някакъв баланс - и хубавото , и лошото. Онзи ден в автобуса, при един рязък завой от страна на шофьора, една баба си изпусна торбичката с картофите и те се разпиляха. Направо не можех да повярвам на това, което последва - всички близки хора се наведохме и ги събрахме до един от земята. Толкова много усмихнати хора на едно място в БГ отдавна не бях виждала. Затова обичам да се усмихвам. Май стана много дълго..И харесвам Deep Purple , но това не е единствената музика, която слушам.

И съм зодия Близнаци...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте на всички! Отдавна се канех да си направя регистрация в този прекрасен сайт и днес, в този слънчев следобед най-после го направих.

Аз съм момче на 19 г. от София и цялото ми свободно време посвещавам на японското кино и музика. Обичам много филмите за японската мафия-Якудза . Оттук следва и че симпатизирам на пионерите в този жанр- Такеши Китано и Такаши Миике. В музикално отношение съм фен на групите Girugamesh, D'espairsray и Glay. Любимите ми анимета са Yu Gi Oh и Crying Freeman. В училище често ме оприличаваха на някои от героите в тези филмчета заради косата-имам бретон на една страна и шипове на тила. Картинката на аватара ми е един култов господин от анимирания сегмент в класиката на Куентин Тарантино -Убий Бил.

Между другото, около този господин с белия костюм от вече 8 години се води полемика- дали това е Бил-героят на Дейвид Карадайн или просто гангстер . Не знам дали и други са се чудили, но този въпрос ме вълнува до ден днешен.Знам че филма на Тарантино не е японски, но е напълно Eastern Spirit- кунг фу, самурайски мечове ,Якудза-филмът е една възхвала на Азиатското кино, което винаги е вдъхновявало Холивуд.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей момиче от София (не си каза името) предполагам се казваш Рики (поне така пише на ника ти ;) ) Надявам се да ти хареса тук и да бъдеш редовeн :P

Аз също започнах от аниметата после музика после пък и японското кино и така до Корея ,Тайван и т.н. ако не си пробвал някой корейска драма пробвай може пък и да ти хареса ;)

Моето любимо аниме е D.Gray Man и Naruto B) Сигурно си ги гледал , a любимата ми група NEWS B) .

Та както и да е да не спама.Приятно изкарване в Eastern Spirit. Ако искаш и ако можеш можеш да ни популяризираш и сред твоите познати за да се разраства ме все повече и повече :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти- и мерси за топлото посрещане-ама аз съм момче- не че много приличам на момче де- в даскало имах проблеми понеже ми викат че съм фешън-емо и повече си седя вкъщи и сега си уча за изпитите- много искам да кандидатствам режисура. Колкото до Наруто-то също ми е любимо !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

дойде времето да се разпиша и аз тука...здравейте на всички форумци...изключително ми е приятно че открих този сайт.казвам се Вероника, на 19 години. като цяло форума ми харесва, защото мога да следя темите и да научавам почти веднага за случващото се около любимите ми групи и актьори (запален фен на ss501 :inlove: ) много ме радва това че сме събрани на едно място хората харесващи азиатското кино и музика...поздрави иии камсахамнида :essubs:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...