Jump to content

Представяне


Recommended Posts

Съб Юни 06, 2009 8:52 pm

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Здравейте и от мен. Едва сега видях темата и от любопитство прочетох всичките представяния. Разгледах и снимките. Повярвайте ми всички ми станахте любимци. Ето няколко думи и за мен. Казвам се Димир ( Ирето ме беше прекръстила на Димитър, и ви обещавам че на Димитровден ще почерпя). Роден съм в Казанлък преди 40 години. И сега живея в Града на розите. Имам една особеност много от нещата които започвам не ги завършвам. Някои казват че това е недостатък, може и така да е. Завършил съм химия в Бургас, след това учих в Пловдив висше. В Града на тепетата живях повече от 10 години и имам страшно много приятели там. Разбира се и в морския град имам съученици и приятели. Наскоро завърших и туризъм в един от нелегитимните за страната ВУЗ-ове в Карлово. Сега се дипломирам в Сан Марино, за да ми признаят дипломата в България. Владея руски и английски. С руския съм на "ти", но почти съм забравил падежите и то заради липса на практика. Виж с английския е друго. Имах възможност да посетя редица страни в Европа и там го практикувах. Но най-голямата школа за мен беше работата ми като преводач за американската армия в Ново Село. Повярвайте ми тези американци не говорят английски. Но затова пък се оказа, че научих много повече английски език, отколкото през последните 25 години. Живях и работих известно време в Испания и там научих испански (повече кастелиано и малко валенсиански). А като студент в Международната академия - Сан Марино (AIS) научих есперанто. Така е защото в края на месеца ми предстои изпитна сесия и дипломна защита на езика на Заменхов.

Хоби - журналистика. От 1991 година сътруднича на различни радиостанции и вестници, като пиша за различни неща. Издавал съм вестник и списание, но излизаха по няколко броя, заради липса на средства.

Музика - хубава. Работата ми в радио "Веселина" в Пловдив ме запали по чалгата, а от там и по балканската музика. Обичам да слушам почти всички стилове -класиката на Верди, Бетховен, Бах и Моцарт; евъргрийни - български и чужди. Голям фен съм на диското от 80-те. От Замунда си свалих цялата класация на Билборд от 1950 до 2008 година, както и всички Евровизии от 1956 год. насам. От испанския период остана любовта ми към латиното. А сега запчонах да слушам и корейска поп-музика, най вече от OST или от радиата във вашия сайт.

Кино - Всички хубави филмови класики от 40-те до наши дни. Предпочитам фантастиката, историческите, трилъри, екшъни и мн.др.

Телевизионни сериали: Като започнем от латиноамериканските теленовели, американските екшън-бози, класическа фантастика като "Blake's 7" и малко съвременни мистерии като "4400". Руските класически сериали, както и съвременните такива. Напоследък се увличам и по турското кино и ТВ сериали.

По азиатските сериали се запалих от "The time between dog and wolf". Така открих и вашият сайт. Не съм гледал много такива, но това което качвате в Замунда се опитвам да следя. Харесва ми повече корейското кино и след като преведа "Attic cat" съм си заплюл още един такъв сериал за превод, ако разрешите. От японските ми хареса Нобута. Сега гледам "Демони".

Обичам да чета книги. Дори започнах да пиша и се надявам някога да издам своя. Разбира се имам и любими писатели като Джеймс Клавел, Том Кланси, Умберто Еко и мн. др. Сега почти нямам време за четене, но голямо удоволствие ми доставя да чета Шекспир в оригинал, макар че в България се намират само адаптирани версии на неговите творби.

Иначе в момента работя. Ожених се по любов и се разведох по апатия. Имам дъщеря на 5 години, която живее при майка си.

Ами това е накратко за мен. Не обичам да се снимам и имам една снинка, която е на личната ми карта и на шофьорската книжка. Качвам ви един линк с моя профил. А сега си направих и интернет радио където пускам любимата си музика, включително и тази от саундтраците на корейските сериали, които имам.

Това е моя профил: http://www.zdravei.bg/dimduc

А ето и линка на моето радио:

http://213.214.64.155:8000

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нед Юни 07, 2009 3:39 am

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Хммм,вече от около 3 месеца съм във форума и още не съм се представила.Така,от къде да започна.А,да.Казвам се Александра,за по кратко Саша и никога Алекс.Родена съм в едно малко градче по течението на река Дунав.Казва се Лом (малко вероятно да сте го чували,но ако вземете 1 карта и погледнете северозападната част на България ще го видите).Както казах преди около 3 месеца намерих този форум и също от толкова време гледам азиатски филми и сериали.А и от тогава почнах да слушам и азиатска музика-главно корейска и японска.И най-странното е че повечето азиатски групи,които слушам са доста комерсиални,а аз точно такива не обичах преди.А иначе и сега продължавам да си слушам AC/DC,Guns N' Roses,Nightwish,Nevada Tan,Within Temptation,Kiss,Def Leppard и още много други,но ако почна да изреждам...Затова няма Та какво друго да кажа.Много обичам да чета.Ама много.Даже ми се наложи да сложа очила,защото четях много.Но сега съм студентка и почти не ми остава врема за четене.Много хора,който не ме познават ме намират за странна,надменна,студена,има нещо вярно да си кажа честно.Малко съм дръпната,не мога да общувам с всеки.Човек трябва да ми допадне още в първия момент иначе няма шанс по-късно да ми допадне.А да,пропуснах да отбележа,че съм невероятен егоцентрик,доста самовлюбена.Няма нещо,което да не харесвам в себе си.Даже баща ми ми каза,че вече за галено ще ми казва Нарцис (и го прави).Много от хората не разбират чувството ми за хумор-малко е черно,така че ако кажа нещо,което не ви допада не се засягаите.Просто съм си такава.Понякога доста директна и пряма,друг път ужасна,после пък супер обичлива,мила и добра.А да-мого обичам да спя,но през повечето време страдам от безсъние.А ако не се наспя ставам много раздразнителна.В момента уча и живея в Пловдив-един от най-красивите градове в България.Ами друго не се сещам,затова спирам до тук.

П.П. Забравих да кажа,че просто обожавам този форум и от сърце благодаря на създателите му

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

dimduc - изключително многостранна личност! :D Радвам се, че си сред нас.

Ожених се по любов и се разведох по апатия.

:lol!: :lol!: - еми явно така става обикновено.

 

sa6eto_ - в някой неща много ми напомняш на едно 17-годишно момиче, но беше тооолкова отдавна :D

 

Добре дошли!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сря Юни 10, 2009 6:08 pm

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Здравейте и от мен!

Аз съм Катя. Родното ми място е едно малко селце в Северозападна България, но от 2002 година живея в София. Запалих се по азиатските филми и драми съвсем случайно- нямаше нищо ново в замундата в любимата ми секция "Романтика" и реших да гледам филма 100 Days With Mr. Arrogant. От там започна всичко - като Шумахер по безкрайна магистрала, не гледам нищо друго освен made in korea, japan, taiwan Дипломиран бакалавър и магистър съм, а сега работя. Обичам книгите, преди години, четях непрекъснато предимно литература от класическия период. Сега нямам време, но купувам книги Харесвам детски приказки , нали съм педагог, но непрактикуващ

Музика - няма човек, който да не харесва музиката. Нямам любима група или изпълнител. Слушам всичко, с малки изключения Обожавам театъра, комедийни постановки или трагедии Това е моята скромна личност. За сега толкова отивам да гледам малката буба, на сестра ми бебока че плаче ама много упорито

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сря Юни 10, 2009 10:15 pm

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

здравейте,от доста време 4ета и 4ета разни теми и теми4ки невероятно залисва6ти интересни и забавни та сега ве4е ре6их и аз да се представя на eastern об6теството в bg .Та аз се казвам Ками и съм от Плевен много съм запалена по кореиските(не само корейски,но предимно) филми и драми.Вси4ко запо4на с Hong Gil Dong преди може би 2 години и о6те не може да спре инеркцията която сам набрала,понеже сам си в къ6ти целодневно(по май4инство сам)една драми4ка я изяждам за 2 дни та даже и съпруга зарибих

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чет Юни 11, 2009 1:40 pm

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Здравейте, от април месец съм регистрирана в сайта, но едва сега се сетих, че може би е добре да се представя с няколко думи.

Казвам се Иванка и съм от Бургас. Любовта ми към източното кино започна с Chow Yun Fat и "За едно по-добро бъдеще", после за известно време оставих този вид кино настрани, но след като изгледах 4-те бога, всичко започна отначало. Първо бяха корейските сериали, след това корейски филми, след като гледах Hana Yori Dango метнах и японските. Сега гледам всичко (само не ми е ясно, защо вече американските филми ми се струват адски тъпи и елементарни - може би съм се повредила).

Слушам всякаква музика, абсолютно всичко, ако обстоятелствата го налагат (ако съм на кръчма) мога да се прежаля и да слушам и чалга.

Обичам всякакви книги, но май предпочитанията ми клонят към историческите, в момента съм захванала да чета "Военна история на България".

И накрая, но не на последно място, благодаря на създателите на този сайт.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чет Юни 11, 2009 2:25 pm

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

хайде и аз да се представя

 

от има няма месец се понесох на гребена на азиатската вълна!

като любител на сериалите, мога да кажа, че не съм очаквала някога да ми хареса азиатски сериал, камо ли музика.

старта беше с BBF и първата серия съм я слушала много тихо, понеже ми беше адски кресливо звученето на корейския език

 

нещичко за самата мен :на 33 години съм със син на две. живея извън пределите на България.

адски съм разсеяна, докато не стане дума за сериозна работа. не обичам да пиша с главни букви , както се вижда от поста ми

 

амииии, с две думички( е, малко повечко де) това е!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нед Юни 14, 2009 1:53 pm

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Здравейте на всички! Аз се казвам Любомир на 23години съм и следвам Политология в СУ. От около година се запалих първоначално по модерното азиатско кино( и преди бех гледал доста неща особенно класиките на Куросава, те са си върха) и сега друго почти и не гледам. Най-съм запален и ми допадат корейските филми и драмички, а сега от около месец слушам и КPOP, оказа се че невероятна!

Като цяло съм киноман и през различни периоди съм изгледал значителните хитове в руското, латинското а сега наваксвам и с азиатското кино. Падам си и по некомерсиалното кино надявам се завбъдеще да има повече такива проекти.

 

В общи линии е това!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нед Юни 14, 2009 3:18 pm

--------------------------------------

 

За останалите - досега няма никой изяден, тъй че давайте и вие, не сме страшни. :green:

 

Привет на всички и от мен!!!

От 6 месеца съм във форума и до този момент не можах да се престраша :oops:

НО, гледам, че напоследък темата е отново активна, та реших да се включа!

Запалих се по Корейското кино с Hong Gil Dong, видях го в Замунда, а от там и този прекрасен форум.

След това, като се започна с корейската вълна :affraid: няма спиране.Сериал след сериал...

Харесват ми повече Историческите, но и Съвременните не са за подценяване :naughty:

 

Малко за мен :oops:

Родена съм в Азиатската част на Русия - Сибир, в градче наречено Тюмен,

но съм израстнала и живея в Стара Загора.

На 31 години съм (скоро ще стана), , имам син на 9 годинки :sunny:

слушам Black Music, Hip Hop и R&B - любим изпълнител 50cent,

напоследък се зарибих и по азиатската музичка :D

 

Ами... това е засега :oops: , надявам се на следващият фест да мога да присъствам.

 

БЛАГОДАРЯ ВИ , ЧЕ ВИ ИМА!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чет Юни 18, 2009 7:31 pm

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Здравейте на всички ^^

Намерих сайта наскоро и се учудвам че чак сега!

От доста време съм луда по всичко сваързано с азиатско кино, музика и такива му работи =D

По доста сайтове съм бродила и тарсила и наистина съм разочарована от себе си че чак сега намирам сайта,

защото тук си намерих драми които съм издирвала мноого дълго време

От сега нататък ще се навартам доста - предопревждавам

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чет Юни 18, 2009 10:30 pm

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Привет и от мен-казвам се Миглена и съм от Русе.По азиатското кино се запалих съвсем случайно-мой комшия ме помоли да му смъкна два сериала-Mars и Boys Before Flowers и останах запленена.От там насетне нямам мира-искам още и още...... но не се намират лесно,докато един прекрасен ден -хоп и ето ви и Вас.За сериалите-харесвам предимно съвременните,като до сега най ми допадна Time Between Dog and Wolf и Yasha.От историческите-Илджиме и ХГД.В тази връзка искам да кажа едно голямо благодаря на целия преводачески екип за работа която вършите-СТРАХОТНИ СТЕ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нед Юни 21, 2009 6:47 pm

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Здравейте, крайно време е и аз да се представя. Казвам се Таня, но за повечето тук съм Ина.

Родена съм в Беларус, но живея от малка в България и по точно в София. Омъжена съм и имам дъщеричка на 6 години, но заради сериалите, които искам да изгледам наведнъж, постоянно ми се кара да ставам от компютъра, понеже тя не може да го ползва. Обичам да чета, да слушам музика. Първото което гледах, беше Jumong, и от тогава се запалих по Азиатското кино. Последваха ХГД, BBF4 и ..... и така много други.

Открих ви случайно през Замунда, и сега много се радвам че ви има. В началото стоях безучастна и само си свалях филмчета, но един ден реших и аз да се пробвам, да помогна с нещо. Сега ми е страшно приятно, че мога да помогна, макар и мъничко. Благодаря Ви.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нед Юни 21, 2009 7:05 pm

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Здравейте на всички потребители.

Казвам се Теодора и съм от Враца.

По азиатското кино и музика ме запали един приятел - започна да ми израща клипчета на DBSK, а след като изгедах Hong Gil Dong

и Hana Yori Dango вече съм безвъзвратно влюбена в корейското кино ( и в Jang Geun Suk разбира се )

Студентка съм задочно и междувременно работя - така че не ми остава много свободно време,

но винаги успявам да изгледам поне един филм или серийка от някой сериал.

Надявам се да имаме много полезни и приятни мoменти заедно :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съб Юни 27, 2009 11:29 am

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Привет на всички.

Съвсем нов член на вашата групичка съм и не съм много по писането,така че не очаквайте кой знае какво от мен.Отскоро се запалих по азиатското кино и открих един нов свят.Прочетох темичката на бг-мамите за BOF,дръпнах филма и го изгледах и от там нататък........ предполагам ви е ясно.Открих вас и искам да ви благодаря за това, което правите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съб Юни 27, 2009 9:44 pm

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

От един месец както съм се регистрирала , сега набрах смелост да се представя -казвам се Елизабет на 41 год съм и разбрах ,че много ми харесват корейските филми За мен това е един нов свят ,който тепърва ще преоткривам и то благодарение на Вас

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съб Юни 27, 2009 9:56 pm

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Здравейте, от около 2 месеца съм регистрирана ,но и аз чак сега събрах смелост да пиша. Казвам се Деница , вчера навърших 19 и съм от Добрич, завърших тази година в журналистическа паралелка и сега кандидатсвам във Варна право и чакам класиране и това за мен. . Гледам азиатски филми от около година и дори мога да кажа ,че вече съм пристрастена , очарована съм от самата им култура и излучване.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ехее, почнахте да се престрашавате, а? Браво, браво, ама и още може.

Добре сте ни дошли, радваме се, че можем да споделим общата си страст към Азия с все повече хора. Приятно изкарване из форума и да знаете, че очакваме по-чести включвания.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пон Юни 29, 2009 1:02 pm

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Освен и аз да драсна някой ред за себе си

Казвам се Мария, на 21г., 3-ти курс студентка в СУ, специалност право ( и понеже е сесийно време имам още една седмица залягане над бумагите, а после.....почивкаааа!!!!....много се надявам де!) Относно моите интереси азиатските са очевидни, така че няма какво да разисквам достойнствата на азиатската ( в частност корейската) култура... всички си ги знаем Иначе обожавам да пътувам, за жалост не съм била на много места, но млади сме, само да сме здрави и...билет за Сеул! Като бях малка постоянно рисувах, но от години не съм хващала четка, само ми остана любовта към изкуството - да ме заврете в някой музей или галерия и спокойно ще се отървете от мен за няколко дни, ако някой не се смили и не ме извлече насила....Друго, друго......да си кажа и за книгите тогава. Преди бях истински книжен плъх, ама напоследък остава твърде малко време...все пак успявам да отделя, а че не е толкова, колкото ми се иска, това вече е друг въпрос. Падам си най-много по историческа и класическа художествена литература като любими автори са ми Пушкин, Булгаков, Ал. Грин, Оскар Уайлд, Джейн Остин, Стайнбек, Сенкевич, Димов, поезията на Дамян Дамянов и Яворов, Толкин да не забравя (макар че хич и да не харесвам фентъзи, Властелинът винаги ще си остане в топ 10 на личната ми класация). Та това е за книгите, само малко и за музиката да си кажа и да свършвам, че дългичко излезна. Като цяло нямам любим стил, ако ми хареса някоя песен, не е важно дали е рок или поп и т.н.....но най-много слушам класическа музика. Любовта ми към нея идва може би от това, че съм израстнала със сонати, сюити, арии и тям подобни... демек дай ми да ходя само по опери и ще съм доволна от живота. Обожавам и мюзикали, особено като се сетя за "Фантомът от операта"...припомнете си думите на sinardin....и аз бях изпаднала в някаква такава подобна лудост. Иначе по отношение на това какъв човек съм...ми....както казва мама " ти си добър човек, с лош характер"...което не ми е много ясно какво значи, май си го разбират само хората, които имат "щастието" да живеят с мен. И свършвам....но само да си кажа и аз едно МНОГО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ на всички хора в този форум, за това, че открих сродни души, с които да споделям част от моята същност, защото като цяло винаги са ме гледали като полезно изкопаемо щом разберат, че ходя по опери, а сега и че гледам някакви си там с дръпнати очи, които не могат да говорят като нормални човешки същества....какво ли някои хора разбират изобщо....! Така че...още веднъж камсамнида

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чет Юли 02, 2009 2:12 pm

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Здравейте. Казвам се Мария. Все още на 29 години. Омъжена. От гр. Първомай, на 40 км. от Пловдив. Мога да си призная, че и аз съм пристрастена към азиатското кино. Преди 6-7 месеца от любопитство изгледах няколко филма. Заинтригуваха ме и реших да изгледам и някое и друго сериалче. И от тогава просто няма край. Използвам всяко свободно време за гледане. Покрай моята мяния зарибих и още няколко човека, а те от своя страна още. Какво друго да кажа . Форума и въобще сайта са страхотни. Можеш да получиш информация за всичко - филми, музика , актьори и не на последно място субтитри на български (за нас непросветените). От тук искам да БЛАГОДАРЯ на ВСИЧКИ, които ни дават възможност да се докоснем до този различен свят.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съб Юли 04, 2009 10:04 am

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Здравейте!Казвам се Валя,на 36 години от София!За мен манията по азиатското кино започна след един пост на Estel в блог.бг за 4 бога...След което се прехвърлих в замунда, после се продължи с ХГД.Така открих и вас.Голям фен съм.Благодаря на всички за бг субтитрите и за усилията да поддържате сайта като място,където можем да си споделим и да получим информация.Освен мен, фенове са и цялото ми семейство,заедно с малките членове.Поздрави на екипа и всички потребители!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...