Jump to content

Представяне


Recommended Posts

А аз съм Анастасия и сега живея в Канада,а иначе родният ми град е Варна.

От Краят на 2008-ма година се запалих по тема Азия или по-точно по Кпоп музика.Момичето което ме ''подтикна'' бе Вес и от там почнах да търся още и още новини за Източните страни.

Моите интереси(ако изключим азия) са рисуване,фотография,разкази и животинки...(лол).Мечтата ми е да срещна някой ден моят мачо кореец(през крив макарон),да обиколя света,да отида на концерт където са моито любими кпоп изпълнители и още и още...

Това съм аз на кратко.

P.S.Добра съм в правенето на правописни грешки:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ех как се радвам на новите попълнения от Варна! Деца, хвърляйте по едно око на Shoutbox (чата най-долу в началната страница) - там варненската агитка е доста активна ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте и от мен! :) Казвам се Стаси, 22 годишна пишман акушерка от София. Първият ми азиатски филм беше 100 days with mr. arrogant, а първият ми сериал Coffee prince. Продължих с BOF и нещо ми стана и сега не мога да спра, май ще си е доживот. Само дето понеже съм си леко глупавичка като реших да гледам азиатски филм и установих, че не било страшно, пък даже е и интересно, мина бая време (сигурно година - срам и позор) докато ми текне, че вместо да се чудя как може да се качват азиатски сериали, може да се пробвам да изгледам някой. Да си призная честно в началото бях от тия кретени, дето си мислят к'ви са тия тъпотии, е не съм писала гневни коментари, ама определено мисленето ми беше ограничено. Затова мисля, че цялата тая работа ме научи на нещо - каквото и мнение да имаш за нещо, винаги трябва да опиташ и може да се изненадаш приятно. Иначе си живея в подреден хаос, голяма шматка съм, зодия Стрелец, слушам алтернативен рок, метъл, поп по-малко. Засега от корейската музека слушам F.T. Island и CNBLUE, надявам се скоро да напредна с материала. Кефя се и на вараяти шоута като X - man, Family outing и We got married. Съвсем зарязах американското кино откакто почнах да гледам корейско и японско. Вкъщти ме гледат доста странно заради това, особено откакто реших да понауча малко корейски. Брат ми е решил, че мъжът ми щял да бъде кореец, ма може що пък не. Ами сега друго не се сещам да кажа за мен, иначе форума много ме радва, друго си е да знаеш, че не си сам в лудостта си. Не можах да прочета всичките 16 страници по темата, но тия дни ще наваксам. Аз отивам да си гушна одеялцето за 2 часа, че довечера съм нощна, а на всички пожелавам един много готин, слънчев ден.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте и от мен казвам се Мариела и съм от Раднево. Първоначално и аз бях много скептична към азиатската музика, филми и сериали, но една моя приятелна много се беше запалила по тях и аз много й се чудих на акъла как може да ги гледа. Но наистина съм грешала, малко по малко и тя ме зариби, отначало започнах да слушам ss501, които все още са ми любима група и след това слушайки песента им because i'm stupid се навих да гледам и БОФ, за което изобщо не съжалявам. С този филм може да плачеш и да се смееш от сърце, всичко има в него, той е първия ми сериал и така започнах да гледам и много други. Фен съм на братята азиатци от началото на годината и съм много запалено изобщо. И аз вече като много други напълно съм забравила за американско кино и музика. Много се радвам, че намерих този сайт и кфеновете не се броим на пръсти :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм Таня, от Видин съм но уча в София.8 клас съм..Първо да уточня не харесвам китайците!Не знам защо, но просто е така..Слушам поп, рок и метъл.Първото аниме, което гледах беше Наруто.После и Vampire Knight и Death Note.Първия японски филм, които гледах беше Death Note 1-2 the movie и впоследствие много се запалих по азиатските филми.Преди няколко дни гледах БОФ и бях направо влюберна в този сериал.Доакато не го изгледах целия не ставах от компа само колкота да ида то тоалентната..Тъкмо, когато си мислех, че няма спасение и никога няма да мога да си харесам друг сериал се появи Красиви като англели..Още от начало много ми допаднаха образите..Естествено веднага харесах Шин У(може би заради приликата на героя му с този на Джи Хо)...Изгледах и ощте няколко азиатски сериала,но никой не ми допадна толкова, колкото тези двата..Започнах да уча японски и корейски и естествено баба ми помисли, че съм полудяла и започна да се моли на господа да ми даде спасение ;дд...Покрай мен и няколко мой приятелки започнаха да гледат такива сериали, филми и анимета..Има много песни японски и корийски песни, които ме кефят, но любимта ми е Because i am stupid на Ким Хьон Джунг (SS501).Според баба ми Ким имал много дрезгав глас о-О...Искам да се запиша на курс по японски, но не знам къде има...Обичам да чета книги.Взависимост от това в какво насторение съм чета криминални, ужаси, романтични, фентъзи и комедии, като най-много обичам криминалните и романтичните.За съжаление никога не съм чела японска или корейска книга, тъй като в никоя книжарница не можах да намеря..Обичам да слушам музика, да излизам с приятели, да гледам филми, да плувам и да се катеря, да пиша разкази и да рисувам.Разбрах за този форум, докато издирвах информация за Ким Джунг и намерих една тема.Първоначално не обърнах внимание на останалата част от форума, обаче скоро се наложи да търся инфо за един дет не му помня името и попаднах на същия форум.Този път реших да го разгледам и видях, че пише за Азия и веднага се регнах.. :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кон'ичива !!

Казвам се Йоанна, но предпочитам Йо / да от Шаман кинг- класика/ от Добрич съм на 14г. От прочетеното забелязах, че има доста съседи от Варна, което радва (sun) Във форума съм от доста време, но се спотайвах ..много не съм и писала ама хващам края.

Аз съм малко неразбрана, предвид заобикалящите ме индивиди, заради интерсите и ми е малко самотно...няма с кого да поприказвам за групите и филмите ама уви. Приятелите за щастия ме знаят и ми прoщават приказките за "asian" . .

Опитвам се да се харесам на всички и съм страшно /мн,мн,мн/ дружелюбна попринцип. Разбира се когато се ядосам е по-добре да не сте около мен / овен съм все пак/

Хобито ми е да рисувам и май се справям ^

 

Започнах да слушам азиатска музика преди около 2 години и нещо. Първите ми изпълнители бяха Гакто-сама, Хайдо, Ан Кафе, Газетто...иначе предимно слушах метал. Сега към него се присъединиха и Jrocka-a, Kpop-a, Jpop-a. Първото ми аниме беше Наруто и бих могла да кажа, че заради него стигнах дотук. Него последваха такива като Death note/ класика/ и така. Филми започнах да гледам по-късно/ година вече има/ Първият ми азиатски беше Куросаги / за щастия с Пи/ Ямапи е любимият ми актьор ..като хамелеон е просто :D Спечели ме с ролята си в Нобута../а всички знаем какъв образ беше Акира-кун/ xD^ . .

 

Предпочитам японския и японци ^ иначе и корейците ми харесват / мн,мн,мн/

Имам раговорници, речници и смятам след 12 клас да се занимавам с японистика в София / пъъък колко ще има да учааа/ :blink: . . Мечтата ми е да отида в Япония и да видя Сакуа / вишнев цвят/ . .

Много хора не ми вярват и това ме кара да го искам още повече. Спрявям се с японския, предвид изучаването само от речници и филми B)

Дразня се от това че хората около мен смятат за смешна манията ми по азиатците/ вс свързано с тях/ <_<...мотото ми е " Велик е не онзи, който никога не пада, а този, който винаги се изправя" . .

 

Май е това...малко / мн / дълго стана ама аз кратко не мога ^

 

Gomen, gomen . . :lol: :lol: . .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЗДРАВЕЙ на всички...Аз се казвам Нели,на 16 години съм и уча във Финансово-стопанска гимназия в Моната.Хобито ми е да рисувам(мога всичко),свиря на цигулка,играя баскетбол,обичам да танцувамм...Уча немски,знам английски и в скоро време започвам и японски.Имам котка на име Съни и куче(пинчер) на име Лисан(по прякор Чонс).Обичам разходки сред природата по цяял ден.По японското кино ме запали една приятелка (ivchencetOo).Първоначално гледах много скептично на тези филми и сериали,въобще на цяла Япония,но в последствие разбрах,че жестоко съм грешала.Както и да е.Радвам се,че намерих този форум и въобще сайта Eastern Spirit.Радвам се,че има толкова много хора със интереси сходни на моите.Музикалните ми предпочитания са:почти всичко,без чалга(просто тая музика е доста бездушавна..).За филми и сериали:драма,комедия,трилър и др.Едни от най-любимите ми сериали са:Liar Game,Nobuta wo produce,Koizora,Naha-kimi,Hana yori dango,Tatta hitotsu no koi,Buzzer Beat и др.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте и от мен. Казвам се Зорница и в момента съм студентка в София. Интересът ми към Изтока е от доста години - привлича ме мистицизма около източната култура, чувството за чест и дълг, погледа върху света... С майка ми сме големи фенки на азиатските филми - :lol: даже си направихме филмов маратон с творчеството на Джет Ли :P . Първите филми, които гледах бяха с Легендата Брус Ли, последвани от тези с Джеки Чан, Джет Ли и Чоу Юн Фат. Много ме заинтригуваха, като идея - харесаха ми особено много източните бойни изкуства. Но през последните две години интереса ми към Азиатското кино стана още по-голям и, така да се каже по-постоянен. Първо гледах Itazura na kiss анимето, а после и тайландската версия ииии се почна .... :lol::lol::lol: Death Note 1, 2; L chance the world, Goong, Iljimae, BOF, IRIS..... От музиката първо ми направиха впечатление SS501, но сега опредлено съм на вълна Big Bang. Като цяло музиката е по-разнообразна, свежа и по мое мнение различна от европейската или американската, с която сме заляти.

Много се изненадах и искрено се зарадвах, когато с една от най-добрите ми приятелки открихме форума и видяхме, че и други хора, като нас харесват и се интересуват от азиатската култура, музика и кино. Това, което правите (създателите, а и съфорумниците :) ) е страхотно. Благодаря ви! Продължавайте все в същия дух! Fighting! :) :) :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте и от мен. Аз съм студент в София трета година. Азиатското кино започна да ми допада отскоро, може би от 2-3 месеца. Тъй че тепърва навлизам в слоевете на азиатската филмова фантазия и мога да отбележа. че много ми допада. Идеологията на повечето филми много ми харесва и допада и поуката, която дава на млади и стари е ценна в битието на всеки. Дано след време и при нас да се ценят така високо моралните и нравствени ценности както на изток. Чао за сега и се надявам да намерим общи теми и идеи занапред с вас :)).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте! :) Казвам се Светлана, на 16 години съм. Живея в Добрич. Имам по-малка сестра, която се казва Наталия и куче - Макс (Golden Retriever). Какво да кажа за себе си...? Обичам чистотата, всичко трябва да ми е подредено, просто откачам, когато видя, че нещо не е там, където съм го оставила. :D Също така много обичам животните, харесва ми да се разхождам сред природата. Имам много хобита, които се увеличават с всяка година. :D Занимавам се с музика , свиря на пиано от 8 години, преди ходих и на пеене, но сега си пея само за удоволствие, от време на време се уча да свиря и на китара. Слушам всякаква музика, нямам претенции . Занимавам се и с фотография от скоро :) много обичам да правя снимки. Спортувам :D тренирала съм много спортове: волейбол, тенис на корт, конна езда ( един от любимите ми спортове ), ски, карате :D може и да пропускам нещо, сега не се сещам за друго . В момента се занимавам само с карате, а през зимата карам ски. От време на време рисувам, само когато ми дойде музата . Обичам да чета. Та, по въпроса за сериалите и филмите... първият серал, който гледах беше " You're Beautiful " и ми хареса страшно много, гледала съм и други, но този ми харесва най - много, любим актьор ми стана Чанг Гън Сок :) . Японските сериали и филми също ми допадат :P Една приятелка ми спомена за " Heavenly Forest " и ми допадна много . Също така ми спомена и за този сайт, за което и благодаря много. Бих искала да се включа в превода на филми и сериали, разбира се ако нямате нищо против :D до сега не съм превеждала никога и предполагам, че в началото малко бавно ще стават нещата, но с времето ще свикна. Тъкмо по този начин ще мога да си упражнявам английския , много ми се иска и да започна да уча корейски и японски, но това е отделен въпрос . Мисля, че е време да спра, защото май прекалих с описанието :D .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте и от мен аз съм Пепинцето на 16 години^^ обичам много Японските продукции както и едни от любимите ми японски актьори са Ямашита Томохиса,Хорокита Махи,Каменаши Казуя и Широта Ю , но да не забравя и Корейски драми обичам да гледам ! И някой ден бих искала да си имам малко кученце. :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте на всички!Първо да кажа,че сте страхотни и съм влюбена във форума и сайта : )) !

Казвам се Гергана или на кратко Гери.На 17 съм.Родена и отраснала в София.Бих могла да дам банално описание за мен,но честно казано не си падам по баналности.Обичам много малко неща.Неща които имат стойност за мен.Обичам да живея и да се забавлявам.Не обичам други хора да се разпореждам с живота ми.Инат съм и то огромен само когато калзата си заслужава и само,когато преценя,че си струва да се инатя.Да граша.ГРЕША ужасно много ,както когато пиша :P ,така и в живота.Но кой не греши.Човешко е .Не вярвам в любовта.За мен тя е слабост.За това и не я допускам до себе си.Но иначе обичайте си се хора не ми пречите :lol: .

Сега за корейските сериалчета.Първото ми беше A love to kill.Лошо начало,защото ми дойде много хард.Трябваше да започна с Full house.Но както и да е хареса ми и реших да гледам още и още.Искам да отида в Южна Корея някой ден.Мисля,че ще ми се отрази много добре.Обожавам корейците (добре де момчетата) : )).Много са сладички !Определено искам да имам гадже кореец B) .

Там толкова от мен ,мерси за вниманието :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здравейте на всички! като за начало- имах чувството, че съм се регистрирала тук, но очевидно не съм? вече съм, но тогава не бях и-- както и да е. името ми е евелина, но можете да ми викате ева или лина, или както сами си решите. на 19г. съм, тази година завърших училище (18 соу "у. гладстон") и съм пред първата си година в прекрасния су "св. климент охридски" (със специалност психология, та- ако има колеги, обаждайте се). харесвам много и ужасяващо безсмислени неща като мода, бейзбол, стари филми, авангард, етъцъ, етъцъ. приятно ми е да се запознаем :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти, здрасти!

Аз съм Боряна, но ме наричат Бори, Буби, Бубз, Съни, абе..не ми пука как ми вика само да знам, че викат мен. На 11 съм (Хе-хе. Чувствам се като прекалено малка.). От Варна съм /Варна, морето, сините вълни.../. Моята скъпа братовчедка си беше сложила картинка на Boys Before Flowers на дисплея на телефона и аз като пълна откачалка я питам ''Ани, кои са тези?''. Обясняваха ми поне половин час за Джун Пьо и колко бил сладък, за Джи Хо и колко красив бил, за Джан Ди и така нататък. Аз си се чудех кои са тези, ама нищо не казвам. Един месец мина. И веднъж слушам Run Devil Run на Ke$ha. И отдолу гледам коментари ''This song originally is for SNSD'' и тем подобни. Реших да видя кои аджеба са тези SNSD. И като разбрах се хванах за главата. Изобщо не харесах песента. Мина още един месец и веднъж попадам на канал в ЮТуб-bubzbeauty. И пише там ''SNSD-Oh Inspired Hair''. И аз се чудя ''Пак ли тези SNSD?''. Отивам да видя песента и опа! Хареса ми. Плъзнах и по другите групи. По цял ден слушах KARA, T-ara, Big Bang, Super Junior и така нататък. И се сетих за скъпия BBF на братовчедка ми и решавам да го видя. Изтеглих си един епизод и ми хареса. Така продължих. Но голямата ми мания е само към Южна Корея. Толкова се опитвах японците и китайците да ми харесат, но не стана.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте =)

Ъмм следя форума от много време, но едва сега пренебрегнах мързела си и се регистрирах =) Та начи аз съм момиче на 18 години, но изглеждам на 13-14 =) И точно затова приятелите ми викат Пишлемето =) Много мразя точките(.) и затова почти винаги слагам усмихнато човече на края на изречението =) До преди месец живеех в Разград, но сега вече съм във Висбаден, Германия =) Обожавам да рисувам. Това, че не мога не ме притеснява много =D Колкото толкова =) Не мога да живея без ютуб =) Защото имам нужда да следа какво качват RWJ и Shawn Dawson (inloveee) Ъммм много ме кефи South Park и изпитвам някакво странно влечение към Д-р Грегъри Хаус =)

 

Та по азиатските неща се запалих 2007 или 2008 година =) Вече даже не помня =) Първо гледах корейски филмчета, защото ми бяха доста забавни и самия език ми беше интересен. Пфф по едно време нямах търпение да се прибера вкъщи, че да изтегля някой корейски филм =D А сякаш по него време не се намираха толкова много както сега и много се ядосвах =) След това се запалих по японските филми =) След това започнах да гледам анимета и след това дойде ред и на мангата. =) Ъммм но тотално луднах миналата година по това време. С две момичета се чудехме какво да гледаме и попаднахме на епизоди на Куросаги иии това беше. Пффф =D От тогава до сега съм изгледала толкова мн сериали, че вече дори не ги помня всичките =D Само се сещам, че гледането на един сериал ми отнемаше само два-три дни =D Имам навика да се влюбвам постоянно в актьорите =D След всеки изгледан сериал си имам нова любов. Малко е дразнещо на моменти =D Нооо любимец ми е Кеничи Матсуяма =) Обожавам го =) И като го споменах напоследък само си мисля за филма Gantz =) Как ще го дочакам, че да видя Кеничи в тая роля =) Понеже не мога да помня помня имената на корейските актьори и си ги наричам както аз си искам =D (Примери: Черния Ким, Рижавия Ким, Адвоката, Полицая от Дявола, Главния от Ангелите и т.н.) =) Момичето, с което си говорим често за сериали вече ги научи и ме разбира точно кого имам впредвид =)

 

Иии друго не се сещам =)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Присъединявам се към голямото семейство на феновете на Азиатското изкуство.

Аз съм Даниела, на 28г, от Бургас, завършила съм английска филология в Софийския и така да се каже харесват ми езиците (много сладък този корейски, бе :P ) Та и аз се чудех кой качва толкова азиатски "глупости" в Замунда, обаче това лято в един момент нямаше какъв сериал да гледам ( иначе страшно обичам сериали - всички тези Анатомии, Д-р Хаус, Изгубени, намерени, абе към 15-20 американски сериала съм изгледала или следя), но в един момент август месец какво-какво да свалям, и написах в Гугъл "препоръчайте хубав сериал" и като почнаха едни суперлативи за Boys Before flowers, невероятен бил, туй-онуй, реших да видя за какво иде реч - гледам в замундата над 5000 човека са го теглили :blink: Брей! Викам си, ще го пробвам - и така, много зарибяващ, и музиката, и Гу Джун Пьо (много сладък и къдравичък) и като го изгледах беше задължително да гледам нещо пак с него - сега приключвам с Personal Taste, също много ми харесва :) И дотук, само тези два съм гледала, обаче вече съм си набелязала следващия - My girl ще бъде. Поне хубавото е, че има голям избор и ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ на ПРЕВОДАЧИТЕ!!!! ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айгуууууу, още не съм се представила! А вече два месеца се подвизавам тук официално!

Приятно ми е, казвам се Златина, на 34 г. и от 31 живея в Сливен /иначе съм от Бургас/. Имам син на 14 г., вече е гимназист.

В един слънчев ден в края на миналото лято си стоях пред компютъра и се чудех какво ми се гледа. Реших, че ще бъде нещо любовно, влязох в Замундата и написах love. Така попаднах на Lovers. Викам си "Я, корейско! Това пък какво е? Че и преведено даже!". И като се започна..., та до сега!

Така открих и Eastern Spirit! Цяла година зяпах тайно, но през август най-сетне се регистрирах.

Изгледах вече света и мира! Имам една-две японски забежки и един Марс, но определено съм фен на корейското. Корейците са моите хора!

Сега даже съм се захванала с превода на едно сериалче - Smile again. Ако си намеря и свободен редактор, да ми погледне работата, ще бъде прекрасно!

Ами това е!

И да се оплача: Много ми се идва на Есенните дни на Корея, но нямам възможност :( . Нищо, следващият път!...

Приятен ден на всички!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте на всички луди по азиатското кино :blink:

От две години съм луд фен, започнах с корейско, минах през японско, сега съм луд фен на Вик Чоу и компания, а по нататък.................... един "източен дух" знае.

Та, какво за мен ....... много съм голяма :lol: имам съпруг , син и две котки които вече отдавна разбраха, че нощите са си само мои( свободно време за филмчетата).

Имам въпрос...................................... ИМАТ ЛИ СВЪРШВАНЕ? :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...