Jump to content

Представяне


Recommended Posts

Благодаря много :) С дар словото се боря, защото повече ги усещам емоционално нещата и понякога е трудно да ги изразя на думи. 

За рисунките може би ще направя своя тема, но днес исках да ви развеселя с две снимки и нещо не ми даваше да качвам изображения. Ще потърся каква е причината.

Иначе от доста време агитирам приятели, които гледат сериали, да започнат да гледат азиятско кино, но уви, неуспешно.<_< Добре, че майчето ми се връзва на акъла :D 

Благодаря още веднъж :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте! :P От 1-2 години тайничко влизам в този форум и чак сега се престраших да се регистрирам и да пиша. Първият корейски сериал, който гледах беше Moon Lovers, и именно той ме запали по корейските филми и сериали! :wub:

За съжаление приятелите ми не споделят тази моя страст. Казвам се Дани и съм на 25. И ще се радвам да открия хора, които също като мен обичат корейското кино.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет, Дани. Ами на точното място си. Ако не тук, в азиатски форум, къде другаде би открила масово струпване на хора с подобни интереси. Приятни мигове тук. Забавлявай се и пиши из дискусиите. Споделяй мнение с останалите, дори мненията да не съвпадат. Надявам се с времето не само на корейските да станеш фен, защото има много добри продукции и от другите раздели.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошла Дани и аз да си похваля "мойто гардже", в японския ще намериш от всичко по малко, както и  във всеки от останалите раздели. Ти само пообиколи и може да откриеш още много приятни  и интересни неща за гледане, пък после ако и споделиш с нас ще бъде страхотно да чуем свежи мнения!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, до преди един месец не бях гледала нищо азиатско. Но за сметка на това съм изключително добре запозната с турските сериали :) Случайно засякох рекламата на "Гоблин" по Бтв Лейди и нещо ме дръпна. Въобще не чаках да започне по Тв, намерих го с Бг субтитири и го изгледах буквално за един ден! Страхотен сериал, страхотен Гонг Ю. Абсолютна фенка съм му вече :) И така от интерес започнах да влизам тук и да чета мнения за филми и сериали. Изгледах първо, разбира се, всичко налично от филмографията на Гонг Ю и след това още няколко хубави сериалчета. Осъзнавам, че съм мноооооого в началото, но ще наваксвам :) Единствено ме разбира сина ми, който е фен на аниметата, японската култура и кухня.

И да не забравя: казвам се Катя, от Варна съм, на 42 години.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей и добре дошла, @Indira! Ще очакваме да споделяш мнения за всичко, което си изгледала и те е впечатлило :) Гонг Ю има добра фенска база във форума, така че ще намериш сродни души, а напоследък и темата му беше обновена с доста нови снимки от фотосесии, които са истинска наслада за окото :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,

 

Аз съм Александър на 26 години от град Варна, от дълги години гледам корейски сериали и дори вече не само корейски, списъкът с изгледаните корейски сериали е доста дълъг и някои от тях съм ги гледал по няколко пъти като например A Love To Kill и The Snow Queen.. тези двата са.. много силни..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошъл си тук, Александър- @Siente. Пък може и да пожелаеш да напишеш мнението си за сериалите в темите им  тук и тук, както и за други гледани от теб произведения. Ще се радвам да го прочета.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, helyg написа:

Бонд, току-виж се окажете комшии. :D

Е,прихванал е и той  източния вирус,то ся  е особено заразно.Нищо чудно и по  или от комшиите...:rolleyes:

Без да се усетят...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Исках да кажа, че като деца не сме играли заедно и на училище не сме ходили по едно и също време. Дори на една улица да живеем, едва ли се познаваме. Но тук може да се сприятелим.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

On 6/23/2020 at 6:16 PM, bond said:

Леле тук пълно с варненци. Добре дошли! Дано не е сезонно, а останете завинаги.

абре, в Кимбап-а предлагат ли соджу, все се питаме с мъжа ми като минаваме от там, ама не се престрашаваме да проверим.., че сме и вегетарианци, та да питам и за вегетариански кимбап :D

 

**вместо представяне :es:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само веднъж съм ходил. Имаше ден на корейската култура във Варна и менюто беше предварително уточнено. Беше обяд и не съм търсил алкохол. Ще трябва да питаш някой друг. Има 2-3 маси и не ми се чака опашка, затова не ходя. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

On 7/31/2020 at 11:56 AM, Aretka said:

уж било пълно с варненци :D

 

има, ама такива като мен дето не влизат в темите :)

по-често съм в чата...

та за корейския - по-голямата част от менюто е вегетарианско. зареждат и соджу и от онова оризовото вино, на което пише, че е бира :) - маколи май беше.

но преди 2 седмици, като минах от там, нямаха соджу, може доставчика да не е имал.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,

 

аз съм Хикс и днес ми е първият ден из този форум. Имам страшно много интереси и търся сродни души. Тоя свят вече на нищо не прилича, хората не разбират от изкуство и няма с кого какво да си кажеш. Иначе казано, имам няколко слабости - аниме, филми със много сериозна тематика тип "Матрицата", през свободното си време правя какво ли не. Страшно много обичам да пиша писма, дори си имам ръчно изработен восъчен печат, перо и луксозна хартия. Тъй, че ако някой иска да използва епистоларната форма за комуникация, страшно бих се радвал. Вече имам много приятели и в чужбина, но писмата там се бавят сериозно, особено ако пътуват до някои екзотични дестинации. Обичам да слушам музика и да чета. Всъщност отделям много време за четене. Тъй че ако искате да коментираме нещо от всичките тези неща, на линия съм. Ако искате да поразменим по някое и друго писмо, смело пишете на ЛС. :)

 

Искрено ваш,

Хикс

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...