Jump to content

Представяне


Recommended Posts

Е, хайде сега, уважаема @mari227, може да сте "баба", но само на внуците си, и "пенсионерка", но само по ЕГН. Така както чета, сте с достатъчно младежки дух и отворен за нови предизвикателства интелект, на които мисля, че доста по-ненапреднали с ЕГН-то:D могат да ви завидят.  А щом и сте к-поп фен и на концерт сте била дори - шапка ви свалям! При мен не се получава! Не, че и аз не съм си натъпкала телефона с корейско/ и тук-там нещо друго за цвят/, но са само ОСТ-та, които свързвам не с изпълнителя, а с  героите и сюжетното действие на любимите ми сериали.  И прекрасно разбирам това, как далекоизточния свеж полъх е изпълнил живота Ви с нов смисъл, стремежи и интереси. Дал Ви е тласък да продължите да развивате и надграждате себе си като личност.  Преживях  подобно нещо.

Казват, че си стар тогава, когато вече нищо не може да ти се случи за първи път. 

Сигурна съм, вече знаете, че младежкият ви дух си е съвсем жив и на мястото си, нали? И това е най-важното.

Пожелавам от сърце още много щастливи моменти с Азия, филмите и форума.

Добре дошла!:kissx:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  Благодаря asha, винаги съм мислила, че човек трябва да намери „нещото“, което го прави щастлив.Благодарна съм на съдбата, че открих това „нещо“.Мъжът ми ме подиграва, че съм била като тийнейджър:lol2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 26 минути, mari227 написа:

  Благодаря asha, винаги съм мислила, че човек трябва да намери „нещото“, което го прави щастлив.Благодарна съм на съдбата, че открих това „нещо“.Мъжът ми ме подиграва, че съм била като тийнейджър:lol2:

Добре дошла и дано никога да не те напуска тоя хъс към новото и различното. Нарочно си позволявам да мина направо на "ти", аз съм си нахална ;) Страхотно е да имаме хора с опит и различна гледна точка, а и далеч не си единствената "баба" във форума, при това сте все бойни мадами. Искрено се надявам и да споделяш мнения за изгледаното, а си добре дошла и на форумските сбирки. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошла, @mari227! Момичетата са казали много неща, няма да ги повтарям, само ще ти пожелая приятно прекарване и очакваме коментарите ти - споделяй мнения за всичко! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз да се включа в поздравленията, точно днес имах среща с една приятелка горе долу ваша възраст и вече е зарибена по к-попа:D. Добре дошла @mari227. истинско удоволствие, за мен,  е когато различните поколения намират общ език и интереси.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошла и от мен. Както останалите , ще повторя, че възрастта е само цифра и не определя какво да харесваш и какво не:D Говоря от опит, от к-поп не разбирам и не ми е сила, но имам доста ядове когато открият, че гледам и чета "децко"(аниме и манга):lol2: Приятно изкарване във форума и се присъединявам към чакащите включване в темите:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изчела съм всички страници в тази тема и честно казано не очаквах толкова хора да ме поздравят, но съм много щастлива и благодарна за вниманието.debil4e,то и синът ми се учуди като разбра, че гледам фентъзи и екшъни, които изобщо не поглеждах преди.Аз не мога много добре да изразявам с думи чувствата и мислите, които ме вълнуват, когато гледам сериал или филм, но ще опитам. А и да си призная, това е първият форум, в който се регистрирам(а иначе чета непрекъснато най-различни, но най-вече тенискафе и на първо място вас, разбира се).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 45 минути, mari227 написа:

Аз не мога много добре да изразявам с думи чувствата и мислите, които ме вълнуват, когато гледам сериал или филм, но ще опитам.

 

И аз не мога, но въпреки това опитвам :) Защото тук имаме много четящи, но твърде малко пишещи. А един коментар може да ти привлече вниманието към някой безкрайно ценен филм или сериал, който в друг случай не би ти попаднал пред очите. И пример ти давам - написаното от теб в темата на Джи Сонг веднага ме накара да потърся повече инфо за филма му Confession, за който споменаваш. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, @mari227 :beer: Радвам се, че си тук, а не при депресията си и го казвам от личен опит ;) С всички сили трябва да се борим с тази мръсница и хич да не те интересува кой какво говори. Бъди добре и направи и другите хора около теб добре :kissx:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам приятелка, която понякога изпада в „дупка“ и я налагат разни мрачни мисли от сорта как тоя или оня имат това или онова(не става въпрос за материални неща), пък тя не.И тогава и цитирам една мисъл от „Save the last danse for my“(обичам да си записвам разни мисли от сериалите)-„Животът е твърде кратък-цени това, което имаш. Само така ще бъдеш истински щастлив.“ Не в смисъл, че човек не трябва да има мечти, но много често не оценява нещата, които има.Та в повечето случаи има ефект и успявам да я изкарам от „дупката“.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да се представя :)

Ени и в момента живея в хладилник,който по света е известен като Швеция.Мразя рибва и го казвам само защото тук езечасно се тъпчат със сьомга или херинга,че ако някой измисли десерт с тях ще му изградят паметник и ще го обявят за национален герой. Обичам пица,бяло вино и котки. Предпочитам да гледам фентъзи,фантастика и най-вече комедии.Не обичам филми на които се плаче,също и балади. Електронна музика и реге слушам най-често.

Мечтая да живея на топло и да не спя с чорапи.

Нямам хоби,освен ако не се брои гладенето.Обичам да гладя,караме да се чувствам спокойна и обичам аромата на изгладени дрехи.Другата домакинска работа ми е бляк.Който е измислил прахосмукачката и миялната заслужават Нобелова награда.

За първи мът се сблъсках с азиатското кино или по-точно китайското когато миналата година хванах половинката да гледа Mo Dao Zu Shi/Modao Zushi, Grandmaster of Demonic Cultivation и се зазяпах.От къде да знам,че мога да се пристрастя? Гледах анимето,после прочетох новелата,защото съм много търпелива,а накрая гледах и сериала.После и втори сезон на анимето и така. Гледала съм The King’s Avatar и Eternal Love.
Друго не съм.

Много е различно от американското кино или от европейското,да не споменавам скандинавското.Екзотично и вълнуващо.На моменти объркващо,но те пренася в един приказен свят.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре,дошла, @Didri, със сигурност тук ще намериш още много филми и пристрастяването ти ще стане мания, това е гарантирано. Сега наизлизаха много китайски сериали, а тепърва ще излизат още, повлияни от корейското кино, надявам се да те спечелим в този сектор.

Пък ако ти се превежда някога - ние сме насреща
Забавлявай се и гални котето и от мене, че много ги обичам

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Oooo,Koрея свързвам с козметика.Серум,есенция,маски,Mizon,Holika Holika,Missha :wub:

Сега използвам на Benton,които се водят едини от най-чистите.

Козметиката за коса не е най-добрата,но бялата е най-невероятното нещо. Незнам как съм живяла преди корейската козметика.Сънувала съм околоочен крем.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ехаа, още един любител на котки, освен на китайски сериали! Голямо  мъъррр :D от цялата ми пухкава и опашата група на твоето писанче!:panda-145:/не е котка, ама пак става /

Добре дошла, @Didri

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@Didri, добре дошла! Благородно ти завиждам за Швеция, защото от малка ми е мечта да я посетя, макар че със студа никак не се понасяме...Но написаното от теб доказва, че да се живее там е съвсем различно от това само да се посети страната като турист.

 

Приятно прекарване във форума - чети, споделяй, коментирай, но преди всичко се забавлявай! :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@bealonenomore,Стокхолм е красив град,зелен и чист.Може да се види през лятото,но е силно казано лято. Вечер пак си с връхна дреха.

Студът е кофти,но по-ужасно реално е тъмнината.Много рано залязва слънцето,в определен период още към 16.30 е тъмно. Храната също е различна.На всичко което може се слага рукула,щото друго няма.И нещо,което може би ще е интересно.Двете най популярни пици в Швеция са Хавай и Африкана,втората освен ананас има банан,лук и къри, и се сервират със зелева салата.

 

Благодаря  ви :kiss2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, аз се регистрирах току що! Харесвам kpop и аниме.От Варна съм.За този саѝт научих от баба ми , която е луд фен на азиатската култура.Очаквам  да намеря приятели. .Имам куче на име Джаки.㋡

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...