Jump to content

Представяне


Recommended Posts

Аз повечето неща вече съм ги гледала :D  при Японците, обаче си страдам от логорея ( късмет е , че не всичко се наемам да коментирам ) . И след всички избълвани думи. Благодаря за преводите на японските филми и сериали, ако не ме лъже паметта и твоето име съм срещала при няколко филма.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 Коментарите на един съфоромец без повод и с повод за “„недоразумението Марс ми носеха истинска наслада" :28558: .

Аз така като си захапя нещо и си го дъвча докато спре да пуска кръвчица. ;..; Ми така де заради него сериал зачеркнах сумаси държави от филмовата ми карта в източна Азия. :bee: Все пак аз далеч не съм от хората, чието мнение би трябвало да е за образец понеже съм с доста да ги наречем ортодокасални и крайни позиции затва е най добре да не ми се обръща особено внимание.

Колкото до представянето и като цяло форумната ти дейност тук, добре дошла и от мен и да не ти пука кого и с какво занимаваш все пак това е идеята на този и подобните нему форуми, човек да си поставя позициите на мегдана. Жалко, че не гледаш анимета, точно такава активна личност би била особено добре дошла в най любимият ми раздел тук, че работата е скръб за сега.. :cry::896767:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Яд ме е , че не мога да помагам с преводи, че и с техниката съм зле :) . А за Марс месеци този отрицателен коментар ми топлеше душата.

Според мен проблема е, че е типично по японски като тематика и психика, но е реализиран по тайвански, а на тях в друго им е силата. Не че се опитвам да те спечеля , на тяхна страна

Имам цели три  изгледани анимета - краля на шаманите ( някога по телевизията) , Нана - заради филмите и да видя защо втората част не ми хареса и в тракера се оплакваха, че Харума Миура им е съсипал героя от Kimi ni Todoke. Пусто любопитство, а напоследък предимно японски анимета се превеждат и нещо поизоставиха филмите :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет и от мееен!

Значи да започна с това, че съм една много срамежлива китка и чак сега се престрашавам да пиша. Чета си форумни теми редовно, още от стария сайт. Дори имах едно единствено мнение в него и то точно "представяне", та се надявам да не ми е и тук така участието. 

За мен се притеснявам да говоря, затова - набързичко : )

Побъркан фен на японско кино, най-вече драми всякакви. По някаква луда случайност преди някоя година първият сериал, който ми попадна, беше Hana Yori Dango, та лудостта така започна. Запукала съм наред и нямам отказване. Запалих се да понаучавам езика, но ще видим как ще го съчетая с моята несериозност. От време на време си забърквам и азиатски манджички, че да ми създават настроение.

Обитавам кротък Ямбол и безработицата ми помага да гледам повече от нормалното японски филмчета. Значи разбирайте, чак напоследък като изляза сред хора се зачудвам защо не ми говорят на японски.

Обичам - котаци, планината, дъжда, ракийката :), шаренийката, да готвя, да чета, а музика - рок, транс, че и japanese саундтраци подкарах.

Активна - нощем!

Фен на Ямашита Томохиса (то бива хубав, ама...), Хаями Мокомичи, Огури Шун, Такеши Канеширо и... да спирам, че ще ги изредя всичките, хъ-хъмм

Толкова от мен и ако случайно не се престраша да продължавам да пиша - да благодаря на всички, които поддържат този сайт и духа в 

него. :up:

Поздрави и усмивки от дъждовен Ямбол!   :icon_sunny:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошли на новите съфорумци! Радвам се, че има все повече хора, забелязващи японските филми и музика. Пишете и в темите им, че наистина има много качествени продукции, които остават без коментари! Приятни мигове с източната култура!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Flower, добре дошла:) И като си нихон-фен, разгледай и секцията за японска музика:) Пускам доста рок-неща там, но активността там (на фона на кей-попа) е не просто слаба, ами под всякаква критика;)

 

Доскоро, ще се засечем в някоя тема;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май съм аз на ред ...

Здравейте и от мен ... четох в началото , че всички са запалени по цветята и азиатското кино , ... ами и аз така , но с малки изключения ... харесвам цветята, но по полята ... бивш аранжор на цветя и подаръци съм , и честно казано имам чувство ,че се поизчерпах от към  тях  (сега го правя за удоволствие като хоби за приятели)  , абе имах нужда от разнообразие и смених професията  ... Как се запалих по азиатското кино и по точно по корейските  красоти ...  имаше един музикален тв канал по кабелната и доста често пускаха к-поп музика , в началото го превъртах, но тъй като когато чистя винаги си пускам силно музиката реших да разнообразя с него .... и така , взе че ми хареса това което виждат очите ми , а корейският език погали слуха ми . Иииииииии после любопитството убило котката , започна да ми става любопитно бит, култура и т.н. ... а преди това съм чувала от свако ми  ,който беше капитан далечно плаване ,че в Южна Корея е друга вселена . По-красива, по-цветна и това още повече разпали интереса ми .... и така голямо ровичкане  ,и четене  беше в нета докато събера информация за какво иде реч. От сайт  на сайт попаднах тук , и какво да видят очите ми  ,цял форум с азиатско кино . Моите любими корейци правили  страхотни филми и драмички освен музиката, и другите неща ( не обичам турски и латиноамерикански сапунки , иииииииии мазна чалгийка ). Започнах с " Boys Over Flowers " и съм стигнала до там ,че моята половинка ми постави ултиматум, той или лаптопа ... тцтцтц трудна дилема ... шегувам се , но определено забравих за тв-то и в къщи сме на нови ласкави умалителни  като се обичаме оппа и нуна (с две год съм по голяма от половинката ) ... ,а като ни хване бяс  аджума и адаши ... Забравих да кажа ,че съм морска нимфа , варненско кроасанче ,че с  кифленски истории ми липсва мармалада ... Ами това е от мен :D за сега ...

 

 

 

красотата е навсякъде

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте! Много слънчево ми става, че този форум съществува. Извън интернета съм на 19 и студентка по математика (: Ентусиазъм имам в огромни количества и поради този ентусиазъм сигурно последно съм решила да уча японски. За първи път ми се случва да се оплета толкова в красотата на един език, досега винаги съм приемала езиците за средство. Това тук е любов. След като се провалих с руския, немския и френския, и на мен идеята ми звучи нереалистично. Затова вчера си поставих предизвикателство през новата година да слушам само японска музика, дано ми подклажда мотивацията. Няма да е особено сложно, тъй като и без това в последните месеци само разни японци са ми в главата (и плеъра).

В японското кино едва прохождам. Дойдох във форума с едната голяма любов към Hayao Miyazaki и Akira Kurosawa, ще се радвам да открия повече. Анимета също съм гледала малко, но пък някои тотално са ме отвявали (Cowboy Bebop!) Ще ме виждате главно в раздела за японска музика, да се превъзнасям по господата Sakurai и Imai или пък да разглеждам готините изпълнители, които пуска kcekce. 

Ако излезем от Япония, невежеството ми е необятен океан, но пък любопитство имам в достатъчни количества да го преплувам. 

За финал, ако може да цитирам maira по-горе, и аз се радвам, че ви има (:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нови лица, нови мнения, нови гледни точки - какво по-интересно за един интернет форум. Добре дошли и тук! Дано всеки от вас намери вдъхновение да изследва нови пътища и нови хоризонти. Дали ще плува, дали ще дава на късо, дали ще любопитства - дано откриете за себе си онова хубаво нещо, което да ви радва и да ви кара да се усмихвате (а понякога и да плачете). 

Ще очакваме включване от всички вас на всички хоризонти! :))

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте и от мен. Казвам се Мария и съм на 50 години. Живея в Пловдив и съм собственик на счетоводна кантора.

За мен форума и сайта като цяло си беше находка. След изнервящото ми ежедневие с Вас се пренасям  далече на Изток и се скривам от света.

Толкова добре се чувствам тук, че и да ме гоните, няма да си ида. Така, че свиквайте с присъствието ми.

Проходих с корейските сериали, харесвам и японските, но съм с големи резерви относно филмите им, като цяло съм луд азиатски фен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Rashi, добре че те има теб, да има кой да ги разглежда тия изпълнители, дето ги пускам :28558: Това в кръга на квадрата де, намират се с лупа още двама-трима:) Както и да е, аз лично приветствам появата ти във форума с крайно висока активност в темите за разни музикални постпънк- и неопределими ужасняци, щото иначе се чувствам малко като да си водя личен дневник за тях:)

 

Добре дошли и на останалите нови!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошли и от мен :) . Радвам се , че изпада от време на време някой японски фен, че групата е малка и скромна :) .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте! Новак съм във форума и тук ме доведе страстта ми към корейските филми и драми. Страст, която хората около мен намират за дразнеща и необяснима. Но, какво ли пък разбират те? Ето защо съм тук сред себеподобни.

Аз съм обикновено момиче на 30+, с обикновени нужди и интереси. Нямам куче, нямам и котка, но затова пък имам малко момченце на 2 годинки, което си е по-голямото предизвикателство. Обичам нищоправенето, което се изразява в гледане на филми, четене на книги и слушане на музика. През останалото време мечтая за мечтания мъж, а той е... Со Джи Соб. Е, това вече е тайната ми страст.  :i love this: Неговата тема е най-често посещаваната от мен и тук е мястото да благодаря на blacky80 и всички дами, които я обновяват и ме правят щастлива. Благодаря ви, момичета! Другият раздел, в който се ровя с относителен успех е корейски сериали. Тук положението е сериозно. То верно, че корейците са трудолюбив народ и бачкат яко от сутрин до мрак, ама наистина ме изумяват със своята производителност. Чудя се коя драма да хвана по напред, предвид малкото свободно време, с което разполагам. И пак криво ляво се оправям, благодарение на вашите коментари и мнения. Специални благодарности и към екипа преводачи за техния труд. Вие правите възможна "комуникацията" ни с изтока.  :thanks:

Към азиатската музика като цяло нямам отношение. Трудно смилаема ми е. Единствените артисти, които разпознавам и харесвам са Bi Rain, T.O.P., Gummy, Hyorin и още няколко, може би. Покрай драмите започнах да слушам и саундтраците /то няма как иначе/, които за моя изненада съвсем не са лоши. Тепърва предстои да навлизам на тази територия. Общо взето това е за мен.

 

Благодаря ви! Бъдете здрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте и добре дошли на „новодомците“. :) Мисля, че е чудесно да четем и срещаме тук нови мнения на хора, решили да "отворят" нова врата... като тази на Изтока. Бъдете активни, любознателни, творчески..и се забавлявайте. Времето прекарано тук е приятно и ползотворно. Убедете се сами!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей, браво! Имаме си още много нови, симпатични и позитивни хора. Привет и на най-новите младежи Милен и Георги! :yes:

И на останалите желая една приятна година, която да продължава да ни радва с всичко, което топли сърчицата ни! :kiss2:

Благодаря ти за милото посрещане. И извинявай, че чак сега ти се отблагодарявам, изглежда след, като съм написал коментарът си в тази тема, съм спрял да влизам във форума.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...