Jump to content

Представяне


Recommended Posts

Здравейте, казвам се Теодора. От Пловдив съм, на 17 години (след няколко месеца вече ще съм на 18 :) ). Всеки път като видя темата се чудя какво да напиша, но в крайна сметка реших да се включа. Започнах да гледам азиатски сериали преди 2-3 години (първият мисля беше Хана Кими). Харесаха ми много и ми стана приятно като разбрах, че ще дават корейски продукции в България. И при мен, както и при много други го има проблема с „пак ли гледаш тея дръпнати очи“. Но се надявам това скоро да се промени. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошли в раят на ''дръпнатите очи"' Това беше просто шега :) Надявам се тук да се забавлявате и не забравяйте да споделяте своите мнения няма значение какви са те : ) Да наистина хората могат да те конфузят с това че са Китайци и тнт. Но според мен този форум ни откъсва от реалността в която има нещо като расизъм между расите

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, мили хора! Преди няколко дни се регистрирах и реших да се представя и аз :) Студентка съм в Пловдив, а родом от Харманли. През последните месеци особено внимание ми направиха корейските продукции - било филм или сериал. Затова и много се радвам,че ви има и благодарение на вас може да се информираме и следим събитията около любимите ни актьори, филми и др. Когато имам възможност следя нещата във форума и се надявам на повече свободно време, за да изчета всичко, тъй като ми е наистина много интересно :) Е, незнам какво друго да кажа за момента, затова ви желая хубав остатък от деня/вечерта!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здравейте. :D

таи като съм май най нова тук реших малко да се представя :rolleyes: ...

Наистина много се радвам че най накрая намерих място и хора с които да споделям една страст :inlove::wub: ...

Всъщност живея на 20 мин. път от Пловдив,но познавам Пловдив като петте пръста на ръката си :D

Винаги откакто се помня винаги съм имала по някое животинче :panda-145:

дори и сега имам един голям гальовник200509_201496043205490_4738320_n.jpg] :kiss2:

По азиатското кино се запалих от един страхотен японски сериал Hanazakari no Kimitachi e :P преди около година....

Преди това бях гледала само няколко филма но за мен бяха страхотни....blehsiggoj8.jpg:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошли на новите попълнения.

Радвам се, че групата ни се разширява.

Желая ви чудесни моменти във форума.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет на новорегистрираните форумци! Много се радвам, че ставаме повече. Страхотно е, че сте толкова млади, и че имате интерес към модерно кино и музика. Готино е, че тук ние, хора от различни поколения и възрасти, можем да споделяме, това, което ни свързва. Пожелавам на всички приятни мигове във форума. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,

 

Много се раздвам, че има такъв форум и благодаря за възможността да бъда част от него. През последната година станах голям почитател на корейските сериали и коерейската култура, азиатското кино също ми допада и ето как се озовах тук. "Стик Nо 3" и “Пролет, лято, есен, зима и пак пролет” на Ким Ки Дук са много интересни филми, а "In a mood for love" на Уон Кар Вай е един от любимите ми. Сериалите обаче напоследък са ми страст. Започнах с "Четирите бога", но Чуно искрено ме спечели и вече съм абсолютен фен :)

 

Поздрави,

vrmt

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте и от мен!

След известен напън и настояване най-накрая съм тук!

За мен.......всичко започна от корейските сериали,запали ме една приятелка,от там желанието ми да уча корейски и когато се поразрових в нета попаднах на вас!

Аз съм от Варна,в момента безработна и в очакване на започване на новия курс по корейски език,си изпивам мозъка пред компютъра!

И така сериал след сериал в мен все повече се засилва желанието за Корея!

Музика слушам всякаква(БГ-попфолка нещо не ми е по вкуса),а сега и корейска вече(kpop)  :28558: синът ми(който е 7 г.) също и е фен!Желанието му е да живеем в Корея,пък знае ли човек....може и да се случи! :up:

Какво още ......на 38г.съм,от Варна, засега домакиня :slap:,казвам засега защото се надявам скоро да намеря работа(както вървят нещата СКОРО е доста относително но....).

Та.... в очакване на обучението си по корейски език сега се самообучавам като гледам филми и сериали!

Сигурна съм,че тук ще намеря нови приятели!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте! Казвам се Габриела (на 21год), студентка в ТУ-София, но иначе съм от Козлодуй. Запалих по азиатското кино преди 2 год. като започнах с филми. От един такъв видях линка към сайта и от тогава започнах сериалите. Жанр- предпочитам да е с повече комедия. Обожавам тайванските сериали :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошли на всички нови и най-нови попълнения.

Радвам се, че все повече се увеличават редиците на почитателите на тайванските сериали. От скоро и аз открих за себе си тази тръпка и надграждам ли, надграждам...:)

Пожелавам на всички много нови приятели и хубави емоции тук.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошли :)

 

Пожелавам ви много хубави моменти при нас! Забавлявайте се  :up:

 

П.С. Кеф ми е, че имаме още един тайвански фен :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошли на новите попълнения! ;) А така, варненци се увеличаваме! Това е похвално! ;) Пожелавам ви приятни мигове във форума! ;)

Благодаря Ви!Добре заварили!Толкова ме запалихте по всичко Корейско.............радвам се,че съм част този форум!Дано скоро и се запознаем  :rofl: та да попия повече впечатления за Корея!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте

 

Наскоро се присетих, че още не съм се представил и реших да надраскам няколко реда.

 

Не харесвам да давам лична информация по интернет много-много и затова се надявам да не се сърдите, че няма да ви споделя на колко години съм, но пък ще ви кажа, че съвсем скоро предстои да завърша университет.

 

От 4-5 години се занимавам с японски език и съответно харесвам японски филми. Китайските също ми допадат, тъй като известно време се занимавах с Тай чи чуан и като цяло съм запален по бойните изкуства. Корейските филми... още някак си не мога да ги гледам (и честно казано се съмнявам да мога в близкото бъдеще), но тъй като произношението и граматиката доста приличат на тези в японския, мисля да започна да уча езика по някое време. Току-виж скоро съм започнал да задавам всякакви неудобни въпроси свързани с него на колегите кореисти в съответните теми :D

 

Имам много хобита, които ще пропусна да изложа тук, тъй като може да ви отегча, но само ще спомена, че наскоро установих колко много харесвам да уча чужди езици. Българският ми понякога може да е доста кофти, така че напоследък се старая да поошлайфам и него.

 

С това си представяне имах още една цел, а тя е да ви кажа, че това е може би най-якият форум, който някога съм виждал, тъй като оставам с впечатлението, че всички са много учтиви и широко скроени, черти, които сякаш рядко се срещат днешно време. Дано да продължава все така и занапред!

 

И така, това е от мен. Ако имате някакви въпроси (като изключим години, имена и подобни лични данни), ще се радвам да ви отговоря ^^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте и от мен, съфорумци. 

Казвам се Росен и съм на 17г. от София. От няколко години съм запален по източните работи като цяло  :28558:, таа реших и аз да се регна тук.. заедно да обменяме опит и да направя нови приятелства :beer: !

 

Бъдете мили с мен и нека прекараме забавни моменти заедно :up:.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...