Jump to content

Recommended Posts

В този сезон явно ще разберем, каква е мистерията с маймуноподобния титан. Надявам се сезона да е по - раздвежен от миналия. Този път ще гледам всичко накуп, че миналата година си беше леко мъчение хем малко мудно, хем по една серия на седмица. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След 2-ри сезон това аниме не ме вдига както преди. Гледах първи епизод. В цялата пасмина всички, с изключение на Ервин и Ливай, се държат неадекватно. Сякаш вчера са ги хванали от гората, дали са им мечове и са им казали "мушкай ги с острата част". :lol: То бива да не са свикнали на екшън и адреналин, ма нали това им е работата и уж са най-добрите? Дафак? И защо постоянно си крещят един на друг? Не могат ли да си говорят нормално? Ае спрете го тоя капс лок, деа. Но поне, съдейки по опънинга, в тоя сезон най-сетне ще стигнат до МАЗАТА!!! АЛИЛУЯ!!! Което, оставяйки настрана какъв спойлер е, означава, че ще пребият лошите - Райнер на практика вече е пътник, а и другите двама трябва да го последват, щото иначе как ще стигнат до МАЗАТА??? Няма как. Ако се съди по опънинга, явно и Ервин ще ходи да прави компания на Night King, щото в опънинга го дават в компанията на всичките му умрели другари. Та така, thanks for saving us the time to watch how it all goes to shit. На бас, че това ще е последният сезон на титаните и последните 3-4 епизода ще ръшнат всичко, за да има някакъв що годе завършек.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първата част от трети сезон беше много добре направена. The Uprising ми е любимата арка от мангата и се радвам, че се постараха с ефектите при битките. А сега с началото и на втората част дойде и нонстоп екшъна, който малко ми липсваше.  

@Ragnos  май си позабравил, че повечкото от Survey Corps в момента са или новобранци, или някой друг от вътрешната полиция, присъединил се късно към партито :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Новите попълнения от гвардията са 5-6 човека, а новобранци няма, защото не са набирали такива. Всички останали са ветерани с поне една битка зад гърба си. Затова и самият Ервин каза, че съгледвачите вече не са онова, което бяха. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ервин гушна букета... това се знаеше още от опънинга на 1-ви еп. Армин отърва кожата... което също беше очаквано. Единствено това, че ще имаме педераст титан в отбора някак дойде като изненада. 

 

И такам, я да преброим останалите зайци:
1. Ерен
2. Армин
3. Микаса
4. Ливай
5. Ханджи
6. Кони
7. Саша
8. Хорст Фукс
9. Рижавият Статист #73 - да го наречем за по-кратко Ед Шийрън. Или Еди Редмейн... wtf, всички рижковци ли се казват Ед?! *mind blown*

 

Т.е. излиза, че от съгледвачите артисаха под 10% и всичките без един са плот арморнати? Еми, сори Едарт, явно ще си следващият Шон Бийн. 
Ако бях Пената, системата ми за следващия мач щеше да е нещо от сорта:
Командир става Ханджито, щото е пекана, но и по-изплискала от останалите.
Отряд Ливай остава с командир Ливай и грънтове Ерен и Микаса - да грухтят и ръсят плюнки.
Създава се отряд Армин (задочно, щото Армин е умен) с подчинени Саша, Кони, Хорст и Ед (последният не за дълго, но така става като не се ебеш със сценаристите). 
И не че разбирам много от футбол, но тоя отбор май остана без вратар и център халф. Е, гледали сме и по-неравни мачове.
Другият отбор поне водят по брой на титаните. И те така те - следващият епизод най-после ще разкрие МАЗАТА!!! Или поне ВРАТАТА на мазата. Компотите, ските и списанията Мики Маус ще са в по-следващия, ако няма ретроспекция. Бе изобщо чуден епизод. И не две, ами направо 20 години ще си го държа на харда. Даже ако сменя компютъра, ще запазя харда и ще си го туря в рамка. Над леглото. И ще му запаля свещ... ама по-далечко, да не изгори. Просто нямам толкова клавиши на ASUS-а да опиша колко много ми хареса това аниме. Ще си кръстя първото дете Шингеки, а второто Нокьоджин. Ако имам и трето, ще се казва Сезонтри. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хареса ми как последният епизод беше лишен от музика. Помогна да се пресъздаде по-добре атмосферата. Въпреки че Ервин е един от любимите ми герои, не ми е жал, че го убиха. Беше прекалено опиянен от мечтата си, а и щеше да бъде прекалено жестоко, ако го бяха върнали към живот. Ливай постъпи правилно, като го остави да почива в мир. Особено се насладих на края на Бертолд. В началото на историята само с един ритник в стената пося толкова смърт. Получи си заслуженото - умря по същия ужасяващ начин, по който обрече хората от Шиганшина на смърт. Когато викаше за помощ малко ми напомни на сцената с Марко. Обичам, когато вкарат малко ирония.

Разпространяват се слухове, че Wit Studio няма да прави повече сезони. Засега няма официално потвърждение или отрицание. Явно ще трябва да изчакаме сезона да приключи. Няма да се очудя, ако се окаже истина, тъй като от това, което прочетох титаните им излизат скъпичко, а не получават достатъчно доходи от него. Надявам се да го продължат или поне друго студио да го поеме. Все пак има още много интересни сцени, които искам да видя анимирани.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Следващият ми пост ще бъде малко нецензурен, за което се извинявам, ама...

Ибъ ти и скучното мазе. Три сезона билд-ъп за таз кулминация и накрая голямата тайна се оказаха 3 халваджийски тефтера и снимка с тъщата в тайник за порносписания. И що за мазе е тва без нито един компот, туршия или бидон с кисело зеле?! Поне да имаше разни буркани с формалин и мъртви разпорени катерици и невестулки! Абе, Йегерови, за кво ви е изобщо мазе в къщата, ако вътре не държите нито един гоблен-натюрморт, стар мокет или наполовина празен чувал въглища? Да не говорим за задължителните консервни кутии с пирони, болтове и гайки, които никога няма да ползваш, но ги държиш "за всеки случай"! За зимните гуми, стоповете за ладата и парцаливото гедоре дори дума няма да отварям! Кой нормален човек си прави офис в мазето? И ква е тая лаборатория без кьорава епруветка, димящ казан, гримоар със сатанински ритуали и кьоше за мъчения? Чувствам се излъган, предаден, продаден и наебан от тумба негри по бели слипове. На бас, че клозетът на Азис крие повече тайни от шибаното ви мазе. Майка ви деба, илюминати! <_<

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Шефе, ще ме накараш да почна да гледам преди да е изтекъл сезона, само и само, за да намеря някой скрит от погледа буркан с кисели краставички.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добър епизод особено сцената с океана. След ендинга пуснаха малък тийзър за следващия четвърти и последен сезон:

Чудно ми е дали до тогава Исаяма ще завърши мангата, или и този сезон ще го разделят на две части.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От извесно време се каня да пиша и все не остава време. Какво ще кажете за битката между Ливай и Звероподобния титан......на мен лично ми събра очите!!! Пускам си я от време на време, за да видя пак яростта в очите на Ливай, много добре беше направена.

Такава прекрасна битка, а ние тука го обърнахме на селски тетки, говорещи си за зимнина!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уникална сцена си беше! След като маймуната му се изплъзна, Ливай ще е още по-решен от всякога да си изпълни обещанието.

Като цяло сезонът беше един от най-силните, но мисля, че направиха грешка, като сложиха толкова спойлери в опънинга. Помня, че докато четох мангата до последно не знаех кой ще оцелее - Ервин или Армин. А сега като се знаеше предварително кого ще изберат, не беше толкова въздействаща сцената. Но пък за сметка на това сцената с океана беше невероятна. Толкова години смятаха, че щом видят океана ще ги чака свобода, а то се оказа една още по-жестока истина и битка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Излезе трейлър за последния сезон

 

Пуснали са официален сайт и постер. Анимето е поето от друго студио - MAPPA. Разликата е видима. Героите и титанът на Ерен на външен вид са по-близки с мангата. Надявам се студиото да свърши отлична работа. Четвъртият сезон ще бъде доста по-различен като история от предишните сезони и може би смяната на студиото ще се окаже позитивна промяна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...