Jump to content

Recommended Posts

Ам ще иззидат една стена от кадетите накрая и готово  :28558:

 

Малко се оливат вече с пускането на разни "мистерийки", вече втори сезон става някакво бясно невежо лутане сред всеобщия хаос, в който току някой се отитанчи внезапно, пък дедо поп пелтечи там нещо да търсят информация от малолетното блонди. Крайно време е и някое невероятно откритие да направят за баланс, че приспиват интереса. Вече не знам кво гледам  :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, а разкритието беше представено точна като "Гей двойка си признава на семейно събитие, че е гей"..... Моляяяя, можеше да се постараят малко повече. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ок, тоя път почти нямаше псувни по адрес на аниматори, режисьори и тяхната челяд.
Най-накрая да видим читава анимация в шоу, където такава бяхме свикнали да е канон. Битката беше доволно пищна и като количество, и като качество.
Трениращите бразилско джиу-джитсу сигурно са свършили в гащите. Като цяло разнообразни и яки хватки и ключове бяха турили за ефект.
И за първи път в това шоу Ерен успя да си избърше пяната от устата овреме, да се вземе в ръце от самото начало и да се бие като пич, а не като вресльо. Абе, доволен съм. 9/10 и то защото текстописците успяват да вкарат абсолютно малоумни реплики дори в епизод, където говор почти не е нужен. Имам чувството, че го правят за норматив. Еми, и вашта майка също.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Жив е, но добре че спомена, защото и аз съвсем го бях забравил. Прецъках няколко епизода, за да го намеря. В началото на втори, когато започна спасителната операция, го дават в кадър до Саша, преди да излязат от Стохес. Тоест вероятно са го зачислили към отряда на Ливай заедно с нея и са ги пратили да вършат кой знае какво кой знае къде. Може би ще ни ги покажат, когато се приключи епопеята с Бронирания и Коласалния - демек в следващия или по-следващия еп.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Раздвоена съм по отношение на новата заглавна песен нещо не ме грабва като предните. Разбира се тотално съм забравила, какво се случи в предния сезон, ще трябва припомняне.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е те това 12 еп. беше няма такава тъпотия... Какви бяха тия глупости, защо изобщо си бяха направили труда да ги рисуват, представа си нямам. Тъкмо очакваш голямата развръзка, а те ти показват как банда слабоумни се бият за парче месо и се налагат по тиквите кат стари селски пияндета :wacko: Нямам думи. И това баш преди голямата пауза (щото нали 13-и еп. ще го пускат чак през април). Сценариста на сапун! :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

52 minutes ago, kcekce said:

Е те това 12 еп. беше няма такава тъпотия... Какви бяха тия глупости, защо изобщо си бяха направили труда да ги рисуват, представа си нямам. Тъкмо очакваш голямата развръзка, а те ти показват как банда слабоумни се бият за парче месо и се налагат по тиквите кат стари селски пияндета  Нямам думи. И това баш преди голямата пауза (щото нали 13-и еп. ще го пускат чак през април). Сценариста на сапун! 

Това си им е тертип на работа май още от първе сезон.....Тамън голямата развръзка и айде спомени от детство!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте приятели. Приемате ли нови фенове на сериала. :rolleyes:. Бях чувала рекомендации за него и реших да прехвърля една -две серии да видя за какво иде реч.Грабна ме от първи епизод, хайде да изгледам и втори и..след малко уикенда свърши. Вече бях изгледала двата сезона всички ова мова това плюс двата игрални филма:D. Едвам се озаптих за трети сезон , уж  ще си го гледам по малко ама пак ги подкарах на конвейр. Та питането ми е , май превода в замунда не е от Ragnos , и къде мога да го намеря. И много да благодаря , на последния за буквичките и удоволствието което ни предостави :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като екшън има даже по-малко от 2-ри сезон, но пък си заслужаваше заради разкритията, които най-сетне направиха и worldbuilding-а. Това уж била най-скучната арка от мангата, но според феновете следващият сезон се очертавал с две думи като "кръв" и "погром".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...