Jump to content

Recommended Posts

Тааа по отношение на теорията и аз съм съгласен, че

 

 

 

вероятно има някакъв вирус замесен някъде там в историята (ще го кажа по-общо, че да не разкривам нищо конкретно)  :rolleyes: Нооо едва ли е, както го виждате точно, тъй като баща му на Ерън му сложи инжекцията в деня на атаката, а същия ден колоса атакува... та малко трудно да му е сложил и на колоса инжекция, нали? А ако намеквате, че той е създал титаните, да ви напомня, че стената съществува от 100 години, така че няма как. ;)

 

 

 

 

 

 

 

Бащата на Ерен, явно си е играл с изучаването на регенерирането при титаните и най-логично в мазето да са разработките му, от където следва, че благодарение на инжекцията нашия герой си върна крайника. Пък и се сдоби с други предимства. :) Дали ще видим накрая една добре обучена регенерираща се армия в щурм към титаните ?! :rolleyes:  Ще ми се, ала ...

 

Благодаря за траковете. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още един месец до първия блу-рей. Тия гадове явно искат да ме уморят с това разредено издаване до другата година. :mad:

Ей за това предпочитам ОВИ-те където всичко се издава директно на DVD/BR а не да чакаш цяла година за UNC версията.

Ragnos надявам се че ще си синхронизираш превода и за нецензурираната версия и няма да го оставиш само за тв рипа? 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още един месец до първия блу-рей. Тия гадове явно искат да ме уморят с това разредено издаване до другата година. :mad:

Ей за това предпочитам ОВИ-те където всичко се издава директно на DVD/BR а не да чакаш цяла година за UNC версията.

Ragnos надявам се че ще си синхронизираш превода и за нецензурираната версия и няма да го оставиш само за тв рипа? 

In BluRay we trust. И все пак няма да откажа биричка. :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещо не коментирате много случващото се в анимето напоследък.

След последния епизод мога вече спокойно да кажа, че аниматорите са си свършили отлично работата! Трансформацията и летенето м/у сгради е направено страхотно! (::

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен ми хареса това с летенето конкретно за сцените от този епизод въпреки, че както отбелязах преди време този механизъм при битките ми е едно от най любимите неща в самото аниме. Колкото до цялостният обзор си мислех да изчакам да изгледам следващият понеже така свърши този, че отново положението е шах с пешката!  :D Но едно е ясно следващата неделя ще гледаме голяма битка! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте ,може ли да попитам дали по-принцип ще има субтитри за 10 еп?.,т.к. следя дали са излезли,но не намирам :28558:  не ми пречи да чакам просто ме  интересува да знам че ще има независимо кога :) .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще има, разбира се. Превел съм половината, а тази вечер може и да го довърша. Съжалявам за забавянето, просто пиша дипломна работа и нямам много време за превеждане. Ако бях по-свободен, щях да ги пускам още в неделя, когато излиза и английския превод. :) По-нетърпеливите могат да гледат епизода с превода на АйсФенСубс, видях в Замунда, че са го пуснали. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма проблем Ragnos ,знам как е с дипломните работи така че върши си работата  по-добре ,това е по-важно.Както казах не ми е от първа необходимост :D не е  проблем да изчакам колкото е нужно :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аууу, тъкмо чух пълната версия на ОП! В делириум съм от час- час и нещо, хаха, не мога да спра да я слушам, въпреки че е с ужасно качество. Мога да кажа само, че въпреки че е като типична песен на Sound Horizon (1вата група на Рево), втората част звучи като напълно различна песен.. и чак към края се връщаме пак към познатия припев от анимето. По едно време даже ми се стори, че Рево припяваше/извика името на Ерен, не само фамилията му, хаха. Общо взето 5+ минути awesomeness.

 

Освен това, чух и кратката версия на втория оупънинг. Песента също е на Linked Horizon/Revo. Хубавото е, че излизат заедно в един сингъл, няма да ми се налага да чакам още не знам си колко месеца и за нея. Това, което ми направи най-силно впечатление, обаче, е заглавието на песента. Супер подходящо (и спойлерско XD) заглавие за епизод 13ти (

 

 

мисля, че точно той ще се падне епизода, в който пак ще видим Ливай <333.. и разбира се, тъкмо ще го видим в последните секунди на последната минута на епизода и следващият епизод ще е recap, ахахахах.

 

 

)Ениуей, дано да я използват в споменатия вече епизод, защото иначе ще се загуби от смисъла, ма кой знае.. те каквито проблеми имат студиото, като нищо могат да решат да я пуснат чак в 15ти >.<

 

ПП: Още една седмица до излизането на саундтрака XD

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вече 5-та страница, а тези спойлери как ме примамват, не е истина!  :D Исках да попитам кога горе-долу ще са готови 1-ви и 2-ри епизод? Изгарям от нетърпение да го започна (и да си изчета на спокойствие спойлерите xD) , но не ми се гледат няколко епизода на испански.  :unsure:

Но като гледам определено ще си заслужава чакането (:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Последен напън имам с магистърската теза. Вторник или сряда я предавам и след това съм ги опаткал до края на седмицата. :)

 

 

Ян към Микаса: "Направи всичко възможно да защитиш гаджето си!"

Микаса (засрамено): "Ние сме семейство."

 

:rofl:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То за тоя саундтрак май доста хора сме на клона и ще падне дърпане като нашляпат мп3-те хич да не е.  :rolleyes: Голямото меле дето очаквах и развитието с дупката в стената явно ще стане следващият епизод. Не че не отупаха някой друг гигант в тоя

ама Ерен като почне да действа с камъка ще видят зор тея от зачисления към защитата му отряд понеже се видя, че явно ги привлича с нещо. Малко странно ми беше това му състояние докато е в тялото на титана и този сън с Армин ама явно така са решили да оправдаят берсеркването му при трансформацията.

Тва за Микаса и на мен ми стана смешно със семейните оправдания ама ще я видим кво ще прави ако и цопнат някоя опонентка по тоя въпрос.    :D Жалко, че любимката ми Саша (известна иначе на масите като Potato girl :D ) остана в сянката на главните искаше ми се повечко да я дават, а много й се зарадвах като се появи и дано да си поправят тая грешка по нататък!  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

JoJo, сигурно си умря от кеф на последните няколко минутки от епизода. ;)

 

А пък аз най-после сколасах да преведа първи епизод. След малко ще е в сайта. С втори също съм към края, но ще го кача идните дни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Рагнос, хихих, как позна само! :28558: Въпреки че епизодът едва го бяха скърпили някак. Личеше си, че студиото просто все повече и повече затъват в локвата от проблеми с анимацията. Да се надяваме, че след този рикап (който всъщност, е с точно тази цел, да спечели време на аниматорите да довършат малко повече работа навреме за излъчването), вече няма да гледаме по 1-2-3 минутни повторения в началото или пък слайдшоу с реч ;/

 

ПП: Най-хубавото от рикапа, беше превюто за следващия епизод. 14ти-15ти епизоди (и нататък) ще са с любимите ми моменти от мангата. Не знам как ще изтрая до следващата седмица просто...

ПП2: Miss Interpol, и аз се присъединявам към молбата на Рагнос с пълна сила. Гледай и се присъединявай към нас! Колкото повече, толкова по-весело, хахах.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Рагнос, хихих, как позна само! :28558: Въпреки че епизодът едва го бяха скърпили някак. Личеше си, че студиото просто все повече и повече затъват в локвата от проблеми с анимацията. 

Хмм значи на един все пак му е направило впечатление това, браво за наблюдателността. Действително сцените в последният епизод не бяха на това ниво, на което бяха някои от предишните. Суровата действителност е такава, че трудно дадено студио може да си позволи да поддържа едно постоянно ниво на анимиране особено, когато нещата са толкова ресурсоемки както в Шингеки. Само като се замисли човек колко ли средства отиват да се направи примерно Микаса докато хвърчи във въздуха, кадър по кадър с всичките там подробности около движението на косата и дрехите да не говорим за хореографията при тези въздушни битки и изобщо процеса по корменето на титаните. А то честно казано не се случи и кой знае какво за да си гърмят бюджета точно за тези събития докато в началото си беше необходимост понеже все пак ако не зарибиш отначало зрителите и им подхвърлиш бонбон то кога? Най важното тоест запушването на стената и носенето на камъка беше направено прилично, а това какво правили Жан и останалите някак си отива на заден план. Все пак този епизод като кулминация общо на нещата случили се в последните три беше успешен и точното място, когато да направят тази пауза. А това, че не са се изгъзарили така да се каже поне на мен не ми пречи. Виж за повторенията няма как да не се издразня и аз понеже обичам нещата да си вървят праволинейно и който гледал гледал. 

 

И на мен ми се иска да ни се увеличи бройката и не само за това аниме, а конкретно за раздела с анимета понеже е хубаво, когато се водят дискусии и се разглеждат различни гледни точки, но засега това е положението. Сигурен съм че има още хора, които следят това аниме и посещават този форум ама защо се притесняват да пишат кой да ти обади? :D Пак добре, че вие се включвате щото ако трябваше да водя монолози точно за това аниме щеше да е голям резил.  :896767:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...