Jump to content

Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru. (2013-2015)


Razzormaw

Recommended Posts

Пуснахме и OVA-та, тя сякаш си е продължение на историите и е сладка, но пак няма никакъв завършек, така могат да си направят още милион серии.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нормално, овите на такива еччи комедийки са винаги с комерсиална насоченост, един вид допълнителна зарибявка за феновете. Да чакаш завършек от такава OVA е все едно преди Коледа да висиш цяла нощ за да видиш как белобрад пенсионер в червени дрехи и с чувал на гърба влиза през тесния комин и остава разни пакети под елхата в хола. Това аниме ще последва съдбата на Tomodachi-то и подобните на тях заглавия като много ме съмнява дори и при втори сезон да видим как нашият човек прави категоричен избор измежду двете мацки. Но разбира се може и да греша. Чудил съм се доста защо се отнасят японците така пренебрежително към такива комедии, сейнен екшъните са къде къде по завършени в повечето случаи. Ето наскоро пуснах тема за Mirai Nikki към ОВА дето го приключват всичко като по учебник почти. Може би при тези училищни комедии, самите сюжети и персонажите предразполагат към разтягане на локуми.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Razzormaw отговора ти направо ме разби от смях с това за коледа :D :D :D ,иначе анимето е обещаващо а тоя хачиман направо трепе с неговите лафове,аз лично силно се надявам да видим втори сезон от него някога :)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може ли някой да ми даде линк към 2 серия с бг суб ,защото само нея не мога да открия . Мерси предварително.

заповядай

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда ще има и втори сезон. Само че този път за съжаление няма да е под опеката на brain base ами ще са поне непознатите на мен feel. Май освен kissxsis не съм гледал други техни неща е освен ако не броим da cappo, което мисля го дропих. Сега ще се поразровя в мангата да видя ако евентуално има нещо ново. Така или иначе тази комедийка беше едно от малкото приятни заглавия дето ми харесаха миналата година и ще се радвам да видя какво са подготвили за 2-та част. Тея тримцата тука определено ме радваха особено Хикигая и Юкино и ще се радвам да ги видя пак дори и да не придобият завършен вид нещата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотно, запазили са духа на заглавието. Майтапите с Тоцка отново къртят. Хачиман продължава кръстоноския си поход срещу ромком каноните. Харесват ми промените в керъктър дизайна, особено тези на Хачо. Определено ще ми е най-интересното ханиму от пролетните. Дано само да стигнат до някакво развитие в отношенията между Хачо и Юка. Това беше единственото слабо нещо в първи сезон.

 

Мрън, ще го превеждате ли?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добавих линк за втория сезон в заглавният пост. Ама май не трябваше да сливам двата сезона, хич не обичам така щото става претрупано и не особено лицеприятно ама нейсе... :|

Иначе сезона почна добре въпреки, че не беше чак толкова забавно колкото в началото на предишният ама пак си е на ниво. Интересно дали ще завършат тая история сега или пак ще го оставят да виси, но така или иначе ще се гледа..Новото студио не ме изкефи много, когато беше под опеката на Brain Base ми харесваше повече. Пак добре, че са запазили сеютата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хмм този втори сезон протича по съвсем друг начин от първият...Да героите са си принципно същите, но взаимоотношенията им са доста по комплексни и дори тегави на места. Нещата, които се случват те карат по скоро да се замислиш отколкото да се кикотиш и главна "вина" за това носят Хачиман и Юкиношита. Първият е действително изключителен персонаж, открояващ се далеч над шаблонните за тези жанрове герои. И тук както и преди цепи мрака с неговият сарказъм и песимизъм, а най интересното е че при повечето случаи неговите методи и убеждения наистина изглеждат правилни и логични въпреки, че не е баш така. Истината обаче е че поне засега само след три епизода ми е по интересно отколкото в първи сезон, наистина добра работа на хората стоящи зад това аниме.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И в следващия задълбаха още повече. Доволен съм. Все пак това не ти е обичайният ромком по калъп. Не ми се ще да пророкувам, но може и да видим някаква задоволителна развръзка до 4-5 епизода. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Определено взиамотношенията м/у главните персонажи се задълбочават все повече,стана тегаво направо,но много ме радват от друга стана!

А като се появи "куку" писателчето от предният сезон, малко ще поразведрят обстановката си мисля.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...