Jump to content

Момчешка любов


Recommended Posts

Преди 10 часа, andi11 написа:

... Happy birthday го мернах, но резюмето ме отказа, има ли духове аз съм пас, всичко друго мога да гледам, но не и сериали с духове, всъщност един гледах- The past life. има няколко заглавия при тайците за тази година, които изглеждат обещаващи,но кой знае кога ще ги пуснат.

Освен тоновете сълзи, които се изляха накрая този "дух" въобще не е от общо приетите духове :)

Присетих са този Dark Blue and Moonlight ... той беше добре... освен открития финал, но намятаха няколко спешъла бонус :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 2.01.2019 г. at 9:04, merisa написа:

 

Присетих са този Dark Blue and Moonlight ... той беше добре... освен открития финал, но намятаха няколко спешъла бонус

Бях му гледала първи еп., после чаках да излезе целия, но прочетох гневни отзиви за финала и затова се отказах от него, но ако в спешълите нещата се нареждат, може да му дам шанс. Сега дъвча 2moons, била съм стигнала до 5 еп., много е тегав, досущ като Сотус, ама ще проявя инат.

Знаехте ли, че италианците са направили римейк на норвежкия Skam? На трети сезон от оригинала съответсва втори  от италианския, снощи гледах първи еп. в ютюб, доста са сходни. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЧНГ и от мен също! ^^ Най-после някой да пише тук ;д
Първо - кой е 
Питхич? Perth (Ae) или Pete? Според мен Ае изигра ролята си по-добре, Pete нещо не му се получаваше много. :дд И на мен любимата ми двойка бяха (и са още) TinCan <3 TT И аз искам втори сезон, защото свърши шибано...за ТинКан. Като цяло Love By Chance беше уникален! <3


Второ - за TWM Next Chapter съм съгласна с теб. Аз се отказах след 8-мия епизод. Едно и също, нищо интересно. Кой с кого изневерил, защо и т.н ...просто ми стана супер банално и го спрях. Иначе MaxTul са живот! <3 :д


Трето - My Dream го обожавам. <3 Изгледах всички епизоди и очаквам с нетърпение 2-рия сезон, защото... Guide&Tanai :inlove: Обичам тези момчета просто <3 А за Runway..горкото момче, остана си без Дрийм. ТТ Надявам се скоро да обявят дата!


Първи сезон на 2Moons ми допадна. Жалко, че във втория сезон ще са други героите. Първоначалните ми харесваха повече, особено Bas (Wayo), Ming, KitKat :lol:  :wub: Надявам се новия каст да се справи добре! П.С-Разбрах, че Gxxod (Phana) не искал да участва повече в гейски роли.
Dark Blue and Moonlight ли чух? *-* Това нещо е върха, освен някои банални части...но си беше добро.
Очаквам с нетърпение Crossing The Line Movie и HIStory 3 Trap. А вие?

П.С Ппр не съм по романите, какво е това нещо, което написах :lol2:
 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мел, точно Ае похвалих в по-предния си пост, че се справи много добре.

Препоръчвам новия сериал с Макс Bangkok Love Stories 2: Innocence, щом рускините са започнали да го превеждат, значи и англ суб са се появили някъде, но не съм търсила. Супер свежарски и нестандартен лакорн( за двата епизода, които изгледах), освен БЛ линията, която ще се заформи, другите две двойки също ще са интересни, жалко че само по еп. на седмица се излъчва, но ще се чака.

Кратък фрагмент от първи еп.

Другият актьор - Ten съм го гледала в GayOK Bangkok и мисля, че добре ще се получат нещата с двамата.

Другите заглавия, които видях обявени за тази година, освен History3, са Theory of love, за който ще трябва да почакаме доста, но е пък с любима моя двойка, заради която изгледах Secret love Puppy honey, My engineer3 will be free.

За 2moons 2 също нямам идея кога ще се излъчи, но пък одобрявам, че ще е с нови актьори, защото главната двойка от сезон едно не ми допада, красавеца е супер столетен дъб, никаква емоция, не знам по-нататък може и да си променя мнението, но за половината сериал не мога да го похваля. Другите двама Kitkat и... не-запомних името, са ми къде-къде по-интересни за гледане.

На 8 еп. на италианския Skam съм, не мога да го похваля особено, въобще нямат химията на норвежците, нито са ми много симпатични актьорите. Оказа се, че и французите, германците и май американците също са направили римейк, но не съм проверявала само един сезон ли има при тях или са повече.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Новия сериал с Макс интересен ли е? Гледала съм някои части, но имат моменти само с натискане, мисля, не знам и аз. :д

Наистина Ае се справи отлично, а е на 17 годинки :3

Kit и Ming са сладки да и ппр втория сезон щеше да е за тях, но след като смениха целия каст не знам дали ще е същото както при предишните. ТТ

Харесваш Gun и Off? Супер са сладки заедно. Имат още един сериал с тях Ourskyy , но нещо там не схванах много, цялата история беше супер объркваща (за мен). Но видяхме най-накрая по-сладникава целувка. :wub: 

Heart Beat The series чакам и този, но скоро няма да обявят дата. >w<

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, melis95 написа:

.....  Имат още един сериал с тях Ourskyy , но нещо там не схванах много, цялата история беше супер объркваща (за мен). Но видяхме най-накрая по-сладникава целувка. :wub: 

Heat Beat The series чакам и този, но скоро нямат да обявят дата. >w<

 Ourskyy всяка серия е с отделна 2ка от предишни сериали... един вид продължение.

Год  (главния от 2 моон ) си е сменил агенцията и гледам го спрягат за нещо ново БЛ( непотвърдено) . Иначе направи няколко сериала един тайски без превод, сега го гледам в китайския  Hi, I'm Saori (2018)  и тук буквите са "тъмна индия' и са куци, но това кога ни е спирало ;) 

Споменах ли, че чакам корейския Хероин ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, voileta написа:

Корейският ''Хероин''? *наостря внимание* Заглавието същото ли ще е или друго?

знам ли... днес се присетих да погледна отново... кой , кво... инфото е от тук, но нищо ново не изскочи :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Toва за корейския Хероин и аз го бях чела преди време, но момчето от KNK е толкова срамежливо, че не вярвам да се навие за такава роля, пък и доколкото имам спомен после четох някъде, че няма да има.

Добре, че споменахте за Ourskyy, че се чудех събрани моменти от популярни БЛ двойки от сериали ли са или нови кратки истории, ще го погледна.

Мел, Gun и Off много ги харесвам, пасват си идеално заедно. За Bangkok love stories 2, на мен ми хaресва, Макс го раздава май фитнес инструктор, не е все още ясно точно, ходи в една мацка, тя му се обади и такова разтягане и направи:lol: та тя и този, който го хареса ще се борят явно за него, другите две двойки също са готини, много забавни диалози и ситуации. Е , има и някои досадни второстепенни, но са малко и ги превъртам. Ето ти трейлъра с англ суб.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за трейлъра. Хвана ми окото, ще го почна тия дни. ^^

За Хероин и аз видях, но дали ще го снимат? И аз се съмнявам за идола... Нищо че Такуя (Cross Gene) участва като гей в Lovers, но това е друга тема.

За Our Skyy..как да кажа. От няколко двойки от BL сериали са направили кратки историйки както ти каза. Аз гледах само два епизода.

Gun участва и в този филм -> Love love you 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте , Честита Нова Година и от мен ! 

Относно Хероин , още когато излезна първата статия , което беше доста отдавна, аз го  проверих в корейската медия, нямаше нищо написано. Самата статия е писана на мандарин , не на корейски и в последствие  тази страница мисля беше препубликувана от един корейски сайт / медия ( https://www.instiz.net ) ,а  от него още  един я беше захапал. В рамките някъде на 12 часа, и двата  изтриха пунликациите. В  момента нищо не може да се намери като официален източник от каквато и да е корейска медия , има само един блогърски пост .Принципно едното момче което е от ' Между сезоните" ( също е гей тематичен)  е нашумял актьор  , така че ако го беше взел проекта медиите щяха да пишат.А то трябва и самите права да се откупват от Jidan за пренаписване на сценарий и т.н. ,а тогава колкото и да е голяма цензурата на Китай , феновете щяха да започнат да го дискутират .Имам приятелка от Китай , която е голям фен на тези главните актьори Тими и Джони , като и пратих страницата при първоначално излизане , тя каза ,че няма никакво споменаване в техните "групи ". Специално в тяхната информираност никога не бих се съмнявала като се има предвид ,че три дни преди скандала на Джони да излезе  тя ми писа "Something is coming up.." и че ще има скоро скандал :D.

 

Нови излезнали материали в жанра :

마이 피스타치오 / Моят писташио ( шам фъстък ) /My Pistachio онлайн без субтитри

Трейлър

Some More , Strongberry production , трейлър

 

Kevin Oh

 

Tawan & Newwie имат някакво шоу където се разхождат с кола и ядат от различни ресторанти , не мисля ,че са преведени .

 

японска адаптация по манга  Does the flower bloom?  

 

 Mind /  생각이 나서 (Kr BL 2017)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам да гледам Some More и My Pistachio. Обаче за Some More видях, че трябва да се купи (4,44 $) Дано някой да го купи и да качи, както при Long Time No See. Надявам се скоро да преведат My Pistachio.

За Тими и Джони бях чула, че имало скандал...което за мен е тъпо. Знам още BL китайски сериали, които са се целували или по-точно да кажа 'са се изяждали', но както и да е... 

Някой гледа ли Guardian? Видях, че са почнали да го превеждат на български, което ме радва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

melis , извинявай  не успях да намеря Some More .Явно дори и руснаците още не са го закупили да му пуснат превод , нямаше го в техните сайтове. Няма смисъл да проверявам корейските Daum и Naver , тъй като дистрибуционнта и продукционната компания ще го премахнат в тeхните мрежи заради авторското право .

Pistachio излезна декември месец " нелегално "  и още няма субтитри за жалост , май няма кой да се наеме да му сложи.

За скандала имах предвид снимките, които излезнаха ерр преди около месец май беше с една жена , не смисъл гей скандал .

Guardian съм гледала няколко епизода , интересен е ,  но адаптрацията е променена до липса на гей тема , има само броманс вкаран.Има преведена книга на английски и руски, ако ти се занимава , където ти върви гей сюжета .

Друга адаптация по новела ,к оято направиха китайците тази година е The Grandmaster of Demonic Cultivation / Mo Dao Zu Shi .Там ти е аниме обаче, не игрални роли .Игралния сериал сега се снима, другата година трябва да излезе , пак ще е броманс обаче заради цензурата .

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@Gia13 Благодаря ти за отговорите. ^_^ За жалост явно няма да видим Some More скоро със субтитри, нищо, аз ще си чакам. :д

За Guardian да,бях чула, че е Boys love, но Китай...

А в момента гледате ли някакъв BL сериал?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, melis95 написа:

Queer Beautiful някой гледал ли го е? Мисля,че са го качили в сайт с англ субтитри.

Аз не съм, но такива кратки не ме влекат особено. Иначе докато не излязат новите заглавия поприключих с БЛ темата, стигнах до 9 еп. на Тwo Moons, за повече не ми стигна търпението, не знам какво ви е харесал, на мен ми беше адски скучен. Пробвах някакъв виетнамски- Аctive boys, но и той не става,  и някаква пак тяхна пълна простотия Comet I love you. Пробвах се и да догледам Kiss me again, но и той е досаден, така че само чакам да завърши Bangkok rak stories, че нямам търпение така по епизод само да го чакам. My dream също не можах да го харесам, единствено мога да се напъна да доизгледам  итал. Skam, но го обмислям още.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

andi11 Напълно споделям мнението ти , от доста време трудно мога да се задържа на нещо от жанра. Последно си бях пуснала изрязаната история на две момчета от един датски сериал Rita  ,  ако искаш може да го пробваш.

Queer Movie Beautiful става за веднъж , но ако трябва да бъда честна очаквах повече от продукцията, тук го има и с английски , руски субтитри

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 19 часа, Gia13 написа:

...

Queer Movie Beautiful става за веднъж , но ако трябва да бъда честна очаквах повече от продукцията, тук го има и с английски , руски субтитри

 

Този ли е филма, че тези vk линкове са само с рег. :( 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз гледам Guardian , беше ми 1 вия BL , и оттам тръгнах да ги гледам, а също четох на руски новелата. Най- забавното, че го загледах заради фантастичния елемент и после се усетих за връзката между мъжете.  Това също е интересно S.C.I. Special Crime Investigation.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...