Jump to content

Момчешка любов


Recommended Posts

Charles Lin 

 

13344539_1021664421220886_61498236941835

 

Тук има  и снимка на Чарлс и Том Уанг . И трите момчета с излючение на Арик са модели за една тайванска агенция Catwalk. 

13177583_1008087099245285_24403078237930

 

2190c4cadd68bd5abac00e0da6295479.jpg

 

03904c09cefae238a87d1cfb8470f91a.jpg

 

Чарлс и Том за Coture Original 

Линк

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не беше лош 1 еп., но както се и очаква от кратки истории с кратки еп. всичко беше някак набързо въведено и представено, нахвърляно насам-натам и хаотично. Главните играха добре на моменти, на други на декламиране го обръщаха, но най-зле е гаджето на изпълнителния директор, дано не го дават много често. Иначе пък поне не са срамежливи и им се получават интимните сцени. Това, което ме притеснява най-много е 

Off Topic

че в промото за следващия еп.  единият припадна и се надявам да не му припишат някоя неизличима болест на фона на  зараждащата им се любов,   защото драми не ми се гледат.

Вече и с руски суб

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

andi11  И на мен ми мина през ума да не му препишат някоя неизлечима болест от нищото , но  вкрайна сметка се оказа ,че човека си пийна в повече. Инимните сцени им е се получават много добре , даже като ги гледах си казвах " трябва да им плащат много добре да ги правят толкова детайлни".

Ето задкулисни сцени: 

Линк

Линк2
 

това е нещо като превю на целия сезон : 

 

 

Spoiler

 

Между другото не познахме за главния , но май това другото момче ще отнесе болеста, има доста ясно показани сцени .

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм много за идеята ти да предоставиш материали относно филма ''Метод'', Gia. Винаги с интерес попивам всичко. Благодаря ти за старанието :)

 

Не пиша често защото компютърът ми рядко успява да зареди темата. С триста зора заредих откъса с целувката от ''Метод'' и се оцъклих. Идолът дето си има приятелка го раздава доста фемини. Това леко не ми се върза с досегашната му история и се учудих. Продължавам да чакам с любопитство излизането на филма с англе суб.

 

Сега ми попадна книга на БЛ тематика на български и останах изненадана. Не знам колко често се превеждат подобни неща на роден език. Според мен не са много. Намерил се е човек сред издателите в България, който да повярва, че читателите ще оценят историята отвъд/въпреки пола на героите. Чудно ми е колко ли сред българите са толерантни към подобна история? Изкуството се опитва да се издигне над предразсъдъците. Готови ли са читателите за това? Интересен експеримент.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо - Толкова се ядосах, че не можах да гледам първи и втори епизод на Dark Blue and Moonlight, понеже не бях в нас и нямаше как да ги гледам... А са изтрили епизодите в Ютуб, които бяха преведени на англ. -.- Профила (Adam Uni) се труди да качва и превежда сериала, те ѝ/му изтриват епизодите, даже акаунта ѝ/му го няма... Нямам думи :(


Второ - @Gia13 Много ще се радвам да превеждаш на български клипове свързани с Метод. ^^

 

И трето - Гледах клипчета със сцени с целувките и бях изумена колко добре се целуваха. Искам толкова да ги гледам тези два епизода. Някой да знае къде ги има с англ субтитри, освен в Dailymotion?!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз изгледах по-рано 1-ви и 2-ри епизод на Dark Blue and Moonlight. Хареса ми ролите им, но малко се обърках. Много бързо се развиха нещата, не знам дали само аз мисля така... ;д

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, melis95

Относно акаунта на Adam Uni принципно основните преводачи от тайландски и мандарин са неговият акаунт, както и този на едно момче, казва се  Kiyoshi Ryota. Миналата седница в петък Йоши ми писа да ми каже , че Адам Уни се отказва да качва повече преводи в Ютюб понеже му е писнало да му крадат преводите.Йоши беше решил да продължи с превода на Dark Blue and Moonlight ,като същевременно беше лийкнат 7ми епизод на сериала по погрешка на екипа .Йоши направи превод , но после му писаха от екипа на сериала и го помолиха да го свали. Незнайно защо след един ден Йоши получи известие за Copyright strike ( защита на авторските права) .Принципно от това което той ми обесни , имаш право на 3 страйка и след това ти премахват акаунта .Като цяло не мисля,че ще намерите и други акаунтис  качени целите епизоди - има само частични видеота.След като писах предупреждение в  групите повечето хора си помислиха,че акаунта на Адам Уни е с изтрити видето поради това ( времевото съвпадение) , но принципно екипът му ( с Йоши предполагаме ,че става дума за няколко преводачи работещи към акаунта поради бързата ефективност най-вече   и това , че работи както с английски , така и с корейски , тайландски и мандарин ) си продължава с преводите в DAILYMOTION както и има качвания в  Opencloud .

За преводите , идеята ми беше да преведа статии за филма написани от корейци,който са го гледали вече, тъй като повечето, да не казвам всички, видеота  има превод на английски .

И най- накрая добрата новина -филмът излезна ! ! ! Има го качен в Avistaz без никакви субтитри, както и в Youtube с субтитри на мандарин.

Коментар към него ( не разказвам нищо свързано със сюжет или край , но все пак ще сложа спойлер към съобщителното изречение , което ще напиша :lol:)

Spoiler

Филмът не е това, което очаквах/ те .

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За Метод, аз ще си чакам с английски субтитри. :з

Леле, не знаех, че Kiyoshi Ryota е момче. *-* И е супер, че си пишете. Аз вече гледам Dark Blue and Moonlight в Dailymotion, в Ютуб не качват целите с англ суб. Жалко, че Adam Uni са се отказали от преводите, но нормално... като им крадат субтитрите, тъпо е да ги крадат за своя изгода. =_= Важното е, че ги качват в Dailymotion. ^^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Те пък от къде знаят какво очакваме :lol: Единственото, на което се надявам е да ми хареса. Ако ще и извънземни да са, важното е да е разказана добре историята. Ясно е, ще се чака за ''Метод'' и това е. Когато, тогава. Благодаря, Gia :)

 

Разнообразявам с БЛ аниме. Отдавна не съм успявала да догледам аниме от този жанр. Историята им все куца, за сметка на сладки гушкащи се чибита. Някак съм го надраснала този етап. Предпочитам сюжет, дори и артът да не е хубав.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кое аниме гледаш @voileta? Аз преди години гледах много Яой анимета, но сега никакви. Лятото бях си повтаряла едно аниме на име Love Stage!!, много е забавна, препоръчвам я. ^^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Hitorijime my hero се казва анименцето, Мелис. Различно е доста и като озвучаване, и като развитие. Има много детайли, нещо на което ми е приятно да обръщам внимание. Героите са директни. Набляга се на диалозите. Няма никакво разтакаване. Персонажите реагират реалистично и логически издържано. Романтичните отношения също са развити достоверно. За мен е едно доста добро попадение откъм заглавие. Дано до края задържи така.

 

Love stage ми хареса като арт, но иначе нямам никакъв спомен от сюжета, което значи, че за съжаление не ме е впечатлило.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преводът на Метод излезна с английски сутитри : 

 

Също така и Gcine  е успял да " заеме превода на  Киоши преди той самия да го свали от акаунта си " 

Dark Blue and Moonlight епизод 7: 

Тук

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вмъквам и една информация , макар да  не се отнася за филм или сериал , но все пак е пряко свързана .Днес беше концерта на Xu Weizhou  в Шанхай и за пръв път от вдигането на бана той изпълни на китайска територия саундтрака на Хероин ( Addicted) : Walk Slowly , която песен е  крайна за сериала, преди нея изпълнява  "If Hai has Yin "- началната песен ,която я пеят двамата заедно с Jingyu ( принципно , не сега :D ) 

005uipSPly1fmav30jnhlj32kw3vcwzq.jpg

 

 

"If Hai has Yin" / 海若有因 

Линк

 

Линк

Spoiler

 

Линк2

 

 

Walk Slowly / 慢慢走

 

 

Spoiler

 

 

Също така и първа серия на Сотус сезон 2 излезна без субтитри :

 

 

Spoiler

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Махнали са бан-а върху кое, Gia? Само за песните ли се отнася? Помня, че цензурата напоследък беше допуснала някаква пропускливост, но ми е мъгляво. А и май се отнасяше за проекти в бъдеще. По принцип не вярвам докато не го видя с очите си, но статията изглеждаше надеждно. Скоро ще се разбере. Ще ми се един ден отново да мога да видя Тими и Джони заедно на една сцена. Независимо какво ги свързва, енергията им, когато са заедно е магнетична.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинявам се за неточното изказване , не съм сигурна бан-а дали е свален и по какъв начин би се развило това , но при всяко положение списъкът от песни, който той изпълни, трябва да бъде одобрен от административна единица , отговаряща за тематиката и съдържанието на публичните събития. Ако не е SARFT, то най-вероятно е бюрото по културни афери. Факт е , че щом група униформени държавни лица не нахлуха и не му спря концерта ( за жалост афтър партито на Виктория Сикрет нямаше този късмет) , ясно не е представлявало "заплаха " за обществото и държавните учреждения .Относно бан-а , макар и да е много особена тема , бан има наложен на сериала , както и не съм сигурна  за колко време беше/ е, двамата актъори да  участват в  общ проект .Няма бан наложен на двамата да се срещат във връзка с  лична афери ( бих го сметнала за крайно нехуманна проява ) . Аз лично съм виждала директивата за спирането на Хероин преведена на английски , тогава вървеше заедно с корейския сериал " Потомци на слънцето " - и двата бяха забранени( ако настоявате, ще се поразровя да препратя линк тук ) . Сред международните фенове съм забелявала да се разнася слуха , че на двамата актьори им е забранено да се срещат публично , та даже и би ги арестували - на което разбира се , китайските фенове се смеят ( макар и малко грубо да звучи) .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След подробно преглеждане на филмите, които съм препоръчала установих, че повечето заглавия могат съвсем спокойно да се намерят в различните сайтове за гей и бойс льов филми с едно изключение. Пропуснала съм да ви препратя линк. Филмът е част от поредица на 99films студио като първата част се води Queer Movie 20 , както и установих ,че през 2018г. излиза трети филм. 

Заглавие : Queer Movie Butterfly: The Adult World
Дата на премиера : 18 юли 2015г.
Режисьор: Пек Ин Гю
Сценарий: Пек Ин Гю
Филмова поредина : Queer Movie film series 
movie_image.jpg
Off Topic

1648860_article_99_20151120141309.jpg&ty

 

movie_image2.png&type=sc960_832

 

123535_S09_153849.png&type=sc960_832

 

Off Topic

1523233_article_99_20150831101609.jpg&ty

 

Spoiler

1.png&type=sc960_832

 

%25C4%25FB%25BE%25EE%25BF%25B5%25C8%25AD

 

 

 

Spoiler

Нам Сънг У / Nam Seung-woo / 남승우

untitled.png?type=w2

 

1.png&type=sc960_832

 

Ю Донг Хьон / 유동현

13260962_280885962249980_441594730_n.jpg

 

11355719_1575809149349703_1187565402_n.j

 

10654956_524857544364976_1053584024_n.jp

 

Трейлър: 
 
Мини филм предварителен преглед в Сеул ,присъствие и  въпроси към актьорите.
Spoiler

 

 

Spoiler

 

Интимна сцена зад кулисите : 
Spoiler

 

Фотосесия за постер на филма : 

Spoiler

 

 

Музикално видео / саундтрак: 

Spoiler

 

 

Пълен Филм: 

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...