Jump to content

Момчешка любов


Recommended Posts

Как им се кефите на тея работи направо не ви знам?! Едно на ръка, че BL-то (да не използвам жаргонната дума) е извратено друго, че е противоестествено и в разрез с всякаква логика. Може и да ме наречете консервативен, старомоден или каквото там ви дойде ама тва да гледаш някакви кочове се мляскат и се обясняват в любов ко да ви кажа... пълна излагация с извинение! 

 

Имало едно време една земя, където хората били равни и полът не бил определящ, свободни да изповядват чувствата си, да се усъвършенстват...под онова голямо синьо небе...

Да бе имало ама кога е било това време и къде на някоя друга планета ще е било явно понеже на нашата и в природата при животните и в човешките общества едно на ръка, че е неприемливо друго, че е лишено от всякаква логика и поради тези две неща главно това е отхвърляно и заклеймявано като неморално и погрешно. Разбирам ви че се кефите на любовта и привързаността м/у героите и демонстрирате разкрепостеност и че сте над нещата ама хомосексуалноста си е аномалия както и да го въртиш. Днеска пола не е определящ утре може нещо друго да не е определящо и тогава ще е мазало. Инсеста да речем по вашата логика няма проблеми начи кво толкова нали любов има давай братовчедката, сестрата..абе всичко под ножа!? Щото да речем в тея хентаи конкретно на японците и по принцип порнографията като цяло има сумати фетиши дето могат да се разглеждат като романс и утре да се появи нещо като Tentical love или бог знае какво и пак ще има хора дето да им се кефят щото еди какво си не било определящо. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Към Razzormaw^:

 

 

Съдническият ти тон определено не ми хареса. На мнение съм, че правилно би било да скролнеш с мишката надолу и да не коментираш. Да се прехвърлиш в друга тема, където мнението ти няма да обижда коментиралите преди теб. Разбира се, коментара ти може и да не е обида, но това едва ли те извинява. Да. Имаш право да кажеш: ''Не ми харесва... Противоестествено е...'' и т.н. Всеки има право да каже какво не му харесва и да се аргументира. Но да започнеш с: ''Как им се кефите на тея работи направо не ви знам?!'', за мен е натрапване на мнение, все едно казваш: ''Абе вие наред ли сте?''.

 

Както и да е. Колкото до това колко е противоестествена е гейската любов, ще дам пример за Древна Гърция, където е била на почит и се е смятало, че ако не опознаеш мъжката любов, значи нищо не си познал. Ами римските легионери? Японските самураи? Хиляди примери, че тази любов съществува, откакто съществуваме и ние. Вид проявление, но съвсем не е противоестествено. Колкото до инцеста, той е вид фетиш, свързан с нарушаване на табу - както геранофилията, ската и ред други проявления на любовта. На мнение съм, че ако любовта задоволява и двамата партньори, няма нищо грешно, дори ако това означава да си ядат изпражненията или да се клатят мъже. И аз съм консервативна в известни граници и приемам останалите хора, каквито и да са, но да им натрапвам мнението си и да ги съдя? Не. Нито съм модерна, нито съм за инцеста, макар цяла държава да е почитала именно него. Става дума за Древен Египет, където бракът между брат и сестра е задължителен. Отделен въпрос е кръвосмешението и генетичните болести, но и инцеста не е непознат. Следователно да казваш думата противоестествен в тази тема, звучи нелогично...

 

 

Колкото до темата, още събирам впечатления и гледам филми с подобна тематика, но ще се изкажа едва тогава, когато събера впечатления. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Razzormaw, мерси за това, че сподели мнението си с нас - много ме разсмя!

 

 

Нали си търсехме и мъжка гледна точка и без това - имаме я. Мерси, поне да знаем!

 

А за цитата по-горе: такава земя естествено съществува само в мангите. От там идва и утопията. А голямото синьо небе - хм, там вече трябва да гледаш нещо от жанра - Такуми 5...което ми напомня: гледал ли си изобщо нещо?

 

п.с. не разбрах - коя е "жаргонната дума", която се опитваше да избегнеш...

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щото да речем в тея хентаи конкретно на японците и по принцип порнографията като цяло има сумати фетиши дето могат да се разглеждат като романс и утре да се появи нещо като Tentical love или бог знае какво и пак ще има хора дето да им се кефят щото еди какво си не било определящо.

 

Аз не мисля, че хентая има нещо с истинската порнография.. още по-малко пък с романса. Японците имат други думи и разбирания за порнография, ама "хентая" си е баш до ония най-перверзни и откачени помисли, скрити дълбоко в човешкото същество (и то по-точно мъжката част от него). Все още тепърва имам да виждам такова нещо да го измисли жена..  Не, че съм гледала хентай, ама си имам на идея какво е. Няма начин нещо такова да се вземе като романс просто, защото и целта не му е такава (освен, сигурно, ако не си с промит мозък). Шоунен-ая/ БЛ е романс си е чист романс, от където и да го погледнеш. Едно е да се "мляскат", дето викаш ти, защото се обичат и го доказват (каквато е целта на шоунен-ай мангите и аниметата и БЛ филмите респективно) друго е да граничат вече с перверзните мисли, както е в хентая. Пак казвам -- от едното до другото има разлика, едно е човек да се радва на нещо, защото вижда нещо истинско вътре, нещо, което му е докоснало душата и сърцето, друго е да се радва на перверзни изпълнения. Ако ни броиш нас към тия хора, си в жестока грешка. Пък и само защото сме малко по-отворени във възгледите ни съвсем не значи, че трябва да се радваме на всичко, дето ни се предлага, само защото полът не е от значение (или поне аз така го виждам, не мога да говоря за всички, разбира се). Това вече си е до човек, умствен багаж и т.н. хах.

 

Иначе, хубаво е, че си се изказал по темата, и на мен ми е много интересно какво мислят момчетата, въпреки че честно казано си имам представа какво ще е. Много малко от тези момчета, са видяли каквото и да е, от това, за което говорим, за да се изкажат обективно обаче. Единственото момче, което познавам и което е гледало подобни неща (нз по каква причина, любопитство, предполагам) -- още помня какъв му беше отговорът тогава -- че са му смешни и лигави, хахах. Ма то за него и романсът е такъв, така че..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Черил и как да го кажа по-завоалирано като в действителност се чудя на интереса към тези неща и не мога да си го обясня по никакъв начин? Как да ви потупам одобрително по главата така да се каже като тематиката е в строг разрез с разбиранията и отношението ми по доста въпроси.   :bee:  Щом има тема значи всеки може да коментира, а на мен не ми харесват тея работи. За противоестественото да ме извиняваш ама или не ти е ясно значението на думата или се правиш на ударена. :D Връзката на двама мъже и две жени е портивоестесвена на това, че по принцип човека като вид бозайник според природните му дадености за репродукция е нормална (естествена) под вида мъж/жена от другите две файда няма понеже както вече казах са аномалия.

Razzormaw, мерси за това, че сподели мнението си с нас - много ме разсмя!

Няма проблеми хубаво е че си над нещата! :D Ама айде това ще ми е последен пост, че да не ме пък подгонят с вилите накрая, а пък и все пак казах каквото имах да казвам няма смисъл да се спори повече, а и честно казано не ми се искаше на първо място да критикувам ама тва ми е голям дразнител нямаше как да си затворя очите... :dunno:  :icon_sunny:  

 

...............

Аз не мисля, че хентая има нещо с порнографията.. още по-малко пък с романса. Японците имат други думи и разбирания за порнография, ама "хентая" си е баш до ония най-перверзни и откачени помисли, скрити дълбоко в човешкото същество (и то по-точно мъжката част от него). Все още тепърва имам да виждам такова нещо да го измисли жена.. 

Хентая и порнографията ги дадох просто като пример за източници откъдето могат да се вземат най различни фетиши от които да се тръгне с правенето на игрални филми или сериали в по смекчен вид и възхвалявайки възвишени чувства. Щото така могат да се извъртят нещата с определени актьори, че всичко може да се възприеме за романс и да се възхваляват възвишени чувства като любовта ама пак докато гледаш примерно мъж/мъж, жена/жена, майка/син и т.н. други изчанчени комбинации не може да не ти засвири синята лампа по някое време каквито и оправдания да си намираш каквито и фасади да си слагаш пред останалите..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

 

 Razzormaw, изобщо не се правя на ударена! Дори не знам в какъв смисъл трябва да тълкувам израза '' да се правя на ударена''. Ако имаш в предвид, че в любовта неминуемо трябва да се стига до съвкупяване с цел продължаване на потомството и за това гейовете/ лесбийките са противоестествени, мога само да оплаквам ролята си на бозайник, поне според твоите представи. Вярвам, че любовта може да се прояви навсякъде под всеки възможен ъгъл, но да я класифицирам, не се наемам. Аз например никога не съм вярвала в любовта между мъж и жена, но не натрапвам вярванията си, просто защото приемам, че хората са различни. Седим на една маса (метафорично казано) и всеки вижда под различен ъгъл масата, особено ако на нея има ваза цветя или чаша кафе. Надявам се примера ми да е достатъчно ясен.

Отделно смятам, че спора тук не е по темата и смятам да се изнеса културно без да настоявам, че мнението ми е правилно. Аз мразя лесбийките. Мразя ската. Мразя садо-мазохизма (уау, но едно време маркиз дьо Сад не е мислел така!). Но това не означава, че смятам всичко това за противоестествено. Смятам, че това го има от преди мен и ще продължи да го има и след мен. Примери много. Сега се сещам за комплекса на Едип и този на Електра ( а стига бе, имало го е дори в древногръцката митология!). Противоестествено ли е? Вероятно. Това спирало ли е хората? 'Ми не! И да бърча устни от възмущение, няма да променя нищо.

 

 

 

Съжалявам за спама. Пожелавам лек ден на всички!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Връзката на двама мъже и две жени е портивоестесвена на това, че по принцип човека като вид бозайник според природните му дадености за репродукция е нормална (естествена) под вида мъж/жена от другите две файда няма понеже както вече казах са аномалия.

 

Че е така, така е.. или поне е било -- сега вече обаче аномалията, не е толкова малка, колкото преди.. или по-скоро на тия хора, дето се водят аномалия им е писнало да живеят като отхвърлените в обществото, искат да живеят като "нормални" хора и те.

 

Ако, според теб, единствената роля на човека, т,е, мъжа и жената е да са заедно е да създадат поколение, то може да го наречеш така -- вече същото нещо го могат и двама мъжа, и две жени.. и те могат да си имат семейства (и пак да имаме поколение). Ако общоеството им го позволи, не виждам какъв е проблемът. То винаги ще има хора като теб и като останалите, дето и те ще си намират оправдания да не харесват нещо.. я, че нямало логика, я че не било нормално и т.н. :)

 

 

Както и да е, де, излизаме извън темата сигурно, така че и аз се оттеглям благородно! ^^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Че е така, така е.. или поне е било -- сега вече обаче аномалията, не е толкова малка, колкото преди.. или по-скоро на тия хора, дето се водят аномалия им е писнало да живеят като отхвърлените в обществото, искат да живеят като "нормални" хора и те.

 

Ако, според теб, единствената роля на човека, т,е, мъжа и жената е да са заедно е да създадат поколение, то може да го наречеш така -- вече същото нещо го могат и двама мъжа, и две жени.. и те могат да си имат семейства (и пак да имаме поколение). Ако общоеството им го позволи, не виждам какъв е проблемът. То винаги ще има хора като теб и като останалите, дето и те ще си намират оправдания да не харесват нещо.. я, че нямало логика, я че не било нормално и т.н. :)

Те могат много неща да си искат ама никога няма да бъдат възприемани като нормални и по принцип не биха могли да съществуват без нормално функциониращото общество. Не е въпроса само в поколението става въпрос за начала и допълвания - Ин и Ян ако щеш. Има значение това, че природата ни е оставила разнополова, а не ни е направила хермафродити. Затова и връзката между мъже понеже разглеждаме този случай е за пореден път казвам противоестествена както и да го въртите. Ако бяхме само мъже на Земята, а вас жените ви нямаше нали се сещаш кво става? Това е естественият ход на нещата, а хомосексуалноста е аномалия в поведението както педофилията, некрофилията, зоофилията и т.н.  Казвам ви го това не за да ви изнасям лекции по биология, а за да разберете откъде тръгва проблема и защо по начало на тея неща се гледа така. Аз лично познавам такива хора с такава ориентация, контактувал съм и съм имал напълно нормални приятелски отношения с тях и това е нормално понеже хората са си хора и не би трябвало да малтретираш някой заради сексуалната му ориентация. Но това е докато не ми пречат на мен щото ако почнат такива да се натискат пред мене ще ми стане гнусно и ще изляза от стаята както и в този случай ако ми пуснат такъв филм сменям канала и толкова. И в случаят съм му казал на човека - ок си пич ама тея работи не ми харесват и не ги приемам и той си ме разбра човека сичко 6. Не мога да се правя на широкоскроен при положение, че не одобрявам дадено действие в случая акта на хомосексуализъм. Има разлика между това да ненавиждаш изцяло даден човек и да не одобряваш дадена област от поведението му. Истината е че в днешно време заради страх от законови мерки срещу дискриминация много хора си слагат фасади и се правят, че одобряват нещо, което всъщност ги дразни, но никога няма да се промени факта, че на обратните ще се гледат като на "другите" като на "аномалиите" защото с действията си те са такива. Любовта е едно и също чувство, но има значение кои го изпитват защото някои неща просто не трябва да са така както в случая на инсеста с който дадох пример по горе.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само едно ще ти кажа, никога не казвай никога.. виждала съм хора, хомо, които живеят като семейство (трудно, заради обществото, но за сметка на това щастливо влюбени, мислят да си осиновяват и дете, в скоро време), виждала съм и хора -- "нормално" семейство и детенцето им пита: "татко, вие с мама защо живеете заедно?" Това е понеже детето не може да го проумее, защото на всичките му познати в класа родителите им живеят отделно..  У нас съм сигурна какво ще си кажат хората, дори и без да ги питам, хахах. Аз лично, откакто излезнах от Бг се нагледах на неща, които преди и аз като теб мислех за "ненормални". Времето се мени, обществото също... може да не стане скоро, със сигурност няма да е скоро, но искаме или не искаме нещата се променят - дали е за добро или зло, това вече не мога да кажа, само времето ще покаже, ай гес.
 

Та, това беше от мен по темата. Надявам се още някой смелчага, да се опита да си каже мнението. Ама тоя път ми се ще да е човек, който поне е гледал някое от аниметата или филмите.. въпреки че сигурно искам много, хахах.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Как им се кефите на тея работи направо не ви знам?!"-Razzormaw

Ами и аз се чудя как някои се кефят на филми с кръвища,побоища,съдизъм,ужаси,но-това е.Въпрос на личен избор!И защо трябва да бъде критикуван някой за това,не разбирам!Щом не ти харесва и ти се гади-е имащ толкова богат избор от теми!И,моля,какво значи "нормално" и "ненормално";"правилно"-"неправилно";"добро"-"лошо" и т.н.?Кой ги определя?Всички тези норми ги съдава обществото,в което живеем.За мен е въпрос на личен избор и абсолютно не съм съгласна някой да слага този мой избор в някакви рамки и правила!И в никакъв случай не бих критикувала който и да е за неговия такъв!Защото,я се позамислете-геят в обществото на гейове,нормален или ненормален е.Крадецът между крадци-добър или лош човек е.Убиец е-този,който отива на война и убива някой,в името на нечия кауза или този,който убива за удоволствие,или този,който убие неволно някой?   

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така, първо аз изгледах един такъв филм, защото ми беше препоръчат като много добра любовна история. От любопитство нямаше как да не видя, какво толкова ги впечатлява жените и си извадих някакви свои изводи :) Съвсем нормално е да ги харесват повече момичета. Защо? Ами защото участват красиви актьори. Дават ги как се къпят по няколко пъти, дават ги голи отзад... и прочие. :) Сигурен съм че едно момче повече ще се накефи, ако филма е за лесбийки. В повечето романтични филми които гледаме, малко или много се опитваме да усетим какво чувстват героите. В един гей филм с момичета, е лесно да се вживееш в ролята на един от героите, когато от другата страна е момиче. С момчетата пак има нещо подобно, защото винаги едното момче изглежда по-мъжествено, а другото е с много грим дълга коса и прилича повече на момиче. Така че с определена нагласа можеш да се абстрахираш дори от филм с "мъжка любов". Стига да няма нагледно какво се случва, както беше в boys Love 2. Oбщо взето, филма е много невинен и не се вижда никакъв секс.

 

Колкото до въпросната романтика, мисля че момичетата определено има какво да видят и от какво да се научат. Това е положителното в цялата тази работа. :) Разбира се във филма показват най-вече само хубавите качества на мъжете и е доста идеалистично.Аз мисля че мъжете цял живот обичат по един и същи начин, а жените от един етап почват да търсят мъже по специфични за всяка жена изисквания. С някои изключения разбира се, повечето мъже могат да се влюбят във всякаква жена. Не ги интересува дали тя е образована или не, преуспяла или бедна, забавна или тиха, дали другите мъже я харесват или не, никога не искат да я променят по техен образ и подобие и никога няма да я изоставят ако тя вече не отговаря на тяхните изисквания. Някои жени наистина са като хищници търсещи по-добра плячка, което някакси не ми се връзва с начина по-който обичат мъжете. Колко истории съм слушал за някакви просяци, дето живеят на улицата. Като били по млади имали фирма, фалирали, жена им ги напуснала, взела апартамента...  Та общо взето ако сте гледали този филм, видяхте как той накрая остана до него, въпреки това което се случи. Взимайте хубавите неща и се учете от тези филми, от момчешката любов и вобще от хората. (а не лошите неща, щото мъжете имат и не толкова идеалистични качества, които може би не показват в тези филми. :) Като обичаш някого не трябва да мислиш за себe си.

 

Между другото съм склонен да повярвам, че е възможно една гей двойка да отгледа много по-добре някое дете, от определени "нормални". Да вярно децата могат да задават въпроси като "Как така мойто приятелче има мама и тати, а не двама татковци" и вероятно може да се опита да подръжава на родителите си, до една определена възраст. Но всъщност колко от нас след 13-14 слушаме родителите си? Почти никой. :) Всеки си се оформя както му е писано, според средата и това какво му харесва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер мнение. И Razzormaw добре се е обосновал.

Този филм е много хубав, но според мен това, че жените имали какво да учат не е вярно.

То любовта не я преподават в училище, но има едно определено, както някой каза по-горе,обвито в розов облак романтично усещане, за което си мечтаят по-скоро жените. И тъй като в живота не го намират винаги, си пишат манги.

По-скоро имат на какво да се учат момчетата. Като ги знам какви са в днешно време:

Хулиганчета и играчи, които си лягат по веднъж с момиче...

Абе  -незнам. Според мен си е готин и за двата пола. Мен не ме дразни, че са двама мъже. Дори, да си призная, освен, че ме радва любовната линия, изпитвам и малко хентаи удоволствие :icon_sunny: . Да, горките актьори. Ако е истина, че им е гадно...Но какво като Такуми удари една целувка на Гии, и с това си спечели доста слава? Според мен сделката е много добра.

:) Много явления се пръкват в днешно време, но България си е консервативна още.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде, още един мъж да се прежали да мине под ножа да гледа  :up:

 

Е, не си е обърнал още (предполагам) ориентацията, и не е настъпил края на света, така като гледам :28558:

 

Голямата наблюдателност на демона, естесвено, се е оказала плюс в случая с разшироването на загадките Юношески Момчешки Романси. Абсолютно съм съгласна – красивите герои определено привличат като магнит. Но, нямаме ли и ние право да оплакнем малко очи, след тоновете еротики и порно правени ЗА мъже ОТ мъже? Какво толкова странно има в една невинна целувка и истински романтични чувства изиграни от момчета? Чак и хентаи....бре!

 

А, че мъжете, имат и лоши качества, това го знаем от опит :wacko: . Но в нашия свят, има нужда от идеали, и имаме нужда от това да си припомним кои са изконните ценности – а именно, чистите чувства, споделенанта любов, красотата, както и любовта към знанието (ако сте забелязали е основна ценност в японските младежки романси на които попадам).

 

Razzormaw, просто ми взе и ума и дума!  От сърце съм се смяла във влака днеска!  :rofl:

Много на философия го удари – чак Ин и Ян намеси! И даже биология, бозайници, хемафроди и т.н.! Не ми е много ясна връзката с послените, но както и да е...

 

„Акта на хомосексуализъм“ както го наричаш не за заключава само в такъв, ами в много повече- - като например чувства, смислена връзка, както и сериозни намерения. Нямам намерение нито да споря, нито да убеждавам някого...но само да поясня:

 

„Актът на хетеросексуализъм“ , което би трябвало да е обратното не-аномалното според тебе  поведение, е много далече от нормалностите, за които говориш и за хармониите, като например за нашето уж нормално общество...нали не си пропуснал световните войни например, това че милярди хора нямат дори достъп до нормална вода, и че има хора които умират от глад, когато на дръгия край умират от затлъстяване? Има ли изобщо нещо нормално в това наше обшество. Цивилизация ли е да има престъпност, корупция, убийства, болести и какво ли не друго? Ако това се смята за нормално, тогава, аз нещо не съм в час.

 

„Големия дразнител“ , както го наричаш, си е съвсем нормален и напълно естествен. :D  А това, че е дразнител, дразнител е – и не само за тебе а за много други хора. Затова,  още повече ни харесва да ги видим на екрана, защото често пъти не ни отдава тази възможност...

 

Не знам над кои неща съм, но иначе  все ми казват, че хвърча в облаците – така, че сигурно си прав! 

 

Наздраве!

:panda-145:

 

 

Май основното е „файдата“ – какво точно означава това, си нямам представа -  но  може ли да се печели постоянно?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С позволение, искам да цитирам Мураками:

" Ала в тях се усеща освободената енергия на живия живот, която здравият разум не може да овладее и да държи затворена, като дух в затворена лампа"

 

(Мураками, 2006, "Кафка на Плажа", стр. 75)
 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Научавам нови и нови неща с всеки изминал ден, в който чета мнения в темата. Не знам какво харесвам в този жанр. Но по едно време хетеро двойките ми бяха безинтересни. Дотолкова бях лапнала по тези непознати за мен заглавия. И като всяко нещо с течение на времето се научих да се наслаждавам с удоволствие и мярка. Не гледам всичко на което пише БЛ. Не съм изгледала много, избягвам и доколкото мога пошлите и брутални неща. Не знам доколко корейският вариант на 'Антик' може да се нареди тук, но го обожавам. 'Формула 17', 'Кралят и клоунът', 'Банкогска любовна история' и 'Такуми' са сред нещата, които с ръка на сърце мога да кажа, че са сред най-красивите заглавия от този жанр, които съм гледала и с чиста съвест препоръчвам на всички почитатели. 

 

Всичко което съм споменала и ще дам е с бг субки :)

 

 

Черил, ще ти дам линкче за директно гледане, ако желаеш за Банкогската история. Този филм откакто разбрах, че е сниман с хора набрани от улицата и без професионален опит още повече ми влезе под кожата със своята естественост: 

 

 

 

Може и да е фен сървис, но препоръчвам и банджун драмата на ДБСК. Голям смях пада:

 

 

 

И дори звездите не се притесняват от подобен род отношения. Big Bang и тяхната култова пародия:

 

 

 

И като сме тръгнали да попълваме списъка се сещам за още с бг превод: 'Вечно лято, 'Изчезващи любовници' и 'Красива младеж', които също не са за изпускане ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

O, радвам се много че попълни списъка с тези чудесни попадения. Аз се чудех дали са подходящи - но сега като се замисля именно те ме накараха да се заинтересувам от темата. СМ и много други компани и изпълнители целенасочено и напълно съзнателно създават имидж на "момчешка любов" сред звездите си, а ми се струва, че и на много места е и напълно спонтанно. И ако питате мене- напълно логично от тези забрани да се срещат с момичета и да се държат като светци. 

 

IMG_1244_zps969d2e40.png

 

 

 

И след такива снимки, после как да не станеш фен (независимо дали си момче или момиче) - че то аз обърнах резбата (към момчешка хомоеротика), а съм момиче, пък какво остава за другите. Тази страстна целувка (която много ама много ми приличат на Джунсу и Дже) не знам как иначе да си я обясня, освен с факта, че Дже е все пак-най-красивия мъж на земята, и че няма как да му се устои. Проявявам толерантност, нищо повече! 

IMG_1248_zpsf8cade20.png

 

 

Другата снимка е от краткия филм "Забранена Любов" - просто може човек да умре от смях, и да го побият тръпки от фанатазиите на феновете.

 

 

IMG_1246_zps04873967.png

 

 

После ние сме били виновни...да не сме от камък?

 

IMG_1238_zps6c7342d2.png

 

IMG_1241_zpsb045c568.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така де... Да се включа отново, като сигурно вече досаждам с коментарите си. :) Гледах Boys Love 1 и 2, ''Банкогска любовна история'', ''Без съжаление'', а днес изгледах първата серия от ''Разказите на Такуми-кун''. Вероятно това е малко, но когато добавя към списъка ми всички яои на анимета, които съм гледала, коментара ми би станал доста обемен. Аз по принцип се зарибих към яои още преди години и изобщо целия жанр не ми е никак чужд, но филмите някак си не можех да ги възприема. Всеки знае, че в яои-формата на анимето има две главни разграничаващи се роли на семе и уке, което добавя допълнително драма към оформянето на интригата. Дори и в хентай-картинките на известни анимета е търсен ефекта на семе и уке. Във филмите, които изгледах обаче нямаше такива разграничаващи роли и ефекта отсъстваше. Например в първата част на Boys Love границите бяха размити, а в ''Без съжаление'' напълно разрушени. Тръпка имаше в ''Банкогска любовна история'', а да узная, че актьорите са аматьори, ме изуми прекалено много. Имаше такава химия и съгласуваност между тях, наслагването на драма към по-голяма драма, за което трябва да се похвали добрия режисьор и сценарист, че си ми остава фаворит. Обаче първата серия на Такуми-кун почти ме отказва от жанра на БЛ, главно защото преливаше от чувства, бе сладникава, нереалистична с всичките тези оформящи се гей-двойки, дори мога да добавя, че нямаше никаква драма, ако не бе нотката на инцест в сюжета. Надявам се тези дни на изгледам и другите части, но предвид първата не очаквам да ми харесат. Междувременно тегля този :click: , като се надявам да ми допадне.

 

Може би съм прекалено голям фен на яои, та за това не мога да погледна на филмите с вашите очи, но въпреки всичко жанра като цяло ми допада! :)

Редактирано от acabaca
http://www.easternspirit.org/forum/index.php?showtopic=836
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дай им шанс. Следващите може би ще ти харесат. А това, което теглиш на Такеши Миике не е никак сладникаво. Ще останеш поразена. :)

Би ли ми казала от къде гледа "Банкокска любовна история?"

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...