Jump to content

Recommended Posts

:28558:  Стига де, карате ме да сквернословия. Обичам Харума Миура и то много, обичам Koizora и него като Хиро, влюбих се в Bloody Monday и Фуджимару , за Казехая май е излишно да говоря( първите ми три японски филма). Миура е виновен да се побъркам на тема японско, да прогледам сериали и изобщо да преоткрия романтиката като жанр.........но именно в последните серии не успя да ме убеди, че е искрен, влюбен и страда. Щом продължавам да твърдя, че Джин ( фенките му, да не ме кълнат, защото към въпросното дърво имам огромен сантимент) беше по-достоверен положението е тежко. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен сериала много си ми хареса пък, и второстепенните истории и всички маймуни :). Края го гледах три пъти :). Просто накрая се радвах заради Рьоко - тя ми беше интересна и мила и близка, с нея съпреживявах, и се радвах понеже тя си го избра и тя си му се радваше. Харума ми доскуча не като актьор или "цвете-принц", ами избледня като образ в историята - с него, без него, все тая, мацката щеше да си е все така готина, щеше да върви напред и наново. Някак си тя се събуди, влюбвайки се, но обекта на любовта и нямаше значение. Не мога да преценя по сценарий ли беше така или просто Харума не можа да влезе с достатъчно сила на празното място...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много забавно сериалче, пак започнах да се увличам по японците. Едно не ми хареса..

 

Младежчето и Сакура си отиваха, но по-скоро като сестра и брат, но да речем, че и като двойка изглеждаха добре. Обаче те наблегнаха супер много върху скандалчетата на Тачибана и Кин и до самия край си мислех, че ще свържат някаква любовна нишка между тях и финалът ще е за тях двамата.

 

Много жалко, но играта беше добра. :cry:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е лошо филмчето, но аз така и не мога да им свикна на начина на изразяване и жестикулиране на японците :( много груби ми идват на моменти, ама то ще да е от корейската "промивка" :). Като цяло става за разтоварване, но нищо повече. Тази Пепеляшка я чаках до последно, да й оправят вида, но така и не дочаках.

Леко и неангажиращо B) .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер забавен и свеж сериал ... влюбих се в артистите и най вече в Харума. Заради него гледах и драми ... за съжаление ни напусна ... Ще ми липсва ... чаках новия му сериал ... поне ще го запомня с усмивките и топлите чувства с които ме дари  ... сериала не е за изпускане (Поне за мен) ... така съм се смяла  с тази шматка главната актриса ... напомня ми на една корейска актриса ... 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как Рьоко се връща на малкия екран с провокативно заглавие по Нетфликс - Kingyozuma. Надявам се да е по-стойностно от пародията, която предложи Сайто Такуми преди 2 дни!

Прекрасни артисти виждам в каста! Андо Масанобу, Уакана Мацумото,  още много други. Юки Кубота също се появява.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...