Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

Monstar (2013)

Страна: Южна Корея

Също така известен като: Monseuta

Година на излъчване: 17 май 2013 - 2 август 2013

Време на излъчване: Петък 12.00

Жанр: Музикален, Комедия, Романс

Канал: Mnet

Епизоди: 12

Режисьор: Kim Won Suk

 

Участват:

Yong Joon Hyung (Highlight) - Yoon Sul Chan

Ha Yeon Soo - Min Se Yi

Kang Ha Neul - Jung Sun Woo

Kim Jae Heung
Lee Hee Jin - Dok Go Soon
Dahee
Kim San Ho - Choi Joon Goo
Kim Sun Kyung
Kim Min Young - Sim Eun Ha

Lee Sung Min

Yoon Jong Hoon

Ahn Nae Sang като Han Ji Woong

 

Резюме: “Monstar" описва живота на обикновени тийнейджъри, сблъскали се с много трудности в живота си, лекуващи се чрез силата на музиката, и борещи се по пътя към славата. Юн Сол Чан (Yong Joon Hyung) е вокалист на групата "Man in Black". Той носи дълбоки рани в себе си и не изразява чувствата си. Заради горещия си нрав винаги се забърква в неприятности.

"Monstar" е първата драма на музикалния канал "Mnet".

 

 

Свали с български субтитри :subs: :click: :click:

 

Онлайн с български субтитри :subs: :click:

 

Свали с английски субтитри :click: :click:

 

Свали с руски субтитри :click:

 

OST :click:

Еха, музикална драмичка и то на такъв канал, дано си струва... :xaxa:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това само като му прочетох сюжетната линия преди месец-два, когато се появи новината, ми стана ясна ученическата картинка, но все пак заради Жокера, ще го гледам. Първата му роля в сериал, а и като видях как са описани чертите от характера на героя му - много мъчен ще е милия, кой знае и какъв любовен драманс ще заформят по корейски, но да видим как той ще се справи с ролята. Гледах наскоро и кадри от снимачната площадка.
Групата "Men In Black", на която Jun Hyung ще е вокалист, ще се състои от петима души, като останалите четири момчета са от BTOB - Lee Min Hyuk, Yook Sung Jae, Lee Chang Seob и Lim Hyun Sik, така де Cube Entertainment сериал. Дано в някой от епизодите да има и гостуваща звезда от BEAST. Съгласна съм на Lee Gi Kwang.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да помръдна малко темата, че без това утре започва.
Днес в туитър-профила на сериала пуснаха нови снимки на главните действащи лица. Заглавието ще се превежда веднага на английски, видях, че във viki.com само това чакат и се надявам, тъй като това ще е и първия сериал на музикалната телевизия Mnet, да се получи нещо добро.
Момичето в главната роля е ново лице, сега се налага, но от снимките, които видях - много красива и нежна. Чудна е. Разбрах, че героинята й, ще пристигне от Нова Зеландия в Корея, като нова ученичка, a Жокера ще бъди влюбен в нея (какво ще гледаме иначе 12 епизода, един влюбен вокалист на група, който в случая и трудно ще изразява чувствата си). Вижда се и от постера, че ще заформят любовен триъгълник.

fde54e38e243d870.jpg

ecb31aceb26bcac4.jpg

fc80a55c9d8df758.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да напиша все пак, може и да има други освен мен, които чакат старта на сериала. Вчера не се излъчи първи епизод, както бе обявен и естествено имаше много разочаровани и учудване какво става. Сега погледах туитър и са обновили информацията, излезли са с новина. Сериалът все пак ще стартира, а новата дата е 9 април, от 18:00 ч. корейско време. Имаше слухове вчера, че ще го отложат за май месец, но за радост все пак ще започне съвсем скоро.

От толкова чакане, дано представянето на Джун Хьонг не ме разочарова, въпреки че не е актьор, вярвам в него.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След като на 19 април сериалът отново не стартира, а излъчиха само кадри от снимачната площадка, то днес най-после имаме и точна дата от Mnet.

На 17 май (петък) е стартът (вече официално) на Monstar. Пуснаха го и в Туитър, както и снимка с Жокера. Цял месец още, но поне вече знаем точната дата, която е обявена и в сайта на продукцията. Сега остана и да получим една добра музикална корейска драма...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С какво ни изненадаха mnet преди няколко дни...Песента е на Beast - Beautiful Night, но в изпълнение на младежите от MOnstar.

 

 

Mалко снимки още да сложа

 

tumblr_mlwxiftBaK1rjpdbno1_500.jpg

 

 

 

 

Това е Dahee от GLAM (дебюта им е от 2012)

tumblr_mly6z0FkCt1rmr7x4o1_400.png

tumblr_mly6tbLl4S1s35ssvo1_500.jpg

tumblr_mm01y6FAzq1spp7h6o1_500.jpgtumblr_mm01y6FAzq1spp7h6o2_500.jpgtumblr_mlsz0yLCfq1rphwnwo1_500.jpgtumblr_mlsz0zwLDM1rphwnwo1_500.jpgtumblr_mlsfwxjEaX1qfxl04o3_1280.jpgtumblr_mlsfwxjEaX1qfxl04o4_1280.jpg
 

 

 

 

Нещо интересно,което излезе днес че е имало целувка и е  била снимана 6 часа?:D

 

tumblr_mm24lhq3lO1rva5t1o1_500.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сигурно 6 часа са чакали девойката (която всъщност виждам, че не е главната героиня) да излезе от притеснение, че да направят сцената, която е само няколко секунди.
Интересна музикална драма, много приятно ми стана като чух да звучи Beautiful Night. 17 май наближава, продължават да качват видеоклипове с откъси, дано и да си струва, защото рекламата е голяма.

Днес излезе най-после и постер на сериала.

cec1a24a5769f813.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Макар,че 17 е далеч имаме вече и първи трейлър


 



 


 


Какво е ставало зад кадър при заснемането на някои сцени


 


 


 


 


Всички персонажи:


 


tumblr_mm2l93I5TD1s35ssvo3_1280.jpg


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес по Mnet се излъчи спешъл на Monstar, който бе с продължителност 43 минути, един вид като начало преди самото начало. Видях много сцени от сериала, как е заснет, какви са ги вършели, това бе и така да се каже като официално представяне на това, което вече ни очаква от следващия петък. Видях и Джун Хьонг в сцени с останалите четиримата членове на групата, на която той ще е вокалист "Men In Black". Така са ги барнали в главите и Чангсоп, Минхьок, Хьоншик, Дже, нагримирани, нафризирани, с изпълнение и на сцена, и подобаващите крещящи до изнемога почитателки.

Фен съм и аз на групата "Men In Black", в момента, в който разбрах и за нейното "създаване" преди няколко месеца.
Сериалът е с на излъчване - 21:50 ч. корейско време и ще се излъчва освен по музикалната телевизия, но и по tvN.
Режисьорът и сценаристката на Sungkyunkwan Scandal стоят и зад Monstar.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Състояла се е прескоференцията на 13 май. Утре започва...Излезе информация,че всяка седмица от всеки епизод ще избират песен и ще я пускат. Има OCT които са композирани от самия Junhyung .

Също така ще чуем версията на  Junhyung и Ha Yeonsoo  на  песента на суб групата - Trouble Make (Хюна (4minute) & Hyun-seung (b2st)) -  "Trouble Maker" ..

Да онази дълга целувка наистина не е с главната актриса ами с Jooyeon от Аfter School. Сега гледам,че фенове недоволстват защо тя не е главната или поне да фигурира в каста. Според мен може би са и предложили някаква главна роля , но се чува че скоро After School ще се завръщат и може би  затова се е отказала примерно ..

 

tumblr_inline_mmstn9jzsY1qz4rgp.jpg

 

 

 

tumblr_mmria8dBxk1s8sq4mo7_500.jpgtumblr_mmqgl5i0VI1rmr7x4o1_1280.jpg

 

 

 

Още снимки:

 

 

 

tumblr_mmsqa7RvPn1rr6qjxo1_500.jpg

tumblr_mmucoegkfX1s35ssvo1_500.jpgtumblr_mmlrk35pwL1s2k1auo1_500.jpg

tumblr_mmoh8q5og51qzjehuo1_500.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаме вече първия OCT от тази драма. .Тя е с участието на  BEAST, BTOB, Ha Yeon-Soo и пеят Past Day


 


 


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не зная кога имат намерение да пуснат официално субтитри на английски, но все пак верните B2UTY днес изкараха и качиха преведена версия на първи епизод.
Изгледах епизода отново, отново след старта в петък и напълно схванах картинката, разбирайки и всичко дума по дума. Повторението е майка на знанието.

 

Ще изгледам всички дванайсет епизода, но заглавието за мен е задължително най-вече и само като фен на BEAST. И съм доволна и не съм доволна от първи епизод.

Не съм доволна, защото историята не е нищо ново под слънцето, омръзнало ми е от подобни ученически романтични истории, а тук и музикални, но съм доволна от представянето на Жокера, който очаквах да е много, много по-зле, предвид че това е първата му роля, също и главна (онова недоразумение миналата година с включването за краткo в Salamander Guru с Мьонг Су, не го броя).
Ролята в Monstar е била предложена на Джун Хьонг лично от режисьора, който е искал музикант, дори без опит пред екран, но който разбира и се занимава с музика професионално. Това все пак е преди всичко музикална драма и звучат наистина много добри парчета в нея.
Джун Хьонг се представи много добре от видяното в първите 80 минути, въпреки че не е актьор. Ролята му е и комична (има много смях с него), няма и да му е трудно да се справи до финал, а и откривам и прилика между героя му и това, което е той, Жокерът, който познавам извън музикалната сцена. С няколко думи - влязъл си е в ролята на надутата звезда, преследван от изтрещели почитателки (това му е познато). Иначе си построиха веднага любовния триъгълник корейците, вкараха си веднага и драмата (типично по корейски, имаше и ревове), музика, комични ситуации, с две думи - корейски миш-маш, от всичко ще има.
Канг Ханъл веднага ми хвана окото. Ммм... мисля, че той ще е откритието за мен тук. Не съм го гледала до сега, но браво на него. Главната героиня е много симпатична, нежно и крехко момиче, харесва ми.
И относно тази прословута 6-часова целувка... Видях сцената и се смях на глас. За първи път виждам целувка с палец, хаха.

Та, ще гледам до край, не е върха на сладоледа, но заради Жокера си струва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен ми хареса ...Да не е кой знае какво ново но пък всички младоци се справят добре.. Прослувата целувка с този пръст съм я виждала разкрита в друго предаване,че доста от целувките се снимат така :D


 


Днес излезе втора част от OCT.... Основните гласове,които чуваме са на Junhyung  и  BTOB’s Minhyuk, Sungjae, Changsub и Hyunsik


 


http://vbox7.com/play:3038607bf7


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добър ученически, музикален и забавен сериал с една-две щипки драма, по корейски. Втори епизод дори ми хареса много повече, а Джун Хьонг продължава да ме изненадва с ролята си. Всички млади актьори (и не актьори, а певци) се справят отлично. Главната героиня Мин Се И (ролята, която се изпълнява от Ха Юн Су) ми е много симпатична. Красиво и нежно момиче. Не е типичната корейска дразнеща и емоционално нестабилна героиня, която постоянно задава сама на себе си титаничния въпрос "Ottoke? Ottoke?" и чупи пръсти и стойки.
Джун Хьонг радва с комичните ситуации, в които изпада героят му. Ей, добър бил, добър, да не повярваш. И тримата актьори до тук от BEAST са само за похвали (Ду най-много, Жокерът сподели, че се е съветвал с него за ролята си). Канг Ханъл е откритието за мен, както и момчето, което наричаха "радио" и принуждаваха да пее - актьорът се казва Канг Уи Шик. Тормозен е от съучениците си и около него със сигурност ще има драма, особено и след побоя във втори епизод. Изпълнението му на финал в първи епизод едва не разрева и мен, много емоционални кадри.
Песните, които звучат са истинска наслада (особено двете финални изпълнения в епизодите, в класната стая и на конкурса) и дано някъде по средата сценаристката и режисьорът не объркат конците (струните) на тази продукция.
Trouble Maker в изпълнение на Джун Хьонг и Юн Су. Хареса ми, превръща се в BEAST–сериал.
Доволна съм. Ако в първи епизод бях малко мрън-мрън, сега вече историята ме грабна и очаквам с интерес следващият петък, за да разбера как ще отвърне на удара Жокера, до тук е все прецакан. А колко е влюбен само, влюбен и отнесен, хаха. Много смях има с него. Браво.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трети OCT e с участието на Ha Yeon Soo, Kang Ha Neul и едно младо  детенце участник от The Voice Kids - Kim Cho Eun..Където пък от своя страна Йособ беше един от треньорите, но май тя не беше в неговия отбор. Песента носи името Atlantis Princess


 


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ким Чо Ън бе в отбора на Со Ин Йонг. Тя си избра нея като треньор, веднага след изпълнението. Ким Мьонг Джу, която спечели Voice Kids, бе част от отбора на Йосоп, т.е едно от децата, които бяха под негово ръководство.

Всички изпълнения от сериала се качват в

, още в петък в деня на излъчването на новия епизод. Това изпълнение на Atlantis Princess, всъщност е песен на BoA от 2003 г.
Тази седмица, в трети епизод, звучаха и откъси от Rainism на Рейн, Brown Eyed Girls с Abracadabra, SHINee - Replay, 2PM - Heartbeat, Wonder Girls - Nobody, в сцената, в която Гю Донг (ролята се изпълнява от Канг Уи Шик) си
като дете пред своите съученици.
Мен ме впечатли много изпълнението на финала на втори епизод на Ха Юн Су и Канг Ханъл, което ми подсказаха преди дни (благодаря), че всъщност е и част от саундтрака на сериала Bicheonmu. В трети епизод отново ни показаха същото изпълнение, само че този път като част от
.
Добър сериал, доволна съм от всичко показано до тук, но винаги имам и едно голямо "но" на ум, щом става дума за корейска продукция. В кой ли момент ще ме изненадат неприятно... Отново имаше и комични ситуации, особено кадрите с Господин Звезда, епизодите не са скучни, а музикалните изпълнения са голямо удоволствие.
Много бе забавен Джун Хьонг в кадрите, когато ги караха да признаят за "престъплението", а той повтаряше само "Аз съм звезда". От това, което предстои следващата седмица, в четвърти епизод, чух, че ще звучи и Will You Be Alright? на BEAST.
 
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Naega jeil jal naga... Bam Ratatata Tatatatata, Bam Ratatata Tatatatata...

Не изпадам във възторг от I Am The Best на 2NE1, но тази версия, която видях във вчерашния 5-ти епизод, признавам, че ми хареса.



Епизодите на английски вече се превеждат за няколко часа. Добрите ми впечатления от този ученически сериал продължават. Доволна съм, дано е така и до финал. Видях от това, което предстои следващата седмица, че любовната треска, която вече тресе Господин Звезда, ще го принуди най-после да започне и да действа, хаха.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Впечатлена съм от Дахи от група GLAM в епизодите на Monstar. Това момиче има прекрасен глас, а и макар че е дебют за нея и като актриса се справя повече от добре от много набедени за актриси корейки. Преди минути изгледах новия седми епизод и ръкоплясках на изпълнението й.

Сериалът върви много добре (за корейска продукция) и се радвам, че се съсредоточават върху музиката, различните изпълнения, битката между двата отбора и по-малко на романтичната нотка, макар че без нея видно няма да може, все пак Господин Звезда трябва да получи момичето, но и това не е сигурно (никога не мога да съм сигурна, не изгледам ли и последната секунда какво е решил корейският сценарист в пакет с корейският режисьор). Благодарна съм и че не са разболели никой все още, няма големи локуми, но и да не казвам голяма дума, защото има пет епизода до финал, а дори за един само са способни да съсипят всичко, дори и в музикален сериал.

От всички млади актьори съм доволна. Историята (за приятелството, обединени, макар и толкова различни, но в името на една идея, цел) колкото и да е шаблонна ме радва и привлича вниманието ми като зрител. Не е само интерес от мен като фен на BEAST, сериалчето е добро, иначе до сега да съм го сложила на дузпата или да съм го изпратила на скамейката.

 

Финалното изпълнение на Дахи от вчерашния седми епизод

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчерашният 9-ти епизод буквално ме приспа. Толкова бавно и мудно се развиваше действието, че усетих, че се прозявам на някои сцени. Вървим и мълчим, мислим (макар че какво ли има да му мислим), ревем, аз те обичам, ти ме обичаш и все нещо не ни достига да си признаем. Айййгуууу, последните три епизода ще са истинска мъка, след като стана толкова любовно. И тук всичко вървеше добре до седми-осми епизод и отново... не е за говорене.
Ще избутам и последните три епизода, но само заради Джун Хьонг. Остава ми поне удоволствието от музикалните изпълнения.

 

 

Целувката на финал от господин Звезда не беше върха на сладоледа, но да се радваме, че поне не беше и с палец.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм на същото мнение, че 9 епизод мина толкова бавно. По-дяволите аз на тая целувка не се забавлявах отколкото в по-предните епизоди някъде когато тръгна да я целува и се спря. Но сериала доста добре се разви типично по корейски. Само, че тука имаше буквално четириъгълник  :28558: .Да се надяваме, че ще стане нещо по различно от сълзи и мълчене.

Не ми се ще да се мъча да го гледам сякаш са ме вързали и ме карат да го правя! :slap:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...