Jump to content

Recommended Posts

Мммда, тоя сериал нещо и у мен буди хейт към повечето герои.

 

Главната е абсолютно неосъзната тъпа шутка. Виждаме я само как се мота нагоре-надолу, неспособна самостоятелно да постигне нищо, освен да се провали дори като сервитьорка или да се предложи себе си за погасяване на дълговете. Приема помощ с пълни шепи и се прави на интересна, колкото може. "Опонентката" й също явно е умствено изостанала ку*ва - да се подвизава като гадже на някъв мафиот, докато сваля подчинения му, пък после 7 години да не зацепи, че пичът не я иска... Малкото келеме от "Станфорд" - също безполезен боклук, не само се правеше на големия мъж, но и провали единствената сделка, за която уж вложи всичко от себе си. И неизвестно защо вини за всички проблеми на света онзи, който му е платил образованието и му е дал жилище и високоплатена работа. "Отрицателният" мафиот - също малоумен, и той чакал 7 години някаква, дето пет пари не дава за него. С тия 7 години ме оставиха с впечатлението, че е имало ЕДНА година, в която магнитните бури са предизвикали нелечимо влюбване у всички и дотам са приключили взаимоотношенията им с противоположния пол. Великият батко на малкото леке - и той полуидиот, при това агресивен. На кого ще му хрумне да УБИЕ мацката, за която се карат братчето му и най-доброто приятелче, за да реши проблема?! А сега се установи, че дори е пречил на братчето си да се запознае с баща си - богат и търсещ детето си. Пък какво да кажа за родителите на главната - майката се подмазва и пищи от възторг, стига зет й да е богат, не работи, плюе публично мъжа си, че е неудачник... за което е донякъде права, щото пък оня с великата си "гордост" не само не може да издържа семейството си, ами и себе си дори. Тъпи отрепки и двамата - неспособни да се оправят с живота, натрапващи мнението си постоянно и за всичко... Нищо чудно, че са родили тази грешка на природата, аса главната героиня. Майката на главния - пак парцал, дългове-мългове, зарязала си и двете деца самички, и то поотделно, WTF? Но поне нея я виждаме да си бачка нормално, издържайки се, дори да проявява човешка добрина към малкото танцьорче и да отбягва синовете си в тяхна полза.

 

Няма един човек като човек в този сериал, някой будещ поне минимално уважение към личността си, освен главния. Пълна трагедия.

 

Май само главният остана в графа "положителни и не крайно тъпи", макар че и в неговият образ се постараха да вкарат малоумщина. На фона на идиотския сценарий не ми стигат силите да се ядосвам от тъпа актьорска игра. Май го гледам това недоразумение, само защото "Nine" свърши и няма друго.

хахахаха....... :rofl::up::28558::xaxa:

По добър коментар за този сериал не срещнах...моите адмирации

п.с. ...но смятам да си го догледам :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз го зарязах.Толкова ме изнервяха всички малоумия и малоумници в сериала, че дори нищо за гледане да няма ,това не става, дори и с превъртане.И не виждам кое му е реалистичното, освен едно- всеки иска да е богат :28558: .

 Щом смяташ, че в основата са парите, ясно колко си гледал/а. И... нямам думи за тези "ммммаалоумници! :28558:

Позавърза се, и онуй намусеното малко живна, разбра накъде духа вятъра.

Опитах се да се поставя на мястото на всеки един от героите и останах изненадана, че може би точно като всеки един от тях щях да реагирам.

Много си го харесвам сериалчето и си му чакам развръзката.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сигурно проблемът ми е, че НЕ БИХ реагирала като никой от героите. От моя гледна точка само главният се държи що-годе адекватно. Иначе - да, в съвременното общество хич не е трудно да попаднеш в среда и мешавица от неадекватни хора:) Но ако потърсиш, все ще се намерят поне двама-трима, които да са в час! Тук нещо ги няма, статистиката е доста отчайваща. Всичките са в една "безизходица", от която сякаш не им се мърда наникъде по собствена воля. Седем години дори!

 

А на zlatinab1 - мерси за съпричастието :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започнах сериала без особени очаквания, отбягвах го главно заради Шин Се Кьонг, която не ми е особено любима актриса. Но след като го изгледах мога да кажа, че е страхотен. Много ми хареса. Това е драма за хората с техните комплекси, страхове и мечти. Една история за любовта и приятелството. В този сериал Сонг Сънг Хон ми хареса може би най-много от всички други сериали, който съм гледала с него. 10/10

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми е странно, защо изобщо спорите? Никой не ви кара нито да гледате сериала, нито да го харесвате. Просто е различно, когато гледаш сериал, докато го излъчват, защото тогава можеш да предполагаш какво ще стане, да обсъждаш кой какво и защо направил. И ние, хората, на които им харесва, точно това правим. Никого нямам намерение да убеждавам. Сега като го изгледах целия, вече съвсем друга ми е оценката. Промених си изцяло мнението за актьорската игра, беше перфектна, даже и Шин Се Кьонг. И за героите също, докато го гледах си променях на няколко пъти мнението, просто така е замислен. Минах през цялата гама емоции- смях се, ядосвах се, плаках, мразех ги, обичах ги,възмущавах се, наслаждавах се, съжалявах ги, мило ми ставаше, забавно ми беше. Общо взето предизвика у мен емоциите, заради които гледам корейско. Много се замислих за клишетата, с които сме свикнали и за начина, по който тук ги разбиха на пух и прах, замислих се, че има и друга гледна точка на нещата, накрая дори си изчистих предразсъдъците. И сега много ми се говори за края 

Добре, уж щастлив, отворен край, всички бяха доволни. Обаче за да стигна до тези приятни 10 минути, на последните 2 епизода си изплаках очите. Може би по-скоро от умиление и жал, плаках за майката, за бащата, за сина, за другия син, а за Бек Сонг Джу какъв рев беше. И се запитах- щом ще рева 2 часа, защо са ми тези хубави 10 минути? Има ли някой, дето също е плакал, да сподели? По принцип краят ми е безразличен, повече ме интересува развръзката, а тук точно на нея много плаках, така че не съм много сигурна хареса ли ми краят или не. Пък и стана точно това, което казах: Ако си изчистят комлексите и пробват пак, може и да им се получи. И те така и направиха, обаче получи ли им се?

 

 

И две независими мнения на други хора, не знам кои са, не съм им искала разрешение, затова махам никовете им:

 

(Супер потребител) написано на 2013-06-04 07:45:25 GMT-
Сериалът е жесток! Кои са пък тези, дето са го гледали и не им харесва? Сигурно ей-така са щракнали нисък рейтинг, без да следят сериала- друго обяснение няма!

на 2013-06-12 09:26:53

РАЗСТЪРЩВАЩА ДРАМА.НАЙ-ДОБРОТО ОТ ВСИЧКИ КОРЕЙСКИ СЕРИАЛИ,КОИТО СЪМ ГЛЕДАЛ. НЕ ЗНАЯ ЧИЯ Е ИДЕЯТА ЗА ПОДБОРА НА ФИЛМА,НО МИСЛЯ ЧЕ ТОВА Е ПОПАДЕНИЕ В ДЕСЯТКАТА.ТЕМАТА Е НЕВЕРОЯТНО БЛИЗКА ДО БЪЛГАРСКИЯ НАЧИН НА МИСЛЕНЕ. ЗАНИМАВАМ СЕ ПРОФЕСИОНАЛНО С ИГРАЛНИ ФИЛМИ И СМЕЯ ДА ТВЪРДЯ,ЧЕ СЦЕНАРИЯ ,РЕЖИСУРАТА,МУЗИКАТА,СЦЕНОГРАФИЯТА,КАКТО И ВЕЛИКОЛЕПНИЯ АКТЬОРСКИ СЪСТАВ СА НА СВЕТОВНО НИВО. ОЩЕ ВЕДНЪЖ ПОЗДРАВЛЕНИЯ И БЛАГОДАРНОСТ!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е,само едно не мога да разбера,защо  хора ,които не харесват сериала и го плюят,накрая казват,че все пак ще го доизгледат :dunno: 

Както казва lussy792000 ...не харесвате...не гледате !!! Просто е ...!!!

А аз да си кажа,като цяло хареса ми сериалчето-хубаво начало,е да малко разтеглен по средата,но пък последните епизоди за мен си бяха много добри и като сюжет и като актьорско изпълнение :up: А и финалът,макар и очакван,беше приятен все пак....

Искам да благодаря на целия екип на SSH BULGARIA...продължавайте да ни радвате  :kissx: 

   
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На този сериал според мен перфектно би му паснало мотото " Очаквай неочакваното"

Толкова промени ,обрати,тъкмо си мислиш,че това е така или еди -кой-си е такъв и хоп- точно обратното се случва.

Не си и представях такъв финал,малко се подведох по сватбените снимки,пуснати из разни сайтове.Но определено краят ми хареса.

Може би не очаквах подчертания контраст между доброто и лошото у всеки от героите,имаше много подвеждащи ситуации,думи и уловки.

Абе,хареса ми,особено последните 4 серии,бих го гледала пак след време и съм сигурна,че ще мога да му се насладя,защото сега не успях от толкова много изненади.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей, какво толкова, някой е намерил слаби страни в сериала или пък не се е накефил:) Нямаме ли право да изкажем мнението си?:) Никой не спори, просто различни хора са изказали различни мнения :beer: Или е позволено само "евала" да казваме? ;) Мир и приятно свободно общуване на всички :kissx:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей, какво толкова, някой е намерил слаби страни в сериала или пък не се е накефил :) Нямаме ли право да изкажем мнението си? :) Никой не спори, просто различни хора са изказали различни мнения :beer: Или е позволено само "евала" да казваме? ;) Мир и приятно свободно общуване на всички :kissx:

 

Много ми е трудно да разбера, защо се засягаш. Мисля, че първите страници потвърждават, че никой на никого не пречи да не харесва сериала. Това си е съвсем нормално на едни им харесва, на други не. Точно затова и хората се радват на други места, за да не пречат на недоволните тук. Добре, аз приемем и твоите, и аргументите на другите, защо не им харесва. Но ако не ги споделям и не ти отговоря с (както ти сама се изрази) хейт, значи ти преча да говориш свободно!? От друга страна всеки, който каже, че му харесва, бива замерян с аз не го гледам, някакви лагери благодаря за подкрепата и т.н. (сякаш състезание за най-гледан сериал правим) :28558:  Затова се чудя какъв е този спор, че щом на един не му харесва, и на друг не трябва? Всеки сам си решава какво да гледа и какво да харесва и може да го изрази, без да се чувства ограничен, ако друг е на друго мнение. Няма нужда от лагери, не водим битки тука, просто си споделяме едно и също хоби- гледане на азиатски сериали и филми, нищо повече.
 
И за да не съм само със спам, някой горе беше казал, че всеки иска да стане богат. Напълно съм съгласна. За хората, които искат да станат духовно по-богати едно интервю по повод сериала  :na2:

Интервю от 11.06.2013

Актьорът Сонг Сънг Хон твърди, че е много горд с колежката си Шин Се Кьонг за това, че е е изтърпяла ситуацията да бъде с двама мъже едновременно.

В интервю относно драмата "When A Man's in Love”, Сонг Сънг Хон казва: "Гордея се с Шин Се Кьонг, тя работи упорито въпреки многото слухове около нея, които я разстройваха.

Ако добра актриса играе характер, който хората не харесват, може да получи и лична отрицателна критика. Това е, което се случи с Шин Се Кьонг, когато играеше ролята на Со Ми До в драмата. Преди да започнат снимките на "Когато един мъж обича" тя знаеше, че героинята й ще направи зрителите нейни врагове и точно това се случи. Зрителите станаха врагове не само на героинята Со Ми До, която предаде Хан Те Санг, но и на самата актриса.

И допълва: "Шин Се Кьонг беше много критикувана, а отгоре на всичко и изтощена от снимките на драмата. Няма значение, че става дума само за сериал, такива думи нараняват човек. Но тя се държеше така, сякаш не й пукаше. Не знам какво й е било отвътре, но твърдеше, че всичко е наред. Толкова се гордея с нея".

"За първи път работя с нея, но тя изигра ролята си точно, както беше замислена- героинята и от началото до края никога не е харесвала Хан Те Санг. Не беше едновременно с двама мъже, тя беше сигурна, че обича Дже Хи. Тогава не забелязвах възрaстовата разлика между нас. Шин Се Кьонг имаше възможност да избере края на драмата, но тя избра да остане отрицателен герой. Надявам се зрителите един ден да й простят за характера й на обърканото момиче Со Ми До".

"Йон У Джин (бел.актьорът изиграл ролята на Дже Хи) също изтърпя доста критики по време на излъчването на драмата. Знам, че зрители са казвали неща като: Как може да предаде този, който му е като брат и му е помогнал толкова много? и други такива. Аз на негово място бих казал, че не мога да продължа. Но У Джин и Се Кьонг се справиха добре с критиката. Нито веднъж не показаха притеснение".

 

source: hancinema, KDramaStars

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

E точно това имах предвид - да няма лагери и битки :28558: От кой точно ухилен смайл в мнението ми реши, че съм се засегнала? :) Не съм, а това за свободата на словото го казах поради следните коментари:

 

"Много ми е странно, защо изобщо спорите? Никой не ви кара нито да гледате сериала, нито да го харесвате."

 

"Е,само едно не мога да разбера,защо  хора ,които не харесват сериала и го плюят,накрая казват,че все пак ще го доизгледат dunno.gif 

Както казва lussy792000 ...не харесвате...не гледате !!! Просто е ...!!!"

 

Тези коментари не се отнасят до сериала, а са спорене с мнението на нехаресалите го. И точно тях визирах ;) Peace;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами щом всеки път се захващаш с мой пост, значи нещо ти пречи.

И извинявай много, ама кой гледа и кой не гледа сериала, никого не го интересува. Точно това казвам, че тук не правим състезание. И коментари от сорта "аз го спрях" не виждам що за мнение са. Статистика ли трябва да водим кой гледа и кой не? Затова казвам, че няма нужда да съобщавате, дали го гледате, защото така или иначе никой не ви кара да го гледате. Нито съм оспорила аргументите на нехаресалите го, просто си казвам моето мнение на зрител, нито пък съм благодарила на някого, че споделя моето мнение, точно защото не водя битки кой какво харесва и какво не. 

Разчитам на интелегентността ти да разбереш какво ти казвам и да спрем с безсмислените "неспорове".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен,форумът е за мнения,на базата на гледане, а доколко ще са аргументирани  -всеки сам си решава.Това,че някой е написал цяла страница, не значи че всички ще го прочетат или ги интересува.Така,че всеки е свободен да сподели какво му харесва или не-  например:

Много е нормално и реалистично да има ерудиран, красив 40 годишен бивш гангстер, девственик,какъвто ни показват, който управлява цяла компания, но по интернет учи какво се прави на среща с жена и то елементарни неща, които и децата в отделенията знаят.

Е, аз му викам малоумие, като не го налагам на никой.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно така, и аз това казвам- мнения, а не съобщения "аз го спрях", аргументът прави от едно съобщение мнение, не е нужно да е научен.

Колкото до бизнесмена, щом го споменаваш няколко пъти, явно имаш имаш нужда някой да ти го обясни, ще бъда много кратка, за да не те затормозявам с четене :)

Това е една закачка, поднесена много сладко, към корейското общество, което общува предимно по интернет, затова има и толкова девственици. Отделно пасва идеално на асоциалния образ на главния: 17-годишен, супер ученик, вижда пред себе си светло бъдеще и хоп майка му го зарязва, баща му умира. На теб може да ти се струва не кой знае какво, но за подрастващ пубертет това е голям шок. Други на негово място стават гейове. Той обаче няма такъв избор, щото го прибират бандитите. И съвсем нормална човешка реакция след изоставяне от родители да получи страх от изоставяне и да се отчужди от хората, да спре да общува и да не излиза с жени. Но понеже е умен, научава от книгите как се прави бизнес. За съжаление там не се учи как се общува с жени, затова и не се научил. А защото е асоциален даже го е срам да попита Донг Гу, добре че оня се взе за сваляч, че стана още по-забавно. Все пак беше толкова влюбен, че чак в интернет провери как да се държи, тъй като му беше ясно, че е социопат, не случайно главната му намекна, че развитието му е спряло на 17  ;)

А четенето на книги, книжарницата и "малоумните" разменяние на послания на тая дъска от Средновековието пък искаха символично да ни зададат въпроса: Любов ли е, щом не е като описаната в книгите?
Много харесвам във ФИЛМИ да ми показват нещата със символики, просто режисьорът е гений :)

 

Е, не се чудете, че ми е странно, че хората, които не го гледат след всеки коментар на тези, които са го изгледали, пишат злъчно съобщение. Чак се чудя на сериала ли се ядосвате или на факта, че на някого другиго драмата му харесва?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпреки противоречивите коментари, аз си го изгледах с кеф, макар на места да ми се искаше да превъртам... Не се задълбочих да разсъждавам кой, какво, как, защо и т. н. 

Наслаждавах се на играта на Сонг Сънг Хон... Главната също не се справи чак толкова лошо, мисля, че самата й героиня беше сложно изграден и объркан образ...

Обратите направиха сериала по-интересен и запомнящ се... Със сигурност ще си го изгледам пак  :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой се оплаква, че хората пишат "аз го спрях", други - че хем гледат сериала, хем уж не им харесва :28558:  Няма угодия :) Остава ни само да харесаме сериала, дори ако НЕ сме го гледали :)

 

Да, изгледах го докрай. И да - не смятам сериала за добър. Гледала съм както по-големи бози от тази, така и много по-хубави произведения. С това най-обикновено мнение може би се очаква да постигна мир и разбирателство с lussy792000 (тъй като не съм ревала "Спрях гооо!") и да изляза на нож с nig, тъй като съм гледала нещо, което не ми харесва :28558: Впрочем не съм се "захващала с всеки пост" на lussy79200, ако се е получило да изглежда така 2 поредни мнения, сигурно е било случайно, а впоследствие - отговор на отправени към мен реплики. Аз викам да не се ядосваме излишно и просто да приемем, че е възможно и допустимо други хора да са на друго мнение за сериала ;) Най-сърдечно и приятелски :) На Lawandula - специални поздрави :up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мислех да пиша, защото,гледайки от собствената си камбанария,всеки вижда различно и споровете са безмислени,ако не въобще ,поне за такива неща като сериал,

Не мога обаче да не благодаря ,за загрижеността,че явно  имам нуждата от обяснения .Благодарско, но за сега се справям и сама,поне в случая  дотолкова, че да разбера замисъла на гениите,сътворили въпросния шедьовър., без претенции, за психологически характеристики , които да налагам ,като миродавни..  :)

За край  ,за да скрепя мира да кажа- критериите на всеки са различни, този сериал не отговаря на моите.Рейтингов може би,но за мен, поне до където гледах-блудкав, сълзникав, сладникав и банален.Моите уважения към всички! :)

За тези, които се чудят -гледайте и преценете сами!

kcekce, благодаря, за теб също!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Примирие....!!!  :beer:  Наистина,да спрем с безсмислените спорове :nunchako: Най-важното е,че въпреки различията, има нещо.което ни обединява и това е азиатското и в частност корейското кино  :up: Радвам се ,че с всеки изминал ден ставаме все повече,макар , :) че има още много хора ,които ми задават въпроса "Абе, как ги гледаш тези с дръпнатите очи ?" И не биха могли да разберат,докато сами не видят и не се убедят,че това е една невероятна магия ,един наркотик,от който избавление няма....!!! :) И всичко това благодарение на  :essubs: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Толкова чакан филм, толкова следен и обсъждан! Забавлявах се да чета коментарите, докато вървеше, макар че и малко ме стреснаха. Аз към каста имах известни опасения…
Shin Se Kyung ми стана крайно антипатична в “Кралят на модата”. Тука, хм, не мога да кажа, че показа нещо кой знае колко различно… все същото – само две физиономии: нещастно-обречено-тъжна и стреснато-безпомощна. Усмивките й са толкова кът и толкова измъчени, че не ги броя. Да не говорим, че не усетих каквото и да е чувство към нито един от претендентите за сърцето на героинята й, пък и към никой друг, де. Абсолютно безизразна! Yun Woo Jin, макар да не ми е идеал за красота /въпреки височината, хе/, направи добър образ, повярвах му за всичко, затова го и мразех или му съчувствах или харесвах. Ще погледна филмографията му. Хонито – прекрасен! Както каза майка й на главната – той е 10 от 10! Страхотен актьор, толкова различни емоции може да покаже и толкова дълбоки и искрени! Може да съживи и най-слабия филм. Той и Kim Sung Оh, дето се превъплъти в приятеля му, изнесоха целия филм. Sung Оh все повече ми се издига в погледа след тоя и след пожарникарския филм. Доволна съм от него много. Силно изпълнение и интригуващи образи направиха и Chae Jung Ahn /каква жена!/ и Lee Chang Hoon, жал ми беше за тях – обречени цял живот на несподелена любов, все ми се щеше тя поне малко да го хареса… Сега, за странностите в сценария и измислените герои – ами така са го решили, ние можем само да го харесаме или не… Мисля, че изобилието и качеството на азиатското кино ни разглези - колкото повече филми и сериали гледаме, толкова повече се вдигат изискванията ни и очакваме все по-добра и по-добра продукция. Иначе филмът предложи от почти всичко – екшън, романтика, мелодрама, интрига, напрежение… На няколко пъти бях на нокти – примерно на сцената в дрешника /пък аз се чудех дотогава защо току ни завираха в очите надписаните ризи/ или пък на командировката в хотела, когато ги делеше само една врата…

Съгласна съм с много от критиките, но въпреки това филмът ми хареса и ми достави удоволствие, за което допринесе и страхотният ОСТ! Благодарение и на чудесната работа на екипа по бгсубтитрите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът е страхотен, заради силното участие на Хони, но....защо се избират толкова антипатични главни героини в корейските сериали особено Со ми До ? Така беше и в Boys over flowers, You`re beautiful, само главната героиня в Secret garden беше на ниво. Не харесвам сериали с грозни актьори. Такива ли в действителност са корейските момичета - лигави и грозновати? 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал ми е много особен, докато го гледах изпитвах най-различни и противоречиви чувства. Но пък имаше доста моменти,

които ме държаха в напрежение и го изгледах главно от любопитство, за да видя как ще завърши цялата тази история. Като цяло

що-годе ми хареса, но героите - не. Определено не бих постъпила като нито един от тях. Хони обаче се представи изключително добре,

голяма слабост ми е този актьор! За сметка на това пък, Шин Се Кьонг беше еднообразна. Сякаш е от камък, никаква емоция не показа.

Хубава е иначе, но само хубост не стига.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...