Jump to content

Recommended Posts

spacer.png


When A Man Loves
Страна: Южна Корея
Година на излъчване: 3 април 2013 - 6 юни 2013
Време на излъчване: сряда и четвъртък 21:55
Епизоди: 20
Режисьор: Kim Sang Ho


Участват:
Song Seung Hun като Han Tae Sang
Shin Se Kyung като Seo Mi Do
Yun Woo Jin като Lee Jae Hee
Chae Jung Ahn като Baek Sung Joo
JB (GOT7) като Seo Mi Joon
Kim Sung Oh
Lee Chang Hoon
Jung Young Sook
Kang Shin Il
Oh Young Shil
Lee Seung Hyung

Lee Sung Min

Резюме: Хан Те Санг (Сонг Сънг Хон) е бивш гангстер, но сега е успешен бизнесмен. Той е хладнокръвен и решителен. Това му помага да се издигне от нищото. Хан Те Санг среща по-млада  жена на име Со Ми До (Шин Се Кьонг). Характерът ѝ му напомня за самия него, когато е бил млад. Той за първи път изпитва любов към някого. Но любовта е като нож с две остриета. Тя ни прави щастливи, дава ни топлина и ни кара да станем по-добри. Любовта може да доведе ревност, предателство, неудържим порив да 

получим цялото внимание на обичания човек.  Може да ни извади от депресия или да ни вкара в нея. Любовта идва неочаквано и никой няма контрол над нея. Ние всички израстваме и помъдряваме благодарение на любовта. Но колко дълго можем да обичаме?

 

 

Свали с български субтитри :subs: :click:  :click: 

Онлайн с български субтитри :subs: :click:

Свали с английски субтитри :click: 

Свали с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това изглежда ще е интересно. Дано са го направили добре обаче, защото последните проекти на Song Seung Hun нещо все не са доизпипани. Ще го очаквам с нетърпение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз се надявам драмата да е направена добре..Очаквам я отдавна.

Различни постери към драмата

 

 

 

ib2ejH2j7lrZGQ.jpg

 

 

iSWXWmWfum3o.JPG

 

iiZF1vTmmSbQ3.JPG

 

ibxfL0W2MDgBEi.JPG

 

 

i6l0dt8UpUz.JPG

 

 

ibogYacjO6hipd.JPG

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Толкова го харесвам Song Seung Hun, обаче недоумявам каква е тая тяхната мания по тези недоразумения, наречени бради и мустаци, дето растат стърчащи напред и тук-там залесени?! Иначе нямам търпение да започне. Благодаря за темата!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честно казано,и на мен тези мустаци никак не ми допадат,макар че на някои корейци лека брадичка доста им върви. А относно  Song Seung Hun....ами той по какъвто и да е начин винаги си изглежда добре,много е чаровен,а е и превъзходен актьор(надявам се да не ни разочарова и този път). Сериалът стартира след три дни...очаквам го с голямо нетърпение  :es: А дано се намерят и доброволци за бг превод  :) 

 

 

SSH.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересно започна, има интрига:) Само ме издразни краят на първи еп.

 

мразя ги тия врътки "7 години по-късно". Върви си няква история и изведнъж черен фрейм и бам - два века по-късно. Малко ми влизат тези скокове като "А всъщност се сетих за един друг виц" :lol: Ще видим как ще потръгне нататък де;)

 

 

Главният определено е много апетитен :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доста драматично начало...за сега се очертава да бъде интересна драмата. А и актьорската игра предполагам ще е на ниво,имайки предвид добрия каст.  Shin Se Kyung ми хареса още в "Fashion king", а за Song Seung Hun...страхотен е и много се надявам да го видим тук  в една наистина впечатляваща роля  :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещо ми е мътно какво ще въртят и сучат 16-20 (?) серии, след като още на втората серия почти разрешиха проблемите? Бедната, но добра и умна девойка я харесва умен,  красив и богат мъж и сега остават 14 серии чупки, стойки и колебания на девойката до щастливия край? Каква ли ще е неизбежната драма? Ще гледам без особени очаквания. :mad:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах първите два епизода и се смях на глас. Исках само да видя Сонг Сънг Хон, Ким Сонг О и Им Дже Бом, а се оказа пълна корейска програма.

От самото начало започва приказката за бедната, но горда главна героиня (която чакаше и на опашката за пакетите с ориз, гениално) и богатия принц, в случая гангстер, който обаче държи на образованието на подрастващите и е с добро сърце, хаха. Баща й му дължи пари, и тъй като не могат да ги върнат, тя отива и се предлага сама, айгуу. Тук вече бях леж от смях. Хубавото Хони взе, че се влюби от един поглед само, още в първи епизод. Жертва се заради нея, защото разбра много бързо, че я обича или най-малкото бе силно привлечен от нейната невинност, наръгаха го, кръвта направо си му изтече, но дойде верния и лоялен другар, който го спаси, като жертва сам себе си.

И най-прецакан отново е героят на Ким Сонг О. Четох, че участието му ще е камео и така се оказва, поне до тук. Вкараха го в панделата, защото уби човек, за да спаси приятеля си. Минаха и седемте години (той обаче ще лежи много повече), брат му (героят на Юн У Джин) сега ще се завърне в Корея и пляс ще се влюби и той в бедната красавица и 18-ет епизода до финал ще гледаме драма, ревове и как двама приятели се борят за сърцето на главната героиня. Няма да минем  без труп, абсурд.
Богатият принц изпраща пари на бедната, но умна героиня, за да завърши тя своето образование... Не, не, не.
Сцената пък, когато се появиха в палатката, за да го ликвидират. Звънят му по телефона, за да го предупредят, че до търсят и точно в този момент идват лошите, но той е подготвен вече (какво си говориш). На финал на втори епизод имаме и предложение за брак, смях.

Бедна ми е фантазията какво ще е в останалите 18-ет епизода до финал...



Видях ги и двете JJ Project-момчета. Им Дже Бом си е скован, няма го бъде и тук за актьор, но като че ли Пак Джин Йонг ще се представи много по-добре.

Май са му търсели сериал на Сонг Сънг Хон, че да се разходи и повече време гол до кръста, защото от видяното до тук и той не е в състояние да ме накара да гледам, а и играта му беше толкова.
Юн У Джин се справя много добре и убедително и ако продължа да гледам този театър ще е само заради него. Не го бях гледала в ни една продукция, точно тук го открих и след като видях "шоуто" от първите сцени продължих само заради него и Ким Сонг О. Радвам се, че в случая героите и на двамата са братя.


Сложете постер на сериала.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мдаа, то бива, бива клишираност и наивитет, но да няма грам пречупване на баналните и до болка изтъркани сюжети, направо... дори голият Хони не може да ме задържи, даже се нервирах и не можах и да се смея, а вече си мисля, че това е била идеята. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Без майтап, но такова прозяване му ударих на трета серия, че едва не си откачих ченето! :282: Този сериал започва да се бори по тъпотия с новия за Jang Ok-jeong, бъдещата прочута наложница Чанг. :cry:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Идвам отново и аз с метлата, но наистина имам чувството, че ни се подиграват с този сериал. Не ми е приятно да виждам Сонг Сънг Хон в подобна роля.


Още не мога да спра да се смея след това, което видях в трети и четвърти епизод. Мислех си, че след втори епизод ще се вземат поне малко в ръце сценаристи и режисьори, но трети епизод се оказа още по-трагичен и от първите два взети заедно, а комедията не свърши и в четвърти, дори премина всякакви граници. Гледам и се смея на глас, а не е комедия. Това е подигравка с нас, зрителите, които са имали някаква надежда Сонг Сънг Хон да направи добра роля.

Мъж на 37 години се държи като 15-ет годишен хлапак, който никога не бил излизал на среща с жена, не знаел как да се държи, какво да прави, за това търсил и информация в интернет, айгуу. Седем години не успял да забрави тази порцеланова и до тук постоянно намусена главна героиня, очаквах вече тотално да ме забият в земята, ако той направи признание, че дори е девствен, но явно се спряха сценаристите в този момент с излагацията. Смешно е, гангстер, който забогатява, обича да чете книги (той само чете и кисне в книжарницата, какво е това чудо? толкова ли пък се влюби само от един поглед и седем години продължава да го тресе като ученик), обича и се грижи за подрастващото поколение, изтъкан от добродетели, който не е излизал на среща с жена.
Tой наистина е като 15-годишен хлапак. Тя тръгва да го целува, а Сънг Хон си затваря очите и чака целувка, притеснен като ученик. Това е по-зле и от най-зле режисирания латино мехур. Истински смях, въпреки че привидно сцените не са смешни, но изпълнението им, диалозите... Майтап ли си правят корейците? Слагат в главна роля един известен актьор и смятат, че могат да ни пробутат всичко.


 
Най-хубавото нещо за мен в този сериал (освен Юн У Джин) е Пак Джин Йонг (JR) от JJ Project. Им Дже Бом е зле, но Джин Йонг е такова нахилено и ведро момче, работи почасово в малък ресторант, такава душица, че на фона на всичко останало е като светлия лъч за мен, дори да го дават само за минута в кадър.


И още нещо, на което се заливах от смях. В 4-ти епизод звуча и песента на Infinite - Man In Love, която е момента е много актуална в Корея. Заглавието на сериала е When a Man Loves в него звучи Man In Love, колко патетично. Очаквам да включат сега и с камео участие Л и Йоли, хаха. Искам и Хоя, Донг У, Сонг Гьо, У Хьон и Сонг Джонг.
Не е истина това, което виждам. Пълна програма, а има още 16 епизода.

Мъчно ми да гледам Сонг Сънг Хон в подобен сериал, а го харесвам и ценя като актьор, заради него пожелах да гледам, но разочарованието ми е огромно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Забравихте да споменете и другия клиширан повод за смях -

влюбената коварна отракана кака, която слага пръчки в колелата на събиращата се двойка :28558: И нея я тресе любовна треска, при това вече повече от 7 години и то без абсолютно никакви изгледи за успех...Впрочем сериалът е пълен и с други недомислици - "музикалният фест" приличаше на училищна забава, влюбените гълъбчета доволно и щастливо си чукнаха среща без място, оня розовокосият и той се сети 7 години по-късно да си поиска по-настойчиво мадамата... Абе с две думи... добре че събличат главния герой от време на време, че иначе няма какво да се види :28558:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това със събличането на главния герой топли само женската част на форума! :rofl:  А ние с гайдите, какво да правим? :dunno: Бях решил и аз да му ковна още няколко пирона в ковчега на този сериал, обаче Rie и kcekce просто не са оставили място. :up: Задрасквам го от графика.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Противно на предходните коментари (за които разбира се никого не осъждам,все пак, всеки си има право на мнение) искам да кажа ,че за сега сериалът ми допада.Да съгласна съм,че може би ще се хареса повече на женската аудитория,но не само заради апетитната визия на Song Seung Hun,а и заради типичния за корейците мелодраматичен елемент,а и романтиката (все пак дамите си падат повече по тях). :emote_kiss3:  А, има и нещо друго,лично аз (а сигурно не съм единствена) предпочитам да гледам такива като Song Seung Hun поразголени,отколкото  например, онова накъдрено подобие на мъжки пол Но Мин У от "Full House"2. :no: Ето това мен ме разсмива повече,а и донякъде ми става жално, заради все по-рядко срещащото се истинско мъжко присъствие  :( Относно сюжета на сериала...да има клише,но нека не забравяме,че все пак в корейските драми това е нещо обичйно и въпреки това, почти всяка си има своя чар(а то клишета има и в не малко американски романтични комедии,което не ги прави по-малко гледаеми). Разбира се има и доста слаби корейски продукции....но това е друга тема...Накрая , искам да кажа на тези,които все още не са погледнали сериалчето......хора не се влияйте винаги от отрицателните коментари,по-добре сами вижте и преценете. Всичко е въпрос на лично виждане,разбира се и на възраст,а и не по-малко на интелект  :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всичко е въпрос на лично виждане,разбира се и на възраст,а и не по-малко на интелект  :) 

Искаш да кажеш, че който си го харесва е с по-нисък интелект, или обратното? хахах

Риторично. Просто ми прозвуча не на място след всичкото омайване колко си струва гледането. ;)

 

За възрастта си права. За до 13 и над 60 е супер, както и за хора, дето не се задълбочават и зяпат всичко, колкото да минава времето... Може и за такива, дето се впечатляват от мъжки тела по телевизията. Нищо лошо, щом забавлява част на зрителите.

Иначе фенщината се израства, все пак! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

В отговор на mrnkaloto да кажа,че в никакъв случай с моя коментар не съм искала да" омайвам" когото и да е. Просто изказах личното си мнение ,като считам ,че изцяло съм се придържала към добрия тон,без да правя некоректни намеци.А за сведение, нито съм на 13,нито над 60,а и не ми е хоби да се впечатлявам от мъжки тела....или сега пък ще излезе,че съм от тия " дето не се задълбочават и зяпат всичко" ;)... Е...има ли още опции....?

А като визирах възрастта и интелекта,имах предвид не само конкретния сериал,а изобщо....по принцип...затова и на първо място поставих личното виждане.Искам да кажа също и ,че доста отдавна следя форумите в сайта,но не обичам много да коментирам, още повече пък да споря безсмислено...Смятам ,че личното мнение на всеки трябва да се уважава,даже и да е 13,а защо не и на 70,както го направих и аз в началото на предходния си коментар :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Заинтригувахте ме и изгледах четирите епизода( е не съвсем минута по минута) ;) .Съгласна съм с мненията, че сериалът е подигравка със зрителя, уважаващ себе си.Мацката, все едно е извадена от Fashion King и набутана тук-същите физиономии, същите жестове, тя и ролята ще е май почти същата.Явно корейците си харесват такива бози, рейтинг 13, не е лош.Колкото до наивитета на героя, това да беше кусурът, бол мъже има ,влюбващи се до безпаметност и заприличващи на такива от детската градина.Просто няма нищо свежо ,за което да се хване човек, освен опата,дето все  хубавее с възрастта. Явно обаче, ми идва в повече за интелекта и не мога да го оценя по достоинство. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Човек последните ти изречения са точно апел един вид да се даде шанс на този сериал без да се вземат предвид гореспоменатите мнения, които тъй като гледам са негативни сите. Сега разбирам те, че явно си видяла нещо, което ти харесва в този сериал и искаш и другите да го видят и в това няма нищо лошо, но не трябваше точно така да се изразяваш говорейки за възрастови граници и интелект понеже излиза точно така както ти обясниха. Иначе и аз съм съгласен, че човек най-добре да си прецени сам какво да гледа вместо да се влияе от другите хора, но има моменти когато е по добре да се довериш на друг човек и неговата гледна точка стига да са обосновани добре и да съвпадат с твоите виждания понеже най-малкото ти спестява време и усилия. Нали затова ги пишем тези коментари за да се дискутират силните и слаби страни на драмите и актьорите в тях, а доколко написаното е обективно всеки преценява за себе си. Примерно тази драма по принцип бих я проверил като заглавие, но понеже нещата така както ги е описала да речем Rie представляват пречка и за мен няма смисъл изобщо да го подхващам, но за други хора не би представлявало проблем така както е в твоя случай. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...