Jump to content

Recommended Posts

Този сериал стана неспасяемо тъп и скучен. Даже и превъртането вече не помага. Смукане от пръстите и простотии безкрай. И десет серии са му много, ама като са решили да го правят 24!!!!!!!!!!!! Просто безсмисленият пълнеж вече не се търпи! Не се подлъгвайте по лъскавите рекламки и "сладурите". Загуба на време, по-добре гледайте I Summon You, Gold! , Queen of Office и All About My Romance.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ееех значи... тъкмо дръпнаха малко с еп11, но с еп12 се изложиха направо. Тоталната липса на реализъм, беше това, което най-много ме подразни -_-

Не знам откъде да го почна този епизод просто... Първо Те Со, който припадна, след одраскване по гърдата... Разбойниците, които бяха като умрели, но виж ти, се оказаха живи. Черешката беше главатарят им, който първо оцеля след доста сериозно порязване по гърлото, а след това беше и наръган с меч в корема, но след часове, още си беше жив пича. След това Те Со, който силно удари поне 20 пъти с юмрук Ганг Чи в лицето, а те гримьорите милите само леко му намазаха устната с червена боя... И Сънг Ги пък толкова небрежно си се полюшваше с една такава спокойна физиономия, все едно муха го пошляпваше с крилцето си. На другият ден имаше само една едва видими синина на бузата и толкова...


Една сцена от пет различни ъгъла, просто не им се получава. Изглежда толкова накъсано, грубо и аматьорски заснето, че убива всякакво удоволствие.

Чо Сонг Ха не съм го гледала другаде, но в този сериал поне, ми лази по нервите с безизразната си физиономия. Да ни направят услуга и да не го тикат във важни сцени, защото само ги разваля с липсата на каквато и да е лицева емоция
:mellow: е те това му е лицето, във всяка сцена... Сонг Джун и той, същата работа.
В момента само И Сънг Ги и Суджи правят сериала, що годе гледаем.

Това, че персонажа на Чонг Джо е почти копи-пейст на този на Су Хуа, не им прави изобщо добра услуга. Да бяха измислили нещо ново, а не да ни пробутват същите сцени.

Новото 20 е, че Су Хуа е жива(появи се в края на еп12) и точно появата й събуди татко Кумихо, който вече явно е зъл демон. Както ми звучеше интересно първоначално, сега ми се струва, че шансът да се оплетат в глупости, е много голям. Все пак, още не са си изстреляли всичките патрони, имат още шанс да спасят драмата с малкото им останали туистове, които все още не сме успeли да предвидим. Дано да съумеят да ги използват правилно, защото иначе жалко за сериала. Е, ще се разбере другата седмица, дали ще го бъде или не.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След толкова критики да дам пък едно положително мнение. Сладка приказка, която за пореден път ни разказва за битката между доброто и злото. Клишета? Естествено, че ги има. Всички приказки са едно клише. Но в тази ни карат да се замислим дали хората не сме най-големите зверове на този свят.

На И Сънг Ги не съм му фен, но не мога да не призная, че притежава някаква харизма, която ме кара да го харесвам във всяка драма, в която съм го гледала. Сузи е сладурана и ми допада как представя героинята си. Хем леко забавна и закачлива, хем достатъчно упорита и сериозна, когато се налага. Yoo Yeon Seok може и да е с едно и също изражение през повечето време, но го отдавам на това, че героят му по сценарий е под хипноза. Но по очите му определено може да се види борбата, която води вътре в себе си, когато трябва да постъпи както му е внушено, а не както той иска. Sung Joon обаче, като че ли не се чувства много комфортно в образа си или пък аз все още го виждам като лидер на рок-банда  :) (кога най-накрая стилистите на сериала ще решат каква да е прическата му  :wacko: ). Lee Sung Jae е перфектен в ролята на злодея. Чак на моменти не мога да повярвам, че това е актьорът изиграл загрижения татко и добър съпруг в Rascal sons.

 

Противно на горните мнения на мен ми харесва, че показват как историята се повтаря. Но все пак и колко различни са последствията, когато решенията, които се взимат са различни. Сестрата (Чонг Джу) може и да повтаря съдбата на майката (Со Хуа), но ако едната беше прекалено горда, за да приеме положението, в което изпадна и предпочиташе смъртта пред унижението, другата не се оказа толкова решителна и силна и пое по съвсем различен път. От друга страна, любовта на двамата Лисковци (татко и син) също е различна. За таткото Со Хуа беше любовта с главно Л, а за синчето Чонг Джу е по-скоро навикът да я обича (ако това изобщо може да се нарече обич, по-скоро е симпатия и привързаност). Сузито ще е човекът, който ще промени историята, тъй като тя смело застана до Канг Чи, въпреки че разбра за другото му Аз. За разлика от другите две госопожици, които предадоха "мъжете си". Сега очаквам да видя стълкновението между татко и син  :i love this: .

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалчето е страхотно - отдавна не съм гледал нещо толкова свежо. Радвам се, че му дадох шанс. Сега разбирам защо е номер едно по рейтинг сред късните делнични драми :up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъкмо прочетох коментарите Ви  :up:

Впечатлен съм  от първите 3 серии , изчаквам  търпеливо БГ :subs:   ,  благодарности  за което към    KazeShini  , Sierra  и  mrnkaloto     (предполагам че те се грижат )   :icon_sunny:  :kissy:  :up: 

 

 

Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес се проведе пресконференция на сериала, на която присъстваха, Суджи, Ю Донг Гън и И Сънг Ги. Говориха обичайни неща, как всички работят здраво, но никой не се оплаква от това (ама разбира се, нали са корейци все пак хаха). Суджи и Сънг Ги се похвалиха взаимно, колко добре се предразполгат по време на снимките и колко им е комфортно да работят заедно. Е, това ще го проверим като дойде време за целувките :emote_kiss3::896767: . Също намекнаха, че любовните отношения м/у  главните персонажи, ще преминат на следващо ниво от еп13 :i love this: .


 


tumblr_mn37faZ0ET1ridtg5o1_r1_1280.jpg


 


Още снимки


 


tumblr_mn37bohBoY1ridtg5o1_r1_500.jpg


tumblr_mn37bohBoY1ridtg5o2_r1_500.jpg


tumblr_mn37bohBoY1ridtg5o3_r1_500.jpg


 


tumblr_mn373yBvoO1ridtg5o1_r1_1280.jpg


tumblr_mn373yBvoO1ridtg5o4_500.jpg


 


tumblr_mn35hvcyCF1r7r0neo10_1280.jpg


tumblr_mn35hvcyCF1r7r0neo1_1280.jpg


tumblr_mn35hvcyCF1r7r0neo2_1280.jpg


 


tumblr_mn35brjQE51r7r0neo6_1280.jpg


tumblr_mn35brjQE51r7r0neo7_1280.jpg


tumblr_mn35brjQE51r7r0neo10_1280.jpg


 


 


Спойлер! Снимки от еп13.


 Не знам защо обичат да ни разкриват важни елементи от епизодите в предварителни снимки или видео, много лош подход.


 


В предварителното видео към еп13, се загатна само, че Йо Уул, най-после ще облече ханбок. Едното вълнение беше за това, да я видим най-после в тази визия, а те го развалиха като ни я показаха на снимките :mad:. От видеото не става ясно дали Ганг Чи я вижда все пак, облечена по този начин, но със снимките, развалиха и тази изненада... :slap:


tumblr_mn2sjyJIbA1ridtg5o1_1280.jpg


 


Не ме радва цветът, онзи ханбок от постера й отиваше повече... шанс.


tumblr_mn2sjyJIbA1ridtg5o2_1280.jpg


 


Ето тук се вижда, че Ганг Чи стои пред нея.


tumblr_mn2lx1Ku4o1ridtg5o1_1280.jpg


 


 


Нова песен от саундтрака. Тези, които са излезнали до момента, може да ги сваляте от asiatorrents.


 



Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първите 5, 6 епизода бяха сравнително интересни, но след това се редуват, добър и скучен. 24 епизода наистина са му много, поредният сериал за който са решили пуйката да е голяма, без да имат достатъчно пълнеж за нея. В 16, 17 епизода, спокойно можеха да  го съберат и да ни спестят това разтягане на основните елементи от историята. От толкова протакане, не само стана скучно, но и загубих интерес към повечето неща, лошият какво цели, майката какво цели, бащата какво цели, чичото, лелята и всички там. Общо взето, любовната нишка е единственият двигател на сериала през последните епизоди и това е, което основно вълнува зрителите, всичко друго остана някак на заден план, а не биваше така да се случва. Вече започнаха и с любовните сцени да се увличат. 10 мин. й подарява цвете, 10 минути я вдига, 10 мин. аха да се целунат, по 5 пъти на епизод... е, досадно става вече...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сладка, доста наивна приказка.

Адмиралчето изпъква, и таткото вампир, красив вампир :28558: , както повечето.

Вампирчето има силни моменти, ма хич не прилича нито на татко си нито на майка си.

Иначе е сладурче. Сузити е едричка за него.

И тез "замръзнали целувки", ахаааааа да я целуне и ...

Тез корейци ще ме уморят с тоз техния уж морал и невинност, не са чак толкоз, квот го показват/сякаш знам :28558: /

Имам чувството, че в това отношение, поне това, което искат да насадят с филмите си не се различават от това при нас 1944 до 1990-та,

или това в Северна Корея.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе, ако ми беше от първите сериали, да го харесам, ама не е. Слаб и лутащ се сюжет, който далеч не можа да се замаже със симпатичната любовна история. Не ме грабна и се насилих да го догледам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

   Изгледах го :) ... хиляди благодарности за буквите ... май са 2 екипа :) 

  Трудно ми беше с този каст да се съсредоточа в сюжета... но не съм и очаквала да е някаква супер сензация или нещо дет вече не сме виждали ;) ... Важното е, че успяха да ме разчувстват на моменти, а и оста е доста въздействащ :)

  Определено им се възхищавам на сценаристите с финала... пак намериха начин да вмъкнат

моментите за реклама и "заповядайте в Корея"

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В момента го гледам с бг субтитри и съм стигнала до 8 епизод..Бързам да отбележа, че е страхотен.

П.С. Само не мога да разбера защо главния герой Че Ганг Чи в тези изгледани епизоди смята, че главната героиня (не помня имена :28558: ) е момче че чак й вика ''братко''

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много съм доволна от тази драма (може би, защото обожавам фентъзита ;d). Успя да ми задържи интереса. Е, на последните епизоди малко попревъртах, но това е, защото нямах търпение да видя как ще се развие действието. И противно на много хора, на мен краят ми хареса. Хем имаше драма, хем хепи енд^^ А татенцето гумихо ми е любимият персонаж, голям хубавец :inlove:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 Гледаемо,ако няма друго за гледане, но нищо повече.Краят нито ме зарадва, нито изненада, малко като кръпка ми беше и малко множко ми дойдоха

всички преродени по едно и също време.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...