Jump to content

Recommended Posts

нформацията, която бях дала в субтитрите към последния епизод, явно обърква някои хора.

Затова изрично искам да подчертая, че става въпрос за две съвсем РАЗЛИЧНИ манги, със съвсем РАЗЛИЧНИ герои, но с една обща тема: СРОДНИТЕ ДУШИ. Не се заблуждавайте, че в мангата "Boys before flowers" нещата завършват по друг начин, краят е точно същият, както е в телевизионната продукция. Но авторката на мангата създава нова история с други герои, където двамата герои, които са аналогичен образ на Джан Ди и Джи Хо,

 

наистина се влюбват, а не остават на ниво "приятели". Мангата се казва Cat Street.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първият поста на темата изцяло обновен, там са сложени всички необходими линкове, включително и към голяма папка със снимки :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз снимки имам колкото иска човек ;Д .... питам за официалния японски фотобук ( :click: ),където са поместени доста изображения,които не са познати..както и разни готини колажи...и то със готино качество...Обаче успях да си намеря само за Хьон Джунг...

anyways ^^ ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това за продължението го чувам за пръв път, няма нищо лошо да спретнат още няколко серийки.

Може би това за което си чул е, че има 4 версии. :P:P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

f_B_i_ драмата няма да има продължение, всички се надявахме на един филм по драмата като за завършек (както Hana Yori Dango)..., но май няма и филм да има <_<

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не се бъркам за 4-те версий

до колкото си спомням някой беше писал в стария сайт че може да има продължение та затова попитах

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моля всички да прекратите със спамо-чата в тема, която е за обсъждане на сериала. За да сложа край на това ето и информацията: Няма продължение на сериала. Имаше две музикални продължения, които не бяха продуцирани от компанията направила сериала и не представляваха нищо особено. Може да ги потърсите в youtube. Относно китайската верисия, има си тема в другата секция тук :excl:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мога да повярвам,че чак сега се сещам да напиша коментар за първия корейски(и азиатски въобще)сериал,който съм гледала.Преди него бях само по филми,не подозирах за телевизионните им продукции и за това колко въздействащи и трогателни могат да бъдат.От тогава изгледах доста неща-някои може би по-добри.Но за мен Boys Before flowers ще си остане невероятния филм,въвел ме в света на драмата.

И Yoon ji Hoo ще си остане един от най-страхотните филмови герои-не мога да опиша какво впечатление ми остави-като виртуозен музикант,добър приятел и най-вече като човек.

Малко прекалявам с хвалебствията,но не мога да съм обективна по темата.Много по-интересни неща гледах в последствие,но това беше началото за мен-едва се удържах да спазвам лимит от половин епизод на ден(за да мога да го гледам колкото се може по-дълго :D )

А сега ще спра да спамя,просто реших,че е недопустимо да не коментирам точно тази драма.

:yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

още се сещам за този сериал, все пак го гледах тогава 4 пъти, докато чаках новите серии ( :kiss2: за parab)

и още си спомням, че самата актриса ме дразнеше през целия сериал като визия, иначе го докарваше на миловидност, каквато се търсеше, ама що не избраха някоя сладуранка пфф... а сетих се, за да изпъкват момчетата като красота... :es:

:blink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това ми беше първия корейски сериал (ееех ) :asian: луднах направо по него ... а и защо не ? Супер цветен е , забавен, романтичен и драматичен ... не съм се смяла толкова никога на филм . Страхотно е ... Началото на годината пак го гледах с баща ми. Случи се, че докато гледах първата серия и усетих, че някой е зад мен и го гледам как зяпа :lol2: . Айде сядай до мен като искаш да гледаш хах. Много му хареса и той се смееше, и му беше за първи път да гледа корейско. Много се зарадвах, че му допадна :es:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това беше първият сериал, който гледах. От тогава харесвах азиатското кино като цяло.

Много добър сериал, за актьорите да не говорим. Любим ми е Kim Hyun Joong :rolleyes: . Като сюжет сщо много ми хареса. Сега гледам японската версия- Hana Yori Dango. А също и новият сериал на Мин Хо. :huh: Всичките са интересни. Няма да го забравя този сериал... :lol:

Мога да си го гледам, отново и отново, до втръсване. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

BBF е първият корейски сериал, който гледах. :rolleyes: Останах много довално. Историята беше интересна и каста добър. (Най-накрая да се реших да гледам нещо по-различно от американските сериали и не съжелявам) Много сладко сериалче :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Целия OST на сериала ми е на телефона.Даже една от песните ме събужда сутрин,а друга ми звъни при повиквания...Хм,дали да не го изгледам за пореден път?!!!

Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наскоро го гледах и много ми хареса.Такива сладури са ги подбрали за F4, че лигите ми потекоха.

Особено Джи Хо, с нея цигулка...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Boys Over Flowers беше втория азиатски сериал който гледах и дълго след края му не спирах да мисля за него , нареди се на първо място в класацията ми , за мен това е един от най-добрите азиатски сериали ^^ от всичките версии на филма според мен корейската е най-добра ^^ а F4 са големи сладури :) Мисля отново да му се насладя, въпреки че не отдавна го гледах : ) Наистина заслужава си гледането ! :PP :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм поредната, на която BOF и е първижт сериал. И аз не знам защо чак сега реших да пиша тук.

Сериала ме накара да надникна по-дълбоко в културата и изкуството на Корея, и както се случва, започне ли се веднъж, няма спиране :)

Да си кажа направо - наистина главната актриса не ми допадна кой знае колко, но пък добре се вписваше.

Сега за моя любимец - Kim Hyun Joong - страхотна роля, страхотно изпълнена. Направо се влюбих в героя му, но не само това - разбрах всичко за актьора и благодарение на него, сега се подвизавам в този форум.

Абе, какво да кажа повече .....

Страхотен сериал, не може да не се гледа!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я, не съм била единствената, на която BOF е бил първият азиатски сериал. :D

Та по въпроса..Много версии много нещо..Но ако трябва да сравнявам с японската версия(само нея съм гледала освен корейската), със сигурност няма място за сравнение.

Лично аз мисля, че и версията и актьорите, музиката изобщо всичко в корейската версия е много пъти по - добро от това в японската, която нещо не успя да ме зарадва с нищо особено. :rolleyes:

И най - важното беше, че BOF си го изгледах на един дъх, токова завладяващо беше..А японската версия я точих с триста зора. :D:unsure:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е сериалът,който ме зариби по азиатското кино!Невероятен филм,обожавам го...

 

 

:D точно това си мислех да кажа :D

 

Сериала е супер як!

Саунтрака е страхотен и ме зариби по SS501 :rolleyes:

Не знам за вас, но за мен е много трудно да преценя, кой от Ф4 е най-готин... Всеки един от тях е по-собствен начин сладур :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...