Jump to content

Hanyu Yuzuru (Ханю Юзуру)


Dark_Angel

Recommended Posts

Ммм браво, общата снимка излезе добре , ама и Миша е спец :lol2: . Понеже темата виждам че е за Ханю а и сме на снимки, та добавя и CBMeH9fVIAA3d9U.jpg

Тепърва ще видим какво е заснел и Алекс Шибутани тези дни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

О, въпроса ми беше съвсем сериозен хахахаха Никога не съм се интересувала какво става с играчките и ми беше интересно.


 


Предполагах, че отиват за благотворителност, по домове и т.н., но сега вече знам със сигурност :) Мерси за информацията. Много японски деца, се сдобиват с Мечо Пух значи хахахахаха


Браян дали не е късметлия с такива чудесни фигуристи :)


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Орсър е щастлив треньор към момента. Сегашните му талантливи подопечни  се задържаха при него. Различни са и дори като манталитет и култури от които идват, различни от неговата. Имам предвид Хави, Ханю и Нам Нгуен.

Миналата година Орсър бе в България на световното юношеско с Нгуен. Имах късмета отблизо да ги наблюдавам на пресконференцията на момчетата на малките медали ако не се лъжа. Та там им се задаваха и провокативни въпроси на юношите и бе интересно да се гледат кой какво е научил относно общуването с медии, PR, кой какво отношение има по този въпрос. Та бе голямо веселие с Нгуен и Орсър. Както и в Шанхай сега като ги ловеше камерата :lol: . Жалко че пресконференциите не се излъчват и записват. Много жалко.

На Cup of China  този сезон плюшковците бяпа предимно от ИКЕА. Сега на световното не можах да разгадая :lol: . Но прасетата ми бяха в топ класацията начело с това , което държеше Лиза на кратката "на диванчето" прасето-панда.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-интересното състезание за мен беше това при мъжете. Симпатизирам и на Хави, но за мен без съмнение Юзуру Ханю е най-добрия фигурист в момента. Все пак при тези две грешки на четворни скокове в началото на съчетанието нямаше как да защити титлата си. Поздравления за Брайън Орсър, за неговите трима прекрасни фигуристи и чудесни момчета.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз изпуснах всичко, за жалост. Е, почти. Поне успях да гледам Галата и да видя Юзуру като принц. И това беше достатъчно.

Направи ми впечатление и малката японка, която е взела второ място. Според мен като финес и излъчване, стои по-добре от рускинята на леда, но нямам идея, какво е било на състезанието.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре че са такива като Миша, Алекс{Шибутани}... та и ние да видим по нещо "зад кулисите" :D. Обаче като гледам на записа синхронистките как не са замръзнали не знам.

И аз да добавя малко смях. Дори и да сте зле с руския, не вярвам да се затрудните - :click:

Ето и прясно интервю с Ханю, първо оригинала и после превод на английски http://web.canon.jp/event/skating/interview/int_hanyu03_1.html    http://www.fsuniverse.net/forum/index.php?threads/yuzuru-hanyus-interview-brian-is-sometimes-like-a-mother.95316/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво на Юзуру за второто място! Колкото и да ми се искаше да е първи, грешките при четворните скокове си казаха думата. Въпреки това съм доволна, като се има предвид, че този сезон беше труден за него (травми, операции и какво ли не). За това пък съм сигурна, че той ще се завърне по-силен от всякога следващата година ;)

 

Браво на треньора Брайан! Целия тийм Орсър се справи блестящо :)

 

П.П. Уви за малко изпуснах големия постер на Ханю на Гинза, но успях да щракна това :) Определено истерията в Япония покрай световното беше голяма :)

 

h3xEOJX.jpg

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Новата му волна програма за предстоящия сезон ще бъде върху музика от саундтрака на филма "Onmyo-ji".

Юзуру я е кръстил "Seimei", тъй като е искал името да се свързва с различните значения на омонимите в японския (в японския думата "seimei" има множество омоними с различни китайски символи включително - живот, чистота и яснота, фамилия, слава, популярност и т.н ), както и с Abe no Seimei.

За хореографията отново е решил да работи с Shae-Lynn Bourne, с която си сътрудничи за първи път миналия сезон за волната му програма "The Phantom of the Opera".

 

Ако все още не сте гледали изпълненията му на "Believe" и "Vertigo" от Fantasy On Ice 2015 (съответно в Шизуока и Макухари), ви препоръчвам да го направите докато не са ги изтрили. Страхотни са!

 

 

 

 

 

 

Две снимки, които дават възможност да се види по-добре костюмът за новата волна програма. Има доста малки детайли, които много добре допълват идеята на програмата му.

 

ae1ccdc3316bc985.jpg

 

 

24b0541d13ac1b8b.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На Ханю двата му гран-при турнира този сезон са Skate Canada и NHK, т.е. сега в петък-неделя ще го гледаме в Нагано.

На Skate Canada бе втори в крайното класиране- след Патрик Чен. Конкурентите във втория му турнир - сега ги актуализираха, защото се наложиха промени.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко четворния в началото не беше съвсем чист, както сме го виждали да го прави, но успя да го приземи, и всички останали бяха добре изпълнени (+ красивите пируети). Презентацията както винаги беше на ниво, което също допринесе за високата оценка.

Надявам се да видим и добро представяне на волната. Seimei има доста трудни елементи, но пък програмата е красива и той я представя чудесно, дори когато прави някои грешки.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласна съм, винаги има какво да се желае повече :) Аз лично много се радвам, понеже напоследък все не можеше да представи чиста програма, а и напрежението да играеш пред собствена публика, в компанията на това ново китайско "чудо" не е малко. Да се надяваме, че утре ще бъде също толкова спокоен и уверен и ще видим чиста (без падания) програма! Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, така е. Пък и миналия сезон си беше тежък за него, но явно вече си възвръща формата, като същевременно продължава да се предизвиква с нови и по-трудни неща.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извънземен е! Боже, нямам думи! Това, което се е случило на волната програма, е направо потресаващо...Юзу постави два нови рекорда! Направо разби всички на пух и прах! За съжаление нямах възможност да го гледам, но сега като се прибера ще има маратон хаха. Две чисти, прекрасно изпълнени програми! Стискам палци да съумее да запази тази воля и дух и за финалното гран при!

 

П.П. Орсър сигурно се пръска от гордост

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...