Jump to content

Boku wa Tomodachi ga Sukunai (2011-2013)


Razzormaw

Recommended Posts

32873l.jpg

 

Boku wa Tomodachi ga Sukunai

 

Оригинална творба: Хирасака Йоми
Озвучават: Кимура Рьохей, Ито Канае, Иноуе Марина и др.
Тип: ТВ
Жанр: комедия, ечи
AniDB и MAL: AniDB // MAL
Държава: Япония
Година: 2011
Епизоди: 12+
Времетраене: 24 мин. на епизод
Резюме: Хасегава Кодака, момче с британско-японски произход, наскоро се прехвърля в католическо училище Академия "Света Хроника". Както обикновено разбира, че е трудно да си намери приятели, поради естествено русата си коса, наследена от починалата му майка от Англия, която го прави да изглежда като побойник пред предубедените.

Един ден след училище той влиза в класната стая и става свидетел как затвореното и раздразнително момиче Миказуки Йозора разговаря с въображаемия си приятел Томо. Те решават, че най-добрият начин да подобрят социалното си положение, е да сформират клуб - Ринджинбу (клубът на съседите) - само за да намерят приятели и да усвоят социални умения.

 

Линкове: 
- в момента не са налични подходящи -

(При интерес, попитайте в коментар дали все още може да се открие)

 

________________________________________
Лично мнение: Понеже разбрах, че ще има втори сезон януари месец реших да сложа тук първия. Иначе ечи като ечи - харем на макс и доста забавни ситуации м/у героите. На еччи феновете би трябвало да им допадне..въпреки, че започвам да си мисля, че съм само аз тук почитател на този жанр. blink.giflaugh.gif Разбира се лолито с вампирите и русата мацка са ми любимки няма как да е иначе! :rolleyes: Може би трябва да спомена още, за Йозора и Сена - една от най-взривоопасните комбинации в женските аниме персонажи от самото начало се захапват здраво и повечето от комичните ситуации произлизат именно от постоянните им препирни.. не случайно ги изкарах и по-долу в спойлера. Остава само да дочакам продължението Януари дано да е също така забавно като това.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много е добро!!! :) Смях се доста, хумора ми допадна много и сега като разбрах, че ще има още нямам търпение. Направи ми впечатление как повечето момичета тук, по поведение приличат на момчета. Играят видео игри, бият се, щуреят. А тази малката сестра, която си беше наумила че е вампир... напрaво умирах от смях като се смееше - хъ хъ хъ. Трябва да се види. :lol:

 

 

 

 

А тази русата, действително супер много приличаше на момче. Майтапите с нея бяха велики. Там като играеше на хентай дейт симулаторите и сцената с акулата в басейна. (акула ли беше... нееее, трябва да се гледа пак :P )

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трейлъра към новият сезон! официалната дата е 10.01.2013 остава само да го изчакаля и дано да е забавно като единицата. LF moar Sena vs Yozora!

:rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

95013jY2OwTM.jpg111941l.jpg

Boku wa Tomodachi ga Sukunai Next
僕は友達が少ないNEXT


Държава: Япония
Година: 11.01.2013 до 29.03.2013
Епизоди: 12 х 24 мин.
AniDB
Студио: AIC Build


Плот: Въпреки инцидента в края на лятото, атмосферата в Клуба на съседите остава същата. С появата на странна монахиня и новия член на училищният комитет, дните на Хасегава Кодака стават дори по-оживени. 
Предстоят вълнуващи случки, когато клубът прави пътуване до увеселителен парк, играе игри, организира парти за рожден ден, участвайки в училищния фестивал и доста други събития. В последствие връзките между членовете му се променят значително...

Бележка: Понеже наближава края, реших да сложа и този сезон, защото си остава една от най-добрите комедии, да не е и най-добрата за годината, а защо не и в общ план, въпреки че съм изгледал наистина доста такива и конкуренцията е жестока в личната ми класация. :rolleyes: Героите в този сезон са още по откачени, още по странни, еччито си е на макс + нови попълнения към харема - какво повече да иска човек! ^^ Sena FTW! <3 biggrin.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Даже не знаех, че върви втори сезон. Вече съм на 5-ти епизд и дотук съм доволен, че не са го развалили. Но съм готов да се обзаложа, че накрая пак нищо няма да стане. Нашия няма да го огрее ни Сена, ни Мена. :lol: Пусти японци - какво преиграване за нищо и никаква целувка. <_<

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми героят е заспал кво да очаква човек друго? Ти видя ли Стела като му даде презерватив в един от първите епизоди като беше отишъл да учи при Сена оня го гледа като изтребител!? :lol: После как да не те е яд на такива баламурници. Но този втори сезон наистина кърти повече се смях и от първият големи образи са всичките. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми героят е заспал кво да очаква човек друго? Ти видя ли Стела като му даде презерватив в един от първите епизоди като беше отишъл да учи при Сена оня го гледа като изтребител!? :lol: После как да не те е яд на такива баламурници. Но този втори сезон наистина кърти повече се смях и от първият големи образи са всичките. :D

Абе той много добре разбра смисъла на презерватива, просто е голям бастун и си умря от срам. :lol: И така, време е за 8-ми еп.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Главният отново се изложи като девствен кифладжия в предпоследния епизод за този сезон. Готов съм да се обзаложа къде ще му излезе краят, след като видях какво заглавие са избрали за финала. :lol: Но пък знае ли се, току-виж видим повторно разчупване на шаблона, като това в първи сезон на SAO. B)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда определено се изложи и аз го изгледах таман 11-ти. Чак вече ми е жал да го гледам много мъка покрай тоя Кодака ама сам си го направи тва. Сега ножа опря до кокала и няма де да бяга и ще трябва да вземе някакво отношение по въпроса с момичетата. В противен случай тоя клуб дето си го направиха ще се разпадне и без намесата на червенокоси лолита. :D Е може да избяга по тъча с някакво оправдание с приятелство и други булшитз ама пак не ми се вярва да се отърве леко абе намирисва май на трети сезон или спешъл работата вече и аз си мисля, че няма как да приключат в завършен формат историята.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И тва аниме си приключи без кой зне какви катаклизми. Не мога да кажа, че съм доволен от края понеже такъв нямаше дотолкова зейнала оставиха портата в последният епизод. Явно съдбата на томодачитата ще стане ясна евентуално ако направят трети сезон понеже направо си плаче за такъв. Е ако не друго поне добре се посмях покрай тези серийки определено сполучлива комедийка, а като се замисля ако наистина направят продължение може би по-добре, че нещата не приключиха сега понеже тея шушумиги определено ще ми липсват.. :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Каква по дяволите беше тази сцена между Рика и Кодака накрая на последния епизод? :)  Беше на нивото на първият сезон някъде до 9-ти епизод, после като че ли се опитаха да заместят комедията с по-сериозни теми. И все пак се радвам че оставиха вратичка за още един сезон. Харесвам ги почти всички герои и много им се радвам. Аз ако бях на мястото на главния, веднага се женя за Сена, без да се замислям.   :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хмм гледам излязъл трейлъра за филма. Интересно какво ще се получи, но честно казано то тея двата сезона не можаха да го завършат в анимето нищо чудно и краят на въпросният филм да виси...Така или иначе хубаво е че са се хванали да екранизират точно това аниме и ако хумора е дори наполовина толкова добър както и тук ще се получи нещо прилично. Ето и трейлъра:

 

http://www.youtube.com/watch?v=-G458jbX2HM

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е на мен ми се искаше повече това да го видя на малкият екран ама томодачито и то е доста забавно. За Сена обаче трябваше да намерят блондинка ако ще и фейк да е ама просто не е същото някак си актрисата като е с черна коса, а тя ми е любимка няма как да си затворя очите! :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...