Jump to content

Анкета-разговор с феновете на манга и аниме


mo chuishle
 Share

Recommended Posts

Мой познат и преподавател от специалност Японистика в СУ-Антон Андреев, подготвя научно изследване, посветено на манга и аниме обществата в България. В тази връзка той прояви желание да се запознае с членове на Истърн Спирит, които се вълнуват от японските комикси и анимации. Идеята му е да се срещне с тях и да им зададе няколко въпроса по темата. Ако проектът на Антон бъде одобрен, материалът с анкетите и други интересни факти ще публикувани под формата на статия в сборник на частния университет Бункьо-гакуин, Токио. Нека тези от вас, които искат да участват в проучването, ми пишат на ЛС, за да разменим координати и уточним как ще се процедира по-нататък.

Поздрави!

Link to comment
Share on other sites

Е добре като е анкета не може ли да се формулират и подберат въпросите в електронен формат и да ги публикувате тук и да се гласува? Дали ще се иде на крак да се правят тея анкети на място или ще отговориш на въпросите дори и в обикновен пост като този дето пиша сега примерно каква е разликата като от цялата работа най-важен е резултата за това изследване демек въпросните отговори? Нали и това е необходимо за тоя сборник в края на краищата или япончетата и интервюта ще искат да четат за българските отакута как е що е? :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Не се съмнявам, че авторът на изследването сам се досеща за варианта с изпращане на въпроси по електронен път, но ме помоли за координати на хората. Ще го попитам дали му върши работа виртуалната връзка.

Link to comment
Share on other sites

Е то ясно, че човека иска да придобие някакви лични впечатления по причини дето ми убягват иначе нямаше да се води "анкета-разговор". Сега аз питам просто защото ми е стана интересно, а път към София нямам. По принцип анкетите са ми забавни, а пък щом са за анимета и манга със сигурност ще е нещо интересно. Но аз съм единица и дето се вика с мене и без мене се тая тъй, че може и да не се занимаваш питах по скоро информативно дали има такава възможност при положение, че сухи резултати вършат работа. Иначе успех с начинанието вярвам, че други от феновете на японските комикси и анимации тук или в анимес понеже там са доста повече ще имат възможност да ви помогнат! ^^

Link to comment
Share on other sites

Руслана, моите координати ги имаш, така че препращай ги към твоя човек и ако успеем да си направим удобна за двамата среща, ще му помогна с каквото мога. :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...