Jump to content

Vic Zhou (Вик Чоу)


Recommended Posts

b67852f195384364a5931b37ae2cf707.jpeg?x=
Zhou Yu Min

Име: 周渝民 / Zhou Yu Min / Чоу Ю Мин
Име на английски: Vic Zhou
Прякор: 仔仔 / Zai Zai, Vic Chou, Vic Chow
Професия: актьор, певец и модел
Рождена дата: 9 юни 1981 година
Местожителство: Тайван
Ръст: 180 см
Тегло: 66 кг
Зодиакален знак: Рак
Кръвна група: O

Сериали:

 

Danger Zone Season 2: The Silver Lining (2021)

Danger Zone Season 1 (2021)

The Flame’s Daughter (2018)

Home (2012)
The Last Night of Madam Chin (2009)
Black & White (2009)
Wish to See You Again (2008)
Sweet Relationship (2007)
Silence (2006)
Mars (2004)
Love Storm (2003)
Meteor Rain (2002)
Meteor Garden II (2002)
Come To My Place (2002)
Poor Prince Taro (2001)
Meteor Garden (2000)

Филми:

Z Storm II (2016)

Go Lala Go! 2 (2015)

Detective Gui (2015)

Don't Go Breaking My Heart 2 (2014)

A Moment of Love (2013)

Day of Redemption (2013)

Saving General Yang (2013)

Perfect Two (2012)

Sleepless Fashion (2011)

Love You Ten Thousand Years (2010)
Linger (2008)
Tea Fight (2008)


Изпълнява песни в сериалите:
Ai Shang Zhe Ge Shi Jie (Sweet Relationship)
Shou Xi De Wen Rou (熟悉的溫柔) Familiar Gentleness (Silence)
Rang Wo Ai Ni (讓我愛你) Let Me Love You (Mars)
A Gentle Goodnight (Come To My Place)
Love for Loving You (Come To My Place2)
F4 - Jue Bu Neng Shi Qu Ni (絕不能失去你) Can't Lose You (Meteor Garden II)
F4 - Yan Huo De Ji Jie (煙火的季節) The Season of Fireworks (Meteor Garden II)

009475081-big.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вик е получил номинация за най-добра мъжка роля (Golden Bell, Taiwan), за ролята си в полицейската драма " Black & White",

хайде дано отнесе и статуетката в къщи!

Това ще се гледа... :bounce:

012223395.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вижте как свалят Вик - не я е срам



Aко всички бяха такива:

- горкият Вик , щеше да е за оплакване


Заповядайте и три линка с някакво предаване с Вик, в което той разказва за връзката си с Барби и неща от личния си живот ... казва и коя му е ерогенната зона

част 3


част 4


част 5


за съжаление част 1 и 2 липсват

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове





Докато си ровех днес за снимки и други подобни, попаднах на особено подробно и откровено интервю, в което Вик разказва без недомлъвки за живота си. Ето първите 2 части:

 

Вик Чоу, от принц до калпазанин
Шоубизнесът
Повечето хора знаят, че Вик е избран за ролята на Хуадзе Леи случайно – докато чакал свой приятел да приключи с прослушването си, един продуцент забелязал самотния младеж и го поканил на интервю.
„Попитаха ме дали искам да стана актьор, отвърнах „Не”. Останаха втрещени – явно са очаквали див възторг или поне бегъл интерес. Та кой би отказал подобна възможност? Много се изненадаха, аз също. Когато се прибрах вкъщи, споделих с майка си – а тя е от хората, които цял живот мечтаят за слава – и тя каза: „Е, вече завърши гимназията, още не си влязъл в колеж, защо не го приемеш като временна работа, тъкмо сега имаш време.”
Действително обмислих идеята и ми се стори добра. После някак си временната работа се превърна в постоянна.”
Детство
Разводът
Родителите му се развеждат когато е в средното училище, в резултат на което той се вглъбява в себе си.
„Това беше повратна точка в живота ми и този момент ме промени много. Помня, че преди да се разведат, бяха разделени дълго време.
Докато траеше разводът, единствен аз игнорирах проблема. Просто не разбирах какво точно се случва. Не мисля, че съм бил гневен, нито че съм очаквал нещо да се промени изобщо. Добре, мама ни напуска, но все пак ще се чуваме, нали? Значи няма страшно…”
После започна учебната година. Първия учебен ден един от учителите ме повика след тържеството. Бяхме само двамата, затова попита направо: „Добре ли си?” Знаех какво има предвид и това ме пречупи, разплаках се. Сам не зная защо реагирах толкова бурно, дори учителят ми бе шокиран. Наложи се да ме утешава, че всичко ще се оправи.
Едва тогава започнах да осъзнавам колко много бях насъбрал. Държах се сякаш нищо не се е случило, докато не докоснаха раната и това сломи всяка съпротива у мен.

Оттогава започнах да се изолирам. Странно, всяка година получавахме пари за Нова година (китайската). Аз винаги ги пазех, за да купя нещо за стаята си. Само за това мислех – как ще се запася с всичко необходимо и няма да има нужда да контактувам с никого.
Връщах се от училище и ако се засечахме с баща ми в коридора, само кимвах и го подминавах на път за стаята си. Както и брат ми – видех ли го, кимвах за поздрав и бързах да се скрия в моята стая. Затворех ли вратата, сякаш бях в друг свят. Гледах телевизия, играех видеоигри, слушах музика – намирах си занимания, само и само да избегна контакта с околните.
Ако чуех, че брат ми се прибира и води приятели, заключвах се в стаята. Не исках да ги срещам, камо ли да говоря с тях.
Живеехме точно до училището, делеше ги една стена. За да вляза в училището, прескачах стената. Не го правех от бунтарство, просто не исках да срещам всички онези хора в двора.
Стигна се дотам, че когато един ден се успах, реших да не ходя на училище, защото не исках никой да ме вижда. Завих се презглава и слушах как бие звънецът. После телефонът иззвъня. Беше същият учител, който ме успокояваше онзи път. Отначало не вдигнах, но той продължи да звъни, затова се обадих, и излъгах, че съм болен.”
На въпроса дали разводът на родителите му все още му влияе, той прави следната равносметка:
„Мога само да си повтарям, че в някои неща не мога да се меся. Някои неща са извън моя контрол. Ако се случи нещо такова, намирам начин да го приема от веселата му страна, с усмивка. Гледам да не се замислям много върху прекия ефект, който ми оказва.”

 

Част 2

Родителите
Бащата
Основното впечатление, което оставя баща ми е, че е неумолим, мълчалив, респектиращ характер. И все пак майка ми беше тази, която ме шамаросваше. Поради строгостта му, винаги съм смятал, че трудно ще се разбера с него.
След развода им заживях с татко. Избягвах да говоря с него, защото не знаех как, но винаги забелязвах, че се грижи за мен.
Обикновено работеше нощна смяна и приключваше след полунощ. После трябваше да тръгне за работа в осем. Предполага се, че през останалото време би трябвало да си почива вкъщи. Но не и той. Когато се връщах след училище, той беше по магазините да пазарува. Не говореше, но винаги ми готвеше нещо, което знае, че обичам. Аз също не казвах нищо, но винаги си сипвах от яденето, вземах си ориз и ядях – независимо дали бях ял преди това в училище. Понякога се връщах нахранен, но въпреки това винаги ядях каквото баща ми беше сготвил. В такива случаи се налагаше да повръщам в тоалетната, но не исках да си мисли, че не оценявам усилията му. И все пак не успявахме да общуваме открито.
Преди да си купя свой телевизор, веднъж гледах телевизия в неговата стая. Той се върна, беше пийнал. Не казах нищо, продължих да си гледам, сякаш него изобщо го нямаше в стаята. После чух силен удар в хола – татко беше ударил шкафа с юмрук. Малко след това се върна в стаята и ме попита: „Нима смяташ, че съм щастлив така?”
Нямах представа как да реагирам. Той продължи: „Мислиш ли, че съм искал този развод? Затова ли не ми говориш? Колкото и уморен да съм, винаги ти готвя. Връщам се от работа и те поздравявам, а ти все ме избягваш.” Започна да се задавя. Бях с гръб към него, но плачех.
Накрая се обърнах към него и му казах, че го разбирам.Той се усмихна и попита: „Значи не ми се сърдиш вече?”. „Не”, отговорих. „Тогава ще ми дадеш ли целувка?” Гледах го недоумяващо – в нашето семейство, възпитано строго според традициите, целувките, прегръдките и изобщо външните прояви на привързаност бяха табу. Леко го целунах по бузата, но след това и двамата се отдръпнахме, беше неловко.”
С годините и отношенията със семейството му се подобряват.
Сега вече мога да си позволя да се грижа за семейството си. Не искам да се претоварват. Все повтарям на татко да напусне, ако стресът в работата му дойде в повече. Аз ще се грижа за него. Същото важи и за брат ми, ако има нужда от инвестиции да започне свой бизнес, ще го подкрепя с удоволствие. На този етап от живота си мога да им дам възможността да опитат онова, което винаги са искали, но са нямали възможност. Дори да се провалят, няма страшно. Аз съм до тях.
Сега прекарвам повече време със семейството си, макар все още да ми е трудно да намеря общ език с татко. Понякога се налага да работя по цяла година, без да ги виждам. Когато прекаля с отсъствието от къщи, брат ми винаги се обажда да ми напомни, че татко мрънка да го посетя. (хехе.  )
Някои от приятелите на баща ми все му повтарят: „Е, сега синчето ти е звезда, забравил е вече откъде тръгна!” Първите няколко пъти ме защитава; ако се повтори още няколко пъти, започва да се пита дали не е вярно. Ако все още не съм наминал да го видя, се ядосва и сяда на чашка сам. Стигне ли се дотам, прибирам се възможно най-бързо. Види ли ме, веднага омеква, дори пийваме по нещо заедно.
Обича да ми разказва какво ново става покрай него. Много се радвам да го слушам как се оплаква от ежедневието си. Успяхме да изградим нова връзка помежду си и много се радвам за това.
Майката
Загубил е всякаква връзка с майка си и иска да я намери.
Майка ми е бунтар по дух. След развода се премести да живее в Тайпе. Когато завърших гимназията и започнах работа, се преместих да живея при нея. Когато започнах да припечелвам по-добре, реших да купя по-голяма къща, където да живеем всички заедно. Тя обаче искаше друго. Предпочиташе да си живее безгрижно, както дотогава, и се уплаши, че ще трябва да се грижи за внуците си, децата на брат ми, вместо да се забавлява.
Боеше се, че ако се съберем да живеем заедно, ще бъде принудена да поеме отговорностите на майка и баба, затова предпочете да изчезне.


Признавам си, на 2 част се изумих, разплаках и усмихвах едновременно. А дори не е на филм... :roll:
Останалото друг ден.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И тъй като днес явно ми е ден... продължавам с рекламите на Вик, вече не толкова разтърсващи, но определено завладяващи!

Джери и Вик - убийствена комбинация!!!



Ариел и Вик... романтика и още нещо...



Вик и Ф4



Кой не обича пепси?

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко любопитни факти:



* Създателят на мангата "Марс" бил много впечатлен от екранизацията и отличил актьорите и режисьора за представянето им. Дори препоръчал на японците да гледат сериала, освен това поздравил Вик за начина, по който изиграл Лин и Шен - според него образът, изграден от Вик бил точно това, което е имал наум, докато е рисувал мангата.

* Първата сцена, която Вик трябвало да заснеме за новия си проект "Последната нощ на мадам Чин", била... първият път на героя му, лудо влюбен във Фан Бин Бин

помните ли този ми аватар:
83c478e851cec299.jpg
Това е въпросната Бин Бин като малка. smile.gif

По време на интервю за въпросния сериал, наш'то момче се похвалило, че поради страхотните си умения в горещите сцени, му било трудно да предаде смущението и трепета, нужен за въпросната ситуация. Следва бурен кикот - в цялата си кариера досега момчето има точно две такива сцени - в "Марс" и в "Linger". Голям опит, няма що. :green:

* Първи впечатления на Бин Бин от Вик: "Всички ме предупреждаваха, че е срамежлив и не говори много. В действителност е много весел и обича да се шегува." (Макар че запознати твърдят, че въпросните шеги обикновено не му се получават :hehe: :hehe: :hehe: ).

* За ролята на бездомник в "Black&White" се наложило да му слагат тежък грим и да го омажат обилно със специално масло, за да докарат специфичния мизерен вид на героя му. При пробните снимки обаче режисьорът се учудил защо "най-важните места":green: били оставени чисти. После го светнали, че специално повиканият от Холивуд гримьор е жена и я е срам да пипа където не трябва wink.gif . В крайна сметка се наложило Вик сам да довърши процеса. И не само това: режисьорът му казал да дойде на снимачната площадка направо за снимките, за да не се притеснява от мърлявия си вид. Зай Зай обаче дошъл доста по-рано, седнал в най-близкото тъмно кьоше и започнал да рови из първата кофа за боклук, на която попаднал, за да влезе по-лесно в ролята. Никой от тълпата фенове там не го познал. Интересно е също и че поради огромното забавяне на снимките и натоварения график на Вик се наложило впоследствие да се дозаснемат някои кадри от въпросната сцена с друг актьор, приятел на Вик. Някой да е забелязал?
 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето ви една гениална творба на световнонеизвестна фенка на Вик. Правописът и лексиката са запазени. Превод не е предвиден, за да не се развали впечатлението: :green: :green: :green:

 

 

 

10 THINGS I HATE ABOUT ZAIZAI (the ramblings of obsession)

I hate the way you stare, your gaze ever so enchanting… I swear it can make me weep like a baby and make me forget who I am!!!

I hate it everytime you smile and show your pearly whites, especially innocent and pure like a child’s… You think you’re so charming??? Well, you are!!!

I hate the way you’d scratch your nose or any other gestures you make (like that classic “scary” hand motion)… why, aren’t you adorable enough??

I hate the way you render your songs with your soothing voice that sounds like an angel’s… Can’t you see I get affected and end up melting like butter?? I feel the love baby, I feel the pain…

I hate seeing you laugh or giggle, with your hands on your tummy and your face puckered in absolute mirth and delight… You just never fail to make me want to take you home…

I hate the way you effectively portrayed the violin-playing Hua Ze Lei in Meteor Garden, with that cold veneer and I-don’t-give-a-damn attitude, yet inside bleeds for his love for Sancai… You are the reason why tried doing handstands (which up to now, I still cannot do) and why every single day I brokedown…

I hate your hairstyle, always perfect and your complexion, golden like a god’s… Don’t you know how often I catch myself staring at you, breath-taken, slack-jawed, drooling, heart- palpitating, and just in utter disbelief that such a being exists???? You amaze me…

I hate the way you glanced at me during the concert and noticed me despite the fact that I was far away and am a nobody to you… I died ZaiZai, I died right there and then.

I hate the way you captivated me, the way you grasped my heart and made me a prisoner of your very existence… Oh yes, I’ve never felt this way towards anybody else though foolish as it may sound, I don’t think I ever will… You are my inspiration and make me be a better person… Everywhere I look you are there!! In my spirit, in my future, in my dreams… GAWD!!!!! WHY DID I HAVE TO KNOW YOU???????

But what I hate most about you is the fact that you are the most beautiful human person I’ve ever laid eyes on and as much as I try, I cannot and I do not hate you, not a bit, not a speck, not even at all…

 

 

Ей на т'ва съм се хилила с глас... Насред офиса...

Днес се утрепах да намирам шашави снимки...

a6-1.jpg
Tea%2520Fight%2520-%2520embrace.jpg

 

zaizaiparcos6ip.jpg

52zaof7.jpg


И една, дето направо не мога да повярвам, че съществува:

 

2005329226259748rp.jpg

 



Ето нещо, на което ревах преди време, рева и сега. Ако се чудите що, прочетете обяснението към самото клипче.



Изкопах няколко кадъра от "The last night of madame Chin", дами. Enjoy. :kiss2: :naughty:

r1n0uq.jpg



Пропуснах да спомена една негова реплика по повод всеобщото изумление, че иначе "крехкият" Зай Зай е заснел сам всички екшън сцени - де що има бой (дори треньорът му се удивил колко старателно се подготвя и колко добре се е справил), скачане отвисоко (без наколенки, налакътници и т.н.) и висенето 3 часа вързан гръб до гръб с Марк за снимките на Черно и бяло:
"Аз съм актьор, а не ваза!"

Ох, да му се не види... Сега ме кефи още повече... :naughty: :naughty: :naughty:
 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми той този младеж бил много опасен. Направо да ти се прище да си бутилката с мляко дето го пиеше...меко казано....Да не говориме че си беше голичък под кафявото кожено якенце... И какви погледи мята... Бе скрита лимонка си е то...

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...