Jump to content

Recommended Posts

Charming Deception

spacer.png

 

 

577827_494929597238100_1423402235_n.jpg
68913_473268509388858_866105302_n.jpg


 

Други заглавия: Roy Lae Sanae Luang
Страна: Тайланд
Година: 2013
Жанр: драма, романтика, отмъщение
Епизоди: 18


Участват:
Weir Sukollawat Kanarot as Krao
Mai Davika Hoorne as Arnus/Nus
Hana Lewis as Tarin/Rin
Ice Atichanan as Orncha
Yok Thanyakan Thanakitananon as Lalita
Shane Nattawat Plengsiriwat as Asit
Mac Weeradon Wangcharoenporn as Chaithong
Priyanuch Assanajinda as Gonwik/Wik


Сюжет:
Vichawayt са богата фамилия. Големият брат Asit и съпругата му Lalita управляват строителната компания, средната сестра Orncha се грижи за домакинството, а най-малката Arnus все още е студентка. Спокойният им и добре устроен живот се обърква след появата на Krao - мъж, заклел се да съсипе тази фамилия, като разорява Asit, съблазнява съпругата му, същевременно започва флирт с Orncha, за да обърка и нейния живот. Накрая принуждава Arnus да се омъжи за него и в последствие разкрива причината за отмъстителното си поведение: когато е бил на десет години майка му е изнасилена от бащата на Arnus. Неспособна да се справи с този позор тя се самоубива, а по-късно умира и баща му. Проблемът е, че Arnus вече е влязла в сърцето му и завършекът на дълго планираното отмъщение не му носи очакваното удовлетворение.



Сваляне:

 

онлайн с английски субтитри

свали с английски субтитри

видео с eng. hardsub  или  тук
онлайн с руски субтитри или тук

свали с руски субтитри
 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страшно зарибяващ сериал, аз изгледах преведените серии и понеже не се стърпях, продължих и без превод, определено задоволих любопитството си, видях какво става и доста e интересно, нo пък като не знам какво си говорят, сигурно има неща, които не съм разбрала много-много правилно, но нищо.

Страшно много действие има в сериала. В началото се чудех какво точно иска Крао, или по-точно как ще си отмъсти, като забаламосва трите жени ли, по-късно ми стана ясно, той иска пълно унищожение на семейството .В началото ме кефеха с Нус, като куче и котка и все попадаха в едни ситуации, аха и да се целунат, без дa искат.Но после много гадно започна да се държи с нея, заключва я, върже я, принуждава я да работи. Страшен стана, щом и другите, дори и вуйчо му, взе да се бои от него.И споменът за изнасилването на майка му, съвсем го прави агресивен ,щом се нахвърли дори и върху сестрата на Нус и бе готов да я изнасили. Самата Нус обаче, въпреки, че имаше много моменти, в които можеше да преспи с нея насила, но така и не го направи, ме наведe на мисълта, че няма и да го направи, не би си позволил да стори това ужасно нещо ,което е преживяла майка му и то на жената, която обича. Пък ,че я обича, от километри си личи. Държи се ужасно, пък като стане нещо с нея, веднага скача да види как е. Много ми е интересно, какво ли разбра тя в края на последната засега 15 серия, че си тръгна от него и то веднага след като преспаха по взаимно желание.

Самата Нус много нещастия и се случиха, особено в последните серии ,обаче мен в началото, имаше нещо което ми се стори странно, свързано с нея. Вижда ,че снаха и се задява с друг и си мълчи, все едно нищо не е. Да не говорим, че същата тази снаха се опита и да я удави, но и това все едно не е било.С нетърпение чакам превод, че да видя как я прелъга Крао и я прелъсти, след униженията, които и причини би трябвало и на картинка да не иска да го вижда.

Сестрата и брата на Нус, в началото бяха такива глупаци. Всеки може да ги забаламоса. Сега взеха да се пооправят ,ама каква ли полза. Него жена му го лъга, лъга, после се връща при него, той я приема, разгеле вече прогледна що за стока е, а и както взе да прохожда, може да се вземе в ръце и да защити сестрите си и да не е вече толкова жалък мухльо. Сестрата пък, харесва ми като двойка смъжа ,дето се навърта около нея и й помага. Само дето сега тя изпада в страх при близост, спомняйки си опита за изнасилване от Крао/ по-точно двата пъти/.

Снахата и бившата 'най-добра приятелка' на Нус водят класацията на най-големи злодейки в сериала. Първата е ужасна, ама как не и пука от нищо и си прави каквото ще, но все още не е осъзнала, че Крао само я използва. Но поне се дразни, че той е с Нус и то страшно много, а втората вади един поглед, като на луда.

Бившето гадже на Нус ми е симпатичен, нищо че се бърка където не му е работа. Обаче приятелката му, мила добра и тя помага, ама като я прихване и тя яхва метлата и става зла.

Сериалът адски много ми харесва.Дано скоро има превод ,че има много неща, които искам да разбера. Като например, сцената когато заведе Нус, брат и и сестра й в къщата, в която е изнасилена майка му, дали им разказа какво е сторил баща им или не?

 

А дали вече се знае колко серии ще бъде?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А дали вече се знае колко серии ще бъде?

 

Четох някъде, че ще са 18. Но истината е, че от канал 7 стават все по-големи гадняри и не пускат за нищо, предварително информация. Дори не се знае какво точно ще го замести :lol:

 

Относно сериала...

Ами не е лош, обичам Веир и този вид роли много си му подхождат. Много умело изиграва двамата души, които се борят в личността му. Веднъж да ти идва да го разтопиш от прегръдки, а на следващия път с кеф да му дръннеш камбаната с някоя лопата :D Май ми харесва, когато си партнира с Доме, за съжаление тук нещо не ме кефи много, но какво пък... Веир ми стига, за да се накефя на сериала максимално. А най-важното от всичко е, че сюжета не ми лази по нервите, като някои други, на които попадам напоследък.

 

ПП skofiild, ако още не си гледала сериала на Бари и Ким ( Heated Desire), горещо ти го препоръчвам. Това е глътка свеж въздух в тайските продукции :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Sierra, on 22 Mar 2013 - 20:25, said:

А това има ли го някъде с по-сносно качество?

Ако имаш предвид за видео с английски превод, едва ли ще се намери. При руснаците може да е по-добро качеството на картината,

не съм запозната, но съответно е само на руски.

 

Иначе сериалът е приключил тази неделя с хепи енд

 

Като прочетох горните коментари, излиза че римейка се различава от предишната версия.

Сценаристите са променили някой по-крайни моменти

 

(примерно Нут е насилена от Крао в брачната им нощ, а тук изглежда това не се случва изобщо),

 

та ще се наложи да пипна резюмето, за да е по-точно.

Аз умишлено избягвам сериала, защото още се занимавам и вълнувам с Пин Анон и персоната на кун Яй и със сигурност ще съм пристрастна.

 

Ето и фотоси за списания с актьорите.

 

SARANAEDARA2013-02-045_00-001.jpg

 

OOPS200_002.jpg

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал ме разочарова. Както много други, които са го гледали, прави впечатление мудното действие.

Първите серии ги гледах подробно, но от един момент нататък почнах много да превъртам. Една серия

се разбира от 2-3 части от сцени. Играта на Weir ми хареса. Играе убедително и някакси успя да изгради

образ на героя си. Докато героинята на Mai не ми се вижда никак убедителна /имам предвид сценария/,

много нереален образ и поведение. Въобще не ми стана ясно защо / за какво беше всичко?!. :dunno:

 

Препоръчвам го за едно гледане, ако ви харесва Weir като актьор.

Като сценарий няма особени качества.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1c42398b2d7c5b776dd44bb134a1a899.jpg

 

 

Както спомена Дани, сериалът приключи с уж happy end :) защото на героя на Weir

тепърва му предстои Nuch да изрази "любовта" си чрез нейното отмъщение. :o

Ох, тези хора май не могат да си представят живота без отмъщения и

отстояване на своята горделивост чрез инатливо поведение...

/казвам го, защото тъкмо приключих още 2 сериала и все така си отмъщаваха

до последно, държаха се надменно един към друг и не искаха да си споделят

чувствата, сякаш нещо голямо ще изгубят; инатяха се до последно. Понякога

се чудиш как тези държави имат такъв голям прираст при подобно положение?! :swoon: /

 

 

Особено в последния епизод си дадох сметка, че Weir притежава някакъв особен чар,

особено когато се закача, който те кара да простиш на героите му лошите постъпки

и да се заинтересуваш от друг негов проект. :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На скоро го подхванах този сериал, но за съжаление и аз като Мagic останах разочарована. Играта на Май Давика не ми хареса, някак ми преиграваше. Мацката, която играеше нейна сестра също ми беше неубедителна, въобще не успя да ме накара да й съчувствам, все едно гледах ходеща флегма. Също от одавна не ми се бе случвало ОST към сериал толкова да ме дразни. Особено една конкретна мелодийка, която направо ми лазеше по нервите.

Май най-много се кефех на злата снаха - такова нагло, нахално, безочливо същество си беше, злоба от началото до края.
Макар да харесвам сериали с подобен сюжет този изобщо не можа да ме грабне. Краят ми беше някак неадекватен, визирам финалната сцена и разговорa между главната двойка. Явно дразнителите тук ми бяха повече. Изгледах го най-вече заради присъствието и изпълнението на Вейр, той си беше разкошен. Иначе сигурно щях да се откажа още след първите няколко серии.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За сериала бяха достатъчни първите и последните няколко серии. Между тях пълнеж и то толкова нескопосано измислен, то не са се и мъчили да измислят, ами поваряха едно и също. Превъртах доста. Единственото хубаво нещо - Веир. Пак е перфектен, ролята му стои добре отдавна. Давика - красавица... само. Отношенията между двамата не бяха убедително показани. През цялото време едно гонене, дърпане, бутане и едни и същи фрази. Крайно недоволна съм от почти целия актьорски състав, но най-дразнещо бездарна игра показаха сестрата Орн и чичото Па, недостижими са тия. Не бих гледала сериала отново.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми хареса сериалчето. Историята на моменти наистина беше безумна и доста дълъг са го направили, можеше спокойно да са 14 серии, но пък Веир и Маи бяха страхотна двойка! Страшно много химия между тях. Толкова чаровни бяха и се справиха страхотно с ролите си. На Веир наистина много му отива да играе лошото момче/с добро сърце/. Всички актьори ми харесаха, може би единствено Орн ми беше по-слаба и жената на Сит/главната гаднярка/. Тя определено преиграваше. Не съжалявам, че го изгледах, започнах го заради Маи и останах доволна. Хареса ми сериалчето, Маи и Веир са страшни сладури. Дано скоро отново има проект/сериал с тях двамата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах сериала заради Вейр. Не е мой тип, но е толкова харизматичен, че ме привлече и съм се захванала да изгледам всичко с него. На този човек не му ходят щастливи или шеговити роли. Трябва вечно да е сърдит, ядосан, бесен, лош, ревнив или страдащ. Има доста такива моменти тук. Иначе сериалът определено не ми хареса. Изключително тъпи герои, зле играещи актьори и повърхностен сценарий. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...