Jump to content

Recommended Posts

Сериала много ми хареса, беше завладяващ, динамичен и просто не усетих колко

бързо минаха тези 25 серии.

Ji Sung ми е един от любимците - гледала съм го и в драматични, и в комични роли -

еми добро си е момчето - сладур от всякъде! :wub:

Хареса ми и играта на Jun Kwang Ryul, който игра бащата, но и

всички останали се справиха добре.

За пореден път е засегната темата за отмъщението и че то не води до нищо добро.

Тук,слава богу, жертвите не бяха много и края ми хареса!

За музиката - прекрасна, а особено ми харесаха песните в изпълнение на Траx&Air .

Благодаря и на преводачите за положения труд за това, че можем да се насладим на

този страхотен сериал :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моля ви помогнете, никъде не намирам песента която са използвали в 47мин на първа серия. :(

 

 

 

 

песента звучи точно като отплава кораба от острова,след като залавят престъпника.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази песен я няма по принцип в саундтрака дори мисля че това е единственото място където се чува не знам защо. Аз по принцип имам разширеният OST тъй като този сериал е един от най-любимите ми, но тя отсъства а за съжаление не знам корейски иначе щях ти я намеря по бързата процедура. :D Но и не е чак такава загуба има доста по хубави песни от нея в този сериал специално.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Окееей, мислех да си трая, докато не го довърша, но просто не мога да се сдържа...

 

 

Абе тая Су Хьон как може да е ТОЛКОВА тъпа, бе??? Първо отива при човека, който се предполага да е убиеца на родителите й, и го пита директно! Е к'во очакваш бе, девойко мари, хубава, да ти каже: "Да, аз бях" ли???

После се вясва насред офиса на наш'то момче да обсъжда на висок глас ТАЙНАТА, която знаеха всичко на всичко ДВАМА души на света и споделена й под секрет, та всички да разберат кой е баща му, добре, че оная мацка не успя да чуе всичко! И за капак обяснява на брат му, че има нещо гнило у нашия човек, а междувременно задава най-малоумния въпрос ЕВЪР: "Абе, на тебе баща ти да ти е казвал, че имаш брат?", последван от: "А, не че има нещо, просто се чудех какво би било да имаш брат..." WTF?!?!?!!?

 

Е, не, няма такъв дебил в историята, НЕ! Много женски образи са ме дразнили, а съм, изгледала немалко корейски и други сериали, ама такова природно недоразумение не бях срещала........

 

 

За самия сериал коментар после, като го довърша.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотен сериал, който си заслужава отделеното време!!! Много добър сценарий, невероятен каст, силна игра на актьорите, а за музиката нямам думи.

Любителите на този жанр изобщо да не се чудят, а да го теглят.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотен сериал ,хубава музика.има от всичко по малко-екшън, любов.романтика красиви актьори и готени пейзажи.Ако има някои които се чуди дали да му одели време-не се колебаите просто теглете и няма да съжалявате.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ейййййй, страхотен сериал :bow: . Вярно е, че много напомня на All in...което е прекрасно. Сега тези два сериала са на чело в класацията ми. Толкова вълнуващо сериалче нправо мммммммм. Идеален подбор на артистите, прекрасна игра, а музиката - елексир за душата ... 10/10. Ето за този филм мога да кажа, че е за всеки, нито драматизмът беше прекален, нито побоищата, нито сълзите, ни размекванията. Не просто си заслужава времето, а е сигурно че ще се повтори гледането. Препоръчвам горещо !!!

 

 

"Трима могат да пазят тайна, ако двама от тях са мъртви" е пък, те така е :D

Монолозите на финалния епизод са доста зареждащи и ме оставиха в прекрасно настроение.

Много се бях притеснила, че Джи Сонг ще вземе да се спомине накрая :) , ноооо и корейците показаха, че имат сърцa и го оставиха живичък миличкия ми :D

 

 

Искам да изкажа хиляди благодарности на хората които допринесоха този прекрасен сериал да стигне до нас (bow)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някои неща в този сериал ми дойдоха в повече - цялата история с Африка например и и пък тово с цирка добра реклама му правят. Иначе сериала е типовете които обичам да гледам напрегнати и сериозни . Хубав е. хареса ми Можеше да е съкратен с 5 епезода наприемр , защото към края вече ми се изчерпа търпението да видя развръзката, и също така ми писна само да се коалират разделят непрестанно , това ме измори да следя кой с кой е , разговорите и те ми омръзнаха натвоя старна съм не съм на твоя за казиното само да говорят ей такива. Започна да се върти едно и също. Предположенията ми за края не бяха такива. Очаквах повече трагедия да има. Песничките са чудесни както винаги.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е единственият сериал, който съм гледала досега, където първата и втората серия нямат нищо общо. Чак към 5-6 епизод започва да добива някаква яснота "кой кум кой сват кой на булката брат" :lol: . Но наистина всичко в този сериал е изпипано, направено е много свежо, интернационално.

Изключително впечатление ми направи стайлингът на актьорите. Тия мъже толкова костюми, ризи, вратовръзки смениха ... направо се нагледах на мъжка мода преди бала :inlove:

Иначе подкрепям всички положителни по-горни коментари! На черното не можем да кажем бяло, хубавото си е хубаво ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изключително впечатление ми направи стайлингът на актьорите. Тия мъже толкова костюми, ризи, вратовръзки смениха ... направо се нагледах на мъжка мода преди бала :inlove:

Иначе подкрепям всички положителни по-горни коментари! На черното не можем да кажем бяло, хубавото си е хубаво ;)

Аз не си спомням кои бяха спонсорите на сериала, макар че уж ми правят впечатление тези неща, но мъжете наистина бяха хубаво облечени, също и мацката.

Всъщност Джи Сонг е модел на една от линиите на марката Parkland, където се продават много хубави ризи, вратовръзки и костюми, а също и на Vostro /на тази втората марка май не видяхме магазин и не мога да изкажа впечатления/.

В сериала ми изглеждаше доста по-висок и по-якичък, та затова останах мъъничко изненадана като го видяхме на живо пред хотел "Шила" в Сеул, макар и доста забързо. Малко по-нисичък и по-слаб е, но пък в лице е абсолютно същият, даже по-красив. Като се усмихне е направо мъж -мечта!!;).

То трябваше в неговата тема, но като стана въпрос, поствам едно по-ново видео Ji Sung - 2012 Vostro New York 5th Ave..

ivana93, пожелавам ти такъв кавалер!!! В България нагримиран мъж е символ на нещо друго, а на корейците просто им ходи!! :rolleyes::lol2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако не бъркам сериала, мисля, че тук беше замесена SIEG Fahrenheit. Помня, че ми направи впечатление хубавата линия и ми се стори познато. Защо ли ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прекрасен,невероятен сериал .Завладя ме,хареса ми играта на всички актьори и се влюбих в Джонг У.Който не го е гледал да го направи.

смисъла на песните и финалните думи най-вече ме разплакваха. :inlove::inlove::inlove:

Нямам думи каквото и да кажа ще е малко

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ммммммммм невероятно сериалче.Много ми хареса много. :es:

Този момък много красив,много чаровен със сладките си очички и малка сладка устичка,ааа каква усмивка само :inlove:

Страхотни персонажи бяха всички.И актьорския състав абсолютно точен.Не бях гледала до сега бащата във филм и съм много впечатлена.Убийствено се държеше във всеки един момент.

Готината Ю Ри също се представи чудесно.И целия дамски състав.

Не мога да не спомена и Джаксън,Джими,приятелите на нашето момче(особено този дето щеше да се жени за мацката крупие,гледах го като учител и сега ми беше много забавен в толкова различна роля),хареса ми и жената на следователя(тя е винаги на ниво,нищо ,че в Хон Гил Дон не беше с най-готината роля). Много приятно впечатление ми направи и височката сестра на единия от наемниците при директора(не им помня имената на героите). Всички много ми харесаха всички.

Някой беше споменал и стайлинга.Наистина с голямо удоволствие се насладих на толкова костюмирани мъже.

Снимките от Лас Вегас невероятни (никога не ми омръзва да гледам филмчета за там). А снимките в Африка даже ми бяха малко,но пък красотата на острова компенсира всичко.Даже това,че отвличаха вниманието ни с прекрасния цирк не ме подразни а напротив.Как да не ти се преходи на цирк и то какъв.Много колоритен филм,с динамични сцени,прекрасни актьори и добър сценарий.

И не на последно място моите най-искрени и огромни благодарности на екипа на субтитрите :bow:

Това,че песните бяха преведени беше нещо наистина прекрасно, освен това донесе още по пълна и ясна представа за идеята на режисьора :yes::thanks: :thanks:

 

Ако все още има не гледали,Гледайте има какво

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още един добър филм с добри актьори. Започна ударно със завладяващ спектакъл и сносни екшън сцени, а като чух и песента на Али във вокал вариант вече бях напълно спечелена. Ji Sung със страхотната си усмивка сгряваше екрана, но в един момент се усетих да мисля кой предпочитам от двамата, Lee Wan неусетно ме превзе и с визия, и с игра, а и с развитието, което претърпя героя му. Ю Ри-то, хм, бива..., а другата дама беше изключително неубедителна, неестествена и дървена, ама нейсе..., добре че беше по-възрастната актриса, жената на полицая, та да им умие очите на женския състав. Yoo Oh Sung ме впечатли приятно, Jun Kwang Ryul беше железен, както винаги. Много хубава музика. Само дето половината от сериите щяха да са напълно достатъчни. Благодаря много на екипа за бгсубтитрите!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Велик....велик!! Нямам думи! Съвършен. Качва се директно на номер 1 в мойта класация. Какви емоции, какво нещо...Каква музика...прекрасен, завладяващ саундтрак. А за каста просто няма какво да говорим. Всички се справиха брилянтно. 

Не мога да повярвам, че толкова късно изгледах този сериал!! А го имам от отдавна. Хора, не си губете времето, ГЛЕДАЙТЕ!!!!

Джи Сунг едва го познах тук, бях го гледала преди в 'Protect the Boss'. Уникален актьор, истински огън. 

Браво на сценаристите за историята, нямаше слаб момент за мен. 

И огромно благодаря на преводачите на субтитрите, особено за включените текстове на песни!! Още повече засилиха драмата и красотата на филма. 

Пак казвам, гледайте!! Имам само едно определение за този филм. НАЙ-ДОБРИЯТ.  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като човек толкова закъснял с изглеждането на филма, си имам проблеми с намирането на саундтрака. Моля ви, помогнете!! Успях да сваля някакъв ограничен вариант от братята руснаци, но там има много малко песни. Знаете ли откъде да сваля разширеният саундтрак?? Много ще съм ви благодарна! Толкова хубава музика има в този филм...направо се побърквам.  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда така си е определено един от най-хубавите OST-та в к-драмите и досега ми стои в музикалната колекция на харда. Само, че не мога да си спомня откъде го дърпах, но се сещам, че бързо го намерих като търсих в гугъл. Все пак си спомням един линк ако имаш регистрация тук може да си го изтеглиш само него без епизодите разбира се просто им махни отметката и остави само архива, но не знам дали беше пълният или не.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ти много, Razzormaw. Да, регистрирана съм там и го свалих веднага. Но и там не са всички песни, за съжаление. Сега и аз се вманиачих да намеря онази, бойната мелодия, която започваше класическо и преминаваше в нещо като метал. Все я пускаха, когато Джи Сунг тръгваше нанякъде и предстоеше битка. Но засега никакъв успех, даже в youtube не успях да я намеря. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще можеш ли да дадеш пример с номер на епизод и минута в която почва тази мелодия и ще ти кажа дали я има или не? Понеже OST-то е 20 песни върти го сучи го толкова са..Има special ost обаче то е предимно чуждестранните песни като Dance like an african на Лу Бега и прочие. Основните themove са в тези 20 песни от първоначалният саундтрак. Има обаче и неща които не са включени като една песен, която търсиха едни съфорумци преди време и бая се измъчиха хич да не е нищо чудно и тоя theme да е трак-фантом. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...