Jump to content

Recommended Posts

Много много готин сериал. Нагледах се на лигни напоследък и това бонбонче ми дойде дюшеш. Последната серия се кисках като настъпана

ученичка. Препоръчвам на всеки, който го е пропуснал тутакси да се поправи. Каста е много добър историята достатъчно завъртолена. Има

си  и  лош (да го мразите, въпреки че с тея муцки по-скоро е за щипане бузките), има си и симпатяга (за дамите), и мило момиче (за джентълмените).

Малко се поомотаха нещата по едно време (колкото да не избягат от традицията- във всеки сериал по две три серии баластра) , но накрая успяха

да се отсрамят и то геройски. Благодаря за превода :up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотен сериал. Нито за миг не ми доскуча. Хареса ми, че действието беше представено много добре, в смисъл че нямаше неясни моменти, за разлика от други сериали, където гледаш и все нещо не си разбрал. Главният си ми е любимец и тук отново се справи отлично. Благодаря за превода. 10/10

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериала е много добър, тука спор няма. :) Зарибяващ, пускаш серия след серия, докато не свърши. Имаше си някаква своя логика за пътуване във времето и следваше логиката на тамяновите пръчиците. В смисъл, под логичен имам предвид, че ги нямаше безумията и неадекватната реакция на героите от Принца на покрива например.  :) Единствено финала не го разбрах, нещо май нямаха време да го обяснят.

 Може би наистина двата паралелни свята (които вървят с 20 години разлика) се сляха и този в бъдещото просто е спрял да съществува. В смисъл Мон Йонг не е останала сама на сватбата в един свят без годеника й. Щом не дадоха нищо за това, явно това им е идеята.  

Дано е успешен и да продължават да правят такива интересни и оригинални сериали. Много хубаво се получава когато корейсците разчупят клишетата и в същото време не изневерят на стила си. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само на мен ли ми се струва или момента с праисторическата камера и там където се разхождат в храма никъде не го видях във филма  :dunno:

 

 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=JgiHpDKyeHc

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е сериала! Непредсказуем от началото до края. Толкова се бях привързала към него, че последните епизоди ги влачех 1-2 месеца, защото не ми се искаше да свършва. Много добре измислен и представен и актьорите бяха блестящи, нямам абсолютно никакви забележки. Дано повечко хора го гледат, защото си заслужава на 100% :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз да добавя, че този сериал се отрази чудесно на професионалната ми продуктивност пред компа :28558: Толкова високо вдигнах летвата, че спрях да гледам бози от скука в надеждата да стане нещо интересно в тях... Свършвам си работата за деня към 17:00, ако съм станала от сън в 13:00 :rofl:

 

Е, поради същата причина и пиша много по-малко във форума де B) Не бих казала, че ми се отразява зле това, а и лятото си е за пътувания и купон, а не за висене на монитора;)

 

Гледайте "Найн" - няма какво да ви разочарова дотолкова, че да му дадете по-малко от 8/10, а ако не търсите дълбокомислено кусури си удря 10/10 без напън ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така май ще започнем да попълваме списъка със закупени или чопнати  :28558: продукции от Американците...както се разбра закупили са правата на сериала и ще правят римейк боже опази :282: , но да знаете ще го гледаме и в Американски вариант...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това и аз го прочетох и от сега се чудя каква идиотщина ще сътворят, пък и явно са се изчерпали от към идеи, щом черпят такива от Изтока :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не виждам как могат да го подобрят към нещо по-хубаво. Точно този сериал не страда нито от липса на качествени ефекти, нито от каквото и да е, което може да му дадат американците. Една от най-добрите продукции, които са правили корейците напоследък. :) Тъкмо може повече хора да го гледат, като се разчуе повече. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпросът е не какво ще дадат, а какво ще вземат от него? :D

Продължавам да не разбирам защо всички скачат срещу американските продукции и това, че вземат идеи от Азия, което според мен е нещо доста хубаво и за двете страни, а да не говорим, че корейците и японците съвсем не е като да не щипват и те от Запада, особено първите. Е това с онея usa несретници дето римейкват BoF ясно ама това може да попадне на по сериозни хора. Аз лично бих гледал такъв римейк с удоволствие стига да запазят основните нотки в историята и да подберат що годе приличен каст.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами то всичко е опорочено и не само в американската кино и телевизионна индустрия, а и в останалите.Доста често се търси само материалната печалба и това което гледаме, много често не ни е по вкуса или не носи в себе си никакъв заряд, подплатено е със скъпо платени и добре изглеждащи актьори без никакъв особен талант и самата история няма смисъл и послание.Та лично аз за това "плюя" по американските продукции, те най-често ми се струва го правят(не знам дали е така, това си е мое мнение)пък и при корейците го виждаме и японците са го правили 100 звезди накуп и накрая "Shit". :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледах първа още като излезе, мацето нещо не ми хареса и го пропуснах, но с тия коментари...

 навих се и ще си го продължа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добър сериал! Интересен и динамичен, макар че малко зацикли към 14-17 серия...

Добра актьорска игра. Хванах само един момент, в който малко сгафиха със сценария,

но това е бял кахър на фона на останалите небивалици в други сериали.

Може и повече недомислици да е имало, но предвид липсата ми на здрав сън вече цяла година,

може да съм ги пропуснала.

Задължителен за гледане. Ще допадне и на хора, нехаресващи фантастика, като мен например. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Свежо филмче, оригинално и достатъчно стегнато, с приятни актьори. :kissy: Още съм в началото, но е доста обещаващ - колкото други съвременни техни съм пускала, ги спирах на 1-те 20 минути. :28558: Е, с изключение на Ирис, ама то с оня бюджет... :28558: Тоя е на нивото на историческите им драмички, много приятен и засукан. А и главния... :wub: Хем хубав, хем играе момчето. И мацката я бива. Ще си го изгледам с кеф.

Минах средата, става все по-заплетен, и не го забозиха, ура! Малко пораздърпаха 2-3 серии, но в рамките на поносимото, и финалът беше силен и логичен. Не го оплескаха, браво, че и за 2ри сезон има.

 

Успяха даже да го направят хем нещастен, хем щастлив, сценаристите сигурно са полудели от радост, чр както винаги могат да си убият героя, ама същевременно да го оставят жив.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мен това е корейската драма на 2013 г., и то с доста голяма преднина пред всякакви други конкуренти. Добре са се ориентирали американците, дано пак така добре се справят и с римейка:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сценарий, сюжет, актьорска игра - перфектни ! Наслаждавам се на всяка серия ! Мислех да пиша на дълго и на широко, кое ме е грабнало, кое е задържало вниманието ми епизод след епизод, но на този сериал му стига и една дума, която да го опише - ВЕЛИК ! Главният ми стана един от любимите актьори, играта му е прекрасна, най-силният момент :

 

Когато коленичи пред баща си за последно, малко преди, да запалят кабинета.

 

Ако все още не сте го гледали не се чудете, заслужава си определено !!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това филмче много ми хареса, изгледах го с отворена уста, макар че в началото бях доста скептично настроена.

Ама и главният актьор си е мнооооого готин :i love this:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз бях от тези, които изгледаха първи епизод и го зарязаха, защото не ми допадна и въпреки че пътуванията във времето са ми любима тема. Проследявах нарастването на коментарите и положителните мнения и накрая реших, че трябва да му дам втори шанс. След трети епизод вече бях въвлечена в историята. 

Много добър сюжет, който те върти в постоянен водовъртеж от емоции какво ще стане и какво е станало. Актьорите се справиха повече от отлично, главният беше перфектен както в драматичните моменти, така и в комедийните. Лошият и той бе впечатляващ с тези физиономии, за първи път гледам този възрастен актьор в подобно амплоа - обикновено е много строг и прибран като изразяване на емоции.

След 16 епизод имаше твърде много удължавания и застивания, което не ми допадна, но пък 20 епизод си беше пълен с фен сървис за всички, които чакахме от хубавото.

Иначе при пътуванията във времето винаги си има парадокс, който е неразрешим от наша гледна точка и както и да го направят трябва ни предложат солидна основа  преди това.

 

Стана ясно, че първоначалната времева линия от преди 20 години е свързана с бъдещето от 2012 края, но 

накрая се оказа, че второто бъдеще от 2012 няма как да е свързано с това, което е станало 20 години назад. Главният просто щеше да разбере всичко. Ако има такова, то отново ще бъде нещо съвсем различно, макар и да присъства възможността за пътуване във времето. Теорията на относителността гласи, че с наличието на наблюдател, частиците променят своята природа, така че като свидетел Сонг У вече е променил своето бъдещо аз и неговите избори по пътя. 

И ако ще има продължение, то вероятно ще започне от момента, когато той е будката или дори малко по-рано. Един вид порасналият Сонг У научава как е умрял неговото старо аз и в същото време би трябвало и старото му аз да разбира как е загинал през 1993 и така да намери начин да оцелее. Обаче проблемът стои с това, че периодът е фиксиран точно на 20 години и трябва времето като ден от годината да е едно и също, за да може да се промени бъдещето. Вариантът е да ни предложат второ развитие на същата история. Макар че в случая няма да имаме лошият директор на болницата, който мотивираше Сонг У - още един фактор бъдещето да е различно. 

За мен просто неговата житейска линия просто кривна в друга посока, макар и да има доста допирателни със старата, а старият Сонг У си умря и неговата линия продължи да съществува без него. 

 

 

Иначе ни предложиха много красива история за вторите шансове и изкуплението. Как колебанието в един миг може да ти донесе години страдание и как намесата в съдбите на хората може да им причини повече мъка, отколкото щастие.

Реално видяхме как с пълна сила важи максимата "всяко зло за добро". Понякога съдбата може да ни изглежда жестока, но това да се окаже по-добрия вариант за нас. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Класациите за "най-добър сериал през годината" ми свършиха работа. Наистина е нещо изключително. За тоя сценарии трябва да се дадат 5 Оскара! Започна скучно, но като започна да ги пали тези пръчки се захвана една история... Думи нямам да я опиша. Невероятно е как ставаше все по-интересен и по-интересен до финала. Спокойно може да има и продължение. Непредвидим!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...